- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.981
canım ğögüs pompası aldınmı?aldıysan hangi marka ve erden aldı bende yarın dısarı cıkıcam da :)
Selam kızlar bana okunacak baya sayfa birikmişşimdilik şöyle bi yüzeysel göz attım...oğluş uyusunda Eki Görüntüle 393729 tek tek okumaya çalışayım bari....Bir haftadır kocam kolumda oğlum ya kucakta ya arabada ora senin bura benim geziyoruz kuzenimin düğünü vardı Malatyada ilk olarak oraya gittik çok uzun kalamadım ama yinede gezdiğim gördüğüm kadarıyla beğendim oraları (gamzecim kanalboyuna gittim dondurmamıda yedim :131: söylediğin yerin ismi abdullah ustaymış ve gerçekten şimdiye kadar yediğim en harika dondurmaydı...) düğün oldu bitti dönüyoruz derken kociş bana sürpriz yaptı ve bizi olimposa götürdü (olimposta rock festivalinde başlamıştı bizim aşk hikayemiz) gerçektende harika ve çok anlamlı bir sürpriz oldu benim için....Oğlum hiç zorlamadı beni gayet rahat ve güzel bir tatil oldu.
Bu arada oğluşum haftaya sünnet olacak teyzeleri günümüzü aldık bugün gidip....ben normalde doğumda istiyordum sünneti ama premature olduğu için yapmadılar 1-2 ay bekleyin dediler bizde yaza yaptırırız diye düşünmüştük babaannemiz teyzelerimiz falanda burda olsun diye ama malesef yaza kadar bekliyemiyeceğiz( yeğenim malatyada doktor gelmişken sizi hocama götüreyim bi baksın tosuna dedi ve hocası biranönce sünnet olursa iyi olur sağlığı açısından dedi sünnet eti çok yapışık ve darmış büyüdükçe çiş yapmada zorlanırmış dahada ötesi enfeksiyon ateşli hastalık yaparmış..bizde izmire gelir gelmez hastaneye gittik kontrolümüzü yaptırdık ve günümüzü aldık ....haftaya pipimizin bir kısmına elveda dicezzzz
Bugün annemin kontrolleri bitti, çok şükür sonuçlar temiz çıktı, Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın, herkese sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin
selam millet..oğlum doğalı 13 gün oldu..anca yeni girmeye başlıyorum yeni yeni...tüm gün emmek istiyo..kucağımda uyuyo, yerine koyunca basıyo yaygarayı...2 hafta böyle geçti...ama şimdi yeni bi yöntem buldum, biraz olsun rahatlattı beni..kucağıma almadan, yatarak emziriyorum..memeyi tıkıyorum ağzına, uyuyuncada yavaşca çekiyorum..yerinden hiç kıpırdatmamış oluyorum böylece..bu sayede bir kaç saat olsun uyuyor çok şükür...özledim sizleri yaa...
gaz sancıları 3. haftadan sonra başlar diye okudum internette biyerde..acayip korkuyorum..öylemi gerçekten ya!!!!!!!!!!!!ben zaten şimdi bile çok yoruluyorum, buna bi de gaz eklenecekse yandık
AMERDA canım çok teşekkür ederim.
RONYA çoook geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz.
40ımız çıktığından beri çoooook fenayız.. Didem sanki bi yeri çok acıyormuş gibi ortalığı ayağa kaldıracak derecede ağlıyor( o ağladıkça benim sinirlerim harap oluyor, üstüne birde Defnenin huysuzlukları da eklenince ben çileden çıkıyorum (( günlerdir ağlıyorum ve bunun sonucunda başımda zonkluyor ( İnşallah çabuk geçer bu süreç..
wee nin aldım eczaneden canım
iyi geceler bir sorum olacak kızlar sütünü sağıpta verenlere özellikle Gamze'ye.
benim kızım bugün 50 günlük ama hala 2 saatte bir öğünlerimiz 3-4 saate çıkaramadım. her öğünde 50-60cc olmak üzere toplam 600-700cc süt almıs oluyor çok nadir iki günde bir huysuz oldugunda sadece 1 ölçek mama takviye yaptıgım oluyor. sorum şu bir sağmada 150cc falan çıktıgında 3 biberona bölüyorum buzdolabına koyuyorum 2 saatte bir ısıtıp veriyorum böylece 6 saatte bir süt sağmıs oluyorum. ama bazen 120cc falan çıktıgında 2 biberon oluyor sonra 4 saatte bir sağıyorum günden güne değişiyor. neyse burdan birinden süt açık kaldıgında besin değerlerinin düştüğünü okumustum doğru mudur ben 3 biberona böldüğümde besin değeri yada sütün kalitesinde bi düşüş oluyor mu ki süt saklama poşetleri daha mı sütü korur.
öncelikle sütünü o kadar çok aralıklarla sağarsan sütün zamanla daha uzun sürede oluşur, ben 2 gündür gezmekten ihmal ettim ve az önce sağdığımda 60 cc çıktı 7 saat sonraki süt bu, anlatabildin mi ?
sütünün besin değeri vs ile ilgili endişen olmasın, saklama süresini geçmediğin sürece birşey olmaz...
kızlar benim ufaklık 3 aylık oldu bügün :)
lakin hala kaç günlük soruları bitmedi :)
2 saatte bir sağdığımda da 50-60 cc çıkıyor. sen galiba bir öğünde 100cc veriyorsun onu kaç saatte bir veriyorsun. benimki az mı oluyor ki. gerçi ben 60cc verdiğimde bittiğinde ağlamıyor doyduguna inanıyorum ama ilk ay hiç kilo almadık 4250 doğdu 1. ayın sonunda yine 4.250ydi kilolu doğan bebeklerde ilk ay artış olmuyormus dedi ayşen ama bakalım bu ay inşallah artış olmustur. annemde senin sütün doyurucu deil diyor mamaya başla diyor kafam karısıyor
Kızzlarr sizleri toplu görünce yazmak istedim hemen.. Aklıma takıldı konuya pek ilişkin olmazsadaBugün doktora gttim ve polikistik over çıktı bendee aranızda bunu yaşayan varmıı, gebelik zormu bu sendromda ? ve ağrı yapıyor muu ?? telaşa kapıldım
Gecmis olsun Allah gönlüne göre versin bilgim yok benim inşallah sende bu duyguyu yasarsın bide polikistik over filan konu açan vardı bı bak bişeyler bulursun kafan rahat eder
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok sağol Haklısın bak bunu akıl edemediim :)) Seninde yavrularını Rabbim sana bağışlasın inşallah... :)
2 saatte bir sağdığımda da 50-60 cc çıkıyor. sen galiba bir öğünde 100cc veriyorsun onu kaç saatte bir veriyorsun. benimki az mı oluyor ki. gerçi ben 60cc verdiğimde bittiğinde ağlamıyor doyduguna inanıyorum ama ilk ay hiç kilo almadık 4250 doğdu 1. ayın sonunda yine 4.250ydi kilolu doğan bebeklerde ilk ay artış olmuyormus dedi ayşen ama bakalım bu ay inşallah artış olmustur. annemde senin sütün doyurucu deil diyor mamaya başla diyor kafam karısıyor
wee nin aldım eczaneden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?