2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Biz iyiyiz çok şükür. Bu süt sağma olayı benimde kafamı karıştırdı. Kızımda chicconun manuel olanından almıştım ama niyeyse şuan çekmiyr. Geçen elimle sıkarak sağdım 50cc çıktı. Sağmıyorum beyefendinin keyfine göre 1,5 - 2 saatte bir emziriyorum. Bu arada Selimhan da kaka sayısını azalttı. Günde birkez yapıyor bir kaçgündür ve de köpük gibi. Rengi sarı o yüzden sakinim...

Dünkü fırtınadan sonra gece yağmur yağdı camlar resmen çamur olmuştu. Dayanamadım sildim oysaki daha yenilerde silmiştim. Umarım uzun bir süre yağmur yağmaz((

Ben korseyle hiç rahat edemiyorum diye çarşaf sardım oda emzirirken yukarı toplandı diye on gün sonra bıraktım. Göbek vahim durum da ama memkik çekmeye başladım umarım biran önce bitecek...

Maşallah maşallah :) bize de örnek oluyorsun sağol valla:)

Yâa inanmıyorum aynı eyüp aynı kavga ediyoz memeyi 1kerecik düzgün tutmadı daha sorunlarımız hep aynı senle Allah yardımcimız olsun..

tünaydın kızlar,

yarın sağlık ocağı kontrolümüz var 2. ayımız doluyor. haftaya da kendi drumuza gidicez.
kızım mamayı hala yemek istemiyor... aptamil vermeye çalışmıştım almamıştı, bebelac'ı da denedim onda da sonuç aynı. daha önce bahsetmiştim, sağlık ocağında kilosu normal çıkmıştı, medikal parkta düşük çıkmıştı baya bi.oradaki dr mamaya başlayın demişti. ama mama yediremiyorum bi türlü. çıldırtıcak bu kız beni. ne mama yiyor ne biberon alıyor ne de emzik...

ben dün normal boya yaptırdım..bitkisel yaptırmadım..laseride burda bi arkadaş doktora sormuş emzirme döneminden sonra yapılabilir demiş..

benim bir arkadaşım kızı 7 aylık olduğundan beri yaptırıyor şuan 1 yaşına girdi emzirmeye devam ediyor.

ben dün normal boya yaptırdım..bitkisel yaptırmadım..laseride burda bi arkadaş doktora sormuş emzirme döneminden sonra yapılabilir demiş..

ben de en kısa zmnda kendimi kuaföre atıp boya yaptırmak istiyorum. ama kızımı bırakabileceğim kimse yok. napıcam bilmiyorum. yanımda da götürmek istemiyorum öyle sağlıksız bir ortama

çok moralim bozuk kızlar,

yardımcı ablayı kayınvalidemlere bırakmaya gittim, giderken bizim otoparkta ve onların otoparkında arabayı sürttüm, dönerkende evin burada kuşa çarptım öldü

çok kötü oldum kuş için, arkadaşı geldi hemen başına

oyy geçmiş olsun canım yaa
size bişey olmasın, ama kuşa yazık olmuş(

Bizim de 1. ayımız doldu sağlık ocağına gittik bugün doktorlar grevdeymiş 15 günde 300 gr almış gayet normal dedi ebe o da doktora kızdı hatta mama ver dediği için

kızlar ya bnm oğlum hala bilinçli gülmüyo bna ne zmn gülcek bu ya bn korkmaya başladm yine bastılar bni hüsnü kuruntular..

canım endişe etme ya çok normal bizim bu hafta 2. ayımız olacak 2-3 gündür gülücük atmaya başladı o da ona karşı konuşursam ve şebeklik yaparsam...

ben evdeki eski çarşaf kumaşından kuşak yapmıştım... çok kalın ev içinde ideal dışarıda kullanılmaz ama...

Son düzenleme:

canım kaşık mamalar var nette arasana ucu kaşık... yani normal biberonlardan farkı ucunda emzik yerine kaşık var... kullanmadım ama araştırmıştım bende...

canım çok geçmiş olsun... herşey üst üste gelmiş... hay aksilik kuşa da yazık olmuş... uff onlarında canı var işte kıyamam... neyse siz iyisiniz ya şükür...

Bizim de 1. ayımız doldu sağlık ocağına gittik bugün doktorlar grevdeymiş 15 günde 300 gr almış gayet normal dedi ebe o da doktora kızdı hatta mama ver dediği için

bende bugun saglık ocagına gıttım 17 gunlukuz 350 grm almışız ebe cok azdedı sureklı emzırcen dedı bende bır gögsümü veriyorum dıgerınde uç yok ememıyo bebişim cok az yedırıyosun dedı bana cok az bu kılo dedıama mamadan falan bahsetmedi hiçnapıcam ben bebişim açmı emzırıncede anlamıyomki ne kadar emıyo sagınca anlıyorumda napcam yardım edinnnnn süt arttırıcı cay aldım gelırken eczaneden ama umarım işe yarar.

Geçenlerde bim mağazasına gitmiştim... her gittiğimde aklıma semracım gelir...
nasıl olduysa ilk defa muhteşem birşey getirmişler bizim burdaki şubeye... gümüş çerçevelik. ücreti 8 tl idi...
oğluma aldım fikir, görüntü muhteşem beğenenlere tavsiyem...

Son düzenleme:

ayyy bu çok güzelmiş canım.. Bime gitmeyeli 2 ay olacak nerdeyse(( her bi şeyi kaçırıyorum artık( ühüüüü
güle güle kullan, hep neşeli fotoğrafları olsun içinde yakışıklının.

çok geçmiş olsun allah daha büyklernden korusun bozma morelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…