- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.941
canlarım oğluma iki gündür sabahları yarım çay kaşığı zeytinyağı içiriorum daha sonra bide humananın kimyonlu rezenesinden 2 çay kaşığı sanki biraz rahatladı iki gündür krize girmio güzel uyuyo ya faydası oldu bunların yada tesadüfü çocuk ağlamaktan bıktı bilemedimm bi uygulayın isterseniz
polyanacım buzuki muzuki ancak sinir bozuo son ses güzel eğlenceli müzikler aç mesela favorilerimizden biri gökçe tuttu fırlattı kalbimi:) en azından sende eğlenirsin dans edin öyle geçio yoksa beyaz gürültü falan beni şişirdi vala:)))
Didemin çok fena ağlama krizi tuttu((
buzukiyi açtım dinletiyorum... rezene içirdim, karnına masaj yaptım, sırtını sıvazladım,bacaklarıyla karnına baskı yaptım yok yok yok..
3 saattir böyle... evde de çocuklarla yalnızım, eşim işte daha(( offffffffffffffffffffffffff daraldım
Esimle. Aramız bozuk kanepede yatıyor içerde ben eminim artık bu. Lohusaliktan filan değil söylemeye cesaret edemiyom ama ask bitmiş sevmiyorum artık sanırım hatta cogu gün nefret bile ediyorum bakalım nereye kadar bı güvencem dayanağım olsa katlanmam ama offff iste of
Esimle. Aramız bozuk kanepede yatıyor içerde ben eminim artık bu. Lohusaliktan filan değil söylemeye cesaret edemiyom ama ask bitmiş sevmiyorum artık sanırım hatta cogu gün nefret bile ediyorum bakalım nereye kadar bı güvencem dayanağım olsa katlanmam ama offff iste of
ya canını sıkma lohusalıktan bence , örnegin ben kendımı 40 yıl yaslanmış , saçı başı karışık, sütle karışık ter kokusu içinde hissediyorum ki senin 2 çocuk var Allah kolaylık versin. ama gecicek hepsi inş boyle düşün canını sıkma
Lohusalık garip bir duyguymuş,ben hala herşeye ağlayabilme kapasitesine sahibim.Eşim nasılsın dediğinde böhüüü diye ağlayabiliyorum adamcağız benimle mi ilgilenecek bebişle mi şaşırdı yazık.
Daha önce farklı şeyler yaşadıysanız bilemiyorum tabiki ama sadece bu dönemde gelişmiş olaylar nedeniyle böyle düşünüyorsan hepimiz yaşıyoruz bu dönemde maalesef.Geçecek en kısa zamanda diyerek teselli ediyorum kendimi...
kızlar dut şurubu nasıl kullanılıyor lütfen bilenler acilen bana cevap yazabilir mi????
hemen olaya el atmak istiyorum kızlar abartmayın girmeyin şu loğusalık pisikosuna ...bizler anneyiz yahu dünyaya evlat getirdik erkeklerden birkademe üstünüz ben ne olursa olsun ojelerimi sürüyorum gün içinde 5 dkbile olsa duşa girip çıkıyorum daima kendiem özen gösteriyorum hatta bu dönemde daha fazla aynaya bakıyorum planlar yapıyorum mesela yaza kadar 18 kg vercem
bu gece anneme uydum ve kızımın gaz sancıları için hindistan cevizi verdik miniğime. annem bizi öyle büyütmüş, en işe yarayan buymuş vs. ve deneyelim dedik artık yavrum çığlık çığlığa napim,günde 6-7 kez kaka yapan cocuk 2-3 e düşürdü. aktarlarda böyle hindistan cevizi oluyor minik minik,bebeklerde gaz için denilirse veriyorlar. onun içini böyle bıçakla kazıyorsunuz,un gbi oluyor. kendi sütümü sağdım hindistan cevizindende yarım çay kaşığı kattım içirdim. şuan mışıl mışıl uyuyor. kakasınıda yaptı Allaha şükür minnoşum. umarım gece boyu rahat rahat uyur,dün gece çok çekti kuzum benim sancıdan.
Ah ah yapabilsek keske olmuyo iste sacımı bile taramiyorum keçe oldular soğudum herseyden herseyden HerSeyden oof 18kg inşallah bende 10kg versem
lohusasınız hala kızlar lütfen dua edin bizim için, lohusanın duası kabul olur derler...
bugün tazminat davamız var ve karar çıkacak inşallah, hakkımıza hayırlı olan karar verilsin, karar lehimize olursa karşı tarafın temyize başvurmaması, paramızı en kısa sürede ödemeleri için dua edin lütfen...
iş gibi gözüken ailesel bir durum bu, manevi yönü çok daha önemli bizim için, eşimi benim akrabalarım benimle evleniyor diye maaşını ve tazminatını vermeden işten atmışlardı evlenmemize 25 gün kala, çok zor zamanlardı bizi için dediğim gibi manevi yönü çok daha önemli ve bu dönemde maddi olarakta bizi çok rahatlatacak birşey tabi ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?