2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede aynı fikirdeyim... hemde ben kolik bir bebeğe sahibim... yani ağlayan...
unutmayın dr harvey karp ın 5 kuralından biri emzik...

Kızım kakasını yapamıyo sımdı,allahım onun sıkıntısını bana ver ben cekeyım dıyorum,dusunuyorumda bende kabızım laa:) analı kızlı bı yapamama durumumuz var

canım geçen gün seninlemi konuşmuştuk zeytinyağı sürmeyi hatta eczaneci akrabası olan senmiydin?

ya evet bende sinir oluoyrum hatta öyle izleyenleri... hem öyle izlemelerine izin verme nazar değermiş süte canım...
şu misafir gerçekten bebeklerin düzenini bozuyor ve misafir geldiğinde ben kendimi çok ihmal ediyorum süt çayımı bile içemiyorum annemde onlara bakmaktan bebekle ilgilenemiyor ikimizde çok yoruluyoruz...

ben uyardım mememin içine girme dedim rahatsız oluyorum dedim...

Son düzenleme:

bende... eşim bu konuda çok anlayışlı hatta o diyor biraz daha bekleyelim hastanede ne kadar zor durumda olduğumu gördü ya... o da biraz dinlenmemi istiyor...

ya normal doğum yapan biri için daha zor heralde..sezeryanda nasıl oluyo bilmiyorum ama hani bn normal doğum yaptm ve alt tarafı sanki sonsuza kdr iptal olmş gbi hissediyorm psikolojik olrk..yani fiziksel olrk hiçbişey yok eskisi gbi ama işte orası kesildi sonuçta dikildi ve o işte ordan olcağı için korku filmi gbi geliyo nasıl olcak bilmiyorm..gerdek gecesi halt etmiş yanında

hahhh al bendende okadar,bende normal dogum yaptım ve aklımdan ne korkunc senaryolar gecıyo anlatamam,allah muhafaza ya vajınusmus olursam,la ben bu korkuyla onuda olurum valla

canım haklısın normal doğum yapanlar dahada hassas olur... öyle stres yapma o an rahat olursan atlatırsın o hissi... eşinide uyarırsın o an sana karşı anlayışla yaklaşsın...

teşekkürler kızlar zinco ya karar verdim eşime aldırdım..
içeriği tamamen bitkisel inşallah işe yarar..

inşallah canım. ben 4 tane ilaç kullandım. hepside bitkisel anladımki senin bebişe yarayan bana yaramıyor, benim bebişe yarayan sana yaramıyor...
herkeste farklı oluyor... birde bunu dene bakalım... umarım iyi gelir canım...

Canım ben rahatsızlanmadım ama sağol sütüm azaldı mı paniği yaşadım bizim oğlan hasta oldu falan şimdi iyiyiz şükür. Moral olarak kötü oldum ama toparlandım şimdi elimden geleni yapıyorum kaç gündür içmediğim şey kalmadı inan Senin de göğüsler geçmeye başlamış şükür. Benim de ara ara sızlıyor ama toparlıyor sonra. Öptüm seni de kuzunu da.

Canım bozma moralini benimki de yapıyor arada öyle şeyler emzirmeye devam et bence pes etme. Dün sürekli uyanıktı sürekli emdi bugün emip sürekli uyuyor belli değil ne yaptıkları. Kusmasının sebebini bulmaya çalış bence.

Hepimiz yaşıyoruz bunları demek Allah bol bol süt versin kuzucuklarımız için inşallah.

Ayyyy nefret ediyorum böyle insanlardan takma sen onları.

Kızlar ya bısı sorcam
burda bı arkadastı ama tam hatırlamıyorum,normal dogum yapmıs ve dogum anının vıdeoya alındıgını soylemıstı,bebek doguyoya hanı o malum yerıdemı vıdeoya cekıyolar merak ettım bea:)

AYŞEN canım geçmiş olsun..biraz geç gördüm ama( senin oğlan iyi dimi şimdi? sende stres yapma bide dinlenmek uyumakta önemli uyumadığım zamanlar sütüm azalıyo benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…