2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler,kırkımızı uçurduuukk gitti alaha şükür:) şöyle bi sayfalara baktım da aklımdan geçen konu konuşulmuş..valla ben de geçen soracaktım sizlere şu cinsellik olyına dönüş yapan var mı diye :) 2 gün önce ağdaya gittim sanki normal doğum yapan ben değilmişim gibi bacaklarımı açamadım çok komik :) eşime 2.bir gerdek gecesi sıkıntısı yaşatacağım kesin adamcağız aylardır sabrediyo 40 da çıktı gözler fal taşı mübarek bun gece bana kurtuluş yok gibi gözüküyo kızlarr

canım evet dereotu artırıyor.
ben çokda severim. 3 günde 2 bağ kadar yemişimdir:))))

Kızlar selam,
Policiğim fırsat bulmuşken doğum gününü kutlayayım, malum her an bir oğlan çığlığıyla kalkabilirim bilgisayardan.

DMF ..........................cnm bende seni seviyorum

sütünün artmasına cok sevindim cnm umarım fışır fışır taşarlar

kızlar istanbuldayım anneme geldim az çarşıda sürttüm beni gören eski tanıdıklar evrim geçirdiğimi söylediler... bende daha yeni doğurdum daha rejim bile yapmadım cart curtttt kıvırttım hemen....

bu arada cinsellik konusu zor oluyu onu belirteyim zavallı kociş 9 ay bebeğe bişey olcak diye korkktuk bişey yapmadık doğurdum 40 cıksın dedik 40 cıktı azcık deneme yaptık acayip kasıldım sonraya daha arahat olur derkene adet oldum 1 haftadır

AYŞEN canım geçmiş olsun..biraz geç gördüm ama( senin oğlan iyi dimi şimdi? sende stres yapma bide dinlenmek uyumakta önemli uyumadığım zamanlar sütüm azalıyo benim..

Teşekkür ederim canım iyi şükür şimdi. Omzumuz, öksürüğümüz de tamamen geçti ben içime atıp iyi görünmeye çalışırken arada iyi beslenmeyi ihmal ettim sanırım iştah hiç yoktu oğlan da arada şaşırtıyor çok emiyor uyumuyor bir gün çok uyuyor falan insan sürekli acaba diyor. Bugün çok uyudu mesela dün tam tersiydi. Uykumuz oğlana bağlı işte Artık rahatım ben elimden geleni yapıp gerisini Allaha bıraktım.

Ay ne güzel kıskandım valla. Gezin gezin, ne mutlu edecekse sizi onu yapın.
Ben de o halvet anını merak ve korkuyla bekliyorum.

canım sen bu gezmeyle en kısa sürde eskisinden dahada fit olursun... sana o kadar laf ettim kendim eve girmiyorum pazar, sahil dolaşıp duruyorum bebek arabasıyla... evden çıkmadanda kuzuyu doyuruyorum sesi çıkmıyor dışarda... bu cinsellik konusunda bende korkuyorum valla... sanırım normal bir durum hepimizde aynı korku var...

güzel anneler ve bebişleri ne zamandır giremiyorum bebişlerden fırsat bulamıyorum. maaşallah benim bebişlerimde iyiler büyüyorlar. Allahım bebişlerimize sağlıkla büyümeyi nasip etsin.

hahhh al bendende okadar,bende normal dogum yaptım ve aklımdan ne korkunc senaryolar gecıyo anlatamam,allah muhafaza ya vajınusmus olursam,la ben bu korkuyla onuda olurum valla

aman cnm aklına öyle şeyler getirme..valla kötü bişey ya..bn ilk seferdede böyle senaryolar yazıyodum ama öyle bişey olmadı buda öyle olmıcak inşallah diyip rahatlatalm kndimzi :))

kızlar biz kırkımız çıktığı günden beri aktif bi şekilde devam ediyoruz cinsel hayatımıza. ama ilk başta çok korktum ve kastım kendimi. neyse ki korktuğum gibi olmadı, herşey normale döndü şuan.. eşim de normale döndü

iyi yapıyosun cnm gez tabi havalarda güzel biz hafta sonu sabah cıkıyoruz akşam giriyoruz eve tabi hepimiz yorgunluktan ölüyoruz önce aden beşiğine sonra kocişle biz yatağa hop fosur fosur uyku keyfi...

oto koltuğu pusetlerden bahsedilmiş, aynı sorunu bende yaşıyorum. hatta konu açmıştım bebeklerimiz ve cicileri kısmında. bel kısmı resmen 2 büklüm oluyor, çok derin. bi de benmki (bebe confort loola'nın creatis oto koltuğunu kullanıyoruz) çok dar. bebeğim rahat edemiyor. napıcam bilmiyorum yenisini alacak değilim bu saatten sonra ama böyle de olacak gibi değil. çok canım sıkılıyor bu işe. bu hafta doktora gidicez, artık portbebeye girmek istemiyor, nasıl götürücem bilmiyorum

ayyyy kızlar şöyle ordan burdan bikaç sayfanıza bakabildim,ne güzel hepiniz mutlu mutlu doğurmuşsunuz,evlatlarınızı allah bağışlasın size...uzun güzel ömürler versin rabbim... ben de Allahın izniyle ekim annesi olacağım,var mı önerileriniz??? hamileyken keşke şöyle yapsaydım dediğiniz???

bol bol gez, bol bol uyu, bol bol eşinle ilgilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…