2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

TUBA ya çok çok gecmis olsun çok üzüldüm sebebi ne idi yüce Rabbim yeni bebeğini nasip eder inşallah çok zor dualrimiz onunla

Rabbim en kısa sürede acısını dindirsin ve yeniden bebek sahibi olmayı nasip etsin

Tünaydın canım..

Biz aşeriyoruz şuan:))))) şükürki evde olan bişeye:)))

bugün niye durgun burası :26:

kuzucum aşermek nasıl oluorr ben oldum olası hep bişilerr isterim gece gündüz şimdi ayıramıorum gece yarısı kokoreç midye falan kolay kolay sevilmeyen sevdiklerimi yazdım canınız çekmesin diee:)

neden böyle oldu kii Allah sabır versin çok üzüldüm ve yazacak birşey bulamıyorum inş. en ksıa zamanda yeni bebişiyle mutlu olur...

allah yardımcın olsun tubaa çok üzüldüm tez zamanda yeni sağlıklı bebişine hamile kalman dileğiylee rabbim sabır versinnn

of çok fena oldum bebeğini kaybetmek nedir çok iyi bilirim kim ne derse desin kesinlikle teselli bulamıyosun çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla rabbim sağlıklısını versin

kuzucum aşermek nasıl oluorr ben oldum olası hep bişilerr isterim gece gündüz şimdi ayıramıorum gece yarısı kokoreç midye falan kolay kolay sevilmeyen sevdiklerimi yazdım canınız çekmesin diee:)

bi yerde bi koku duyarsın canın çeker, bi yazı okursun canın çeker, veya aniden otururken aklına düşer canın çeker.. bulamazsan hevesin kaçar, avucunu yalar göğsüne sürersin.

bi otomobil reklamı vardı ya ona benzedi biraz

az önce de başka bi topikte iftar yemeklerinden bahsediyordu arkadaşlar o an orda okuyunca acayip canım çekti. bugüne kadar bu kadar canımın istediği olmamıştı henüz. :)))

inan bazen benimde oluyor durduk yere birşey geliyor aklıma haydeee araki bulasın çok iyi biliyorummm bununn

şimcik kızlar sizlere uzmanlık sorusu soruyorum!

ben bugün itibariyle Allah'ın izniyle 10+6 yım. ama bebişim 4-5 gün geriden geldiği için 10+2 yim diyelim. haftaya cuma günü 2 li test için randevu alsam erken olmaz dimi??? normal sat a göre 12 haftam doluyor, geriden gelerek hesaplarsam 11+3 filan oluyor :26::26::26::26::26:

canım zaten ikili test 11 ile 14 hafta arasında oluyor sende 11. haftaya girmiş olacaksın erken olmaz diye düşünüyorum ben inş. güzel sonuçlarla dönersin

canım zaten ikili test 11 ile 14 hafta arasında oluyor sende 11. haftaya girmiş olacaksın erken olmaz diye düşünüyorum ben inş. güzel sonuçlarla dönersin

teşekkür ederim Hülyacım. bayramdan önce bu işi halledelim istiyorum bi bakıma. bayramdan sonrada tahlil sonucum çıkar. zaten bayramda 2-3 gün kafaya takma gibi bişeyim de olmaz, köye gitcez filan..

Ayın 26 sı hem kadir gecesi hemde bizim evlilik yıldönümümüz. birde testi yaptırırsam hayırlısıyla hepsi bi araya gelir.

inşallah hayırlı haberler alırsın canım benimde rendevum test için 6 eylül yani bayramdan sonrayı bekliycez artık

çok iyi düşünmüşsün canım iyi bir karar inş. güzel sonuçlar alırsın....
uhdecim seninde 11 haftalık olmuş maşallah sen gün aldınmı 2 li test için

canım benim ikiz oldugu için 2li ve 3lü tarama testleri yok maalesef benimkinde ultrasyonla ense kalınlığına burun kemik yapısına falan bakılacak onun içinde haftaya randevu verdi dr. onu bekliyorum bakalım inş. iyi sonuçlanır hepimizinkiii sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin Rabbim

aa doğru canım prd daldım bi an bu 2 li test heyacanı beni fazla sardı valla inşallah canım hepimiz artık hep güzel haberler alırız rabbim üzmesin kimseyi

bak ben kadir gecesi olduğunu atlamışım benimde 26 sı test günüm inşallah hayırlı haberlerle döneriz.benimde 11+2 valla herşey aynı

girer girmez bu haberle karşılaşmak şok etti beni...moralim çok bozuldu...
geçen yıl bende nisan annelerinden ayrılmak zorunda kalmıştım...çok zor bişey gerçekten rabbim hiç kimseye yaşatmasın...
kayıp yaşayanlara tez zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin güzel allahım...

tuğbayı tanımam etmem oda beni tanımaz yolda görsek selam vermeyiz ama son adet tarihimizi canımızın ne sevdiğini bisürü özel şeyimizi burda herkesle paylaşır olduk can olduk ,kardeş olduk , o yüzden bu habere hiç bişey söyleyemedim boğazım düğümlendi kardeşim umarım en kısa zamanda sevincinide beraber paylaşırız allah sabır versin

anammmm hepimiz aynı günmü gitcez 2li teste banada 26-27 ağustosta gel dedi ama ben randevumu alıncak napılcak bilmiyom bi tane kağıda ikili test + obs (sanırım okunmuyo ) usg yazdı gel dedi...ben o tarihte kalkıp gitcem heralde randevu falan bişey alınıyomuki alınsa söylerdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…