- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.781
Kızlar ben Tuğba'nın arkadaşıyım.
Burada birlikte bebeklerinizin heyecanını paylaştığınız için haber verme gereği duydum.
Hem dualarınızla Tuğba daha kolay atlatacaktır.
Bugün kontrolü vardı ve maalesef bebeğini kaybetti Tuğba. Az önce opersyona girdi.
Hepinizin duasına ihtiyacı var. Allah biran önce yuvalarını yeni bir bebekle taçlandırır dilerim ki.
Sabırlar diliyorum.
Tünaydın canım..
Biz aşeriyoruz şuan:))))) şükürki evde olan bişeye:)))
bugün niye durgun burası :26:
Burada birlikte bebeklerinizin heyecanını paylaştığınız için haber verme gereği duydum.
Bugün kontrolü vardı ve maalesef bebeğini kaybetti Tuğba. Az önce opersyona girdi.
Hepinizin duasına ihtiyacı var. Allah biran önce yuvalarını yeni bir bebekle taçlandırır dilerim ki.
Sabırlar diliyorum.
Sabırlar diliyorum.
Sabırlar diliyorum.
kuzucum aşermek nasıl oluorr ben oldum olası hep bişilerr isterim gece gündüz şimdi ayıramıorum gece yarısı kokoreç midye falan kolay kolay sevilmeyen sevdiklerimi yazdım canınız çekmesin diee:)
bi yerde bi koku duyarsın canın çeker, bi yazı okursun canın çeker, veya aniden otururken aklına düşer canın çeker.. bulamazsan hevesin kaçar, avucunu yalar göğsüne sürersin.
bi otomobil reklamı vardı ya ona benzedi biraz
az önce de başka bi topikte iftar yemeklerinden bahsediyordu arkadaşlar o an orda okuyunca acayip canım çekti. bugüne kadar bu kadar canımın istediği olmamıştı henüz. :)))
şimcik kızlar sizlere uzmanlık sorusu soruyorum!
ben bugün itibariyle Allah'ın izniyle 10+6 yım. ama bebişim 4-5 gün geriden geldiği için 10+2 yim diyelim. haftaya cuma günü 2 li test için randevu alsam erken olmaz dimi??? normal sat a göre 12 haftam doluyor, geriden gelerek hesaplarsam 11+3 filan oluyor :26::26::26::26::26:
canım zaten ikili test 11 ile 14 hafta arasında oluyor sende 11. haftaya girmiş olacaksın erken olmaz diye düşünüyorum ben inş. güzel sonuçlarla dönersin
teşekkür ederim Hülyacım. bayramdan önce bu işi halledelim istiyorum bi bakıma. bayramdan sonrada tahlil sonucum çıkar. zaten bayramda 2-3 gün kafaya takma gibi bişeyim de olmaz, köye gitcez filan..
Ayın 26 sı hem kadir gecesi hemde bizim evlilik yıldönümümüz. birde testi yaptırırsam hayırlısıyla hepsi bi araya gelir.
çok iyi düşünmüşsün canım iyi bir karar inş. güzel sonuçlar alırsın....teşekkür ederim Hülyacım. bayramdan önce bu işi halledelim istiyorum bi bakıma. bayramdan sonrada tahlil sonucum çıkar. zaten bayramda 2-3 gün kafaya takma gibi bişeyim de olmaz, köye gitcez filan..
Ayın 26 sı hem kadir gecesi hemde bizim evlilik yıldönümümüz. birde testi yaptırırsam hayırlısıyla hepsi bi araya gelir.
uhdecim seninde 11 haftalık olmuş maşallahsen gün aldınmı 2 li test için
inşallah hayırlı haberler alırsın canım benimde rendevum test için 6 eylül yani bayramdan sonrayı bekliycez artık
çok iyi düşünmüşsün canım iyi bir karar inş. güzel sonuçlar alırsın....
canım benim ikiz oldugu için 2li ve 3lü tarama testleri yok maalesef benimkinde ultrasyonla ense kalınlığına burun kemik yapısına falan bakılacak onun içinde haftaya randevu verdi dr. onu bekliyorum bakalım inş. iyi sonuçlanır hepimizinkiii sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin Rabbim
bak ben kadir gecesi olduğunu atlamışım benimde 26 sı test günüm inşallah hayırlı haberlerle döneriz.benimde 11+2 valla herşey aynıteşekkür ederim Hülyacım. bayramdan önce bu işi halledelim istiyorum bi bakıma. bayramdan sonrada tahlil sonucum çıkar. zaten bayramda 2-3 gün kafaya takma gibi bişeyim de olmaz, köye gitcez filan..
Kızlar sebebini bilmiyorum. Kalp atışlarını duyamamışlar bebeğin. Haber alırsam paylaşırım tekrar sizlerle.
Geçen haftalarda kanaması olmuştu çok az ama onunla mı ilgili bilemiyorum.
Rabbim dualarımızı kabul etsin. Yavrusunu kaybeden tüm annelerin sabrına sabır eklesin.
Sabırlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?