- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.801
canım şimdi netten bakıyorumda wee nin senin dediğinde baktım bide göğüs tirlesi diyede bişe var o nası bişe onlada sağamazmıyım olmazmı acaba??
onu bilmiyorum canım. Bunu eşim bebeşim kuvezdeyken almıştı. Gayet memnunum. şimdi kullanmıyorum fiyatıda uygun bence...
kızlar bişey sorcam ben yarın dışarı çıkcam kızımı anneme bırakıp şayet uyanırsa ben gelene kadar süt sağıp bırakmam lazım..normalde göğüs pompası hiç kullanmıyorum..öle işimi görcek uygun bişe ne alabilirim??.sürekli kullanmadığım için avent felan almıyorum..
hadi hayırlısı maraton başlasın
onu bilmiyorum canım. Bunu eşim bebeşim kuvezdeyken almıştı. Gayet memnunum. şimdi kullanmıyorum fiyatıda uygun bence...
amaaan dur yavrııım,gercı kuafore falanda gıttım,ıpıl ıpıl oldum emmee,ben yıne basım agrıyo trıplerıne gırerım:)
amaaan bnde bi kuaför işini halletsem rahatlıcam yaa korkuyorm çok ama resmen belgrad oldm..
aynen valla ama bir an önce gitmek lazım
canım ya çok geçmiş olsun, çok zor oluyor hakikaten, ben doğum yaptığımın 4. günü grip, nezle oldum, ve ister istemez oğluma da bulaştıkızlar canım çok sıkkın sanırım benim kız grip oldu
oğlum bir kaç gündür gripti kızı uzak tuttum ama yinede bulaştı galiba
ufaklığın burnu akıyor ve sık sık hapşuruyor ama onun dışında bir sorun yok
keyfi yerinde.doktora götürcem yarın ama ilaç kullanması için çok erken değilmi
o kadar dikkat ettim yine hasta ettim çocuğu
canım benim bebeğimde dedoğduğu zaman sarılık var dediler ve bol bol emzirmemi söylediler ama benim sütüm tam anlamıyla üç gün sonra geldi, fakat biz mamayada başlamadık, ben emziriyordum, ve arada da pirinç tanesi kadar hurma ve kaynatılmış bir kaç damla su veriyorduk, .çok şükür sarılıkı atlattık... çünkü sarılık bebek beslenemediği için şeker düşmesinden oluyor, hurmada şekeri dengeliyor ki, bu peygamber efendimizinde sünnetikızlar moralim çok bozuk . bebeğim sarılıktan dolayı kuvezde kalmıştı. 35 günlük oldu rengi hala sarı gibi geldi bana. emdiğinide kusuyo neden kusuyo olabilir. bu sarılık illeti tamamen ne zaman geçeçek. delirmek üzereyim....yada sarılık ve kusması için öneriniz var mı. kusmasını ben muhtemelen çok ıkındığı için kustupunu tahmin ediyorum. ıkınmalar, kusması ve sarılık içn çözüm kızlar deneyimli anneler sizin bilgilerinize ihtiyacım var....( 3 gün önce 32 günlüktü sarılık değeri 8.7 idi. ) bol bol emzir diyolar emziriyorum ıkınmadan dolayı kusuyo. kakasını yaparken çok ıkınıyo çözüm kızlar....
amaaan bnde bi kuaför işini halletsem rahatlıcam yaa korkuyorm çok ama resmen belgrad oldm..
Bu arada herkese selam, geçmişi okuyup öyle yazayım dedim, selam vermeden giriş yapmışım
ya arkadaşlar benim oğluşum şu an 22 günlük ve aldığımız kıyafetler boydan dolayı olmuyor, kilo olarak tombiş değil ama boy olarak 62cmleri giyiyor artık, halbuki ilk doğduğunda yenidoğan bile büyük gelirken 22 günde bu kadar boy uzar mı
hadi gözün aydın, ne güzel adetten sonra normal hayata döneceksin, benim 22. günüm ve hala kanamalarım devam ediyor,ne zaman biter acaba:44:Bır sok haberde benden kızcelerım...
Baya bıldıgın adet oluyorum...
Amanın booooooovvv
Bu arada herkese selam, geçmişi okuyup öyle yazayım dedim, selam vermeden giriş yapmışım
ya arkadaşlar benim oğluşum şu an 22 günlük ve aldığımız kıyafetler boydan dolayı olmuyor, kilo olarak tombiş değil ama boy olarak 62cmleri giyiyor artık, halbuki ilk doğduğunda yenidoğan bile büyük gelirken 22 günde bu kadar boy uzar mı
Canım bu kırkı çıkmak aslında biz bayanlar için geçerli, yani lohusalıkın bitmesi demektir, artık kadının rahiminin normale döndüğünün(Rahim 40 günde toparlanıyormuş) ve kadınında normal cinsel hayatına devam edebileceğinin anlamıdır, fakat eskiler ayıp olmasın diye, saygıdan dolayı bebeğin kırkı çıktı mı diye sorarlarmış, ve bu böylece olagelmişhaaa haa belgrad ha guzel benzetme,bende kendımı acaıp hafıflemıs hıssedıyorum,bgn annem bend,bırazdan kızımın 40 banyosunu yaptırıcaz,ben adet oluyorum bende yapıcammı banyo,abdest alınması lazımmısya hanı?
ay Allahtan ben çok bişi almamıştım, sadece 4-5 tane 5li takım almıştım, bir tanede annem hastane çıkışı almıştı, ama benim aldıklarım biraz büyüktü, şimdi tam oluyor, gelen hediyelerimizde hep bir yaşında giyebileceği, gömlek-pantolonlu takımlar, artık haftaya eşimle alışverişe çıkmamız gerekecek:44: aman olsun yaa çocuklarımız sağlıklı olsun, valla ben şaşırıyorum ama bir yandan da seviniyorum, demek sütüm yarıyor diyeBenımkıde oylee gelen gecen halıl ıbrahım dıo aldıklrım hep elmde patladıkılodan degılde boydan olmuolrrr annemde kızıo ıyı oldu sana ben buyuk al dıodum benı dınlemıodun dıo
hadi gözün aydın, ne güzel adetten sonra normal hayata döneceksin, benim 22. günüm ve hala kanamalarım devam ediyor,ne zaman biter acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?