- 10 Kasım 2011
- 159
- 54
- 48
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.441
kızlar merhaba
gaz damlamız bitti ve değiştirmek istiyorum, işe yaramadı çünkü damlamız.
kullanan anneler metsil mi zinco mu tawsiye edersiniz???
ya ben bunu bugün nasıl unuttum söylemeyi sevgili ışılcım bana bu bilgiyi vermişti...
süt artması için dereotu ye demişti... dün akşam yedim ve bunu söylerken bile gözlerim doldu sütüm inanılmaz doldu...
hemde öyle az bişey değil yoğun bir şekilde arttı. gece mama yapmama gerek kalmadı... şuan tabi cuk cuk bitirdi memeyi ama olsun akşam yemeğimde ilk olarak dereotu yemek var... geceye stok yapmak lazım...
kesinlikle yiyin sizde ben 24 yıldır ağzıma 1 kere bile almadım. hiç sevmiyorum ama oğlum için herşeyi yaparım...
Kızlar ya bısı sorcam
burda bı arkadastı ama tam hatırlamıyorum,normal dogum yapmıs ve dogum anının vıdeoya alındıgını soylemıstı,bebek doguyoya hanı o malum yerıdemı vıdeoya cekıyolar merak ettım bea:)
AYŞEN canım geçmiş olsun..biraz geç gördüm ama( senin oğlan iyi dimi şimdi? sende stres yapma bide dinlenmek uyumakta önemli uyumadığım zamanlar sütüm azalıyo benim..
Ay ne güzel kıskandım valla. Gezin gezin, ne mutlu edecekse sizi onu yapın.DMF ..........................cnm bende seni seviyorum
sütünün artmasına cok sevindim cnm umarım fışır fışır taşarlar
kızlar istanbuldayım anneme geldim az çarşıda sürttüm beni gören eski tanıdıklar evrim geçirdiğimi söylediler...bende daha yeni doğurdum daha rejim bile yapmadım cart curtttt kıvırttım hemen....
bu arada cinsellik konusu zor oluyu onu belirteyim zavallı kociş 9 ay bebeğe bişey olcak diye korkktuk bişey yapmadık doğurdum 40 cıksın dedik 40 cıktı azcık deneme yaptık acayip kasıldım sonraya daha arahat olur derkene adet oldum 1 haftadır
canım evet dereotu artırıyor.
ben çokda severim. 3 günde 2 bağ kadar yemişimdir:))))
canım evet dereotu artırıyor.
ben çokda severim. 3 günde 2 bağ kadar yemişimdir:))))
DMF ..........................cnm bende seni seviyorum
sütünün artmasına cok sevindim cnm umarım fışır fışır taşarlar
kızlar istanbuldayım anneme geldim az çarşıda sürttüm beni gören eski tanıdıklar evrim geçirdiğimi söylediler...bende daha yeni doğurdum daha rejim bile yapmadım cart curtttt kıvırttım hemen....
bu arada cinsellik konusu zor oluyu onu belirteyim zavallı kociş 9 ay bebeğe bişey olcak diye korkktuk bişey yapmadık doğurdum 40 cıksın dedik 40 cıktı azcık deneme yaptık acayip kasıldım sonraya daha arahat olur derkene adet oldum 1 haftadır
hahhh al bendende okadar,bende normal dogum yaptım ve aklımdan ne korkunc senaryolar gecıyo anlatamam,allah muhafaza ya vajınusmus olursam,la ben bu korkuyla onuda olurum valla
vayy banaaa,kırkımız gelecek hafta cıkıyo ben herıfe hıc hatırlatmım bu kırk mevzusunu
ayyyy kızlar şöyle ordan burdan bikaç sayfanıza bakabildim,ne güzel hepiniz mutlu mutlu doğurmuşsunuz,evlatlarınızı allah bağışlasın size...uzun güzel ömürler versin rabbim... ben de Allahın izniyle ekim annesi olacağım,var mı önerileriniz??? hamileyken keşke şöyle yapsaydım dediğiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?