2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide memede durmayı seviyor.ama kötü bir alışkanlık şuan bundan vazgecirmeye çalışıorum..akşama kadar memede olduğu için akşam olunca depoda süt kalmıyor bu sefer ağalamay başlıyor.

kızlar alp dün gece yeşil kaka yaptı nesi var sizce ?
yeşil kaka sadece üşütmekten değil, çok yemekten de olur. ayrıca senin o gün yediğin birşeylerin bebeğin sindirim sisteminde uğradığı reaksiyonlardan da olabilir cnm. yani korkulacak bişiy yok Allahın izniyle..

dolaba koyuyorum sonra onu kullanmazsam difrize atabilirmiyim onu merak ediyorum

işte dolaba koyuyosan dolapta en fazla 24 saat durabilir diye biliyorum bnce o kdr bile bekletme sn direk difirize at..nasılsa koycaksan ama eğer gün içinde veririm diyosan dursun işte 24 saati geçirme yani..

kızlar selam:) umarım herşey yolundadır bebişlerinizle birlikte.güya dolaptaki yumuşamış domateslerle menemen yapıyım dedim. burda yazarken biberleri yaktım, kurtarılcak gibi de değildiD neyse sorularım olcak size.. sorularım şöyle ki:)
1) ateşölçer kullanıyorsanız markası ve modeli nedir? kaça aldınız? pahalı birşey almaya gerek varmıki?
2) emzirme yastığı kullanan varmı? varsa nasıl birşey kullanıyorsunuz? rahat oluyormu?
3) göğüs pedim bitti, acaba tekrardan göğüs pedi mi alsam yoksa göğüs kalkanı mı? alın derseniz delikli olanlarından mı yoksa deliksiz olanlarından mı? bir de hiç bilmiyorum mazur görün, sütyenden belli oluyormu bu kalkanlar, dışarı çıkılır mı bunlarla?
4) şu ticker işini hala halledemedim. yani oluşturdum da, nereyi yapıştıracağımı bilemedim.
:))))))))) çok oluyorum dimi ama:)

mrb kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır

bızde ıyıyız sukur sıpam gunduzlerı az uyumaya basladı kucagımdan ınmek ıstemıyor mızırdanıyor sızlerınkı nasıl bende yastık kullanmıyorum

işte dolaba koyuyosan dolapta en fazla 24 saat durabilir diye biliyorum bnce o kdr bile bekletme sn direk difirize at..nasılsa koycaksan ama eğer gün içinde veririm diyosan dursun işte 24 saati geçirme yani..

yok anlatamadım tam, simdi sagıyorum dolaba koyuyorum sütüm yeterse vermöiyorum yetmezse veriyorum. ama bzen yetiyor bende vermiyorum sonra onu çööpe atmak yerine difrize koymak istiyorum. direk difrize atmıyorum cünkü ısıtması zor oluyor

canımmm afiyet olsun demek isterdim biberler gitmiş,olsun
şimdii
cevap 1 : bim den almıstım hani indrim vardı konusmustuk burda,sabah erkenden annem gitti aldı,fena degil,kulaktan ölçüyor,avantajı saniyede ölçmesi,bzm kız biraz huysuzda.
cevap 2: ben ilk günden beri kullanıyorum,sezeryan oldugum için cok faydasını gördüm. suandada pek rahat kullanıyorum. gerçi artık emzırmeyı ögrendgmden kullanmasamda olur,kucagımda tutabiliyorum bebişi.
cevap 3: bence ikiside olsun,farklı zamanlarda hayrı çok.zaten kalkanı 40 50 dk dan fazla gögsünde tutmaman lazım cok agrı yapıyor,ben saf gibi aksama kdr hiç çıkarmıyordum. hep kalkan kullandım, kıyafettende hiç belli olmadı,hep dar giyindim ona ragmen.artık ped kullanıyorum eskisi gbi şırıl şırıl akmıyor sütüm,kızım hep mememde zaten. ama banyo yaptıktan sonra yada emzirirken cok rahat oluyor,banyodan sonra yumusuyor gögüsler ve cok süt geliyor boşa gitmesin 1 damlası diip kalkan takıyorum zaten 5 dk da full doluyo kalkan.emzirirkende bir gögsümden emerken öbüründen süt akıyor,deliksiz kalkanda birikiyor,onuda içiriyorm kızıma.delikli kalkanda biriken süt kullanılmaz dedi doktorm hava aldıgı için.
cevap 4 : bu benimki http://lb1f.lilypie.com/10kHp2.png örnegin. bukadarlık kısmı kopyalıyoruz canımcım.

1. braun kulantan ölçer aldım, çok memnunum.
2. gecen haftaya kadar kullanıyordum artık bebekl büyüdüğü için çok yukarda kalıyor sadece kolumun altına destek koyuyorum
3. lansinoh bence en iyisi, jokerde %50 indirimde, ben ordan 6 ay ihtiyacımı karsılayacak kadar aldım bi daha bu fiyata bulamam diye. kesinlikle arkasına gecirmiyor, ince ve çok kalitesli. kalkan ilk baslarda kullandım ama sonra rahat edemedim özellikle yatarken çok zor bide gogusler fuze gibi duruyor, sütyenler küçük geliyor. içinde biriken sütüde hiç kullanmadım strelliğine ve bekleme süresine çok özen göstermek lazım o durumda. kesinlikle bence dışarı çıkılmaz hele yazın. 70ler madonna sütyenleri gibi duruyor:)
4. kullanıcı kontrol panelinden Ayarlarım

Profilim Profilim
Profili Düzenle
çizelgeye yapıştırıyorsun

canım bende o bimde satılandan almıstım bozuldu. yani hep 39 derece çıkarıyor. b urda çok iyi demişlerdi o sebeple almıstım ama şans işte.

KIZLAR benım bebiş henuz 15 gunluk ben mama ılk ıkı gun verdım sut yok dıye ebe sakın verme dedı sadece sut verıyorum ama gezmeye falan cıkınca mama vermek ıstıyorum sız verıyomusunuz ben aptamılın 1 aldım ama vermesemmı veren varmı daha erkenmı napayım:)

canım çok sevindim biz bugün bankaya gidip faturalarımızı ödedik geldik... çıkmadan önce dediğim gibi altını temizledim ve karnını doyurdum arabadada sallanmaktan uyudu senin mei taide iyiymiş...

canım gazmımı oldu acaba? bak sen yaramaz kuzuya...

mama ve meme veriyorum... yettiği kadar... mama olarak aptamil pre kullanıyorum 1in altında 0-6 ay bebekler için açmadıysan pre ile değiştir...

arkadaslar gecenlerde slinglerle ilgili bi muhabbet vardı burda hatta ertsı gun unnado do ınd. gırmıstı.bende alıdm slıng geldı ama sankı çok kullanışlı değil gıbı geldı meı taı mı alsam acaba,eşımde bu nasıl sey cocuk çokkötu duruyo normal kanguru alalım dıyo.kullanan veya alan varsa bana fıkır verebılır mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…