2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bizde 3 gündür milupanın rezene çayını veriyoruz özellikle akşamları veriyorum 50 cc ye 1 çay kaşığı hepsini içiriyorum tadıda güzel bende baktım birde drbrown biberon aldık ondanmıdır nedir bilemedim 2 gündr adende gayet iyi gidiyo acaba geçtimi atakları

AllAh kolaylık versin cânim sana bana ve tüm darda kalan annelere seni en iyi ben anlıyorum hele ki ikisi aynı anda ağladıklarında çileden çıkıyorum. Allah'tan senin kiz biraz buyuk benimki daha ikiye bile girmedi Temmuz'da iki yası napalim. Arkadaşların dedigi gibi annelik. İste P

Esimle. Aramız bozuk kanepede yatıyor içerde ben eminim artık bu. Lohusaliktan filan değil söylemeye cesaret edemiyom ama ask bitmiş sevmiyorum artık sanırım hatta cogu gün nefret bile ediyorum bakalım nereye kadar bı güvencem dayanağım olsa katlanmam ama offff iste of

biz de eşimle lohusalık dönemimde baya uzaklaştık birbirimzden. artık aşkımız bitti sanırım die düşünmeye bile başlamıştım geçenlerde..
ilk kez bu pazar baş başa dışarı çıktık ve sanırım eşim düzelmeye eski haline dönmeye başladı. ama bilmiyorum yine de.. moralimi bozuyor bu durum..

ya canını sıkma lohusalıktan bence , örnegin ben kendımı 40 yıl yaslanmış , saçı başı karışık, sütle karışık ter kokusu içinde hissediyorum ki senin 2 çocuk var Allah kolaylık versin. ama gecicek hepsi inş boyle düşün canını sıkma

İnşallah demekten başka şansı. Yok ki. Man kafalı askım ne diyeyim mecburum. Ona iste

Lohusalık garip bir duyguymuş,ben hala herşeye ağlayabilme kapasitesine sahibim.Eşim nasılsın dediğinde böhüüü diye ağlayabiliyorum adamcağız benimle mi ilgilenecek bebişle mi şaşırdı yazık.
Daha önce farklı şeyler yaşadıysanız bilemiyorum tabiki ama sadece bu dönemde gelişmiş olaylar nedeniyle böyle düşünüyorsan hepimiz yaşıyoruz bu dönemde maalesef.Geçecek en kısa zamanda diyerek teselli ediyorum kendimi...

Sutum azaldı iki gündür gündüz de iki Ogün. Biberon taakviyesi yapıyorum buzluktaki sütleri veriyorum milupa bin poşet. Cayı hiç bı ise yaramıyor stresten mı yoksa sağlıklı beslenmedigimden mı bilemedim yiyorum ama doymak için gecistiriyorum ekmek arası çoğunlukla makarna bide napim yemmek yapmaya ne Halim kalıyor ne zaman

hemen olaya el atmak istiyorum kızlar abartmayın girmeyin şu loğusalık pisikosuna ...bizler anneyiz yahu dünyaya evlat getirdik erkeklerden birkademe üstünüz ben ne olursa olsun ojelerimi sürüyorum gün içinde 5 dkbile olsa duşa girip çıkıyorum daima kendiem özen gösteriyorum hatta bu dönemde daha fazla aynaya bakıyorum planlar yapıyorum mesela yaza kadar 18 kg vercem

Maalesef bir yıldır neredeyse var ama son uç aydır hat safhada

kızlar dut şurubu nasıl kullanılıyor lütfen bilenler acilen bana cevap yazabilir mi????

canım ben emziğini batırıp ağzına veriyorum bu şekilde daha iyi olduğunu söyledi doktor bütün dile eşit dağılacağı için ama kaşıklada verebilirsin günde bir tatlı kaşığını geçirmeyeceksin ama parça parça bi seferde bir tatlı kaşığıda verme

Ah ah yapabilsek keske olmuyo iste sacımı bile taramiyorum keçe oldular soğudum herseyden herseyden HerSeyden oof 18kg inşallah bende 10kg versem

bu gece anneme uydum ve kızımın gaz sancıları için hindistan cevizi verdik miniğime. annem bizi öyle büyütmüş, en işe yarayan buymuş vs. ve deneyelim dedik artık yavrum çığlık çığlığa napim,günde 6-7 kez kaka yapan cocuk 2-3 e düşürdü. aktarlarda böyle hindistan cevizi oluyor minik minik,bebeklerde gaz için denilirse veriyorlar. onun içini böyle bıçakla kazıyorsunuz,un gbi oluyor. kendi sütümü sağdım hindistan cevizindende yarım çay kaşığı kattım içirdim. şuan mışıl mışıl uyuyor. kakasınıda yaptı Allaha şükür minnoşum. umarım gece boyu rahat rahat uyur,dün gece çok çekti kuzum benim sancıdan.

bende yapacaktım onu eşim muskat(hindistan cevizi) almayı unutmuş dün gece bizde soluğu acilde aldık.İnşallah işe yarar.tadı acı diye içine şeker ..kabızlık içinde zeytinyağı koyun yazıyordu nette..sen sadece süt katmışsın ..bende mi öle yapsam ..gaz çıkarabildimi bari..sadece bir ttalı kaşığı dimi ..ayyy inşallah olur

Son düzenleme:
Ah ah yapabilsek keske olmuyo iste sacımı bile taramiyorum keçe oldular soğudum herseyden herseyden HerSeyden oof 18kg inşallah bende 10kg versem

bişey yapmaya fırsat olmuyoki..uyuduu 2 saat o 2 saatte evimi topliim çamaşırımı asiim mutfaımı toparliim banyomu yapiim kendimemi bakiim..anca ev işlerini apar topar yapmaya çalışıyorm bi yandan içim gidiyo uyancak diye aklım orda ıh mıh dese hmn yanında bitiyorm içim elvermiyo o uyanıkken başka şeyle ilgilenmeye neyse bakalm şu kritik dönemler bitse inşallah bizde kendimize baksak poffffff kndimi mahalle karıları gibi hissediyorm valla saç baş dağınık geceliin hiç kapanmayan düğmeleri her an sağılmaya hazır bi inek gibiyim..önce hamilelik şimdi lohusalık hiç bitmicek bu özel durumlar sanki :))

lohusasınız hala kızlar lütfen dua edin bizim için, lohusanın duası kabul olur derler...

bugün tazminat davamız var ve karar çıkacak inşallah, hakkımıza hayırlı olan karar verilsin, karar lehimize olursa karşı tarafın temyize başvurmaması, paramızı en kısa sürede ödemeleri için dua edin lütfen...

iş gibi gözüken ailesel bir durum bu, manevi yönü çok daha önemli bizim için, eşimi benim akrabalarım benimle evleniyor diye maaşını ve tazminatını vermeden işten atmışlardı evlenmemize 25 gün kala, çok zor zamanlardı bizi için dediğim gibi manevi yönü çok daha önemli ve bu dönemde maddi olarakta bizi çok rahatlatacak birşey tabi ki....

hadi bakalım, inşallah ii haberlerle gelirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…