2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bu çok güzelmiş canım.. Bime gitmeyeli 2 ay olacak nerdeyse(( her bi şeyi kaçırıyorum artık( ühüüüü
güle güle kullan, hep neşeli fotoğrafları olsun içinde yakışıklının.

yaa gerçkten iimiş uygun fiyat hem buarda bişy dicm bebişim dogmadan eşimle eminönü gitmiştik feyyaz pasajımı ne vardı kıslar aklınz hayalnz durur okdr güzel çerçeve albümler vardıki normlde buralarda olsa 50 100 tl olanlar orada 20 10 30 tl şaka gibiydi aklınızda bulunsun

nerede bu pasaj, benim bu aralar yüklü bir çerçeve alışverişim olacakta, malum Berra'nın fotoları hazır basılmayı ve asılmayı bekliyorlar :)

nerede bu pasaj, benim bu aralar yüklü bir çerçeve alışverişim olacakta, malum Berra'nın fotoları hazır basılmayı ve asılmayı bekliyorlar :)

yaa emnönü tarafını bilirmsn bilmyrm ama şöyle düşün üsküdar iskelesnden indin karşı tarafa yani tranwy yolunu takip ediyrsun yanlş hatrlamıyrsam işte mc hasan usta fln vrdı o sıradan yukarı çıkıcaksın bi 50 metre fln yürünüyor hem sağ tarafa giriyorsun 3 4 katlı bi pasaj ismini akşam eşmden net ögrenr yazarm kme sorsan gösteriyor ztn

geçmiş olsun cnm..boşver hiiiç önemli değil mala gelen şeyler sağlığın yerinde olsunda oda nazarı olsun..babamda arabayı yeni almıştı simsiyah gıcır gıcır araba bigün bi baktık mahallenin çocukları ne alıp veremedikleri varsa arabaya komple boydan boya resim yapmışlardı üstüne..abartmıyorm bütün heryerini spiral şeklinde çizmişlerdi hatta camı bile çizmeyi başarmışlardı..sonrada babam bi yere sürttü nasılsa yan koltuk tarafı komple içeri göçtü sonra öndeki kamyondan gelen bi taş cama çarptı camı çatlattı..daha neler neler ve bütün bunlar araba daha bikaç aylıkken oldu..babam bunalıma girdi :))) amaaan dedik sağlık olsun cana gelmesin sağlıkda olmadıya şimdi nelerle uğraşıyorz..o yüzden mal dediğin neki sağlık olmadıktan sonra..kuş için üzüldüm ama yapabilcein bişey yok yanlışlıkla olmuş..insanlar ölüyo kazalarda ...kuşlar köpeklerde bazen talihsizlik yaşayabiliyo böyle..

Ebe de abartmış mı sanki ayda 600 gr normal diyorlar

Bizim de 1. ayımız doldu sağlık ocağına gittik bugün doktorlar grevdeymiş 15 günde 300 gr almış gayet normal dedi ebe o da doktora kızdı hatta mama ver dediği için

biz 1. ay sonunda önce sağlık ocağına gitmiştik, ebe herşey normal çok güzel kilo almş dedi. 2 gün sonra özel bir hastaneye gittik ve oradaki dr kilosu çok az mama ver dedi. sağlık ocağında 4.800gr çıkmıştı kilosu, hastanede 3.950gr çıktı. anlamadım gitti. eşim ertesi gün sğlık ocağına gitti ve durumu anlattı, ebe kendi tartılarının doğru olduğunu hastanedeki ölçümün yanlış olduğunu mamaya başlamamamızı söyledi. zaten bu süre içinde mama vermeyi başaramadım kızıma. yarın sağlık ocağına 2. ay kontrolüne gidicez, bakalım ne olacak

ya benim kız u-yu-mu-yooooooo böyle gaz sqancısı yada bi rahatsızlığı var falan gibi ağlamıoda ama sürekli bi hareket bi bişeyler kucak falan istio..ana kucağına oturtup bırakıyım diorum imkansız..ne kucağımda aynı pozisyonda 5 dkikadan fazka duruo ne yatarak duruyo..biyere koyiyimde bi işimi yapiim diyemiorum..bide en fazla 1 saat uyuyo sonra hop gözler açık...daha 1 aylık ama 2 haftalıktan beri böyle ana kucağına koysam emzik versem ağzına azıcık dursa yaaa oooof nedir bunun derdi kızlar bi yardım bana.hayatımda baş ağrısı nedir bilmezdim şimdi burun kemiklerimle birlikte başım ağrıo sürekli..bebek ağlamasada kulağımda hep bi ağlama sesi çınlıo saçım başım birbirine girdi deli dana gibiyim ya ayakta sallanıcak ya kucakta gezer pozisyonda olucak ama kucakta tutma şeklide değişicek tabi yoksa ağlıo hanımefendi..ooof bende zırıl zırıl ağlıcam artık ağlıorum bazen ama iyice çıldırmaya başladım...ben bidaha çocuk mocuk yapmam

Geçen sene bende gördüm bimde çok hoş iyi günlerde kullan

.
Ev şuan tam bi çocuk yuvası eltimin kızı kreşten arkadaşı bide bizim sıpalar 4çocuk ve ben kulağa kötü geliyo 4çocuk yapmayı dusunmuyom ama belki 3.yü eyüp 1.sınıfa giderken olabilir.. :) sizler düşünüyo musunuz yada ne düşünüyorsunuz

benmkide son zamanlarda uykusuz oldu. sürekli kucak istio, alıştı kucağa. şuanda bile karşımda bana bakıo anakucağından:)

ben 2. çocuğu istiyorum kesinlikle. tek çocuk olmasından yana değilim. ama daha 4-5 yıl düşünmüyorum çocuk mocuk..

bu arada kızlar nasıl korunuyorsunuz? bana alerjik durumumdan dolayı spiral takılamıyor. önceden doğum kontrol hapı kullanıyordum şimdi o da olmuyor. prezervatife fazla güvenemiyorum, 3 aylık iğneler de çok kilo yapıyormuş. ee napıcam bennnn

Kızlar bebegınızı banyodamı banyo yaptırıyosunuz,yojsa kuvetını suyunu oturma odasına getırıp ordamı yaptırıyosunuz?

kızlar rota asısı hakkında bilgisi olan varmı yada yaptıran?

1.ay aşısını yaptırırken bu hafta hemşireye sordum yaptıralim mi diye alerjik ve bünyesi zayıf bebeklerde sorun oluyo filan dedi tam bi cevap alamadım bende meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…