- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.221
canım bende de var o numuneden:) 100ml bebek içemeyeceği için ben göz kararı yaptım. yani o minnacık paketi 3 kez filan verdim 1 kez daha veririm:)hastanede numune hipp markanın rezene çayını vermişlerdi bana... üzerinde yazıyorki paketi 100 ml suya ilave edin fln çay yapar gibi 100 ml su fazla gelmezmi oğluma denemek istiyorum birde hazır rezene deniyeyim... siz hiç hazır paket rezene çayı denedinizmi... bu arada Özge nasıl acaba özledim haber alan varmı?
Dut surubunu veren arkadaslar,bende emzıgı suruba batırıp verıyorum,kullananlar gunde kac defa yapıyolar bu ıslemı?cevaplarsnz cok sevınırım
bnmde yok bn suyun altında yıkıyorm sadece ama :26:
Feyzos canim gecmis olsun, ben gogus pompasini mikrodalga sterilizasyon kutum var onda steril ediyorum. Ben de sunu merak ediyorum her seferindr sterile etmek gerekli mi, gunde bir steril yeterli mi, cunku cok sik sagmak imkansiz oluyor sterille ugrasinca
Fearness catlaklar olustuktan sonra caresi yok malesef, ben tum hamileligimde lierac kullannama ragmen oldu.
Ben nezaman adet olucam acaba,hamıle kalmadan once polıkıstık over ılletı yuzunden cogu zaman duzenlı olamıyodum bıle,tekrar aynı seylerı yasamam ınsallah,umarım dogumdan sonra duzelmıstır
hanı su gebelıkte olusan cızgı varya,,gobekte asagıya dogru,o bende hala duruyo yaaa gecmıcekmı acaba?
tüm geçmişi okuyamadım ama geçmş olsun cnm. dikkat etmek lazım evet, haklısın..
bir de arkadaşlar. göbeğimde oluşan çatlaklar için çözüm önerisi olan varmı? 12 kilo almama ragmen toplamda, aşırı çatladı göbeğim. lierac, ya da bitkisel çözümler deneyenler vamı? böyle kalmasıııııınn
gece yaşadığımız gaz sancısının sebeini çözdüm akşam yediğim ekler... ya hiç çikolata yemem dün annem almış canım çekti yedim 3-4 tane sanırım o yaptı...
çikolatadan uzak durun...
neeee...bn çikolatasız yaşayamammmm
ben yaşamaya başladım(
Doğumdan sonra yediğim sadece yarım paket çikolata..
doktora gittik bugün rotavirüsü ( kış ishali ) kapmış kızım önümüzdeki ay aşısını yaptıracaktık bunun ama azra önvceden kaptı sümüksü ve köpüklü kaka yapıyorsa ve rengi yeşilse dikkat edin sizde bu aylardaki bebekler daha kolay atlatıyomuş 5-6 aylıkken olursa daha zormuş,ellerden ve sudan daha çok kapıyormuş bu virüsü bizde sanırım banyo suyundan kaptık toz halinde bağırsak düzenleyici verdi yarım poşet günde anne sütüne katıp içiriyorum aman dikkat edin sizde kızlar ama içimi kemiren bişey var acaba pompanın parçalarını mı doğru sterilize edemiyorum avent elektrikli göğüs pompası kullanıyorum sizler nasıl sterilize ediyorsunuz sterilizasyonn aletim yok acaba almalı mıyım ki
bu gece bizi deli etti yaaa şaka gibi bi geceydi..ne derdi var anlayamadm babası okdr gzl gazını çıkarttırıyoki 9dan gece 1e kdr emzrdm yine ağzını açıp durdu kuş gibi..yatırıyorz o kdr garip sesler çıkarıyoki resmen bağırıyo garez filmindeki gibi gıcırdıyo korkunç sesler yaa çocuun içine bişimi kaçtı diye düşünmeye başladm..neyse artk mecalim kalmamıştıki uyudu 1 bçk gibi 4 bçkta kalktı allahtn fazla süründrmedi..şimdide yerine koyunca yine aynı sesleri çıkarıyo bnde göğsüme aldm şimdi uyuyo..
tüm geçmişi okuyamadım ama geçmş olsun cnm. dikkat etmek lazım evet, haklısın..
bir de arkadaşlar. göbeğimde oluşan çatlaklar için çözüm önerisi olan varmı? 12 kilo almama ragmen toplamda, aşırı çatladı göbeğim. lierac, ya da bitkisel çözümler deneyenler vamı? böyle kalmasıııııınn
gece yaşadığımız gaz sancısının sebeini çözdüm akşam yediğim ekler... ya hiç çikolata yemem dün annem almış canım çekti yedim 3-4 tane sanırım o yaptı...
çikolatadan uzak durun...
Feyzos canim gecmis olsun, ben gogus pompasini mikrodalga sterilizasyon kutum var onda steril ediyorum. Ben de sunu merak ediyorum her seferindr sterile etmek gerekli mi, gunde bir steril yeterli mi, cunku cok sik sagmak imkansiz oluyor sterille ugrasinca
Fearness catlaklar olustuktan sonra caresi yok malesef, ben tum hamileligimde lierac kullannama ragmen oldu.
kızlar kayınvalidem burda çıldırmak üzereyim
kadın eşim bana yardım ediyor diye deliriiyor söylemediği laf yok
oğlumun bebeği bir tek emzirmediği kaldı diyor
bana sen doğur at oğlum baksın diyor
demiyorki bu kadın ameliyatlı uyku uyumuyor
bekliyorki büyün evin işini yapayım ona hizmet edeyim
yazık anacığım geliyor iş falan yapıyor
oda bebeği alıyor sallıyor kucaktan indirmiyor
kız şimdiden kucağa sallanmaya akıştı
daha 10 gün burda bana kolay gelsin
sndedemi var cnm bnde pkoluyum..ama adetlerm düzenliydi..dr çocuk yapınca geçer demişti:44: o göbekteki çizgi bndede duruyo yaaa geçmicek gibi çok kötüü
bugün sütüm daha da az nolck böle bilmiorum çok moralim bozuluo bu gidişle 4.ayda ek gıdaya geçmek zoruda kalıcam ooof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?