- 10 Kasım 2011
- 159
- 54
- 48
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.381
Kızlar sağdığınız sütleri oda sıcaklığında ne kadar süre saklıyorsunuz?
kızlar merhaba
gaz damlamız bitti ve değiştirmek istiyorum, işe yaramadı çünkü damlamız.
kullanan anneler metsil mi zinco mu tawsiye edersiniz???
ŞOK... ŞOK... ŞOK...
sanırım hasta olmaya başladım...
adetin ilk günü hafif kanama başladı ve ardından gelen karın ağrısı...
bu haberi anneme verdiğimde ilk tepkisi şu oldu:
aman kızım bundan sonra çok dikkat edeceksin... korunmana fln...
he dedim aklımda o iş vardı... uzun bir süre zaten asla olmayacak... kesin kararım budur... kendime gelmem lazım...
niçin ilaç ya da damla kullanıyorsunki, hindistan cevizini denedinmi, kullananlar faydasını görmüşler.. minik hindistan cevizi., rendeleyip emziğine falan batırıp azıcık veriyormuşsun.
AY HATIRLADIM... üzülme kuzu ya erkeklerin çoğu öyle... biz kutlamıştık ama kuzu unutmamıştık... eşininkinin yerini tutmasada olsun... bence seneye bu yaptığını affettirecek bir süpriz seni bekliyor...
semracım, doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuunnnnice güzel yaşlara inşallah.
holaa cım senin de geçmiş doğum gününü kutlarım:)
kızlar oglum uyanmadan mrb dıyeyım sızlere umarım herkez ıyıdır pasamı banyo yaptırdım uyuyor artık tek basıma rahatlıkla yıkıyorum alıstım :)))
Canım çok teşekkür ederim yazdıklarına. Kemik kırığını kalça ultrasonunda sorun çıkan birine yorum yazarken yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir. Normal doğumlarda görülen bir durummuş bu omuz takılıyormuş çıkarken. 4 kilo doğdu o yüzden oldu sanırım. Şimdi iyi şükür 15 günde kaynadı. İlk günler emzirirken giydirirken falan zorlandım.
Humana içiyorum canım kompostoya da yüklendim bu ara yeme oranımı da arttırdım. Yaşadıklarımın hiçbiri değil de bu süt olayı üzdü beni ama sonra ben ne yapıyorum dedim toparlandım. Dediğin gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum teşekkür ederim tavsiyelerin ve desteğin için. Şimdi bizimki uyanıyor gidip emzireyim.
sağol canım benim.. Gamze vebenim doğum günleri peşpeşeymiş:) ikimizinkide kutlu olsun:))
kızlar mrb umarım hepiniz iyisinizdir arada bi girebiliyorum bi kaç sayfa okuyabiliorum o zamanda.
benim iki sorum olacak 1.si aranızda yeni doğanlar için puset kullanan var mı hani şu araba koltuğu olarakta kullanılabilio ya onlardan kullanan varsa bel kısmını napıosnz sanki beli içine gömülüo gibi oluo kızımı koydm ama ben rahat edemedm kızımı bilemiorum artık :)
2. sorumda emzik kullanan arkadaşlar damaklı emzik mi kullanıosnz damaklılar memeyi bıraktırıo kullanma dediler ama sizden duymak istiorum var mı böyle bişi ????
kızlar mrb umarım hepiniz iyisinizdir arada bi girebiliyorum bi kaç sayfa okuyabiliorum o zamanda.
benim iki sorum olacak 1.si aranızda yeni doğanlar için puset kullanan var mı hani şu araba koltuğu olarakta kullanılabilio ya onlardan kullanan varsa bel kısmını napıosnz sanki beli içine gömülüo gibi oluo kızımı koydm ama ben rahat edemedm kızımı bilemiorum artık :)
2. sorumda emzik kullanan arkadaşlar damaklı emzik mi kullanıosnz damaklılar memeyi bıraktırıo kullanma dediler ama sizden duymak istiorum var mı böyle bişi ????
yaa ne güzel bnde tek yıkamak istiyorumm..ama suyu kim dökcek..ödüm kopuyo tutarken ztn bi yerine bişi olcak diye hem tutup hem suyu hayatta dökemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?