- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.401
bu kadar olur ya. aynı şeyi ben de yaşıyorum. hatta sende dikkat et. günün belli saatlerinde sütüm olmuyor benim. sağıp tezimi de garantiliyorum:) nasıl iş anlamadım. mama vermek istemiyorum ama oğlan açlıktan ağlıyor, ne yapayım veriyorum ben de günde 1 öğün. sürekli emiyor bizimki de . hatta emip kusuyor bile ama gögüslerim cıvık cıvık. üzülüyorum süt gelmeyincesabah saat 8den beri uyumadı bebişim ya..en son mama verdim..memelerim mahvoldu..emiyor kusuyor bidaha emiyor..ağlıyor anlamadım..Göğüslerim vıcık vıcık oldu ..herkes emsin süt gelir diyor ama gelse neden ağlasın.mamayı verdim uyudu..halbuki bi ara göğüslerim taş gibi oluyordu..1 haftadır böle..((sütüm mü azaldı.yemediğim içmediğim şey kalmadı..
emzık kullanmıyorum. ama benım gogsumu emzık nıyetıne kullandıgı oluyor kızımın. dr.uma danısıp almak ıstıyorum. damak yapısı vs acısından.
pusette de aynı sorun oluyor battanıye koyuyorum ınce. ama ıcınde cok gomuluyor gıbı ufak oldugundan. kızım cok sevmıyor puseti. dr.a cıkardık bır defa. bır de bugun mutfakta yanıma oturttum ılk defa durdu. olmazsa bel kısmınaa ufak bır havlu katla koy cok rahatsız oldugunu hıssedıyorsan.
canım puset için bende aynı fikirdeyim senle... bebe yastığıyla dümdüz yapıp kullandım ama onda bile mızıldadı.. kaldırdım puseti bilmem ne zaman kullancaz...
ben damaklı kullanıyorum ilk günden beri... emmeye de devam ediyo biberona da bi zarar görmedim
bende o şekilde battaniye koydm bebe yastığını koydum ama dediğiniz gibi yine içim rahat etmedi ama işin old.da ( süt sağarken ya da yorulduysan) kullanışı ii oluo işte içim rahat etmio neyse artık ya bu duruma alışcaz yada bizde kaldırcaz. emzik konusnda da tşk ederim canım bende kullanmaya başlıcam çünkü benim kızım doyduğunu anlamıo bazen de sabırsızlanıo ki oyalanması için emzik kullanmak istiorum
Kızlar ınanmıcaksnz ama banyomu yaptım,saclarımı duzlestırdım,evı temızledım,arada ıslak kek yaptım,ocelerımı surdum,sımdı mınıgımı emzırıyorum:)
biz o işi banyo filesiyle çözdük.. orda yatıyo sende rahatça yıkıyosun.. süper bişey
bu kadar olur ya. aynı şeyi ben de yaşıyorum. hatta sende dikkat et. günün belli saatlerinde sütüm olmuyor benim. sağıp tezimi de garantiliyorum:) nasıl iş anlamadım. mama vermek istemiyorum ama oğlan açlıktan ağlıyor, ne yapayım veriyorum ben de günde 1 öğün. sürekli emiyor bizimki de . hatta emip kusuyor bile ama gögüslerim cıvık cıvık. üzülüyorum süt gelmeyince
süpersin...akşama kocaya süpriz var heralde
kızlar bu çocuk uyumuyo resmennn..nasıl büyücekki bu..yataa bırakp gidiim en fazla 10 dk sonra viyaklıyo..bna fena alıştı şikayetçi değilimde nası iş yapcm onu düşünüyorm daha yemek yapmadmmmmm kocam aç kalcak
kızlar merhaba
gaz damlamız bitti ve değiştirmek istiyorum, işe yaramadı çünkü damlamız.
kullanan anneler metsil mi zinco mu tawsiye edersiniz???
kızlar mrb umarım hepiniz iyisinizdir arada bi girebiliyorum bi kaç sayfa okuyabiliorum o zamanda.
benim iki sorum olacak 1.si aranızda yeni doğanlar için puset kullanan var mı hani şu araba koltuğu olarakta kullanılabilio ya onlardan kullanan varsa bel kısmını napıosnz sanki beli içine gömülüo gibi oluo kızımı koydm ama ben rahat edemedm kızımı bilemiorum artık :)
2. sorumda emzik kullanan arkadaşlar damaklı emzik mi kullanıosnz damaklılar memeyi bıraktırıo kullanma dediler ama sizden duymak istiorum var mı böyle bişi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?