2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım eğer tulumlardan bahsediyordan bizde de öyle oldu ben ilk doğdugunda tulumları giydirmemiştim 62 diye ama sonra deneyim dedim küçük geldi şimdi 62li olan tulumlar ayaklarını sıkıyor yani ayaklarını tam uzatamıyor gibi oluyor kalıpla alakalı herhalde yoksa kızımın boyu 62 değil:)) 52cm doğdu en fazla 55-56 olur diye düşünüyorum.

arkadaşlar bizim bugğn 49. günümüz ama benim kanamam hala devam ediyor su son 3 gündür çok az kahverengi şeklinde.

Son düzenleme:

sarılık degeri düşmüş bizdede vardı 14 ten sonra düşmeye başladı şimndi hala gözlwerinde az bişi kaldı..
ben şunu fdarkettim kusma konusunda
1. ne zaman çok emse yada ben hadi biraz daha versem
2. altını beslenmeden hemen sonra değişirsem
3. altını değişirken beslenmeden sonra takoz gibi bişi koyuyorum 45 derecelik açı gibi kafasını tepede tutuyorum, vede çok çalkalamamaya özen gösteriyorum, komple kıyafet değişecekse bekliyorum bir süre
4. agızdan gaz cıkartırken
5. hıckırıyor diye biraz daha verince
6. bir süre dik tutuyorum
7. bebek reflüsü olabilir

kusuyor

Son düzenleme:
bn süt saklama poşetini buzluktan çıkarttım sıcak su dolu bi kasenin içinde çözülmesini bekledim ılık olunca biberona koydum

normal dolaba giren sütü sonra difrize atabilirmiyiz acaba bende bunu merak ediyorum, bazen sütüm olmazsa diye sagıyorum dolaba koyuyorum sonra gerek olmuyor çöpemi gitsin yazık, ama difrizede sonra atmaya korktum açıkçası

bende çemen otu kullanıyorum ama aktardan almadım ec<zaneden hap olanını aldım günde 3 defa basladım baktım süt çok arttı memeler hep şişkin fazla olması da iyi değil hem ateş hemde bebek son sütü alamıyor, onun için günde teke düştüm. ama aktardan alınan nasıl yapılacağına dair fiktrim yok.
bu arada deli gibi vücutta koku yapıor, günde 2 defa yıkansam yeridir, birde kaka yeşil olabiliyor aklında olsun.. dr. a sordum sıkıntı yok dedi

bebek eşyalarını nasıl yıkıyorsunuz?

ben dalin kullanıyordum alerji yaptı, vazgeçtim şimdi sodasanla yıkıyorum.
birde tulumları acayip pamuklandı makinede 30 derecede narinde yıkıyorum oysaki

acaba file içerisinde yıkasam işe yararmı yada eldemi yıkasam

canım sadece tulumlar değil, annemin aldığı hastane çıkışı büyük geliyordu, artık olmuyor, şu an numara ve bedenlere bakıyorum 62ler yada 3m (3 aylık) olanlar rahat oluyor, bir küçüklerini giydirince bacaklarını uzatamıyor ve sinirleniyor

Son düzenleme:

yanlş htrlamıyosam dolabta 24 saat durabiliyo

kızlar sizden çok rica ediyorum kızım şimdi uyuyor ama uyanınca cok korkuyorum dunden beri kaka yapmadı ve gazı cok var kimyon yada çörek otu tarifini tam yazar mısınız ne kadar içiricez felan
birde aklınızda bulunsun benim bebeğimde cok ağlıyordu ve ben emzirirken gözünde kirpik gördüm iki tane ara ara arkaya kaçıp öne geliyordu 1 hafta sonra felan doktora sorduk dr bunun ağlama sebebi olabileceğini söyledi ve göz dr u cımbızla aldı cok feciydi ama sanki sakinledi öyle bir sey olursa ihmal etmeyin

bende dalinle yıkıyordum ama bazı lekeleri cıkartmıyordu bende şimdi hacı şakir toz sabununu aldım granül sabun olarak geçiyor daha ilk defa yıkadım ama daha iyi gibi

cnm kimyon tarifini bilmiyorum ama çörekotu 1 cay bardagı suya 1 cay kasıgı çörek otu atıp kaynatacaksın ondan da bebege 1 cay kasıgı vereceksin fazla verme

kızlar bebişleri asıl bir yastıkta yatırıyorsunuz yada yastık kullanıyormusunuz?biryerde 1 yasına kadar yastık kullanılmaması gerektigini okumuştum ama bilmiyorum dogrumudur

biraz gec kaldım ama hastaneden geldik.oğluma kaka yaptırdı doktor hanım..ama hala mızmız ediyo.çörek otunu..1çay brd suya 1çay kaşıı koyup kaynattım ılıtıp 1-2 kaşık içirdim.kimyon tarifini bilmıorum ama kimyonu kendim 1-2 çaykaşığı hergün alıyorum gazına faydası oluyor sanırım.rahatız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…