2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt ya mala göre fiyatı çok uçuk yapımı çok kolay halbuki bnm eşimde hmn kolları sıvadı gövde kısmını dikti ne var yaparm bn bunu dedi :)) lakin kumaş yetmedi..valla sn yine uyguna almışsın bn 90 tl verdm yani eşimin baya içine oturdu ama napiim yoksa dışarı çıkacaım yoktu artık patladm neyse ne dedm mecbur verdk..

vaay hadi bakalm bekliyorz o zmn bilgi paylaşımını seminerden sonra

hemen bir uyarıda bulunmak istiyorum:

unnado da bremed ürünleri indirimde, sakın fiyat uygunluğuna aldanıp almayın, biberon ısıtıcısını hepsiburada dan alıp iade etmiştim, hiç ama hiç bir işe yaramıyor ürünler...

kızlar nerden aldınız internettenmi?

GAMZE bugün kızımı bırakıp dışarı çıkcam süt sağıp bırakcam her ihtimale karşın..şimdi bende dr. browns un 120cc lik bireborunu var içine su koyup denedim emziği sıkıp bıraktım..damlıyo ama çok hızlı değil damlama hızı ne derece olması gerekiyor?? bide kaç cc bırakayım besleyip uyutup gitcem ama uyanırsa acıkırsa ne kadar lazım olur?? beni bilgilendirirsen mutlu olurum...

Geçmişi okudum ama önce selam vermek istedim herkese...

Gamzede burdayken bende bir soru sorayım canım müsaitsen... dün yazmıştın ki dışarıya çıkarken mamayı hazırlayıp öyle çıkıyorum... mamaya suyu katıp bardaktada sıcak su ile ısıtma yöntemine bayıldım ama mamanın tadı bozulmazmı canım böyle... şimdiden sağol... öptüm...

Kızlar bu humana stıll teayı nerden alcaz,netten harıc eczanede falan yada markette bulabılırmyım,fıyatı nedır?

20 tl gibi fiyatı eczanelerde var...

bana doktor ve eczacı da aptamil 1 al dediler hatta bende pre niye almıyorum dedim onlar prematüre bebekler için sizin bebeğiniz prematüre değil size olmaz dedi...

canım valla eczaneye sordum bana onnu verdiler...

kızlar prima 3 e geçen varmı yoksa hala prima 2 yi mi kullanıyorsunuzzz?????

bende 2 de var 3 te var biz 2 kullanıyoruz geçenlerde 3 paketi açıp denedim büyük geldi... 4-9 kg sanırım yazıyordu üstünde... şuan bence büyük gelir bizimkilere...

ne anlamış olduk iş kocada bitiyor... o kimseye fırsatı vermezse birdaha ağzını açamazlar...

5 aydırmı... benim eşim gerçekten çok anlayışlı tamam aramızda birşeyler oluyor ben onu ihmal etmiyorum ama bizim ilişki konusu ben hamileliğimi öğrendiğimden beri yok... 1 ay dahada olmayacak evimize geçmedik henüz... eşim gerçekten beni seviyor hee diceksiniz şimdi o da iyi değil ama ben eşimi dediğim gibi ihmal etmiyorum onu başka şekilde mutlu ediyorum sanırım bundan dayanıyor...

mesaj 2 kez gitti... özürdilerim... szileri seviyorum boş olmasın birde oğlumun resmini ekliyim...

oğlumun altında olan canbebe alt değiştirme bezi kızlar... misafirliğe fln giderken de iyi olur... artık battaniye yıkamaktan bıktık bundan buldum 10 adeti 12 tl birşey e-bebekten almıştım...
tavsiye ederim... çok kullanışlı aslında bu arka yüzü koltuk tarafındaki yüzü pamuk gibi hastanede yatakta altımıza serilen pedler gibi yüzeyi ben bu yüzünü serdimki kaka yaptığında çöpe gitmesin alt açma bezi kolonyalı mendille sileyim diye... 1 kaç kez kullanma imkanımın olması için...

Eki Görüntüle 393249

Son düzenleme:

canım bu konuda deneyimli biri olarak bu soruyu cevaplamak istedim
ben oğlumda mamayı cam sürahide 24 saatlik hazırlayıp buzdolabina bırakıyordum
ve ihtiyaç durumunda çıkarıp sıcak su dolu bir kapta ılıtıp veriyordum
bazı kişiler mikrodalgada bile ısıtıyor ama buna gerek yok bence
ayrıca bu dediğim hazırlama yöntemini diyetisyen önermişti bana
yani gönül rahatlığıyla hazırlıyabilirsin

kızlar bu babaslinge verdiğim paraya acıdım hiçmi hiç rahat değil
yarım saat gezdik feci yordu
acaba bu ürünü iade etmemim bir yolu varmıdır :111:

sağol canım teşekkür ederim... evet buda mantıklı cam biberonum yok ama alayım yaz için iyi olur... geceleri özellikle...

ne kadar akışını azaltırsan o kadar iyi, bırak bebek çeksin biberon kendisi akıtmasın.

kaç saat kalıcan dışarıda, ben Berra için ortalama 200 cc süt alıyorum 6-7 saat dışarıda duracaksam, eğer tek öğününde olmayacaksan 120 cc bırak garanti olur, 60-70 c versinler önce doymazsa tekrar verilsin ama ağlıyor doyması hemen vereyim yapmasınlar 15-20 dk ağlasada sakinleştirmeye çalışarak beklesinler ağlama devam ederse versinler, çünkü ilk başta yalancı bir doymamışlık hissi geliyor.

ben hiç mama vermiyorum canım , sadece anne sütü, sütüde dediğim gibi farklı süt saklama kaplarına koyuyorum, milkway var bende ve medela biberon emziği milkwaye uyuyor bu şekilde süt transferi dışarıda yapmıyorum, 50 cc lik 3 tane biberon hazırlayıp çıkıyoruz dışarı, genelde bir tanesi eve geliyor, eğer memeler çok şişerse emziriyorum bu şekilde 2 tanesi eve geliyor :)

kızlar bu babaslinge verdiğim paraya acıdım hiçmi hiç rahat değil
yarım saat gezdik feci yordu
acaba bu ürünü iade etmemim bir yolu varmıdır :111:

ben de alıcaktım ama kullanan tanıdıklarım var hiç memnun kalmamışlar, vazgeçtim almaktan..
umarım iade edebilirsin cnm

en fazla 2-3 saat kadar kalıcam..ozaman 120cc bırakayım ne olur ne olmaz..tamam sölerim öyle yaparlar ..bide ilk defa biberon alcak sadece emzirdiğim için biberonu reddetme gibi bi durum söz konusu olmaz dimi??

en fazla 2-3 saat kadar kalıcam..ozaman 120cc bırakayım ne olur ne olmaz..tamam sölerim öyle yaparlar ..bide ilk defa biberon alcak sadece emzirdiğim için biberonu reddetme gibi bi durum söz konusu olmaz dimi??

daha önce deneseydin bebek bu ne yapacakları belli olmuyor...

aaaa ben dün ne yaptım biliyor musunuz :)

ilk kez saçımın rengini değiştirdim , kızıl -soğan kabuğu-patlıcan moru karıştırıldı ve fena olmayan bir sonuç çıktı, çok tereddütteydim , en kötü 1 hafta sonra siyaha boyarım diyordum ancak sonuç hoş oldu , başka bir ben oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…