2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 gündür çok mutsuzum(( oğlum çok huzursuz..gündüz hiç uyumuyo..sabah kalkıyo akşama kadar vik vik..midesini üşüttüm sanırım..sıcak havlular koyuyorum karnına..ishal çıktı sabah kakası..karnı daa ağrıyo sanırım((((( uff yaz mı gelicek noolcaksa olsun artık..şaşırdım ne giydireyim çocuğa..kalın giydirsem terliyo ince giydirsem böyle üşütüyo..çok yorgunum çok uykum var(((((( annemde temizliğe kalkıştı evinde..bana bi hayrı yok şuan..kocam zaten allaha emanet...çocuk o ağlar huzursuz diip geçiyo...
s..cam ağzına en sonunda ama aramız bozulmasın die susuyorum..oğlanda zaten benden başkasında durmuyo..15 dk uyuyo uyanıyo ciyak ciyak

bu kadar olur, bende şimdi camdan bakıyordum, öyle bir rüzgar varki, bizimde evden(pursaklar) saray, esenboğa havaalanı, protokol yol görünürdü, ama şimdi ne mümkün, ve rüzgarın sesi çok ürkütücü

sakin ol canım sakin, hoş kelin merhemi olsa kendi başına sürer, Berra'da akşamaları çok fena oluyor ve ben daha sakin ve daha kızımı anıyarak yaklaştığımdan susturmayı başarıyorum ama babası başaramıyor ve 2 gün bu sebeple akşamaları ev çok gergin sonunda dün akşam küsüştük şuan adanada yarın akşam gelecek ve mecburiyet dışında konuşmuyoruz, yarına kalmayıp düzelecek aramız biliyorum ama bebek huzursuz olunca bizlerde geriliyoruz işte.

aynen öyle..akşam oğlan patlıyo ağlamaktan oturmuş dizi seyrediyo..dedim hayırdır? babamın evinden çeyiz mi getirdim ben bunu..al biraz da sen pışpışla dedim..aldı göya susturamadı iice kızdı oğlan..aldım bende geri..havlu ısıttım koydum..sarıldım öptüm kokladım..öyle öyle sakinleşti..annem geldi sonra ona verdim biraz..oda uyuttu..pes dedim sana yani..hiç bişey demiyorum..bende gece her kalktığımda kaldırdım onuda..git oğlanı oyala mama yapıcam süt ısıtıcam die..o işe yarasın bari..

canım ğögüs pompası aldınmı?aldıysan hangi marka ve erden aldı bende yarın dısarı cıkıcam da :)

bide şöyle düşün bu bi süre böyle ilerde arkadaş gibi gezmeye çıkcaksınız..ne süt ne kıyafet derdi..alışveriş avm ler gezmeler tozmalar yemekler çok eğlenceli olcak...aynı şeyi bn oğlumla yapabilcekmiyim acaba :44:

evet evet eşimle konuştm şimdi avcılarda o resmen binanın çatısı uçmuş arabaların üstüne felaket bi drum söz konusu..gerçekten hortum olabilir..

erkekler pek beceremiyo panik yapıyolar brz ağlamaya dvm etse bu bnde susmuyo oluyo ama alıştırmak lazm..bn eşim gelince her işimde kucana veriyorm yada ağlarsa o bndn ister böyle böyle onada alışsın kokusuna ondada sakinleşsin diye ve sanırım oluyoda..ağladıında artık eşim alınca kucana susuyo..öyle kenara çekilmesinler o çocuk babanın kokusunada alışsın..1 ağlar 2 ağlar 3.de susar..hem babalarda çocuklarıyla vakit geçirmicekse niye istediler o çocukları oyuncak değilki bu bi insan dünyaya getirdin hep anne hep anne sn ne anladın baba olmaktan..bn eşime dedm lütfen oğlun uyanıkken başka bişeyle ilgilenme bu zamanlarını bidaha bulamazsın..insan 1 ay öncesini bile htrlayamıyo sanki hiç küçük olmamışlar gibi oluyo büyüyünce..

Ben de akşam kociş gelir gelmez elini yüzünü yıka gel oğlunu özlemedinmi diyorum ve tüm gece babasının kucağında geziniyo oğlum..eşim de bu durumdan memnun Allah a şükür bebeğin dilini öğrenmeye meraklı, sadece bazen çok ağlarsa eğer, ne war ne istiyosun diye çemkirdiği oluyo , o da nazarı olsun napalım :)
bebeğimiz olmasını kocam benden çok istemişti, her zaman daha çok hevesliydi, şimdi zora gelince kaçmak olmaz, olmamalı.. inşallah da hep böyle ilgili bi baba olur, hepimizin eşi için aynı şeyi diliyorum..

minişimi yatırdım ama habire debeleniyor,elleriyle yüzünü gözünü elliyor uykusu aralanıyor,biryandan beyaz gürültü açık debelendikçe sesi yükseltiyorum...
merhaba teyzeler.....maşallah diyin :))

ishal oldugunu nasıl anladın?
benimde sanki ishal gibi bugün bebiş ama anlamıyorum, sadece anne sütü verdiğimden rengi herzamanki gibi ama biraz sıvı sanki

Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar...yeni yaşlarınız size huzur ve mutluluk getirsin....
kusura bakmayın bir haftadır yokum yeni yazabildim...

benm kociş de gece ağlıyor bebek sabaha kadar uyanıyor(normal olarak, emiyor çünkü) diye başka odaya taşın bebekle veya ben başka odaya geçeyim dedi bana.. sinir oldum. ben sabaha kadar uyuyamıyorm, çocuk ağlamaktan helak oluyor.. o ise uyumak derdinde.. sadece kucaklayıp 10-15dk seviyor geceleri okadar.. yardım etmiyor artık kızımın bakımına

Selam kızlar bana okunacak baya sayfa birikmiş şimdilik şöyle bi yüzeysel göz attım...oğluş uyusunda tek tek okumaya çalışayım bari....Bir haftadır kocam kolumda oğlum ya kucakta ya arabada ora senin bura benim geziyoruz kuzenimin düğünü vardı Malatyada ilk olarak oraya gittik çok uzun kalamadım ama yinede gezdiğim gördüğüm kadarıyla beğendim oraları (gamzecim kanalboyuna gittim dondurmamıda yedim :131: söylediğin yerin ismi abdullah ustaymış ve gerçekten şimdiye kadar yediğim en harika dondurmaydı...) düğün oldu bitti dönüyoruz derken kociş bana sürpriz yaptı ve bizi olimposa götürdü (olimposta rock festivalinde başlamıştı bizim aşk hikayemiz) gerçektende harika ve çok anlamlı bir sürpriz oldu benim için....Oğlum hiç zorlamadı beni gayet rahat ve güzel bir tatil oldu.

Bu arada oğluşum haftaya sünnet olacak teyzeleri günümüzü aldık bugün gidip....ben normalde doğumda istiyordum sünneti ama premature olduğu için yapmadılar 1-2 ay bekleyin dediler bizde yaza yaptırırız diye düşünmüştük babaannemiz teyzelerimiz falanda burda olsun diye ama malesef yaza kadar bekliyemiyeceğiz ( yeğenim malatyada doktor gelmişken sizi hocama götüreyim bi baksın tosuna dedi ve hocası biranönce sünnet olursa iyi olur sağlığı açısından dedi sünnet eti çok yapışık ve darmış büyüdükçe çiş yapmada zorlanırmış dahada ötesi enfeksiyon ateşli hastalık yaparmış..bizde izmire gelir gelmez hastaneye gittik kontrolümüzü yaptırdık ve günümüzü aldık ....haftaya pipimizin bir kısmına elveda dicezzzz

hayırlı olsun sımdıden.canım dugune gıtmıssınya bebegın yuksek sesten etkılendımı,bu haftasonu bende dugune goturucem bebegımı,bırazda mecburıyetten,endıse edıyorum yuksek sesten dolayı

hayırlı olsun sımdıden.canım dugune gıtmıssınya bebegın yuksek sesten etkılendımı,bu haftasonu bende dugune goturucem bebegımı,bırazda mecburıyetten,endıse edıyorum yuksek sesten dolayı

Hiç rahatsız olmadı hatta çoğunlukla uyudu mışıl mışıl anakucağında ama ben doğduğundan bu yana yüksek sese alıştırıyorum onu uyurken falan yanında hiç sessiz olmaya çalışmıyoruz ses sistemi son seste müzik bile dinliyoruz evin içinde sese alışması benim açımdan çok önemli anne-baba yarı müzisyen olunca çocuğun sese ve sesli ortamlara alışkın olması gerekiyo bazen evde prova yapmak zorunda falan kalıyoruz yaza doğru konserler başlicak ve hep yanımızda olcak alışması lazım bu yüzden yüksek sese...Ama o gece düğünde benim tosunun dışındada bir kaç bebek vardı onlarda hiç rahatsız olmuşa benzemiyorlardı gayet rahatlardı merak etme yani sorun yaşamazsın .......i

kızlar canım çok sıkkın
kızın bugün kontrolü vardı sarılığı hala geçmemiş
doktor bir sürü tetkik istedi ultrasonla bakılcak yarın
5 tüp kan aldılar bugün
yarın idrar kültürüde vericez umarım bir şey çıkmaz

demekki herkeste durum aynı.. bende bizimki beceremiyo diyorum.. ne zaman mememde uyuyo gazını çıkart diye veriyorum aaa bebek sanki 10 saat uyumuşta ayılmış gibi geri alıyorum tekrar uyutmaya calıs olmadı meme ver derken benm perişan oluyorum.. şimdi az beslendiğini bi gaz çkarda uyansın diye veriyorum:) geçen ilk defa altını değişltiriecek acımış bana uyuyim istemiş neyse bizimki tabi bütü hünerlerini göstermişi babaya ilk üstüne çiş yapmış onu silerken alttan bisürü çıkarmış derken bizimki çok haraketli bi bebek sırtına ayaklarına heryerine bok bulaşmış bagırıyuo imdaty bestee yardım et diye çok güldüm sonrada facebooka oglum cıtı ben sıvadım yazmıs:)
ama komikliği bi yana olayların kesinlikle annelik doğuştan babalık ögreniliyor, bebegi kesinlikle sakinleştiremiyor bende sinirleniyorum klızıyorum ama haklı neticesinde cabalıyor ama olmuyor sonunda dizisine dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…