- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.961
Bugün annemin kontrolleri bitti, çok şükür sonuçlar temiz çıktı, Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın, herkese sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin
Bugün annemin kontrolleri bitti, çok şükür sonuçlar temiz çıktı, Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın, herkese sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin
Ay kizlar biz de tam tersi oglum babasina gidince susuyor, ben de hep agliyor kokumdab mi ne hep meme istiyor, babaya gidince susuyor, cok bozuluyorum
kızlar canım çok sıkkın
kızın bugün kontrolü vardı sarılığı hala geçmemiş
doktor bir sürü tetkik istedi ultrasonla bakılcak yarın
5 tüp kan aldılar bugün
yarın idrar kültürüde vericez umarım bir şey çıkmaz
minişimi yatırdım ama habire debeleniyor,elleriyle yüzünü gözünü elliyor uykusu aralanıyor,biryandan beyaz gürültü açık debelendikçe sesi yükseltiyorum...
Eki Görüntüle 393588 merhaba teyzeler.....maşallah diyin :))
bebeğim 46 günlük.ben ne zaman adet olucam vede ne zaman eşimle cinsellik yaşıcam bilemiyorum ya.
anaaaaaaaa bnm kırkım çıkmış yaaa...bugn 5:10 itibariyle resmen çıkmış gitmiş bn cuma diye hesaplıyodum oysaki gün gün saydım şimdi takvimden çıkmış şoklardaym
Hiç rahatsız olmadı hatta çoğunlukla uyudu mışıl mışıl anakucağındaama ben doğduğundan bu yana yüksek sese alıştırıyorum onu uyurken falan yanında hiç sessiz olmaya çalışmıyoruz ses sistemi son seste müzik bile dinliyoruz evin içinde sese alışması benim açımdan çok önemli anne-baba yarı müzisyen olunca çocuğun sese ve sesli ortamlara alışkın olması gerekiyo bazen evde prova yapmak zorunda falan kalıyoruz yaza doğru konserler başlicak ve hep yanımızda olcak alışması lazım bu yüzden yüksek sese...Ama o gece düğünde benim tosunun dışındada bir kaç bebek vardı onlarda hiç rahatsız olmuşa benzemiyorlardı gayet rahatlardı merak etme yani sorun yaşamazsın .......i
anladım canım cok saok ınsallah bende sıkıntı yasamam,ayrıca muzısyen olmanız ne guzel bısı,konserler falan bebıs hıc sıkılmıcak desene:)
Bende sadece bir kç yerde fırtına var sanıyordum meğerse bütün türkiye uçuyormuş. Rüzgar biraz daha zorlarsa bizim pencereler içeri fırlayacak. Zaten bulunduğumuz yer yüksekte bir de 10. katta oturunca rüzgarın etkisi daha çok hissediliyor.. Ve bu fırtına yarında devam edecekmiş...
Bu arada kızlar ben ilk doğumumdan sonra bir sene adet olmadım kızımın yaşına gireceği ay doktor artık yeter ilaçla başlatalım dedi de öyle oldum. Bunda nezaman olur bilemem. Zaten hep düzensizlerdi...
1 SENE Mİİİİİ??? maşallah ne rahatmışsın canım:))) bende 40ımdan 5 ay sonra adet olmuştum:)
bu arada Selimhan ile Didem aynı gün çocuklarıymış.. ne güzel. Benimle aynı gün doğum yapan yok sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?