- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.861
Kızlar bu humana stıll teayı nerden alcaz,netten harıc eczanede falan yada markette bulabılırmyım,fıyatı nedır?
canım gazmımı oldu acaba? bak sen yaramaz kuzuya...
mama ve meme veriyorum... yettiği kadar... mama olarak aptamil pre kullanıyorum 1in altında 0-6 ay bebekler için açmadıysan pre ile değiştir...
Ben eczaneden alıyorum cnm...
işte dolaba koyuyosan dolapta en fazla 24 saat durabilir diye biliyorum bnce o kdr bile bekletme sn direk difirize at..nasılsa koycaksan ama eğer gün içinde veririm diyosan dursun işte 24 saati geçirme yani..
canım bende o bimde satılandan almıstım bozuldu. yani hep 39 derece çıkarıyor. b urda çok iyi demişlerdi o sebeple almıstım ama şans işte.
Canım bana da dolapta 2-3 gün dediler. Kullanmamişsam dipfrize atıyorum. Gerçi sabah dediğin seyden sonra eski dondurduum sütlerden midem bulandı attım valla:) 10 gunu gecirmicem mümkünse yazık yavrulara yaa
Elemsu ben de aldim unnuadodan babasling benim esim de ayni tepkiyi verdi, ama ben kullanirim gibime geldi ama tabi bebisi de alistirmam lazim once:$
Kızım beş aylıktı abimin düğününde ve o gürültüde uyumuştu. Seninki daha çok küçük ama yinede gideceksen kulaklarına pamuk koy ki ses çok rahatsız etmesin.Bısı sorcam ama cvp verın haaa,bu haftasonu dugunumuz var,kızımıda goturucem,ses kulaklarına herhangı bır zarar vermez dımı,aklımı kurcalıoda...
kızlar bu forumda acd vıtamın kullnan varmı
bızım eskı doktorumuz gunde 10 damla demıstı
bugun cok guvendıgımız bır doktora basladık hayret ıcınde kaldı 10 damla kullanımı ıcın
cok fazla oldugunu ve zaten acd vıtamının tercıh edılmedıgını soyledı kullanan varsa farklı bır doktora danıssın derım
canım gazmımı oldu acaba? bak sen yaramaz kuzuya...
mama ve meme veriyorum... yettiği kadar... mama olarak aptamil pre kullanıyorum 1in altında 0-6 ay bebekler için açmadıysan pre ile değiştir...
tesekkur ederım canım cvp verdıgın ıcın.kullandın mı pekı hıc,ggerı mı yollasam karar veremedım
kızlar bu forumda acd vıtamın kullnan varmı
bızım eskı doktorumuz gunde 10 damla demıstı
bugun cok guvendıgımız bır doktora basladık hayret ıcınde kaldı 10 damla kullanımı ıcın
cok fazla oldugunu ve zaten acd vıtamının tercıh edılmedıgını soyledı kullanan varsa farklı bır doktora danıssın derım
bana doktor ve eczacı da aptamil 1 al dediler hatta bende pre niye almıyorum dedim onlar prematüre bebekler için sizin bebeğiniz prematüre değil size olmaz dedi...
kızlar prima 3 e geçen varmı yoksa hala prima 2 yi mi kullanıyorsunuzzz?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?