- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.821
Bu arada herkese selam, geçmişi okuyup öyle yazayım dedim, selam vermeden giriş yapmışım
ya arkadaşlar benim oğluşum şu an 22 günlük ve aldığımız kıyafetler boydan dolayı olmuyor, kilo olarak tombiş değil ama boy olarak 62cmleri giyiyor artık, halbuki ilk doğduğunda yenidoğan bile büyük gelirken 22 günde bu kadar boy uzar mı
cnm farklıdır illaki ama normalde kokusuzdu sarıda olsa..şimdi iğrenç kokuyo ve tadıda iğrenç hemde en değerli süt :2:
kızlar moralim çok bozuk . bebeğim sarılıktan dolayı kuvezde kalmıştı. 35 günlük oldu rengi hala sarı gibi geldi bana. emdiğinide kusuyo neden kusuyo olabilir. bu sarılık illeti tamamen ne zaman geçeçek. delirmek üzereyim....yada sarılık ve kusması için öneriniz var mı. kusmasını ben muhtemelen çok ıkındığı için kustupunu tahmin ediyorum. ıkınmalar, kusması ve sarılık içn çözüm kızlar deneyimli anneler sizin bilgilerinize ihtiyacım var....( 3 gün önce 32 günlüktü sarılık değeri 8.7 idi. ) bol bol emzir diyolar emziriyorum ıkınmadan dolayı kusuyo. kakasını yaparken çok ıkınıyo çözüm kızlar....
bn süt saklama poşetini buzluktan çıkarttım sıcak su dolu bi kasenin içinde çözülmesini bekledim ılık olunca biberona koydum
selam kızlar...
keyifler yerindedir umarım...
bişi sorucam.. aktardan çemenotu tohumu aldım, süt yapıyomuş die ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum, aktar da bilmiyodu... aranızda kullanan vramı, ne şekilde kullanıyosunuz... çayını mı demliim, yoksa kaşık kaşık yutayım mı :))
arkadaşlar bizim bugğn 49. günümüz ama benim kanamam hala devam ediyor su son 3 gündür çok az kahverengi şeklinde.
kızlar alp dün gece yeşil kaka yaptı nesi var sizce ?
canım sadece tulumlar değil, annemin aldığı hastane çıkışı büyük geliyordu, artık olmuyor, şu an numara ve bedenlere bakıyorum 62ler yada 3m (3 aylık) olanlar rahat oluyor, bir küçüklerini giydirince bacaklarını uzatamıyor ve sinirleniyorcanım eğer tulumlardan bahsediyordan bizde de öyle oldu ben ilk doğdugunda tulumları giydirmemiştim 62 diye ama sonra deneyim dedim küçük geldi şimdi 62li olan tulumlar ayaklarını sıkıyor yani ayaklarını tam uzatamıyor gibi oluyor kalıpla alakalı herhalde yoksa kızımın boyu 62 değil:)) 52cm doğdu en fazla 55-56 olur diye düşünüyorum.
Bısı sorcam ama cvp verın haaa,bu haftasonu dugunumuz var,kızımıda goturucem,ses kulaklarına herhangı bır zarar vermez dımı,aklımı kurcalıoda...
benimde sütüm balık kokuyor acayip ya
normal dolaba giren sütü sonra difrize atabilirmiyiz acaba bende bunu merak ediyorum, bazen sütüm olmazsa diye sagıyorum dolaba koyuyorum sonra gerek olmuyor çöpemi gitsin yazık, ama difrizede sonra atmaya korktum açıkçası
bebek eşyalarını nasıl yıkıyorsunuz?
ben dalin kullanıyordum alerji yaptı, vazgeçtim şimdi sodasanla yıkıyorum.
birde tulumları acayip pamuklandı makinede 30 derecede narinde yıkıyorum oysaki
acaba file içerisinde yıkasam işe yararmı yada eldemi yıkasam
kızlar sizden çok rica ediyorum kızım şimdi uyuyor ama uyanınca cok korkuyorum dunden beri kaka yapmadı ve gazı cok var kimyon yada çörek otu tarifini tam yazar mısınız ne kadar içiricez felan
birde aklınızda bulunsun benim bebeğimde cok ağlıyordu ve ben emzirirken gözünde kirpik gördüm iki tane ara ara arkaya kaçıp öne geliyordu 1 hafta sonra felan doktora sorduk dr bunun ağlama sebebi olabileceğini söyledi ve göz dr u cımbızla aldı cok feciydi ama sanki sakinledi öyle bir sey olursa ihmal etmeyin
selam bir sey sorucm gecmişi okucak vaktim yok suan bebeğim cok ağlıyor çörekotu tarifinde 1 kahve fincanına 1 cay kaşığı çörekotu 10 dk kaynatıyorduk sanırım sonra ne kadar içiricez hepsimi 1-2 kaşık mı acill bişeyler yapmam lazım bu arada kimyon tarifini biliyorsan yazar msıını netten araştırdım ama ne kadar içireceğimi bilmiyorum şimdiden cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?