- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.841
Selam kızlar nasılsınz? Uzun vakıt oldu gıremedm umarım herkesler ıyıdır. Benım basım dumanlı o yuzden pek buralara ugrayack vaktm olmuo:)) Benım oglann uykusuz hemde cok fenaa benımle sabhtan aksama kadr normal ınsn gıbı oturuooo hep mememdeee memede dursun sorun degıldee uyumaması benı delı edıodemın uyuodu dedım annee sen bıraz bak ben bı markete gıdeym ıkı tur atayımm ustumu gıydım tam cıkıcamm gerıne gerınee uyandı beyım:))) Dedım tamam sen benım kokumu alıosun:) Ama okadr tatlıkı teyzelerıııı hıc kızamıorum yerım onun gerınmelrını:) buarada safak 22 :))
kızlar bebişleri asıl bir yastıkta yatırıyorsunuz yada yastık kullanıyormusunuz?biryerde 1 yasına kadar yastık kullanılmaması gerektigini okumuştum ama bilmiyorum dogrumudur
buzluktan çıkardığın süt mü cnm..çünkü normalde sağınca kokluyorm hiçbişi kokmuyo bu çözdürünce koktu
yeşil kaka sadece üşütmekten değil, çok yemekten de olur. ayrıca senin o gün yediğin birşeylerin bebeğin sindirim sisteminde uğradığı reaksiyonlardan da olabilir cnm. yani korkulacak bişiy yok Allahın izniyle..kızlar alp dün gece yeşil kaka yaptı nesi var sizce ?
yanlş htrlamıyosam dolabta 24 saat durabiliyo
kızlar bebişleri asıl bir yastıkta yatırıyorsunuz yada yastık kullanıyormusunuz?biryerde 1 yasına kadar yastık kullanılmaması gerektigini okumuştum ama bilmiyorum dogrumudur
dolaba koyuyorum sonra onu kullanmazsam difrize atabilirmiyim onu merak ediyorum
kızlar selam:) umarım herşey yolundadır bebişlerinizle birlikte.güya dolaptaki yumuşamış domateslerle menemen yapıyım dedim. burda yazarken biberleri yaktım, kurtarılcak gibi de değildiD neyse sorularım olcak size.. sorularım şöyle ki:)
1) ateşölçer kullanıyorsanız markası ve modeli nedir? kaça aldınız? pahalı birşey almaya gerek varmıki?
2) emzirme yastığı kullanan varmı? varsa nasıl birşey kullanıyorsunuz? rahat oluyormu?
3) göğüs pedim bitti, acaba tekrardan göğüs pedi mi alsam yoksa göğüs kalkanı mı? alın derseniz delikli olanlarından mı yoksa deliksiz olanlarından mı? bir de hiç bilmiyorum mazur görün, sütyenden belli oluyormu bu kalkanlar, dışarı çıkılır mı bunlarla?
4) şu ticker işini hala halledemedim. yani oluşturdum da, nereyi yapıştıracağımı bilemedim.
:))))))))) çok oluyorum dimi ama:)[/QUOTE
ateş ölçer arzum un aldım ben alından rahatlıkla ölçüyorsun mama suyu banyo suyu oda sıcaklığı herşeyi ölçüyor tavsiye ederim
işte dolaba koyuyosan dolapta en fazla 24 saat durabilir diye biliyorum bnce o kdr bile bekletme sn direk difirize at..nasılsa koycaksan ama eğer gün içinde veririm diyosan dursun işte 24 saati geçirme yani..
kızlar selam:) umarım herşey yolundadır bebişlerinizle birlikte.güya dolaptaki yumuşamış domateslerle menemen yapıyım dedim. burda yazarken biberleri yaktım, kurtarılcak gibi de değildiD neyse sorularım olcak size.. sorularım şöyle ki:)
1) ateşölçer kullanıyorsanız markası ve modeli nedir? kaça aldınız? pahalı birşey almaya gerek varmıki?
2) emzirme yastığı kullanan varmı? varsa nasıl birşey kullanıyorsunuz? rahat oluyormu?
3) göğüs pedim bitti, acaba tekrardan göğüs pedi mi alsam yoksa göğüs kalkanı mı? alın derseniz delikli olanlarından mı yoksa deliksiz olanlarından mı? bir de hiç bilmiyorum mazur görün, sütyenden belli oluyormu bu kalkanlar, dışarı çıkılır mı bunlarla?
4) şu ticker işini hala halledemedim. yani oluşturdum da, nereyi yapıştıracağımı bilemedim.
:))))))))) çok oluyorum dimi ama:)
:))))))))) çok oluyorum dimi ama:)
canımmm afiyet olsun demek isterdim biberler gitmiş,olsun
şimdii
cevap 1 : bim den almıstım hani indrim vardı konusmustuk burda,sabah erkenden annem gitti aldı,fena degil,kulaktan ölçüyor,avantajı saniyede ölçmesi,bzm kız biraz huysuzda.
cevap 2: ben ilk günden beri kullanıyorum,sezeryan oldugum için cok faydasını gördüm. suandada pek rahat kullanıyorum. gerçi artık emzırmeyı ögrendgmden kullanmasamda olur,kucagımda tutabiliyorum bebişi.
cevap 3: bence ikiside olsun,farklı zamanlarda hayrı çok.zaten kalkanı 40 50 dk dan fazla gögsünde tutmaman lazım cok agrı yapıyor,ben saf gibi aksama kdr hiç çıkarmıyordum. hep kalkan kullandım, kıyafettende hiç belli olmadı,hep dar giyindim ona ragmen.artık ped kullanıyorum eskisi gbi şırıl şırıl akmıyor sütüm,kızım hep mememde zaten. ama banyo yaptıktan sonra yada emzirirken cok rahat oluyor,banyodan sonra yumusuyor gögüsler ve cok süt geliyor boşa gitmesin 1 damlası diip kalkan takıyorum zaten 5 dk da full doluyo kalkan.emzirirkende bir gögsümden emerken öbüründen süt akıyor,deliksiz kalkanda birikiyor,onuda içiriyorm kızıma.delikli kalkanda biriken süt kullanılmaz dedi doktorm hava aldıgı için.
cevap 4 : bu benimki http://lb1f.lilypie.com/10kHp2.png örnegin. bukadarlık kısmı kopyalıyoruz canımcım.
Günaydın kızları
Dün dmf den aldığım cesaretle mei tai yimi bağlayıp 15' parka yürüyüşe çıktık. Gercekten iyi geldi. Bügün bütün gün dışarıda işlerim olduğu icin dün akşam 9 da süt sağıyim dEdim ve şokk sütüm iki memeden toplam 60 cc çıktı. Hemen humana bitki çayyı içip yattım çok şükür gece toparlamıştı. Gerçekten bu işin saati mı var ya bir de dinlenmek uyumak çok önemli bunu anladım. İlk kez dün hiç uyuyamamistim hemen sutum azaldi dikkat edin kizlar. Sütüm var diye o çayları sıvı alimini ihmal etmeyin.
GAMZECiM
Saol canım cevabın icin. Bende bebe comfort termos çanta var. Peki ona buzluktan mı alıp koyucam yoksa buzdolabından mı canım. Tatil maceralarını bekliyoruz veee bebişle yollara düşme cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum canimmm iyi ki dogdunnnn :))
selam kızlar aden akşam 11 sabah 6 ya kadar ağladı zırladı oturdu ve en son sızdı derken saat 8 de fıldır fıldır acıkmış bir şekilde kalktı ve şu anda hala yatağında ağlıyo annemde hep uyudu eve gelince bana inatmı yapıyo bu cocuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
KIZLAR benım bebiş henuz 15 gunluk ben mama ılk ıkı gun verdım sut yok dıye ebe sakın verme dedı sadece sut verıyorum ama gezmeye falan cıkınca mama vermek ıstıyorum sız verıyomusunuz ben aptamılın 1 aldım ama vermesemmı veren varmı daha erkenmı napayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?