- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.981
cnm benim oğlumdada sivilceler çıkmıştı yoğun olarak yanaklarında.. annemin dediğine göre memelerle yanağı temas edince terliyomuş ondan çıkıyomş sivilceler..bende dikkat etmeye çalıştım ve çok azaldı..
arkadaşlar ben nisan annesiyim kızım bi haftalık ve sanırım sarılık oluyo. sarılık olan var mı bebeği ? ve sürekli uyuyo hani uyandırmsam saatlerce uyuyacak 6 saat uyanmadan uyur mu bi bebek yaa
arkadaşlar ben nisan annesiyim kızım bi haftalık ve sanırım sarılık oluyo. sarılık olan var mı bebeği ? ve sürekli uyuyo hani uyandırmsam saatlerce uyuyacak 6 saat uyanmadan uyur mu bi bebek yaa
sakın sakın. uyumasına izin verme. sarılığını idrarla atacak yavrucuk. idrar da sen emzirdikçe çıkacak vücudundan. 2 saate bir kaldır emzir. zorla da olsa. eliyle oyna- ayaklarıyla değil- memeden çekiyormuş gibi yap. sırtında gezdir parmaklarını , çenesine gıdısına dokun memede uyursa eğer.. sarılığını ilerletirsin böyle uyutmaya devam edersen.ayrıca sütün de azalır emzirme aralıkları uzadığı için.. geçmiş olsun.arkadaşlar ben nisan annesiyim kızım bi haftalık ve sanırım sarılık oluyo. sarılık olan var mı bebeği ? ve sürekli uyuyo hani uyandırmsam saatlerce uyuyacak 6 saat uyanmadan uyur mu bi bebek yaa
yorgun uykusuz bitkin dağınık saçaklı...daha ne diyim:)) bi de aç, hala kahvaltı yapamadım oğlum bi uyusa..
nurse harveys iyi geliyo diye duymuştum ben de alsammı die düşünüyodum aslında..ya da rezene içirsemmi diyorum oğluma..doktor sadece anne sütü veriyosan rezene gibi ek gıda verme dedi, ne alakaysa.. ama verenler de memnun şimdi ben napımm:44:
yorgun uykusuz bitkin dağınık saçaklı...daha ne diyim:)) bi de aç, hala kahvaltı yapamadım oğlum bi uyusa..
nurse harveys iyi geliyo diye duymuştum ben de alsammı die düşünüyodum aslında..ya da rezene içirsemmi diyorum oğluma..doktor sadece anne sütü veriyosan rezene gibi ek gıda verme dedi, ne alakaysa.. ama verenler de memnun şimdi ben napımm:44:
kızlar gunaydın..
nasılsınız?
ışıl muhtemelen regl olmuşsundur. benim bugun 19.gunum kac gundur kahverengı cok az gelıyor bıtecek sanırım kanamam..
kızxllar epilasyon işini ne yaptınız? sezeryan olanlar.. dikiş yerı bolgesı ve genel hıjyen acısından? ben agda dısında bır yontem yapmadıgımdan kalakaldım ne yapcagımı sasırdım. kuaforume gıdemedim dikiş yerımde bır sorun yok ama daha erken gıbı geldı. ama artık rahatsızlık da verıyor .
cnm 25.günde bitmişti kanamam
terlediği zaman olurmuş dr götürmüştüm bende bunun için yıkayınca geçiyo...
Bende aynı durumu yasıyorum. artık uykusuzluktan bayılıcak durumdayım. sabah 6 dan beri ayaktayız. fon makınesını çalıştırıyorum onla bıraz sakınleşıyor ama uyku yok. tam dalıyor göğsümde yatağa koyuyorum sankı o dalan o değilmiş gibi bı açıyor gözleri. Haydı tekrar aynı seansarkadaşlar meraba:)
herkes iyidir umarım bebişleriyle birlikte:) burdan daha önce de sormuştum ama araya kaynadı gitti sanırım. kundaksız nasıl yatıracağım ben bu çocuğu biri bana akıl versin lütfen. denedim çok kez ama olmadı.. yaşadığımız şey şöyle ki: memedeyken uyuyakalıyor çok zaman zaten. memeden ya kendi atıyor ağzını ya da ben alıyorum artık memeden. farketmiyor nasıl aldığım. sonra yatırmak için başını kolumdan alıp elime koyarken tam, sanki yüzyıllardır uyumamış ta yeni uyanmış gibi bir gerinme geliyor bizimkine.resmen c şeklini alıyor. eller büyük adam gibi geriniyor.. ve işte o anda uyanıyor...hep aynı şey. ne yapacağımı şaşırdım. kundaklayınca geriniyor yine ama oynatamadığı için uyanmıyor. doktor kundaksız yatırın dedi, yan yatsın dedi. kundakla yan yatırılmıyor..yatakta biraz dalınca kundağğı çıkarayım desem, yine uyanıyor... önerisi olan??
lohusasınız hala kızlar lütfen dua edin bizim için, lohusanın duası kabul olur derler...
bugün tazminat davamız var ve karar çıkacak inşallah, hakkımıza hayırlı olan karar verilsin, karar lehimize olursa karşı tarafın temyize başvurmaması, paramızı en kısa sürede ödemeleri için dua edin lütfen...
iş gibi gözüken ailesel bir durum bu, manevi yönü çok daha önemli bizim için, eşimi benim akrabalarım benimle evleniyor diye maaşını ve tazminatını vermeden işten atmışlardı evlenmemize 25 gün kala, çok zor zamanlardı bizi için dediğim gibi manevi yönü çok daha önemli ve bu dönemde maddi olarakta bizi çok rahatlatacak birşey tabi ki....
Allah yardımcınız olsun, inşallahh hakkınızı bu dünyada da almayı nasip etsin Rabbim sizlere.. az önce süt ve sağma ile ilgili yazını okudum.. güzel paylaşımların için teşekkürler aayrıca. ben de mart sonu annesi oldum. bebeğim 15 günlük. şimdilik anne sütü ile besleniyor çok şükür. aventin süt sağmasını aldım ama hiç kullanmadım. sağmalımıyım yoksa böyle devam mı etmeliyim kararsızım..
günaydın kızlar geçmişi okumadan dalıyorum ben adet oldum bu normalmi ?
kızlar dün dr.gaz şikayetim için damla vermişti adı biogaia süper iyi geldi dün akşam gece hiç gaz sancısı çekmedi oğluşum...gecede iyiydi emdi gaz çıkardı uyudu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?