2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar biz de tam tersi oglum babasina gidince susuyor, ben de hep agliyor kokumdab mi ne hep meme istiyor, babaya gidince susuyor, cok bozuluyorum

Bugün annemin kontrolleri bitti, çok şükür sonuçlar temiz çıktı, Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın, herkese sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin

selam millet..oğlum doğalı 13 gün oldu..anca yeni girmeye başlıyorum yeni yeni...tüm gün emmek istiyo..kucağımda uyuyo, yerine koyunca basıyo yaygarayı...2 hafta böyle geçti...ama şimdi yeni bi yöntem buldum, biraz olsun rahatlattı beni..kucağıma almadan, yatarak emziriyorum..memeyi tıkıyorum ağzına, uyuyuncada yavaşca çekiyorum..yerinden hiç kıpırdatmamış oluyorum böylece..bu sayede bir kaç saat olsun uyuyor çok şükür...özledim sizleri yaa...

gaz sancıları 3. haftadan sonra başlar diye okudum internette biyerde..acayip korkuyorum..öylemi gerçekten ya!!!!!!!!!!!!ben zaten şimdi bile çok yoruluyorum, buna bi de gaz eklenecekse yandık

Ay kizlar biz de tam tersi oglum babasina gidince susuyor, ben de hep agliyor kokumdab mi ne hep meme istiyor, babaya gidince susuyor, cok bozuluyorum

ben annemlerin yanındayım...aynen dediğin gibi annem yada ablamlar kucağına alıp pışpışlayınca uyuyor bi güzel, ben alınca durmuyor, meme istiyor sanırım..biliyolar anneyi..ama ben bozulmuyorum..canıma minnet :) benden başkaları da uğraşabiliyo en azından, dinleniyorum biraz

canım geçmiş olsun...olabiliyo bazı bebeklerde, sakin olmaya çalış...dua edelim biz de...çabucak atlatır inşallah...

anaaaaaaaa bnm kırkım çıkmış yaaa...bugn 5:10 itibariyle resmen çıkmış gitmiş bn cuma diye hesaplıyodum oysaki gün gün saydım şimdi takvimden çıkmış şoklardaym

çok tatlı maşallah...Allah size bağışlasın...

bebeğim 46 günlük.ben ne zaman adet olucam vede ne zaman eşimle cinsellik yaşıcam bilemiyorum ya.

canım 40 ın çıkmış, beklemene gerek yok...adet de çok sonraları da olabiliyor...ama cinsellikle onun ilgisi yok..yalnız adet olmuyorum diye süt korur meselesine aldanma sakın, korunmayı unutma :)

Ronya cok gecmis olsin canim, niye gecmezji bu sarilik

Rana sut olayini sormussun, bebisin kilo almiuorsa sut yetmiyordur, pompayla sagarak de anlayabilirsin.

anladım canım cok saok ınsallah bende sıkıntı yasamam,ayrıca muzısyen olmanız ne guzel bısı,konserler falan bebıs hıc sıkılmıcak desene:)

zor 40 gun gecirdik oglumla gece gunduz kavrami gaz sancilari konak birde ustune grip eklenince ben insanliktan ciktim
haftaya tam iki ayi dolmus olacak oglumun gaz sancilari eskiye nazaran daha azaldi gece uykulari uzamaya basladi bazi geceleri sapitsa bile fena sayilmaz bebegim gunduz hic uyumuyordu simdi havalar isindi ve gunde bir saat hergun yuruyuse cikarmaya basladim acik hava iyi geliyor gunduz uyumaya basladi
bir haftadir parmak emmeler basladi oglum tek bir parmaktan ziyade tum elini agzinin icine sokmayi tercih ediyor cuk cuk emip duruyor ne kadar ugrassamda emzigi reddetti bende artik dayatmaktan vazgectim
artik beni taniyor sabanlari uyninca yanina gittigimde gozlerime bakip gulucukler saciyor
bazen sirf keyiften memede duruyor emmiyor ve bunu guya benden saklamak icinde eliyle memi kapatip gozumun icine bakip guluyir annesi yesin onu bu hafta oyun halisi ile oynamaya basladi muzikler ve parlak isiklzr oyuncaklardan gozunun alamiyor kipir kipir ayaklar ve
kollar
bana gelince yorgunluktan oluyorummbedenim uykusuzluga alisti artik babamiz desen gece fosur fosur uyuyor oglumun hicbir cigligina uyanmiyor buda beni cileden cikartiyor adama tekme tokat dalasimmgeliyor ya sabir cekiyorum eve gelince on dakika oynuyor sonra yoruliyor hafta sonlari ben biraz uyuyayim diyor uyu diyorum bende gece bebek emzirdin nede olsa diye kiziyorum ama goruyorumki yalniz degilmisim bu erkeklerin hepsi boyle umudu kesmek lazim galiba

anladım canım cok saok ınsallah bende sıkıntı yasamam,ayrıca muzısyen olmanız ne guzel bısı,konserler falan bebıs hıc sıkılmıcak desene:)

evet paşam şanslı o yönden yaz boyunca gezcek bizimle o festival senin bu festival benim :) Bizimde asıl mesleklerimiz değil müzisyenlik okuldan kalma meziyetlerimiz :)) artık hobi olarak devam ediyoruz kopmak mümkün olmadı :)))

RONYA canım geçmiş olsun...

KARINCAM maşallah çok güzel kuzucuğun

Son düzenleme:
Bende sadece bir kç yerde fırtına var sanıyordum meğerse bütün türkiye uçuyormuş. Rüzgar biraz daha zorlarsa bizim pencereler içeri fırlayacak. Zaten bulunduğumuz yer yüksekte bir de 10. katta oturunca rüzgarın etkisi daha çok hissediliyor.. Ve bu fırtına yarında devam edecekmiş...

Bu arada kızlar ben ilk doğumumdan sonra bir sene adet olmadım kızımın yaşına gireceği ay doktor artık yeter ilaçla başlatalım dedi de öyle oldum. Bunda nezaman olur bilemem. Zaten hep düzensizlerdi...

AMERDA canım çok teşekkür ederim.

RONYA çoook geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz.

40ımız çıktığından beri çoooook fenayız.. Didem sanki bi yeri çok acıyormuş gibi ortalığı ayağa kaldıracak derecede ağlıyor( o ağladıkça benim sinirlerim harap oluyor, üstüne birde Defnenin huysuzlukları da eklenince ben çileden çıkıyorum(( günlerdir ağlıyorum ve bunun sonucunda başımda zonkluyor( İnşallah çabuk geçer bu süreç..

1 SENE Mİİİİİ??? maşallah ne rahatmışsın canım:))) bende 40ımdan 5 ay sonra adet olmuştum:)

bu arada Selimhan ile Didem aynı gün çocuklarıymış.. ne güzel. Benimle aynı gün doğum yapan yok sanıyodum

kızlarr bugün bereni anneme bırakıp kuaföre gittim.uyduruk göğüs pompasıyla çıkarabildiğim kadar süt çıkardım.çıkmadanda emzirdim..ben gelmeden uyanmış kızım annem sütü ısıtana kadar nasıl basmış yaygarayı susturamıyo beklemiyomuş..emzik vermiş mecbur tabi şapur şupur:)) nese sütünü içince sakinleşmiş ben tabi ne gittiğimden bişe anladım aklım evde dönüşte vakit kaybederim die atladım taksiye geldim eve offf ya ben bırakamıyorum kızımı(

Evet ikimiz de pazartesi doğum yaptık ama benimki süpriz yaptı:) . Sanırım Ramazan ayında kızım 8-9 aylıktı bende orucumu tutmuştum kazaya kalmadı hiç. Buda işime gelmişti açıkçası:) Ama bunda oğlum 5-6 aylık olacağı için ve de günler uzun olduğundan tutamayacağım. Yani adet olsamda olmasam da benim için bişey değişmiyor çünkü üçüncüyüde düşünmüyorum:) ben düşünmüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…