- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.961
hadi bakalım, inşallah ii haberlerle gelirsiniz...
lohusasınız hala kızlar lütfen dua edin bizim için, lohusanın duası kabul olur derler...
bugün tazminat davamız var ve karar çıkacak inşallah, hakkımıza hayırlı olan karar verilsin, karar lehimize olursa karşı tarafın temyize başvurmaması, paramızı en kısa sürede ödemeleri için dua edin lütfen...
iş gibi gözüken ailesel bir durum bu, manevi yönü çok daha önemli bizim için, eşimi benim akrabalarım benimle evleniyor diye maaşını ve tazminatını vermeden işten atmışlardı evlenmemize 25 gün kala, çok zor zamanlardı bizi için dediğim gibi manevi yönü çok daha önemli ve bu dönemde maddi olarakta bizi çok rahatlatacak birşey tabi ki....
kızlar bugün dut şurubu aldık kızıma, günde kaç kez ve nasıl kullanılıyor bu şurup? içiriyormuyuz ağzının içinimi siliyoruz??
Didemin çok fena ağlama krizi tuttu((
buzukiyi açtım dinletiyorum... rezene içirdim, karnına masaj yaptım, sırtını sıvazladım,bacaklarıyla karnına baskı yaptım yok yok yok..
3 saattir böyle... evde de çocuklarla yalnızım, eşim işte daha(( offffffffffffffffffffffffff daraldım
canım kıyamam sana mervede sanırım zor gece geçirmiş...
zor vallahi hepimiz sırayla yaşıyoruz bunu senin o an tek olman işin kötü yanı olmuş...
ben buradayım eşim iyi haberlerle telefon eder inşallah... hamileliğimden bu yana beni götürmüyor duruşmalara
günaydın kızlar geçmişi okumadan dalıyorum ben adet oldum bu normalmi ?
günaydın cnm...
kanaman ne zaman kesilmişti ???
Arkadaslar kızımın vucudunda gogus kısmında kırmızı sıvılce gıbı seyler var,sankı alerjı olmus gıbı bu nekı sımdı yabılgısı olan varmı?
cnm 25.günde bitmişti kanamam
terlediği zaman olurmuş dr götürmüştüm bende bunun için yıkayınca geçiyo...
nasılsınız demicem çünkü hepiniz yorgun uykusuz bi durumdasınız biliyorum...
bu lohusalık cidden insanı etkiliyor bende pek sulu göz oldum çıktım inş çabucak geçer...
bugün yine biraz gaz sancısı çekiyoruz malesefff...nurse harvey's kullanıyoruz ama çokta etkili değil bence...
şimdi uyudu biraz ...
günaydın kızlar geçmişi okumadan dalıyorum ben adet oldum bu normalmi ?
günaydın cici anneler
poly canım benim Allah kolaylık versin,2 çocuk hakketen zor,biz bir tanesiyle perişan olabiliyoruz..
derya canım eşinle olanlara üzüldüm,ama hamilelik,lohusalık,bebeğinin minik olması sürekli onunla ilgili olduğun bir dönem evlilik için aslında zor dönemler,hepimiz tuhaf şeyler yaşayabiliyoruz..sabır canım inşallah geçecektir..
benim minik kızımın yüzü sivilcelerle doldu yabiiyorum pek çok bebekte olabilen normal bir durum..ama geçmesini hızlandıracak bir yöntem bileniniz varsa paylarşırsa çok sevinirim..sık yıkamaya çalışıyorum..bir de arkadaşımın tavsiyesi üzerine sabunla bezle silip duruluyorum 2 gündür..sanki bir parça iyi geldi gibi..kırkına geçsin istiyorum..
yorgun uykusuz bitkin dağınık saçaklı...daha ne diyim:)) bi de aç, hala kahvaltı yapamadım oğlum bi uyusa..
nurse harveys iyi geliyo diye duymuştum ben de alsammı die düşünüyodum aslında..ya da rezene içirsemmi diyorum oğluma..doktor sadece anne sütü veriyosan rezene gibi ek gıda verme dedi, ne alakaysa.. ama verenler de memnun şimdi ben napımm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?