2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İki gündür Selimhan da huzursuz. Emziriyorum sonra sütün çoğunu kusuyor. Karnı tok diye yatırıp emzik veriyorum biraz duruyor sonra emziği atıp emmek istiyor.. Şuan olduğu gibi... Ben kaçar..

kızlar merhaba
gaz damlamız bitti ve değiştirmek istiyorum, işe yaramadı çünkü damlamız.
kullanan anneler metsil mi zinco mu tawsiye edersiniz???

kızlar merhaba
gaz damlamız bitti ve değiştirmek istiyorum, işe yaramadı çünkü damlamız.
kullanan anneler metsil mi zinco mu tawsiye edersiniz???

niçin ilaç ya da damla kullanıyorsunki, hindistan cevizini denedinmi, kullananlar faydasını görmüşler.. minik hindistan cevizi., rendeleyip emziğine falan batırıp azıcık veriyormuşsun.

Herkese Hayırlı Cumalar;

Bugün akşam babamız gelecek, o geldiğinde pijamalı karşılamak istemediğim için eski kıyafetlerimi denedim ve çok şükür oldu halbuki geçen hafta hamile kaldığım kilodan daha zayıf olmama rağmen göbek yüzünden kıyafetlerimin hiçbirisi olmuyordu,şu an 54 kiloyum, annem çarsaf bağladı, yapamadım, korse giydim, zaten hararetliyim, bunaldım, onuda giyemedim, öyleyken göbeğimde gitmiş çok şükür, sadece biraz vıcık vıcık

neyse ben geçmişi okuyayım

tünaydın herkeseee... miniğimi yeni uyutup geldimmm..

yaa ne güzel herkes adet oluyor bende hala tık yok.. eşim tabiki çok memnun bu durumdan ama ben bir an önce olmak istiyorum artık

semracım doğumgünün kutlu olsun cnmm...

Son düzenleme:
kızlar oglum uyanmadan mrb dıyeyım sızlere umarım herkez ıyıdır pasamı banyo yaptırdım uyuyor artık tek basıma rahatlıkla yıkıyorum alıstım :)))

semracım senınde dogum gunun kutlu olsun tatlım

niçin ilaç ya da damla kullanıyorsunki, hindistan cevizini denedinmi, kullananlar faydasını görmüşler.. minik hindistan cevizi., rendeleyip emziğine falan batırıp azıcık veriyormuşsun.

damlalar bitkisel..biz zinco kullanıyoruz işe yarıyor sanki..ben kendimde hergün bir çay kaşı kimyon kullanıyorum..oda etki ediyor olabilir..Minik hindistan cevizlerini aldım bebişe vermedim..nette biraz araştırınca pekte sağlıklı olduğu sölenemz..

:)) inşallahh canım o yüzden hep iiki burası var dioruz ya arkadaştan eşten öte oluyor bazenn:)...

uzun bir aradan sonra merhabalar herkese..
SEMRACIM;nice mutlu yaşlara sevdiklerinle gir inşallah..
bebeğim Neva Alya bugün 11 günlük oldu..az önce banyomuzu yaptık şu an kucağımda mışıl mışıl uyuyor,iyice dalsın da yatağına yatırayım diye beklyiorum.düzenimizi oturtmaya çalışıyoruz doğduğundan beri,yeni yeni yoluna girmeye başladı çok şükür herşey.2 gün önce anneannemiz gitti,büyük teyzemiz geldi.1 hafta kadar da o kalacak sağolsun,sonra kzımla baş başayız.tek başına olmak gerçekten zormuş.yanında kisesi olmayan arkadaşlara Allah kolaylık versin.şu an için sadece kızımın bakımıyla ilgileniyorum,ev işi ve misafir ağılama da bana kalınca epey zorlanıcam gibi geliyor ama ona da alışılır herhalde..şimdilik bizden haberler böyle..hepinizi öpüyoruz..kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın..bol uykulu geceler ve süt dolu göğüsler sizlerin olsun

kızlar mrb umarım hepiniz iyisinizdir arada bi girebiliyorum bi kaç sayfa okuyabiliorum o zamanda.
benim iki sorum olacak 1.si aranızda yeni doğanlar için puset kullanan var mı hani şu araba koltuğu olarakta kullanılabilio ya onlardan kullanan varsa bel kısmını napıosnz sanki beli içine gömülüo gibi oluo kızımı koydm ama ben rahat edemedm kızımı bilemiorum artık :)
2. sorumda emzik kullanan arkadaşlar damaklı emzik mi kullanıosnz damaklılar memeyi bıraktırıo kullanma dediler ama sizden duymak istiorum var mı böyle bişi ????

kızlar oglum uyanmadan mrb dıyeyım sızlere umarım herkez ıyıdır pasamı banyo yaptırdım uyuyor artık tek basıma rahatlıkla yıkıyorum alıstım :)))

yaa ne güzel bnde tek yıkamak istiyorumm..ama suyu kim dökcek..ödüm kopuyo tutarken ztn bi yerine bişi olcak diye hem tutup hem suyu hayatta dökemem..

Kızlar ınanmıcaksnz ama banyomu yaptım,saclarımı duzlestırdım,evı temızledım,arada ıslak kek yaptım,ocelerımı surdum,sımdı mınıgımı emzırıyorum:)

yenıden cok gecmiş olsun. bende normaşl dogum cok ıstıyordum sunı sancıdan sonra acıl sez.a alındım ve hıc ıstemeyerek gırdım. amelıyattan sonra dr. esıme soylemıs normal yolla omuzu takılırdı dıye. olabılıyor demekki. canım neysekı kaynamış. biz morallli oldukca hersey yoluna giriyor gercekten.. iyi emzirmeler bol sütlü gunler canım.

emzık kullanmıyorum. ama benım gogsumu emzık nıyetıne kullandıgı oluyor kızımın. dr.uma danısıp almak ıstıyorum. damak yapısı vs acısından.
pusette de aynı sorun oluyor battanıye koyuyorum ınce. ama ıcınde cok gomuluyor gıbı ufak oldugundan. kızım cok sevmıyor puseti. dr.a cıkardık bır defa. bır de bugun mutfakta yanıma oturttum ılk defa durdu. olmazsa bel kısmınaa ufak bır havlu katla koy cok rahatsız oldugunu hıssedıyorsan.

canım puset için bende aynı fikirdeyim senle... bebe yastığıyla dümdüz yapıp kullandım ama onda bile mızıldadı.. kaldırdım puseti bilmem ne zaman kullancaz...
ben damaklı kullanıyorum ilk günden beri... emmeye de devam ediyo biberona da bi zarar görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…