- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.881
son paket bitsin 3e geçeces ..kızlar prima 3 e geçen varmı yoksa hala prima 2 yi mi kullanıyorsunuzzz?????
bu kızımın bir derdi var ama anlamadım ben, aşırı tok olan altı temiz olan gaz sancısı olmayan bir çocuk neden uyumaz uykusu oldugu halde?? sanırım sınıyo benim sabrımı hay Allahım ya
Günaydın kızları
Dün dmf den aldığım cesaretle mei tai yimi bağlayıp 15' parka yürüyüşe çıktık. Gercekten iyi geldi. Bügün bütün gün dışarıda işlerim olduğu icin dün akşam 9 da süt sağıyim dEdim ve şokk sütüm iki memeden toplam 60 cc çıktı. Hemen humana bitki çayyı içip yattım çok şükür gece toparlamıştı. Gerçekten bu işin saati mı var ya bir de dinlenmek uyumak çok önemli bunu anladım. İlk kez dün hiç uyuyamamistim hemen sutum azaldi dikkat edin kizlar. Sütüm var diye o çayları sıvı alimini ihmal etmeyin.
GAMZECiM
Saol canım cevabın icin. Bende bebe comfort termos çanta var. Peki ona buzluktan mı alıp koyucam yoksa buzdolabından mı canım. Tatil maceralarını bekliyoruz veee bebişle yollara düşme cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum canimmm iyi ki dogdunnnn :))
kızlar bişe sorcam. sizinde bebeğiniz emerken başı terliyormu sadece başı. neden kaynaklanıyor olabilir???((
bende dik tutuyorum emzirdikten sonra bazen üzerime olduğu gibi emdiğini kusuyo kucağimdayken bile ıkınıyo kıpkırmızı oluyo. Bzen öyle bir çığlık atıyoki korkuyorum bzaen...
normal dolaba giren sütü sonra difrize atabilirmiyiz acaba bende bunu merak ediyorum, bazen sütüm olmazsa diye sagıyorum dolaba koyuyorum sonra gerek olmuyor çöpemi gitsin yazık, ama difrizede sonra atmaya korktum açıkçası
kızlar alp dün gece yeşil kaka yaptı nesi var sizce ?
kızlar bebişleri asıl bir yastıkta yatırıyorsunuz yada yastık kullanıyormusunuz?biryerde 1 yasına kadar yastık kullanılmaması gerektigini okumuştum ama bilmiyorum dogrumudur
kızlar bu forumda acd vıtamın kullnan varmı
bızım eskı doktorumuz gunde 10 damla demıstı
bugun cok guvendıgımız bır doktora basladık hayret ıcınde kaldı 10 damla kullanımı ıcın
cok fazla oldugunu ve zaten acd vıtamının tercıh edılmedıgını soyledı kullanan varsa farklı bır doktora danıssın derım
canım bende o bimde satılandan almıstım bozuldu. yani hep 39 derece çıkarıyor. b urda çok iyi demişlerdi o sebeple almıstım ama şans işte.
arkadaslar gecenlerde slinglerle ilgili bi muhabbet vardı burda hatta ertsı gun unnado do ınd. gırmıstı.bende alıdm slıng geldı ama sankı çok kullanışlı değil gıbı geldı meı taı mı alsam acaba,eşımde bu nasıl sey cocuk çokkötu duruyo normal kanguru alalım dıyo.kullanan veya alan varsa bana fıkır verebılır mı :26:
kızlar prima 3 e geçen varmı yoksa hala prima 2 yi mi kullanıyorsunuzzz?????
bu kızımın bir derdi var ama anlamadım ben, aşırı tok olan altı temiz olan gaz sancısı olmayan bir çocuk neden uyumaz uykusu oldugu halde?? sanırım sınıyo benim sabrımı hay Allahım ya
bn mei tai kullanıyorm gayette memnunum..çok rahat oluyo gezmesi hem bebeişde mışıl mışıl uyuyo
GAMZE posta girişin dolu o yüzden burdan sormak zorundayım yine sabah sabah sni bombardımana tutcam ama napiim :)) bu mei tai de bnm yavruyu taşıyorum ya..ne kdr süre taşıyablrm acaba bi süresi varmı ayakları uyuşurmu rahatsız olurmu..bn güzel geziyorm ama acaba onn için bi sakıncası varmı çok durmasında? büyük olsa ayaklarını dışarı atabilsem sorun değilde şimdi ayakları içerde ya o yüzden tedirgin oldm..:44:
mesaj kutusu dolmuş uyarısı geldi sen mesaj atmayı deneyince zaten , sildim ne var ne yok :)
bu zamana kadar bu konuda hiçbir uyarı okumadım ve kullanan tecrübeli annelerde bahsetmedi, yalnız ben uyuşacağını zararı olduğunu sanmıyorum çünkü benimki uyanıkken ayakalarını hareket ettiriyor uyurken zaten bacaklar hareket etmiyor yatağındada , ayrıca aslında sabit değil yani kan akışı yavaşlamıyor, biz hareket ettikçe onun vücududaki dolaşımda artıyor titreşimden dolayı, anne karnında ne şekilde olduklaırnı düşünsene, oradan sağlam çıkıyorlarsa bunun içinde birşey olmaz :)
teşekkürler cnm artık daha bi içim rahat dolaşırım..ya felaket rahat bişey bnm açımdan zaten sanki taşımıyomuşum gibi bütün sırta yayılıyo ağırlık o yüzden hissedilmiyo yani koşarm oynarm bile bn onla ama işte bebek açısından mrk etmiştim neyse cvbımı aldım..düşünen arkadaşlarada tavsiye ederm..
günümün 24 saatini kızıma göre planladığım,elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde ilgilendiğim halde
günde 20 dakika gelip oturmayla,şunu yap bunu et,bunu yapma diyen,beni sadece çocuk bakıcısı gibi gören, başta kayınvalidem ve diğer herkese sinir oluyorum
işte bu sebeple eşim olmadan kimseyle görüşmüyorum :) eşim var ise yanımda o başlıyor Gamze'den bu performansı beklemezdim çok iyi bakıyor vs demeye yada aaa o öyle yapılır mı diyenlere hemen , şurada okuduk doğrusu buymuş o öyle daha faydalıymış bu bebeğin psikolojine daha iyi etki ediyor diyor ve hoppp herkes hımmm diyor ve laf edemiyorlar :)
beni kızdırmış olsada eşimi çok seviyorum :)
çokkk mutlu oldum :)
uykusuz anneler kulübünden uyku semineri kazanmışım :) bu cumartesi seminere gidicem holleyyyy :)
bu hafta nazar değmesinde şansım çok açık, bunun dışında bebek seyahat yastığı ve birde kilo verme dengeli beslenme ile ilgiliydi sanırsam :) kitap kazandım kargoları bekliyorum :)
kızlar prima 3 e geçen varmı yoksa hala prima 2 yi mi kullanıyorsunuzzz?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?