2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun, inşallahh hakkınızı bu dünyada da almayı nasip etsin Rabbim sizlere.. az önce süt ve sağma ile ilgili yazını okudum.. güzel paylaşımların için teşekkürler aayrıca. ben de mart sonu annesi oldum. bebeğim 15 günlük. şimdilik anne sütü ile besleniyor çok şükür. aventin süt sağmasını aldım ama hiç kullanmadım. sağmalımıyım yoksa böyle devam mı etmeliyim kararsızım..

kızlar bugün dut şurubu aldık kızıma, günde kaç kez ve nasıl kullanılıyor bu şurup? içiriyormuyuz ağzının içinimi siliyoruz??

ben emziğini batırıp ağzında bi güzel gezdiriyorum.

şükür pamukçuğumuz geçti, hiç kalmadı ama yinede aklıma geldikçe veriyorum.

bu arada DERYA gerçekten çok zormuş 2 çocuk..Senin enes de küçükmüş daha da zor(
Didem dün 3 saat ağladı, o ağlarken benim sinirlerim bozuldu bende ağladım, eşim geldiğinde de ağlamam hala devam ediyordu bide onun tafrasına ağladım( onun öncesinde Defnenin yaramazlıklarına da bayağı bi sinirlendim. Dün akşam çok feciydi benim için( buzukiyi dinlerken didem sızdı.. biraz uyuduktan sonra altını açtım çünkü gazını hiç çıkaramamıştı 3 saat boyunca. bacaklarını karnına ittirerek bayağı uğraştım ve şükür çıkardı.. bende rahatladım oda rahatladı ama 6.haftamıza girdik.. bi süre daha bu durumu yaşıycaz galiba :18::18::18::18::18:
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

canım kıyamam sana mervede sanırım zor gece geçirmiş...
zor vallahi hepimiz sırayla yaşıyoruz bunu senin o an tek olman işin kötü yanı olmuş...

canım kıyamam sana mervede sanırım zor gece geçirmiş...
zor vallahi hepimiz sırayla yaşıyoruz bunu senin o an tek olman işin kötü yanı olmuş...

annem bendeydi, dün kapıdan çıkmaya hazırlanırken didoş az buçuk viyaklamaya başlamıştı ve annem gider gitmez bi başladı pir başladı(
dedim annannenin gitmesini mi bekliyordun!! ve sonrası malum işte((

nasılsınız demicem çünkü hepiniz yorgun uykusuz bi durumdasınız biliyorum...
bu lohusalık cidden insanı etkiliyor bende pek sulu göz oldum çıktım inş çabucak geçer...
bugün yine biraz gaz sancısı çekiyoruz malesefff...nurse harvey's kullanıyoruz ama çokta etkili değil bence...
şimdi uyudu biraz ...

Arkadaslar kızımın vucudunda gogus kısmında kırmızı sıvılce gıbı seyler var,sankı alerjı olmus gıbı bu nekı sımdı ya bılgısı olan varmı?

günaydın cnm...
kanaman ne zaman kesilmişti ???

cnm 25.günde bitmişti kanamam

Arkadaslar kızımın vucudunda gogus kısmında kırmızı sıvılce gıbı seyler var,sankı alerjı olmus gıbı bu nekı sımdı ya bılgısı olan varmı?

terlediği zaman olurmuş dr götürmüştüm bende bunun için yıkayınca geçiyo...

günaydın cici anneler

poly canım benim Allah kolaylık versin,2 çocuk hakketen zor,biz bir tanesiyle perişan olabiliyoruz..

derya canım eşinle olanlara üzüldüm,ama hamilelik,lohusalık,bebeğinin minik olması sürekli onunla ilgili olduğun bir dönem evlilik için aslında zor dönemler,hepimiz tuhaf şeyler yaşayabiliyoruz..sabır canım inşallah geçecektir..

benim minik kızımın yüzü sivilcelerle doldu yabiiyorum pek çok bebekte olabilen normal bir durum..ama geçmesini hızlandıracak bir yöntem bileniniz varsa paylarşırsa çok sevinirim..sık yıkamaya çalışıyorum..bir de arkadaşımın tavsiyesi üzerine sabunla bezle silip duruluyorum 2 gündür..sanki bir parça iyi geldi gibi..kırkına geçsin istiyorum..

yorgun uykusuz bitkin dağınık saçaklı...daha ne diyim:)) bi de aç, hala kahvaltı yapamadım oğlum bi uyusa..
nurse harveys iyi geliyo diye duymuştum ben de alsammı die düşünüyodum aslında..ya da rezene içirsemmi diyorum oğluma..doktor sadece anne sütü veriyosan rezene gibi ek gıda verme dedi, ne alakaysa.. ama verenler de memnun şimdi ben napımm:44:

cnm benim oğlumdada sivilceler çıkmıştı yoğun olarak yanaklarında.. annemin dediğine göre memelerle yanağı temas edince terliyomuş ondan çıkıyomş sivilceler..bende dikkat etmeye çalıştım ve çok azaldı..

arkadaşlar ben nisan annesiyim kızım bi haftalık ve sanırım sarılık oluyo. sarılık olan var mı bebeği ? ve sürekli uyuyo hani uyandırmsam saatlerce uyuyacak 6 saat uyanmadan uyur mu bi bebek yaa

arkadaşlar meraba:)
herkes iyidir umarım bebişleriyle birlikte:) burdan daha önce de sormuştum ama araya kaynadı gitti sanırım. kundaksız nasıl yatıracağım ben bu çocuğu biri bana akıl versin lütfen. denedim çok kez ama olmadı.. yaşadığımız şey şöyle ki: memedeyken uyuyakalıyor çok zaman zaten. memeden ya kendi atıyor ağzını ya da ben alıyorum artık memeden. farketmiyor nasıl aldığım. sonra yatırmak için başını kolumdan alıp elime koyarken tam, sanki yüzyıllardır uyumamış ta yeni uyanmış gibi bir gerinme geliyor bizimkine.resmen c şeklini alıyor. eller büyük adam gibi geriniyor.. ve işte o anda uyanıyor...hep aynı şey. ne yapacağımı şaşırdım. kundaklayınca geriniyor yine ama oynatamadığı için uyanmıyor. doktor kundaksız yatırın dedi, yan yatsın dedi. kundakla yan yatırılmıyor..yatakta biraz dalınca kundağğı çıkarayım desem, yine uyanıyor... önerisi olan??

canım Allah kolaylık versin..dün gündüz bizim küçük hanım da perişan etti,sürekli emerek geçirdi gününü prenses,geceye yaradı ama bayılarak uyudu sonrasında..

gaz için doktorum bana zinco verdi ..çok damlatmıyorum ama kullandığımda işe yarıyor..daha da başa çıkamazsam çörek otu tarifini denemeyi düşünüyorum..isolde arkadaşımızın tarifini..çünkü o ve masiva arkadaşımız denemişti ikisinde de çok işe yaramıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…