2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel, inşaAllah darısı bana , benim oğlum daha 16 günlük ve her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum, bak şimdiden 16 gün bir daha geri gelmemek üzere bitti, bu yüzden herşeyi dengede tutarak onunla bol bol vakit geçiriyorum, öpüyorum, kucaklıyorum ve ilk defa iyi ki evlenince işimi bırakmak zorunda kalmışım dedim, en azından iki yaşına kadar yanında olmak ve tüm ilklerini bizzat kendim yaşamak istiyorum inşaAllah

kaç dakka emiyo peki cnm her iki göğsünü de veriyo musun her seferinde?

valla hiç belli olmuyoki bazen 1 saat emiyo bugn mesela kısa kısa emdi hep 10-15 dk emiyo uyuyo sonra kısa süre sonra kalkıyo..ama genelde 2 saatte bir kalkıyo doyana kdr emiyo ve uyuyo..bnm eskisi gibi değil sütüm ama en azından doyurabiliyorum yani ona yetiyo..birini veriyorum iyice bitirene kdr emziriyorm eğer uyursa yatırıyorm yok hala söyleniyosa diğerinide mecburen veriyorm yoksa bi süre sonra ağlamaya başlıyo..onuda emince uyuyakalıyo zatn..bugn çok düzensizdi ama aşı olduk belki o yüzdendir..bide bugn acayip sesler çıkardı ya gaz sorunu vardı heralde baya uğraştı cebelleşti bn brz çıkarttırabildim ama yine söyleniyo yüksek sesle korkuyorm bzn çıkardıı seslere :))) bide boazlarımı kurumuş ne sesi çatlak çatlak çıkıyo..

valla bulgur gaz fln yapmıyo ama baya süt yapıyo dün test edip onayladım..kayınvalide bulgur ye bulgur ye diyip duruyodu dün bulgur pilavı yaptm bugn faketti baya

ıkınızede masallaaah canım sende gayet fıt duruyosun ne guzel.oglusun emzık alıyomus keske kızımada aldırabılseydım
teşekkürler canım..başta arende almıyordu sonra sonra alıştı şimdide her verdiğimde almıyo ille kendi canı isticekte alıcak paşa :)))

ayy maaşallah cnmbebişine...
sen şimdi 79 kilomusun bu resimde inanmam...gayet düzgün fiziğin verirsen de zevk için olsun artıkk
evet canım aynen öyle 79 kiloyum kas ve kemik ağırlığım fazla biraz...ee birazda boydan yırtıyorum yaklaşık bi 10-12 kilo fazlalığım var ne yazıkki ((

ilk resm çok gzl ya keşke bnde öyle bi anını yakalayabilsem..
bende yakalayabilmek için makinayı seri çekime alıp basıyom deklanşöre ne zaman yakalarsam artık :)))

maşşallah arene adda gitmeye hazır cnm sende gayet iyi duruyosun bende şuanda 78 kg gibiyim en son öyleydim şimdi kaç oldum acaba benim hedef 59 yani eski kg dönebilmk.......
inşallah kurtulucaz bu fazlalıklardan yavaş yavaş kuzum ....yeterki gerçekten isteyelim....

sanada oğluşunada maşaAllah, harika görünyorsunuz
teşekkürler canım :)) maşallah senin kuzucukta çok şeker

kızlar bebişleriniz kaç kilo doğdu kaç oldularr
34+3 de 2398 doğdu 2 ay 4 günlük oldu geçen hafta çarşamba 4900 olmuştu

doktora gittik bugün rotavirüsü ( kış ishali ) kapmış kızım önümüzdeki ay aşısını yaptıracaktık bunun ama azra önvceden kaptı sümüksü ve köpüklü kaka yapıyorsa ve rengi yeşilse dikkat edin sizde bu aylardaki bebekler daha kolay atlatıyomuş 5-6 aylıkken olursa daha zormuş,ellerden ve sudan daha çok kapıyormuş bu virüsü bizde sanırım banyo suyundan kaptık toz halinde bağırsak düzenleyici verdi yarım poşet günde anne sütüne katıp içiriyorum aman dikkat edin sizde kızlar ama içimi kemiren bişey var acaba pompanın parçalarını mı doğru sterilize edemiyorum avent elektrikli göğüs pompası kullanıyorum sizler nasıl sterilize ediyorsunuz sterilizasyonn aletim yok acaba almalı mıyım ki

ya kızlar yemek yapmaktan yemekten korkuyorum..herşey gaz yapıyor nerdeyse...Ne yicem ben ya...Siz ne yiyorsunuz..ne pişiriyorsunuz..((

canım dr.um bana hamilelikte nasıl beslendiysen hepsini ye dedi.bnde herşeyi yemiştim şimdide yiyorum bebekler ilerde sorun yaşıyormuş gaz maz yapar diye yemediğimiz besinleri yemiyolarmış.o yüzden herşeyi yiyorum .ama armut dışında o isshal yapıyor bebişleri

yoğurt yiyormusunuz süt gaz yapıyor ya yoğurtta inek sütü ile yapıldığı için yemiyorum gaz yapar diye... ışıl tarif vermişti süt arttırması için dereotunu yoğurda katsam gaz yaparmı...

süt gaz yapıyor diyolar ama ben takmıyorum ablamın tavsiyesi üzerine.çünkü ablam dr.unun tavsiyesi üzerine süt içmiş ve özelikle gece yatarken içmiş .inek sütü direk anne sütü oluyomuş.
yeğenimi ilk ay kontrole götürdüğünde sadece anne sütü vermesine rağmen bebişin kilosu iki katına çıkmıştı.hemşire sen ikiz bebeğin olsa bile mamaya gerek yok sütün yeterde artar demiş ablama .bende süt içiyorum sütüm bol olsun diye

bnmde yok bn suyun altında yıkıyorm sadece ama :26:

bu gece oğlum hiç uyumadı canım çok sıkkın ve uykusuzum...

bu gece bizi deli etti yaaa şaka gibi bi geceydi..ne derdi var anlayamadm babası okdr gzl gazını çıkarttırıyoki 9dan gece 1e kdr emzrdm yine ağzını açıp durdu kuş gibi..yatırıyorz o kdr garip sesler çıkarıyoki resmen bağırıyo garez filmindeki gibi gıcırdıyo korkunç sesler yaa çocuun içine bişimi kaçtı diye düşünmeye başladm..neyse artk mecalim kalmamıştıki uyudu 1 bçk gibi 4 bçkta kalktı allahtn fazla süründrmedi..şimdide yerine koyunca yine aynı sesleri çıkarıyo bnde göğsüme aldm şimdi uyuyo..

kızlar gunaydınn mevlutumuz cok guzel gectı sukurrr :))

canım bebgıne gecmıs olsun bu arada

kızlar ya 40 ı cıkanlar adet olmaya basladınızmı ben olmadım daha ılk oglumda 41. gun adet olmustum bunda daha tık yok

Ben nezaman adet olucam acaba,hamıle kalmadan once polıkıstık over ılletı yuzunden cogu zaman duzenlı olamıyodum bıle,tekrar aynı seylerı yasamam ınsallah,umarım dogumdan sonra duzelmıstır
hanı su gebelıkte olusan cızgı varya,,gobekte asagıya dogru,o bende hala duruyo yaaa gecmıcekmı acaba?

tüm geçmişi okuyamadım ama geçmş olsun cnm. dikkat etmek lazım evet, haklısın..

bir de arkadaşlar. göbeğimde oluşan çatlaklar için çözüm önerisi olan varmı? 12 kilo almama ragmen toplamda, aşırı çatladı göbeğim. lierac, ya da bitkisel çözümler deneyenler vamı? böyle kalmasıııııınn

canım tekrar hayırlı olsun... bizim 51. günüzümüz ama ben halen adet olmadım doğum sonrası lekede çok çok hafif devam etmekte çözemedim...

kızlarr çizelgemi yaptım ama kopyala yapıştır yapacağım kısım tamm olarak neresiydi?? nerden nereye kopyalıyorz??

üst sağda kullanıcı kontrol paneli sonrasında sağda profil düzenle bas... aşağıya in... çizelge bölümüne... http ile başlayan png ile biten bölümü yapıştır...

gece yaşadığımız gaz sancısının sebeini çözdüm akşam yediğim ekler... ya hiç çikolata yemem dün annem almış canım çekti yedim 3-4 tane sanırım o yaptı...
çikolatadan uzak durun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…