2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğini kaybeden kızlar

bebeğini kaybeden arkadaşı isim olarak tanımıyorum ama mutlaka burada görmüşümdür allahtan sabır diliyorum bu durumlarda bi şey yazamıyorum kızlar çünkü tüm kelimeler kifayetsiz kalıyor rabbim size sağlık versin kısa zamanda toparlanıp tekrar hamiş kalmayı nasip etsin....çok üzüldüm tüm bebeğini kaybedenlere acil şifalar diliyorum....umarım başka kaybımız olmaz artık

ne güzel tatlı heyecanlar yaşıyorsunuz şimdi... dünyaya bir canlı getirmek ve hayatınız ona adamak, bundan daha güzeli yok...
bende 2011 mart annelerindenim. 29 mart doğum tarihimizdi ama bebeğim süpriz yapıp 2 martta doğdu...
rabbim hepinize bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...

oyyyy maşallah allah nazarlardan saklasın inşallah bizde seneye 2013 mart annelerine yazarız bebişimiz kucağımızdayken yalnız çoş şaşırdım nerdeyse 27 gün 1 ay o kadar farkedermiki doğum tarihi ?

bende 27 ağustosta gidecegim bebişimin ense kalınlığını falan ölçmeye yaklaşık hepimiz aynı hafta gidiyoruz kızlar süper yaaa...

kim bu bebeğini kalp atışını duyamayan merak ettim geçen günlerde biriyle konuşmuştum ama adını çıkaramadım acaba omu

niki tuğbaemrah mış...
bende tanımıyorum zaten çok kalabalığız herkes herkesi tanıyamaz...ama bebeğini kollarına almayı beklerken böyle bişey yaşamış olması çok üzücü...
rabbim hiç kimsenin başına vermesin...yavrularımıza sağlık sıhhat ,hayırlı uzun ömürler versin inşallah...

bende ayın 27 sinde hem kontrol hem ikili teste giriyorum. allahımm inşallah sonuçlarımız temiz çıkar.

özelde yaptırıyorum en geç pazartesi arefe günü belli olur diye düşünüyorum. çok heyecanlıyım

kıyamam ben onla sanırım konuştum daha kalp atışını duyamadık demişti bende inş. olur çok kendini kaptırma bende de aynısı oldu demiştim
ondan bu hamileliğimde özellikle geç gittim Rabbim sabır versin çok zor

Bende 26 sında yaptırcam. Hepimiz nerdeyse bayramdan önce yaptırıyoruz ama inşallah iyi sonuçları çabuk alırızda aklımızı sürekli meşgul etmez bayram boyunca ben bide bayramdan sonra tatile gidiyorum tel öğrenmek zorunda kalıcam

kızlar birşey soracağım, sizin kontrollerinizde ay da bir defamı oluyor?
ben 3 haftalıkken gittim
sonra 5 sonra 8
ondan sonra doktor artık 4 haftada bir geleceksin dedi.
ama 1 ay beklemek çokk zor, çok merak ediyorum minnoşumu
valla bazen eşime , eve bir usg makinesi alalımda her akşam bakayım diyorum
bende sonuçlarımı telefonda öğreneceğim.
ondan sonrakii kontrol teeeeeeeee ayın 24 ünde

valla canım ben nerdeyse 2 haftada bir gidiyorum belki benimki ikiz oldugu ve tüp bebek oldugu için dr. öyle randevu veriyodur bilmiyorum ama çokda memnunum bu durumdan valla bebişlerimi görüyorum her gittiğimde çok büyük bir mutluluk buu

bende bu ikili testden sonra ayda bir gitcem diyo eşimde dr ye rica etcekmiş ayda bir ben dayanamam diye ilk defa tıp okumadığıma üzüldüm diyo
hastanede olsa hergün beni çağırıp bakıcakmış

bende bu ikili testden sonra ayda bir gitcem diyo eşimde dr ye rica etcekmiş ayda bir ben dayanamam diye ilk defa tıp okumadığıma üzüldüm diyo
hastanede olsa hergün beni çağırıp bakıcakmış

ama o kadar sık ultrasona girmek iyi değilmiş. jinekolog bir tanıdığımız varda o söylemişti, kendi doktorumda öyle söyledi, hastanenin işine gelir her muayeneden para alır ama doğru değil dedi . tabi çoğul gebeliklerde durum daha farklı oluyor.
neyseee sağlıklı olsunda minnoşum önemli değil ayda bir görürüz. ama internetten sürekli bakıyorum 12 haftalık ultrason görüntülerine

ben her hafta gidiyorum malesef çünkü hala lekelenme devam ediyo bitmedi daha ne zaman bitecek bilmiyorum allah yardımcımız olsun bu günleride atlatalım hep beraber

ben her hafta gidiyorum malesef çünkü hala lekelenme devam ediyo bitmedi daha ne zaman bitecek bilmiyorum allah yardımcımız olsun bu günleride atlatalım hep beraber
aminn canım inşallah.
demekki kontrol edilmesi gerekiyor bebişinin olsunn görmüş oluyorsun en azından bebeğini.
bu arada birşey fark ettim eşime söylediğimde dalga geçti ama size anlatayım
ara ara sağ ya da sol kasığıma ağrı giriyor. ağrı giren tarafa parmağımı bastırdığımda kalp atışın hissediyor gibi oluyorum tık tık tık. ama normal zamanlarda yok. ağrı olduğu zaman ağrı olan yerde oluyor defalarca denedim hissediyorum. eşim onlar senin damarlarından geliyor nasıl hissedeceksin diyor ama hissediyorum işte. damar olsa ağrı olmadığı zamandada atardı, ne biliyimm bence kalp atışı ya da ben öyle olmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…