2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallllaaahhh...bn daha odaya brkp mutfağa gidemiyorm..evimide nasıl temizlicem kara kara düşünüyorm..:44:

kızlar ya bnm oğlum hala bilinçli gülmüyo bna ne zmn gülcek bu ya bn korkmaya başladm yine bastılar bni hüsnü kuruntular..

yaa bugn bi kötüyüm kızlar içmde bi kasvet bi hüzün halbuki bişy olduguda yok dün gece geç uyudum şuan bebişim yatıyr uyusam uykum yarıda kalıcak kalkınca, uyumasam günm kötü gecicek pofff neden bn böyleym bugun kolumu bile kaldırıcak halim yok

ya arkadaşlar ben hiç süt sağmadım.emdiğini emiyor bigün göğüsler doluysa öteki gün boş oluyor haliyle keyfim kaçık..bugünde böle kaçıkım(( peki sağıyorsunuz ama memeler acımıyormu ya..habire sağ sağ anlamadım ..

havadan canım, çok kasvetli tam uyku havası var ve uyuyamayacak olmamızın verdiği sıkıntı var aslında :)

Berra emerken acıyor asıl, sağdığımda hiç acı yok, Avent'i bu yüzden seviyorum, ameda canımı acıtıyordu çünkü. Memedeki sütün hepsini boşaltmadığından , şuan bebişinin endiği kadar süt üretimi oluyor , ben sürekli sağdığım ve memeyi her devasında tam boşalttığım için Berra nın ihtiyacının biraz daha fazlasını ürettiriyor beyin.

açıkcası bnde şuana kdr hiç sağmadm süt sorunmda olmadı çok sükr fazla geliyor sütm sadece şey sıkntısı olablr bnde anneme bırkp gittgmde süt bırakamama daha kmseye kızımı emnt etmedm bklm 1 hfta sonra kocamla bi kaçamk yapıcam bi akşam ozmn ilk ayrılışmz olack

Keske kızım bıberon alsaydıda bende gonul rahatlıgıyla mamasınıda anneme verıp dısarılara cıkabılseydım,haftasonu olan dugune mecbur bu sebeble goturucem,kınagecesı urgupte ben kayserıdeyım,kız bıberon almıyo ac kalıyo aglıyo,krızı tutar falan urgupten kayserı 2saat kadar,kuzucum catlar valla,uzak olunca kendımlke gotureyım barı dedım,dugun kayserıde onda problem yok,bısı olursa hemen anneme damlarım..

benim kız biberonu emziği havada kapıyo:)) dün ilk defa biberon aldı annem diyo kapma kaptı yawrum açlıktan:)) bugün doktorunun randevuları doluymu dün almadım tabi aynı gün almaya çalışırsam yarın 5 de götürcem..bi kaç defadır beren köpüklü kaka yapıyo ve yeşil oluyo..onu sorcam..

bide GAMZE mei tai yi nerden aldın sen?? memnunmusun alsammı almasam mı kararsız kaldım

gamzecim geçmişi okuyamadım ama arkadaşların alıntılarından gördüm. maşallahın var valla
bir de esperanzaa cım, bir ara bella b tummy honey cream önermiştin. butter olanı değil değil mi? krem olanını aldın?

günaydın arkadaşlar..

Ankaradaki dünki lodos çok fenaydı. gece yağmur yağmış da toz toprak yatışmış:)

Defne bebekken biberon emzik meme herşeyi tutuyordu, Didem de öyle olur sandım ama yanıldım(
Didem 1,5 aylık oldu ama hala mememi tam tutamıyor resmen kavga ediyor memeyle.. bi defa emmemiz, hiç abartmıyorum 25-30 kere tut bırakla geçiyor.. sütün yarısı içeri yarısı dışarı(( sonra da basıyor yaygarayı.. tekrar meme veriyorum yine kavga yalancı emziği veriyorum cok cok emiyor.. sonra mama hazırlıyorum onu da 2 çekip bırakıyor.. noolucak bu halimiz bilmem.. az kaldı çıldıriciiiiiimmmmmm

sanal bebek magazasının ürününü aldım ben , çok memnunum

teşekkür ederim :)

kızlar ya bnm oğlum hala bilinçli gülmüyo bna ne zmn gülcek bu ya bn korkmaya başladm yine bastılar bni hüsnü kuruntular..

ya sanki bizimkiler çok bilinçli gülüyor.:)) rahat bırak çocuğu güler elbet ya ..takma kafana diyorum hoş hayatta ben daha takıntılı ve kuruntulu kimseyle karşılaşmadım :))

Kizlar wollex temassiz termometrem geldi hepsiburadadan. Cok begendim saniyede olcuyor, bebis uyurken olctum. Yalniz 0.1 c lik farklar olabiliyor o da her atesolcerde olabilir, normal bence.

Spora baslayan var mi kizlar aranizda, bu sezaryen gobegi nasil gidicek

Bir de, sac boyasi, lazer epilasyon bunlar emzirirken yasak degil mi?

Dut surubunu emzıge batırıp verıyorum,surubun tadını alıp bıtırene kadar bı cekısı var emzıgı,tadı bıtınce anaaaam bır ıclı ıclı aglıyo,valla uzuluyorum

organic boya çok sık olmaamak kaydıyla izinli, epilasyonda sorun yok zaten diye biliyorum.

ben 2 gün önce boyattım

ben dün normal boya yaptırdım..bitkisel yaptırmadım..laseride burda bi arkadaş doktora sormuş emzirme döneminden sonra yapılabilir demiş..

Spora baslayan var mi kizlar aranizda, bu sezaryen gobegi nasil gidicek

Bir de, sac boyasi, lazer epilasyon bunlar emzirirken yasak degil mi?

canım ben sezeryan oldukta 20 gun sonra platese basladım doktorum yapabılırsın demıstı ılk dogumumdada oyle yapmıstım bısey olmuyor

haftayada sacımı boyatıcam

kızlar bişey sorucam, karnınızı sarabiliyomusunuz..ben korse takınca karnımda feci gaz oluyo.o da bebeğe zararlı diye takamıyorum..bugün 2 haftalık oldu oğlum..göbeğim var tabi...zamanla gidermi bilmiyorum..siz nasıl yapıyosunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…