2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayatımm çok geçmiş olsun, ben geçmişi nasıl okuyorsam artık daha yeni gördüm rahatsızlığını,başka bir arkadaş geçmiş olsun yazınca. kusura bakma lütfen. zaten miniğinin rahatsızlıgı vardı birde sen hastalandın demek. Rabbim tez zamanda şifanızı versin inşallah. sütünü sakın takma kafana, tamamen moralle alakalı çünkü,kendini nekdr iyi hissedersen nekadar kafana takmazsan okadar yetiyo sütün yavruna. düşünüp dert etme kendine. ne kadar sık emzirirsem nekadar sık sağarsam okadar arttı sütüm günlük toplam ml de. su su su iç fazlasıyla yeter sen merak etme. kendini üzmeki yavrunda güçlü olsun annesi, hamileyken hisseden bebekler şimdi hissetmez mi senin üzüntünü. Rabbim dermanı olmayan dert vermesin inşallah hiç kimseye.

hayatımm çok geçmiş olsun, ben geçmişi nasıl okuyorsam artık daha yeni gördüm rahatsızlığını,başka bir arkadaş geçmiş olsun yazınca. kusura bakma lütfen. zaten miniğinin rahatsızlıgı vardı birde sen hastalandın demek. Rabbim tez zamanda şifanızı versin inşallah. sütünü sakın takma kafana, tamamen moralle alakalı çünkü,kendini nekdr iyi hissedersen nekadar kafana takmazsan okadar yetiyo sütün yavruna. düşünüp dert etme kendine. ne kadar sık emzirirsem nekadar sık sağarsam okadar arttı sütüm günlük toplam ml de. su su su iç fazlasıyla yeter sen merak etme. kendini üzmeki yavrunda güçlü olsun annesi, hamileyken hisseden bebekler şimdi hissetmez mi senin üzüntünü. Rabbim dermanı olmayan dert vermesin inşallah hiç kimseye.

sabah saat 8den beri uyumadı bebişim ya..en son mama verdim..memelerim mahvoldu..emiyor kusuyor bidaha emiyor..ağlıyor anlamadım..Göğüslerim vıcık vıcık oldu ..herkes emsin süt gelir diyor ama gelse neden ağlasın.mamayı verdim uyudu..halbuki bi ara göğüslerim taş gibi oluyordu..1 haftadır böle..((sütüm mü azaldı.yemediğim içmediğim şey kalmadı..

kızlaaarr. bi sorum olacaktı. az önce eşimin arkadaşıyla konuştum eczacı olan. doğum çatlakları için. lierac satıyorum çoğunlukla.içeriğini de beğeniyorum ben dedi. 2 kutusu 100 lira kampanyaya girmiş haberiniz ola. yalnız ampulunü mü alsam kremini mi bilemedim. ne dersiniz?

bu kadar olur ya. aynı şeyi ben de yaşıyorum. hatta sende dikkat et. günün belli saatlerinde sütüm olmuyor benim. sağıp tezimi de garantiliyorum:) nasıl iş anlamadım. mama vermek istemiyorum ama oğlan açlıktan ağlıyor, ne yapayım veriyorum ben de günde 1 öğün. sürekli emiyor bizimki de . hatta emip kusuyor bile ama gögüslerim cıvık cıvık. üzülüyorum süt gelmeyince

bende o şekilde battaniye koydm bebe yastığını koydum ama dediğiniz gibi yine içim rahat etmedi ama işin old.da ( süt sağarken ya da yorulduysan) kullanışı ii oluo işte içim rahat etmio neyse artık ya bu duruma alışcaz yada bizde kaldırcaz. emzik konusnda da tşk ederim canım bende kullanmaya başlıcam çünkü benim kızım doyduğunu anlamıo bazen de sabırsızlanıo ki oyalanması için emzik kullanmak istiorum

canım bende emziği o yüzden kullanıyorum.. bi acıkınca süt sağıyosam mama yapcaksam beklerken ağlamasın diye bi de doyduktan sonra memede uyumak istiyo, emziği verip yatırıyorum o uykuya dalana kadar iş görüyo zaten dalınca atıyo direk memeyi..

Kızım kakasını yapamıyo sımdı,allahım onun sıkıntısını bana ver ben cekeyım dıyorum,dusunuyorumda bende kabızım laa:) analı kızlı bı yapamama durumumuz var

aynen üzülerek mama veriyorum.ve üzüldükçe sütüm azalıyor.birde sanırım ben kafama çok takıyorum..zaten hayatımın hiçbir döneminde relax olamadım..halbuki kasmayıp rahat olsam herşey süper olcak..ama huyum kurusun.gecen gece eşim eve geleceğim dediği saatte gelmedi diye sinirden uyuyamadım ogün süt müt yoktu..(fazla hassasım.

hey allahım yaaa heerkes bi çocuk doktoru herkes bi bebek hemsiresi ve herkes bi diyetisyenmiş etrafımda birileri geldi bugün kızımı emzirirken tam annem salona aldı bende başka bi odaya geçtim milletin yanında emzirmeyi hiç sevmiorum iice heryerimi herkes gördü zaten belliki gittim rahatsız oluorum pat arkamdan geliolar karşıma oturuolar öööyle bakıolar abicim rahatsız oluorum nası kapatıcağımı şaşırıorum çocuğun ağzından memeyi çekemiorum bile..herneyse gittiler bnde arkalarından salona gittim kızım uyumadı ağlıodu aaa o çocuk aç hala gazı vaar gazıı ki gazını çıkarmıştım..bn biliorum doyduğunu sonra salak gibi gittim yine mezirdim kızımda boru gibi kustu tabi..sonra kızım hala ağlıodu salona geçtim bebeğe bakıolar aa bu çocuk nekadar küçüük senin sütün mü aaz aa bence senin sütün yaramıo falan laflar...bu çocuğun boğum boğum olması lazım falan bişeyler...ay çıldıracam!!!

kızlar bu çocuk uyumuyo resmennn..nasıl büyücekki bu..yataa bırakp gidiim en fazla 10 dk sonra viyaklıyo..bna fena alıştı şikayetçi değilimde nası iş yapcm onu düşünüyorm daha yemek yapmadmmmmm kocam aç kalcak

Bende kızı emzırıyom,yavrum dayanmıs memeye cuk cuk cekıyo,gogusler fora,yatak odamdayım yalnızım,kaynana pat dıye dalıyo odaya,emıyomuymus benım kızım dıye sırınlık yapıyo guyaa,sonra kızım memedeyken gelıo şak dıye opuyo kızı,ya ben utanıyorum o hııc oralı olmuyo,bıgun ıyı uyarıcamda hep sabır cekıyom ben yaa..
Sabıııır sabıııııır sabıııırrrr

hahah bnm kiz da ayni durumda boyle buyuk insan gibi haller aksama kadar zorla azar azar uyumalar falan 40 cikmadan bebek gunde 15-16 saat uyurmus amaaa nerdeeee ne susup oturuo nede uyuyo bn hicbisey yapamiorum delimidir nedir anlamadimki

kızlar merhaba
gaz damlamız bitti ve değiştirmek istiyorum, işe yaramadı çünkü damlamız.
kullanan anneler metsil mi zinco mu tawsiye edersiniz???

canım ben sab kullanıyorum. ama çok araştırdım... hatta metsilde kullandım bir ara bilmiyorum memnun kalmadım ama zincoyu kullananlar çok iyi diyor yani zincomu metsilmi diye nette çok konusu olmuş çoğu kişi zinco demişti...

selam...
aynı sorun bendede var oto koltuğu bizimde öyle hatta hastane çıkışında kullanmıştım onu eve gelince yavrum içine gömülmüştü biraz daha büyüyünce daha kullanışlı olacak sanırım...
biz damaksız emzik kuulanıyoruz... ikisindende almıştım... ilk damaksız kullandı öyle devam etti... ama bence damaksız daha iyi ağızından çıkarmak istediğimde çevirerek çıkarabiliyorum. damaklıyı çıkarmak istesem yapamam annem emziği fln ağzından sakın çekme der damağı düşermiş...

ya ben bunu bugün nasıl unuttum söylemeyi sevgili ışılcım bana bu bilgiyi vermişti...
süt artması için dereotu ye demişti... dün akşam yedim ve bunu söylerken bile gözlerim doldu sütüm inanılmaz doldu...
hemde öyle az bişey değil yoğun bir şekilde arttı. gece mama yapmama gerek kalmadı... şuan tabi cuk cuk bitirdi memeyi ama olsun akşam yemeğimde ilk olarak dereotu yemek var... geceye stok yapmak lazım...

kesinlikle yiyin sizde ben 24 yıldır ağzıma 1 kere bile almadım. hiç sevmiyorum ama oğlum için herşeyi yaparım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…