- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.821
kızlar birşey soracağım, sizin kontrollerinizde ay da bir defamı oluyor?
ben 3 haftalıkken gittim
sonra 5 sonra 8
ondan sonra doktor artık 4 haftada bir geleceksin dedi.
ama 1 ay beklemek çokk zor, çok merak ediyorum minnoşumu
valla bazen eşime , eve bir usg makinesi alalımda her akşam bakayım diyorum
bende sonuçlarımı telefonda öğreneceğim.
ondan sonrakii kontrol teeeeeeeee ayın 24 ünde
teşekkür ederim Hülyacım. bayramdan önce bu işi halledelim istiyorum bi bakıma. bayramdan sonrada tahlil sonucum çıkar. zaten bayramda 2-3 gün kafaya takma gibi bişeyim de olmaz, köye gitcez filan..
Ayın 26 sı hem kadir gecesi hemde bizim evlilik yıldönümümüz. birde testi yaptırırsam hayırlısıyla hepsi bi araya gelir.
kıslar dr ayda bir çağırıyosa şanslısınz demektir benim drum 15 günde gelcen dedi riskli hamileyim daha önce erken doğum yaşadığım için yakından takip etçez dedi stres yasak dedi ama olmuyo korkuyorm işte bu cumarts 12 de randevum var ultrasona bakmaya bile korkuyorm:18::18::18::18:
aminn canım inşallah.
demekki kontrol edilmesi gerekiyor bebişinin olsunn görmüş oluyorsun en azından bebeğini.
bu arada birşey fark ettim eşime söylediğimde dalga geçti ama size anlatayım
ara ara sağ ya da sol kasığıma ağrı giriyor. ağrı giren tarafa parmağımı bastırdığımda kalp atışın hissediyor gibi oluyorum tık tık tık. ama normal zamanlarda yok. ağrı olduğu zaman ağrı olan yerde oluyor defalarca denedim hissediyorum. eşim onlar senin damarlarından geliyor nasıl hissedeceksin diyor ama hissediyorum işte. damar olsa ağrı olmadığı zamandada atardı, ne biliyimm bence kalp atışı ya da ben öyle olmasını istiyorum
Aynısı bendede oluyor. ama malesef henüz duyamayız damarlarımızmıi onlar ama olsun genede mutlu ediyorr hamilelik güzelmişşşşşş [/QUOTE
kendimi avutuyorum herhalde
ama ağrı olmadığı zamanda niye hissetmiyorum o damarları
anammmm hepimiz aynı günmü gitcez 2li testebanada 26-27 ağustosta gel dedi ama ben randevumu alıncak napılcak bilmiyom bi tane kağıda ikili test + obs (sanırım okunmuyo ) usg yazdı gel dedi...ben o tarihte kalkıp gitcem heralde randevu falan bişey alınıyomuki alınsa söylerdi heralde
hem kadınız hem anne adayıyız, işte 2 türlü de kendimize dert edecek birşeyler bulabiliyoruz.
içini ferah tut , inşallah herşey yolunda olacak.
anammmm hepimiz aynı günmü gitcez 2li testebanada 26-27 ağustosta gel dedi ama ben randevumu alıncak napılcak bilmiyom bi tane kağıda ikili test + obs (sanırım okunmuyo ) usg yazdı gel dedi...ben o tarihte kalkıp gitcem heralde randevu falan bişey alınıyomuki alınsa söylerdi heralde
Aynısı bendede oluyor. ama malesef henüz duyamayız damarlarımızmıi onlar ama olsun genede mutlu ediyorr hamilelik güzelmişşşşşş [/QUOTE
kendimi avutuyorum herhalde
ama ağrı olmadığı zamanda niye hissetmiyorum o damarları
canım eşinize dinletin o daha iyi anlar ben öle yapıyormm
Selamlar herkese,
ben diğer mart anneleri forumunu takip ediyordum, burası baya bir kalabalıkmış hoşuma gitti, diğer taraf öğleden sonraları ölü hale geliyor
kızlar ikili test ile ilgili istanbul anadolu yakasında oturanlar ve özel hastane tercihinde bulunanlar için bir çalışma hazırladım, bilgilerinize :)
CENTRAL HOSPITAL SGK 220 TL , MUAYENE 35 TL
MEDICAL PARK GÖZTEPE SGK 262 TL , MUAYENE 72 TL
ERDEM HASTANESİ SGK KARŞILAMIYOR 300 TL DIŞARIDAN PROF GELİYOR MUAYENE 30 TL
MEDICANA ÇAMLICA SGK 158 TL, MUAYENE 50 TL OPR. DR YAPIYOR
MEDIPOL SGK 180 TL,MUAYENE 45 TL OPR. DR. YAPIYOR
KAVACIK MEDISTATE SGK 200 TL, 12+10+42 TL ÖDEME AYRICA YPILIYOR
HİSAR INTERCONTINANTAL SGK YOK 351 TL, MUAYENE 200 TL PROF. DR. KILIÇ AYDINLI YAPIYOR (SÜPER BİR DR.DUR, AYRINTILI UTRASONA BU ADAMA GİTCEM BEN)
KADIKÖY ŞİFA ATAŞEHİR SGK YOK 177 (KAN TAHLİLİ ÜCRETİ), MUAYENE 230 TL (ULTRASON FİYATI MUAYENENİN İÇİNDE, VE BU FİYAT STANDART MUAYENE ÜCRETİ)
ACIBADEM MASLAK SGK YOK 248 KAN TAHLİLİ + 850 ULTRASON ÖLÇÜMÜ , PROF YAPIYORMUŞ
İkili test için ne kadar fiyat verdi hospitalum
bizim seninle bebeişler aynı benimde 10+6 ve doktır 2 li test randevusunu 26 sına verdi kaç doğumlusun
bende 26 sında gidiyorum 2 li için. kadir gecesi olduğunu unutmuşum ben. hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
bi de ultrasonda sata göre bi kaç gün geri ya da ileri çıkması neyle alakalı? bi arkadaşın ki de 2. kontrolde sata göre 4 gün büyük çıkmış.. bizim beslenmemizle alkalı değildir heralde bu aylarda değil mi? öyle olsa benimkinin 4. ayı bitirmiş olması gerekir. çünkü aynen senin gibiyim canım. herşeyi herşekilde yiyorum :97:
kıslar dr ayda bir çağırıyosa şanslısınz demektir benim drum 15 günde gelcen dedi riskli hamileyim daha önce erken doğum yaşadığım için yakından takip etçez dedi stres yasak dedi ama olmuyo korkuyorm işte bu cumarts 12 de randevum var ultrasona bakmaya bile korkuyorm:18::18::18::18:
29 yaşındayım bebiş sen kaç yaşındasın ? ilk bebeğinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?