- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.901
sorma ya bende o kadar çok sevdim ki bu, yakındır bunların üretimine geçmem :) halamla konuştukta akçaydayken onun eli dikiş tututar, hemen yaptı bir tane, daha uygun fiyatla satışa çıkarırsak herkes daha rahat temin eder ne güzel olur diye konuştuk , bakalım işte şuan fikir aşamasında henüz :)
çokkk mutlu oldum :)
uykusuz anneler kulübünden uyku semineri kazanmışım :) bu cumartesi seminere gidicem holleyyyy :)
bu hafta nazar değmesinde şansım çok açık, bunun dışında bebek seyahat yastığı ve birde kilo verme dengeli beslenme ile ilgiliydi sanırsam :) kitap kazandım kargoları bekliyorum :)
evt ya mala göre fiyatı çok uçuk yapımı çok kolay halbuki bnm eşimde hmn kolları sıvadı gövde kısmını dikti ne var yaparm bn bunu dedi :)) lakin kumaş yetmedi..valla sn yine uyguna almışsın bn 90 tl verdm yani eşimin baya içine oturdu ama napiim yoksa dışarı çıkacaım yoktu artık patladm neyse ne dedm mecbur verdk..
kızlar nerden aldınız internettenmi?
Kızlar bu humana stıll teayı nerden alcaz,netten harıc eczanede falan yada markette bulabılırmyım,fıyatı nedır?
bana doktor ve eczacı da aptamil 1 al dediler hatta bende pre niye almıyorum dedim onlar prematüre bebekler için sizin bebeğiniz prematüre değil size olmaz dedi...
kızlar prima 3 e geçen varmı yoksa hala prima 2 yi mi kullanıyorsunuzzz?????
günümün 24 saatini kızıma göre planladığım,elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde ilgilendiğim halde
günde 20 dakika gelip oturmayla,şunu yap bunu et,bunu yapma diyen,beni sadece çocuk bakıcısı gibi gören, başta kayınvalidem ve diğer herkese sinir oluyorum
işte bu sebeple eşim olmadan kimseyle görüşmüyorum :) eşim var ise yanımda o başlıyor Gamze'den bu performansı beklemezdim çok iyi bakıyor vs demeye yada aaa o öyle yapılır mı diyenlere hemen , şurada okuduk doğrusu buymuş o öyle daha faydalıymış bu bebeğin psikolojine daha iyi etki ediyor diyor ve hoppp herkes hımmm diyor ve laf edemiyorlar :)
beni kızdırmış olsada eşimi çok seviyorum :)
Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz dün kızımla kırkımızı uçurduk gezdik misafirliğe gittik biz azerilerde öyle bi adet yok bizden önceki annelerin formunu okurker orda görmüştüm bende yaptım süslendim kızımıda süsledim çıktık başka birşey yapılıyor mu bilmiyorum
Kırk uçtu şimdi eşim artık kardeşlik anlaşasını bozsak diyorum dedi 5 aydır kardeşiz onla hem küm ettim geçiştirdim :26::26:
Biz bu gün geçtik kuzum 2 lastikleri bacaklarında hep iz yapıyordu paketi bitirip sabah marketten 3 aldım
Geçmişi okudum ama önce selam vermek istedim herkese...
Gamzede burdayken bende bir soru sorayım canım müsaitsen... dün yazmıştın ki dışarıya çıkarken mamayı hazırlayıp öyle çıkıyorum... mamaya suyu katıp bardaktada sıcak su ile ısıtma yöntemine bayıldım ama mamanın tadı bozulmazmı canım böyle... şimdiden sağol... öptüm...
canım bu konuda deneyimli biri olarak bu soruyu cevaplamak istedim
ben oğlumda mamayı cam sürahide 24 saatlik hazırlayıp buzdolabina bırakıyordum
ve ihtiyaç durumunda çıkarıp sıcak su dolu bir kapta ılıtıp veriyordum
bazı kişiler mikrodalgada bile ısıtıyor ama buna gerek yok bence
ayrıca bu dediğim hazırlama yöntemini diyetisyen önermişti bana
yani gönül rahatlığıyla hazırlıyabilirsin
GAMZE bugün kızımı bırakıp dışarı çıkcam süt sağıp bırakcam her ihtimale karşın..şimdi bende dr. browns un 120cc lik bireborunu var içine su koyup denedim emziği sıkıp bıraktım..damlıyo ama çok hızlı değil damlama hızı ne derece olması gerekiyor?? bide kaç cc bırakayım besleyip uyutup gitcem ama uyanırsa acıkırsa ne kadar lazım olur?? beni bilgilendirirsen mutlu olurum...
Geçmişi okudum ama önce selam vermek istedim herkese...
Gamzede burdayken bende bir soru sorayım canım müsaitsen... dün yazmıştın ki dışarıya çıkarken mamayı hazırlayıp öyle çıkıyorum... mamaya suyu katıp bardaktada sıcak su ile ısıtma yöntemine bayıldım ama mamanın tadı bozulmazmı canım böyle... şimdiden sağol... öptüm...
kızlar bu babaslinge verdiğim paraya acıdım hiçmi hiç rahat değil
yarım saat gezdik feci yordu
acaba bu ürünü iade etmemim bir yolu varmıdır :111:
kızlar bu babaslinge verdiğim paraya acıdım hiçmi hiç rahat değil
yarım saat gezdik feci yordu
acaba bu ürünü iade etmemim bir yolu varmıdır :111:
ne kadar akışını azaltırsan o kadar iyi, bırak bebek çeksin biberon kendisi akıtmasın.
kaç saat kalıcan dışarıda, ben Berra için ortalama 200 cc süt alıyorum 6-7 saat dışarıda duracaksam, eğer tek öğününde olmayacaksan 120 cc bırak garanti olur, 60-70 c versinler önce doymazsa tekrar verilsin ama ağlıyor doyması hemen vereyim yapmasınlar 15-20 dk ağlasada sakinleştirmeye çalışarak beklesinler ağlama devam ederse versinler, çünkü ilk başta yalancı bir doymamışlık hissi geliyor.
en fazla 2-3 saat kadar kalıcam..ozaman 120cc bırakayım ne olur ne olmaz..tamam sölerim öyle yaparlar ..bide ilk defa biberon alcak sadece emzirdiğim için biberonu reddetme gibi bi durum söz konusu olmaz dimi??
daha önce deneseydin bebek bu ne yapacakları belli olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?