2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum canım hayırlısıyla sağsalim alırsın inşallah bebişini kucağına....Benim işyerim ''doğum iznin bitince biz kuruma yazı yazacağız sonrasındaki 10 gün içinde hesabına yatacak para'' demişti izne ayrılmadan önce..

hmm..anladım yani doğumdan önce elime para falan geçmiycek :) tşk ederim..

kızlar selam...
göğüs kalkanı kullananlara sorum olacak hangi marka daha iyi.philips avent,chicco,medela
yorumları okudum kullannların fakat siz arkadaşlarımdadn da yorum almak istedim canlı olarak:)
çünkü bilgsyr yorumlarına pek güvenmiyorum mesela philips kalkan hakkında biriken sütü yere döküyor boşuna almışız felan diyolar chicco yada öyle diyolar
medela nın bir yorumuna rastlamadım daha.hangisi daha iyi arkadaşlar acilen almam lazım.

dr. kontrolunden geldik, hepatit asımızı olduk azcık agladı kuzucum sonra besledim sustu ama bu sırada yedi bitirdi ellerini.
verem aşısını artık hastanelerde yapmıyorlarmış sanırım ya aile hkiminde yada verem savas dispanswerlerinde, bu konuda bilgisi olan varmı?

1.aşımızı olduk geldik..aşı olurken uykudan uyanamadı,ağlamaya fırsatı olmadı bebişimin..helak oldu dün geceden beri gaz sancısı yüzüne ..bayıldı sanırım.fırsat bu fırsat bende uyumaya gidiyorum.

aventin 6 parçalı olanını al..2 parçalıda sanırım delikli olan var ama 6 parçalıda deliksiz olanda var delikli olanda..o döküyo diyenler göğüs daha iyi hava alsn diye açılmış olan delikli olanını kullanıyodur mantıklı olurlarsa tabiki o kdr biriken süt dökülür..ama bn deliksiz olanı takıyorum birikiyo dökülme flnda olmuyo..bide iyice göğüse oturup sütyenle desteklenmesi lazım tabi..nasıl dökmeyi başarmışlar bilmem

bizimde 17.gün düştü bir problemi yoktu ama geç düştü...bazı bebeklerde geç düşebilio alkolünü her alt açmada sık mutlaka

oğlum dün akşamdan beri toplam 2 saat uyudu ://
çok sıkıntısı war, tam uykuya dalıyo çığlıkla uyanıyo..
bir de hırıltısı war, burnundan hergün koccaman sümük çekiyorum aspiratörle, içim gidiyo..
eşim gelsin doktoruna çıkıcaz, bi çare olacağını sanmam ama götürmeden de olmayacak..

ayy yavrum bnm insanın içi parçalanıyo gerçekten ama çare olmaz olurmu cnm mutlaka götürün..2 saat çok az..dr. illaki bişiler dicektir en azından neden olabilir onu öğrenirsiniz

burun tıkanıklığından olabilir canım bu huysuz halleri çünkü bebişler burundan nefes almaya programlı.

yok Gamzem yaa aşı kartında özel aşılar bölümü 6. aydan başlıyo 2. ay rotavirüs görünmüyo hatta bu aşı hiç yok direk 6-12 ay arası özelleri yazmışlar

rota aşısı 90 ve 150. gün çok önemliymiş bu aşı ve dışarıdan ücretli alıp sağlık ocağına vurdurabiliyosun bizim dr hem 3. ay kontrolünüde yaparız 2. ayada sağlık ocağında yaptır dedi kalça filmi 7. yada 8. hafta yapılıyo daha öncekiler çok sağlıklı değil ve kanguru ilginç ama kalça çıkıklığına iyi geliyomuş:)

selam güzel anneler....oğluşumu dr.götürdük sabak suratı kıpkırmızı oldu alerji olmuş yavrum...mustelenın şampuanının ve vücut losyonunun kullanıyorum dr.da ya mustele yada semabed kullan dedi.bilginiz olsun mustele çok güzel bir ürün içinde parapen vb.maddeler içermiyor..bir de gazı için damla verdi ama damla kesin çözüm değil önemli olan senin onun gazını iyi çıkarman dedi çok kolay oluyo sanki çıkarması :)

tüüüüüüüüümmmm bebişlerin gazlarıı uuçuuuuuuppppppp gitsinn.............

çok sağol berniy cim bunu duyduğum iyi oldu.6 parçalı deliksiz alimm

aman ğöğüs pedi kullanan arkadaşlar fazla ğöğüste durmamasina dikkat edin yada hiç kullanmayın.ben artık kullanmıyorum.bebeğim mikrop kaptı geçen.
yeşil kaka yapıyordu dr. a götürdüm zehirli ishal olmuş dedi.ishal ilacı verdi çok şükür ilaçla sarıya döndü kakası.yarın tekrar götürecem tahlil için.
dr a neden olmuştur dedim bebeğin kullandığı şeylerin temizliğine dikkat et dedi,bende çok dikkat ediyorum dedim.
eve gelince bu ğögüs pedi aklıma geldi o günden beri takmıyorum.takmayınca yeşil kaka sarıya dödü,muhtemelen ondan olmuştur.kalkan alıcam

slm kızlar,

bugün kızım hiç uyumadı. bütün gün evin içinde gezdik birlikte.. yatmak istemiyor artık, gezmeyi çok seviyor.
dün hava güzeldi, kendimizi dışarı ettık eşimle. Hayal'i evde ananemle bıraktık. kendime yeni pantolonlar ve elbise vs aldım. malum eskilerle zor oluyordu dikişlerime baskı yapıyordu. mevlüt elbisesi aldım kızıma.. bu hafta da bardaklarını süsleyip bitiricem. havlularını hazırlıycam. havlular için tül keseler aldım, kenarına da emzik şeklinde süsler bağlıycam. bitirdiğimde fotoları koyarım bu hafta

snde saol cnm bunu öğrendiim iyi oldu bnde göğüs pedi kullanıyorum genelde kalkanı sürekli takmıyorum son zmnlarda göğüs pedide ıslanınca kötü kokuyo sanırım süt ekşiyo o yüzden..demek zehirli ishal yapıyomuş..

Didemin çok fena ağlama krizi tuttu((

buzukiyi açtım dinletiyorum... rezene içirdim, karnına masaj yaptım, sırtını sıvazladım,bacaklarıyla karnına baskı yaptım yok yok yok..

3 saattir böyle... evde de çocuklarla yalnızım, eşim işte daha(( offffffffffffffffffffffffff daraldım

canlarım oğluma iki gündür sabahları yarım çay kaşığı zeytinyağı içiriorum daha sonra bide humananın kimyonlu rezenesinden 2 çay kaşığı sanki biraz rahatladı iki gündür krize girmio güzel uyuyo ya faydası oldu bunların yada tesadüfü çocuk ağlamaktan bıktı bilemedimm bi uygulayın isterseniz
polyanacım buzuki muzuki ancak sinir bozuo son ses güzel eğlenceli müzikler aç mesela favorilerimizden biri gökçe tuttu fırlattı kalbimi:) en azından sende eğlenirsin dans edin öyle geçio yoksa beyaz gürültü falan beni şişirdi vala:)))

Öncelikle cümleteeN slm aklımda kaldığı kadariylA. Zeynep sudem gecmis olsun bebeği emdikten sonra biraz kusup hıçkırık tutan arkadas 120ml bir kerede çok fazla geliyor fazlasını çıkarıp doyduğu için de. Hıçkırık tutuyor
Umutluyum ne guzel gezmiştiniz darısı basıma diyeyim bebisinle coktatlisiniz
Bide rota aşısından bahsedilmiş bilgisi Olan varmış neye yarıyo mutlaka yapılmalı mı Enes. De yapmamıştık da

Bizi soracak olursanız bugün Dr daydık gecen hafta Eyüp U normal genel kontrole götürdük Dr pipisini görünce sekretere acil kan tahlili iste filan dedi şaşırdım bı sorunu yoktu o torbası varya çok koyü renkliydi ilk doğduğu günlerde siyahimsi idi açılmaya başladı sonradan sımda koyü kahve iki tüp kan aldılar tiroid ve diğer degerlere bakıldı bugün sonucu getirdik. Bişeyler çıkmadı Allahtan Enes de kıskanıyor Eyüp U hala aynınız bana sıra gelince ben hala Dipteyim Sondayim DEPRESYONDAYİM

kızlar bugün dut şurubu aldık kızıma, günde kaç kez ve nasıl kullanılıyor bu şurup? içiriyormuyuz ağzının içinimi siliyoruz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…