2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese,

ben diğer mart anneleri forumunu takip ediyordum, burası baya bir kalabalıkmış hoşuma gitti, diğer taraf öğleden sonraları ölü hale geliyor

kızlar ikili test ile ilgili istanbul anadolu yakasında oturanlar ve özel hastane tercihinde bulunanlar için bir çalışma hazırladım, bilgilerinize :)

CENTRAL HOSPITAL SGK 220 TL , MUAYENE 35 TL
MEDICAL PARK GÖZTEPE SGK 262 TL , MUAYENE 72 TL
ERDEM HASTANESİ SGK KARŞILAMIYOR 300 TL DIŞARIDAN PROF GELİYOR MUAYENE 30 TL
MEDICANA ÇAMLICA SGK 158 TL, MUAYENE 50 TL OPR. DR YAPIYOR
MEDIPOL SGK 180 TL,MUAYENE 45 TL OPR. DR. YAPIYOR
KAVACIK MEDISTATE SGK 200 TL, 12+10+42 TL ÖDEME AYRICA YPILIYOR
HİSAR INTERCONTINANTAL SGK YOK 351 TL, MUAYENE 200 TL PROF. DR. KILIÇ AYDINLI YAPIYOR (SÜPER BİR DR.DUR, AYRINTILI UTRASONA BU ADAMA GİTCEM BEN)
KADIKÖY ŞİFA ATAŞEHİR SGK YOK 177 (KAN TAHLİLİ ÜCRETİ), MUAYENE 230 TL (ULTRASON FİYATI MUAYENENİN İÇİNDE, VE BU FİYAT STANDART MUAYENE ÜCRETİ)
ACIBADEM MASLAK SGK YOK 248 KAN TAHLİLİ + 850 ULTRASON ÖLÇÜMÜ , PROF YAPIYORMUŞ

kıslar dr ayda bir çağırıyosa şanslısınz demektir benim drum 15 günde gelcen dedi riskli hamileyim daha önce erken doğum yaşadığım için yakından takip etçez dedi stres yasak dedi ama olmuyo korkuyorm işte bu cumarts 12 de randevum var ultrasona bakmaya bile korkuyorm:18::18::18::18:

bende 26 sında gidiyorum 2 li için. kadir gecesi olduğunu unutmuşum ben. hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
bi de ultrasonda sata göre bi kaç gün geri ya da ileri çıkması neyle alakalı? bi arkadaşın ki de 2. kontrolde sata göre 4 gün büyük çıkmış.. bizim beslenmemizle alkalı değildir heralde bu aylarda değil mi? öyle olsa benimkinin 4. ayı bitirmiş olması gerekir. çünkü aynen senin gibiyim canım. herşeyi herşekilde yiyorum :97:

Son düzenleme:

hem kadınız hem anne adayıyız, işte 2 türlü de kendimize dert edecek birşeyler bulabiliyoruz.
içini ferah tut , inşallah herşey yolunda olacak.

Aynısı bendede oluyor. ama malesef henüz duyamayız damarlarımızmıi onlar ama olsun genede mutlu ediyorr hamilelik güzelmişşşşşş

bizim seninle bebeişler aynı benimde 10+6 ve doktır 2 li test randevusunu 26 sına verdi kaç doğumlusun

hem kadınız hem anne adayıyız, işte 2 türlü de kendimize dert edecek birşeyler bulabiliyoruz.
içini ferah tut , inşallah herşey yolunda olacak.

inşallah canım benim çektimi ben bilirim aynı sene içinde ikinci evlat acısını yaşamak istemiyorum normal doğum yapıp eve kucağım boş gelmek sütünü bebeğine verememek küvezde hortumların arasında görmek çokk zor allah düşmanımı bile vermesin

merhaba bizim bebişler aynı 10+6 banada doktor 26 sında 2 li test randevusu verdi kaç dogumlusun

slm canım hoşgeldin çok güzel bi çalışma olmuş yalnız benim gibi hastane işlerinden hiç anlamayan çömez ötesi bi anne adayı var ve avrupa yakasında oturuyor ben ne olacammmm medical parka gidiyorum dr dan memnunum ama hastaneden memnun deilim çok kalabalık ve dr um randevusuz daha nezih ve dr dan memnun kalacağım bi yer arıyorum ama malesef mart annelerinde avrupa yakasında oturan çok az arkadaş var :44:

merhabalarr buraya çok giremesemde takip etmeye çalışıyorum
benimde 9+4 olduu ayda bir gidiyorum şimdilik iyi
geçen evham yaptımm göğüs sızım azalmıştıı acaba bişeymi oldu diye gittim ultrasonda karından gözükmedii
çok korktumm ve doktor kalp atışını duyamadıım dedii
alttan bakalım dedii
sırtımdan ter boşandı öldüm öldüm dirildiim
alttan baktı çnce bulamadı sonra gördüük kalp atışını duyöaya gerek kalmadıı çünküü oynuyoduu yaramaz
dans ediyo gibiydii
bazen karından ultrasonda ilk üç ayda gözükmeyebiliyomuş
bendede bu yaşandı oysaki bi önceki kontrolde duymuştuk kalp atışını
bu sefer sakladıı kendini yaramaaz
neysekii bişey yoktu rahat nefes alldıım

canım benimkide sata göre küçük çıkıyor adet düzensizliği ile ilgisi var sanırım geç döllenme erken döllenme diyorlar... ayyy sen beni görr dünyayı yesem doymuyorum yemek için yaşıyorum gözüm dönmüş gibi hiç hayatımda böyle olmadım 4 kilo aldım doktor yavaş dedi yürüyüşe başlıcam

kızlar mrbbb

malkoc canım hosgeldın tatlım dıger taraftanda yazısıyodukk :) benn sonraları bıraktım orayııı

kızlar ya ne kadar pahalı ıkılı test oyle burda benım hastanede 45 tl test 12 tl de muayene ucretı :))

korkma canım o kadar her zaman güzel düşün olumlu düşün ben öyle yapıyorum çünki

alttan muayene riskli sanıyodum ama değilmiş araştırdıım
bazen karından belli olmuyo alttan muayene gerekebiliyo ama sorunsuz gebelikte sanırımm :44:
doktora alttan bakmak riskli değilmi dedimm o da ilişkiye girmiyomusun dedii
sorunlu gebeliklerii zaten söylüyorruz onlarda ilişkide yasaklanabiliyo dedii
yinede alttan muayeneyi hiç sevmiyorum ama mecburr kalabiliyoruum :97:

istanbul ne kadar pahalı ya ben denizlide özel doktora gidiyorum muayene 50 tl ve ayda 1 kez istersen ayda 4 kez git ama 1 kez para veriyorsun ayrıca ikili test özel hastahanede 50 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…