2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yalnız nasıl bir göz almaysa kızım dün gözünü benden ayırmadı :)))

ve dün ilk kez evet bizim bir bebeğimiz var dedik :))) randevuyla artık o işler , istediğin an olmuyormuş eskisi gibi :))))

en fazla 2-3 saat kadar kalıcam..ozaman 120cc bırakayım ne olur ne olmaz..tamam sölerim öyle yaparlar ..bide ilk defa biberon alcak sadece emzirdiğim için biberonu reddetme gibi bi durum söz konusu olmaz dimi??

bnce bi dene cnm bnde 2 tane var 1 tanesinden içmiyo

nasılsınız ???
ben bişi sorcam size...
bebeğinize sütünüzün yetmediğini bebeğinizin ağlaması dışında nasıl anlayıp ek olarak mama veriyorsunuz...
mesela ben bebeğim emdikten sonra hep aklıma takılıyor göğsümün ucunu hafifçe sıkıp bakıyorum süt çıkıyor mu diye ve çıkıyor bu durmda sütüm yetiyor mu ???
yani sütü yetmeyen anneler sizin bu şekilde sütünüz geliyor mu ???
ayy çok takıldım bu konuya yaa..

bi görsek bizde

web sitesinden bakmıştım resimlere... çok hoş çalışma olmuş... doğal gerçekten... maşallah berraya...

maşallah kızıma maşallah :)

yaklaşık 300 tane fotoğraf gönderdi dün Esra hanım, hangisini seçeceğimi şaşırdım bastırıp duvara asmak için :) çok güzel, duygusal , hissiyatı bol fotoğraflar var arasında...

bu hafta sonu çekimi olacak arkadaşlar deşifre etmeyeyim sizi şimdi :) çok eğlenin o gün hiç gerilmeyin doğal olun, bebek üşüyor paniğine girmeyin eşim girdi oradan biliyorum, odanın sıcaklığını 30-32 ye çıkardı bir ara fanı açıp :) ne kadar rahat olursanız o kadar güzel fotolar çıkıyor.

dondurma yeme sütün üşür diye bişi var mı ya? cidden çok mrk ediyorm bna çok saçma geldide..bn yerm yani yazın napcam

Yaa bende saclarımı boyamak ıstıyorumm,ben kendım boyuyorum eccuk yeteneklıyımde bu konuda,bı kac kuafor deneyımındenn sonra ben daha ıyısını yaparım dedım ve yaptımda hatta kkda topıc bılem acmıstım vaktı zamanında hala duruyor resımler,actıgım konulardan gorebılırsınız:)

olurmu öyle şey ya, içirdikleri şerbetlere kompostolara ne demeli o zaman :)

Canım ya, ye..Hiçbirşey olmaz..Ben hala daha sadece anne sütü veriyorum ve nerdeyse her akşam bir dondurma muhakkak yerim..İçin rahat olsun..

gecen gun bende sormustum ama cvp alamamıstım,banada oyle dedıler valla ben yedım uzerınıze afıyet,bı sıkıntıda olmadı sankı

öyle öyle bnde yiorm zaten akşamları açtım sezonu :))) olmazsa olmazlarım çikolata ve dondurma..banane üşürse üşüsün bnde brz kalın giyinirm tamam tamam bn kaçtm oğlumla gezmelere çıkiim..

kendimi hazırladım, şimdide kızımın çantası ve sütü var sırada en son kızımı hazırlayıp çıkcam, ayyy bu bebekli dışarı çıkmalar insanı çok yoruyor :) 1 saat evde hazırlık süreci, eve gelincede 1 saat yok pusetin tekerleklerini sil, kirlileri ayır, ayyy süt kalmamış hemen süt sağayım 1 saat döndükten sonraki teranesi sürüyor ama herşeye rağmen çok eğlenceli ana kız dışarı çıkmak :)

yuhhhh....

biraz zorlasa hortum çıkacak , bu ne ya birden bire, bziim evden tem ve ataşehir gözüküyor, eski bildiğimiz ataşehir lakin şu anda göremiyorum, yerde ne varsa havalandı.

hatta hortum çıktı galiba ...

çok komik ve ürkütücü bir görüntü var , ne çok poşet kullanan bir milletmişiz, temin üstünde poşetler uçusuyor şu anda , saksılarda devrilmeye başladı benim gözüm korktu, gerçi kapalı otoparktan arabaya binip kapalı otoparkta inicez ama dur ben azcık bekliim

bebeğim 46 günlük.ben ne zaman adet olucam vede ne zaman eşimle cinsellik yaşıcam bilemiyorum ya.

bebeğim 46 günlük.ben ne zaman adet olucam vede ne zaman eşimle cinsellik yaşıcam bilemiyorum ya.

ne bekliyorsun ki ilişki için, yasaklı süre bitmiş , adet olmadan kişiden kişiye değişir, 8 ay olmayan tanıyorum bende 33. gün oldum beklenenin çok çok öncesi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…