- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.921
sevgili mart anneleri merhabalar hepiniz bebişlerinizi kucaklarınıza almışsınız Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin kısmetse bende haziran annesi olacağım.
size sormak istediğim bir konu vardı , çalışan bir anne adayı olduğum için 32. haftamdan sonra +5 hafta yada 4 hafta daha çalışacağım ücretli izin paramı ne zaman alıcam bilmiyorum..sizin aranızda çalışıpta doğum ücretini alan varmı acaba ne zaman aldınız bunu öğrenmek istedim..tşk ederim şimdiden..
selam taze anneler...
herşey yolundadır umarım... bana bebek telsizinde marka-model önerebilecek olan var mı....
Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum canım hayırlısıyla sağsalim alırsın inşallah bebişini kucağına....Benim işyerim ''doğum iznin bitince biz kuruma yazı yazacağız sonrasındaki 10 gün içinde hesabına yatacak para'' demişti izne ayrılmadan önce..
kızlar selam...
göğüs kalkanı kullananlara sorum olacak hangi marka daha iyi.philips avent,chicco,medela
yorumları okudum kullannların fakat siz arkadaşlarımdadn da yorum almak istedim canlı olarak:)
çünkü bilgsyr yorumlarına pek güvenmiyorum mesela philips kalkan hakkında biriken sütü yere döküyor boşuna almışız felan diyolar chicco yada öyle diyolar
medela nın bir yorumuna rastlamadım daha.hangisi daha iyi arkadaşlar acilen almam lazım.
Ooooooooo kızlar herkeşşşşşşler burda ne guzel ne guzelllll:)) Herkes ıyıdır umarım benı bugn zıyarete gelckler gelırken bısey getırıolrmı yoksa cay kahve ıcıp gıdıolrmı:))) Dun cocuguma emzık vermeyı denedık tekrar sekerı bıtnce atıo:) ama yılmıcam en sonunda alck sol gogsumde yara vardı o gectı ama sımdı okdr cok memede kalıokı acıo gogsum sızlıoo tam emzıklık benm cocuk:)) Bugn 10 nuncu gunumz teyzelerı hala gobegıde dusmedıı bu kotu bıseymı bılemedm:)
oğlum dün akşamdan beri toplam 2 saat uyudu ://
çok sıkıntısı war, tam uykuya dalıyo çığlıkla uyanıyo..
bir de hırıltısı war, burnundan hergün koccaman sümük çekiyorum aspiratörle, içim gidiyo..
eşim gelsin doktoruna çıkıcaz, bi çare olacağını sanmam ama götürmeden de olmayacak..
oğlum dün akşamdan beri toplam 2 saat uyudu ://
çok sıkıntısı war, tam uykuya dalıyo çığlıkla uyanıyo..
bir de hırıltısı war, burnundan hergün koccaman sümük çekiyorum aspiratörle, içim gidiyo..
eşim gelsin doktoruna çıkıcaz, bi çare olacağını sanmam ama götürmeden de olmayacak..
yok Gamzem yaa aşı kartında özel aşılar bölümü 6. aydan başlıyo 2. ay rotavirüs görünmüyo hatta bu aşı hiç yok direk 6-12 ay arası özelleri yazmışlar
aventin 6 parçalı olanını al..2 parçalıda sanırım delikli olan var ama 6 parçalıda deliksiz olanda var delikli olanda..o döküyo diyenler göğüs daha iyi hava alsn diye açılmış olan delikli olanını kullanıyodur mantıklı olurlarsa tabiki o kdr biriken süt dökülür..ama bn deliksiz olanı takıyorum birikiyo dökülme flnda olmuyo..bide iyice göğüse oturup sütyenle desteklenmesi lazım tabi..nasıl dökmeyi başarmışlar bilmem
çok sağol berniy cim bunu duyduğum iyi oldu.6 parçalı deliksiz alimm
aman ğöğüs pedi kullanan arkadaşlar fazla ğöğüste durmamasina dikkat edin yada hiç kullanmayın.ben artık kullanmıyorum.bebeğim mikrop kaptı geçen.
yeşil kaka yapıyordu dr. a götürdüm zehirli ishal olmuş dedi.ishal ilacı verdi çok şükür ilaçla sarıya döndü kakası.yarın tekrar götürecem tahlil için.
dr a neden olmuştur dedim bebeğin kullandığı şeylerin temizliğine dikkat et dedi,bende çok dikkat ediyorum dedim.
eve gelince bu ğögüs pedi aklıma geldi o günden beri takmıyorum.takmayınca yeşil kaka sarıya dödü,muhtemelen ondan olmuştur.kalkan alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?