2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki son üç gündür böyle. evi hep sıcak tutuyorum üşümesin die şapka takmıyorum zaten ama emerken kıpkırmızı oluyo ter basıyo cocuğu ıkınmaktan artık... ((( çok gazlı benimki offf kafayı yicemm sap simplex ve metsil kullandım fayda yok işlemiyo bizim kıza.tadı iğrenç olsa gerek bu sefer yediklerinide kıusuyo aç kalmasın die emzirdikten sonra yaım saat dik tutmak zorunda kjalıyoum... eee bu saferde kucağa alıştı ...ne yapcam bilmiyorum... şuan bile ıkınıyo (

kızlar benim kıza dün çok merak ettim emzik alcakmı die veriyim dedim..uyku sersemiydi verdim attı ağzından tekrar verdim nası emiyo şapır şupur karnıda aç değildi..çekiyom ağzından veriyo zorla aldım emziği dahada vermedim..40 ıdan sora veririm belki perşembe günü 40 ımız çıkıyo..ogünde doktora gitcez bi sorucam veriyimmi die sonra vericem...

canım doktorlr karşı emzikğe . ben sordum kaç tane doktora sordum. benim bebek 10 kuvezde ladığı için çok hastane dolaştık. bebeklerin damak yapısını bozduğu için önermiyolr...

ama o zmn sağdığım sütler hep ziyan oldu yaa..nolcak onlarr

cnm farklıdır illaki ama normalde kokusuzdu sarıda olsa..şimdi iğrenç kokuyo ve tadıda iğrenç hemde en değerli süt :2:

sütü nasıl ısıttınız?
ben sutu bıberona koyuyorum sonra bıberonu sıcak su olan bı kabın ıcıne oturtuyorum.dırek sütü atese koyup ısıtmayın dıyolar

kızlar moralim çok bozuk . bebeğim sarılıktan dolayı kuvezde kalmıştı. 35 günlük oldu rengi hala sarı gibi geldi bana. emdiğinide kusuyo neden kusuyo olabilir. bu sarılık illeti tamamen ne zaman geçeçek. delirmek üzereyim....yada sarılık ve kusması için öneriniz var mı. kusmasını ben muhtemelen çok ıkındığı için kustupunu tahmin ediyorum. ıkınmalar, kusması ve sarılık içn çözüm kızlar deneyimli anneler sizin bilgilerinize ihtiyacım var....( 3 gün önce 32 günlüktü sarılık değeri 8.7 idi. ) bol bol emzir diyolar emziriyorum ıkınmadan dolayı kusuyo. kakasını yaparken çok ıkınıyo çözüm kızlar....

sütü nasıl ısıttınız?
ben sutu bıberona koyuyorum sonra bıberonu sıcak su olan bı kabın ıcıne oturtuyorum.dırek sütü atese koyup ısıtmayın dıyolar

bn süt saklama poşetini buzluktan çıkarttım sıcak su dolu bi kasenin içinde çözülmesini bekledim ılık olunca biberona koydum

cnm bnmkide çıkartıyodu azda olsa..emzirdikten sonra yarım saat dik olrk omzuma koyuyorm..daha çıkarmıyo..bide yatağını 45 derecelik bi açıyla hafif dikeltmek lazımmış bu bebk reflüsü için..yani direk emzirip yatırdıımızda doğal olrk mide sorunları yaşıyolar..bizde yiyip yatsak direk bizdede reflü olr..sindirmesi için brz dik tutmak grkiyo..bnmkide olur olmadık çok ıkınıyo ona bi çözüm bulamadım gazınıda çok güzel çıkarttırıyorm gazı olmadıı halde neden ıkınıyo anlamıyorm..hemde çok tuhaf sesler çıkararak ıkınıyo baya zorlanıyomuş gibi..napalm idare ediyorz artk

bende dik tutuyorum emzirdikten sonra bazen üzerime olduğu gibi emdiğini kusuyo kucağimdayken bile ıkınıyo kıpkırmızı oluyo. Bzen öyle bir çığlık atıyoki korkuyorum bzaen...

selam kızlar aden akşam 11 sabah 6 ya kadar ağladı zırladı oturdu ve en son sızdı derken saat 8 de fıldır fıldır acıkmış bir şekilde kalktı ve şu anda hala yatağında ağlıyo annemde hep uyudu eve gelince bana inatmı yapıyo bu cocuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

selam kızlar...

keyifler yerindedir umarım...

bişi sorucam.. aktardan çemenotu tohumu aldım, süt yapıyomuş die ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum, aktar da bilmiyodu... aranızda kullanan vramı, ne şekilde kullanıyosunuz... çayını mı demliim, yoksa kaşık kaşık yutayım mı :))

emdiği zaman hemen kusuyorsa muhtemelen reflüdür cnm. burnundan ve ağzından şiddetle kusuyorsa yani. ama normal kusuyorsa, bebeklerde olur yani. yatağını 30 derecelik açıyla kaldırmayı dene, öyle yatsın. hemen emzirir emzirmez kaldırma bebeğini. biraz yatsın kucağında , yedikleri midesine insin. sonra kaldır kucagında dik 10 dk falan uyut. pusette uyuyabiliyorsa orda uyut.. ıkınmadan kustuğunu zannetmiyorum. ıkınma da ekstra bir sorundur. ona da internette gaz masajı hareketleri var. ayşe öner in .. wind salbe diye bi kremle onu yapabilirsin.. kendin kimyon tüketebilirsin...doktora gidersen gazı var diye. zinco vermişti bize, onu damlatabilirsin,doğal bir yağ karışımı...doktorun bilir...sarılık içinse, sarılık alttan başlar yukarda son bulur. ayaklardan başlar gözlerde son bulur yani. sende sadece gözlerinde kalmıştır inşallah.. terkedecektir bünyeyi merak etme. sık sık emzir. en fazla 2 saat arası olsun emzirmelerinin. uyuyorsa da kaldır emzir. doktorlar diyor. idrarıyla atacak sarılığı. emdikçe de idrar yapacak.. ağlamak ta sarılığı etkiler.. ağlatmamaya çalış sarılığı geçene kadar.. benim aklıma gelenler bunlar cnm.

kızlar bişey sorcam ben yarın dışarı çıkcam kızımı anneme bırakıp şayet uyanırsa ben gelene kadar süt sağıp bırakmam lazım..normalde göğüs pompası hiç kullanmıyorum..öle işimi görcek uygun bişe ne alabilirim??.sürekli kullanmadığım için avent felan almıyorum..

canım wee nin var 20 tl biberonuda içinde eşim bana onu almıştı. Kullanım şekli ilaç pompasına benziyo...

canım wee nin var 20 tl biberonuda içinde eşim bana onu almıştı. Kullanım şekli ilaç pompasına benziyo...

canım şimdi netten bakıyorumda wee nin senin dediğinde baktım bide göğüs tirlesi diyede bişe var o nası bişe onlada sağamazmıyım olmazmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…