- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.201
ne güzel, inşaAllah darısı bana , benim oğlum daha 16 günlük ve her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum, bak şimdiden 16 gün bir daha geri gelmemek üzere bitti, bu yüzden herşeyi dengede tutarak onunla bol bol vakit geçiriyorum, öpüyorum, kucaklıyorum ve ilk defa iyi ki evlenince işimi bırakmak zorunda kalmışım dedim, en azından iki yaşına kadar yanında olmak ve tüm ilklerini bizzat kendim yaşamak istiyorum inşaAllah34 gunluk canım
valla erkenmı bılmıyorum ama hayret edıyorum,konustugumda bana hııı,ıııı falan gıbı tepkı verıyo 2 gundur,evvelınde sdc gozume bakıyodu,sımdı bunu ogrendık..nası mutlu oluyorum anlatamam
kaç dakka emiyo peki cnm her iki göğsünü de veriyo musun her seferinde?
asel de memede uyuyor genelde..geceleri bazen kendi kendine daldığı da oluyor..
sizin de öyle oluyor mu bilmiyorum,uyuduğum zamanlarda kızımın yüzü gözümün önüne geliyor ve ben öyle uyanıyorum..yaşama beni en çok bağlayan varlık o oldu..
ve kızlar size bir soru?ben genelde çorba,sebze yemeği ile besleniyorum..akşama bulgurlu bişey yaptım,yersem kızda gaz yapar mı aceba?bulgur tüketiyor musunuz,sıkıntı oluyor mu?
kızlar bebişleriniz kaç kilo doğdu kaç oldularr
teşekkürler canım..başta arende almıyordu sonra sonra alıştı şimdide her verdiğimde almıyo ille kendi canı isticekte alıcak paşa :)))ıkınızede masallaaah canım sende gayet fıt duruyosun ne guzel.oglusun emzık alıyomus keske kızımada aldırabılseydım
evet canım aynen öyle 79 kiloyum kas ve kemik ağırlığım fazla biraz...ee birazda boydan yırtıyorum yaklaşık bi 10-12 kilo fazlalığım var ne yazıkkiayy maaşallah cnmbebişine...
sen şimdi 79 kilomusun bu resimde inanmam...gayet düzgün fiziğin verirsen de zevk için olsun artıkk
bende yakalayabilmek için makinayı seri çekime alıp basıyom deklanşöre ne zaman yakalarsam artık :)))ilk resm çok gzl ya keşke bnde öyle bi anını yakalayabilsem..
inşallah kurtulucaz bu fazlalıklardan yavaş yavaş kuzum ....yeterki gerçekten isteyelim....maşşallah arene adda gitmeye hazır cnm sende gayet iyi duruyosun bende şuanda 78 kg gibiyim en son öyleydim şimdi kaç oldum acaba benim hedef 59 yani eski kg dönebilmk.......
teşekkürler canım :)) maşallah senin kuzucukta çok şekersanada oğluşunada maşaAllah, harika görünyorsunuz
34+3 de 2398 doğdu 2 ay 4 günlük oldu geçen hafta çarşamba 4900 olmuştukızlar bebişleriniz kaç kilo doğdu kaç oldularr
ya kızlar yemek yapmaktan yemekten korkuyorum..herşey gaz yapıyor nerdeyse...Ne yicem ben ya...Siz ne yiyorsunuz..ne pişiriyorsunuz..((
yoğurt yiyormusunuz süt gaz yapıyor ya yoğurtta inek sütü ile yapıldığı için yemiyorum gaz yapar diye... ışıl tarif vermişti süt arttırması için dereotunu yoğurda katsam gaz yaparmı...
doktora gittik bugün rotavirüsü ( kış ishali ) kapmış kızım önümüzdeki ay aşısını yaptıracaktık bunun ama azra önvceden kaptı sümüksü ve köpüklü kaka yapıyorsa ve rengi yeşilse dikkat edin sizde bu aylardaki bebekler daha kolay atlatıyomuş 5-6 aylıkken olursa daha zormuş,ellerden ve sudan daha çok kapıyormuş bu virüsü bizde sanırım banyo suyundan kaptık toz halinde bağırsak düzenleyici verdi yarım poşet günde anne sütüne katıp içiriyorum aman dikkat edin sizde kızlar ama içimi kemiren bişey var acaba pompanın parçalarını mı doğru sterilize edemiyorum avent elektrikli göğüs pompası kullanıyorum sizler nasıl sterilize ediyorsunuz sterilizasyonn aletim yok acaba almalı mıyım ki
bu gece oğlum hiç uyumadı canım çok sıkkın ve uykusuzum...
tüm geçmişi okuyamadım ama geçmş olsun cnm. dikkat etmek lazım evet, haklısın..doktora gittik bugün rotavirüsü ( kış ishali ) kapmış kızım önümüzdeki ay aşısını yaptıracaktık bunun ama azra önvceden kaptı sümüksü ve köpüklü kaka yapıyorsa ve rengi yeşilse dikkat edin sizde bu aylardaki bebekler daha kolay atlatıyomuş 5-6 aylıkken olursa daha zormuş,ellerden ve sudan daha çok kapıyormuş bu virüsü bizde sanırım banyo suyundan kaptık toz halinde bağırsak düzenleyici verdi yarım poşet günde anne sütüne katıp içiriyorum aman dikkat edin sizde kızlar ama içimi kemiren bişey var acaba pompanın parçalarını mı doğru sterilize edemiyorum avent elektrikli göğüs pompası kullanıyorum sizler nasıl sterilize ediyorsunuz sterilizasyonn aletim yok acaba almalı mıyım ki
kızlar gunaydınn mevlutumuz cok guzel gectı sukurrr :))
canım bebgıne gecmıs olsun bu arada
kızlar ya 40 ı cıkanlar adet olmaya basladınızmı ben olmadım daha ılk oglumda 41. gun adet olmustum bunda daha tık yok
kızlarr çizelgemi yaptım ama kopyala yapıştır yapacağım kısım tamm olarak neresiydi?? nerden nereye kopyalıyorz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?