2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebegınızı banyodamı banyo yaptırıyosunuz,yojsa kuvetını suyunu oturma odasına getırıp ordamı yaptırıyosunuz?

Ben içeri alıyorum küveti . Ama altını açınca belden aşağı banyoda yıkıyorüm

canım senin bebiş kaç kg doğmuştu da ölçümlerde bu kadar fark çıkabiliyor? 850 gr az değil.. nasıl bi tartıymış o yahu:))

he bide korunma yöntemi klasik kondom:) zati daha 1 kere şey oldu:))))))) ve çooook zorlandım(((((

Kızlar bebegınızı banyodamı banyo yaptırıyosunuz,yojsa kuvetını suyunu oturma odasına getırıp ordamı yaptırıyosunuz?

biz banyoda yaptırıyoruz... eski usul:) Leğen ortaya koyulur, baba suyun başına geçer, anne bebeği koluna alır, abla (Defne) meraklı gözlerle babanın yanından seyreder, 5 dk içinde banyo yaptırılır:))) Aile boyu banyodayız yani:)) ehe ehe ehheee

Son düzenleme:

evde dijital tartın varsa, önce kendin tartılıp sonra bebeği tartıp yaklaşık olarak kilosunu anlayabilirsin. büyük fark çıkmış, ama 3950 de az bir kilo değil, tabi 3700 falan doğduysa az olabilir, ne kadar aldığına bağlı.

kızlar rota asısı hakkında bilgisi olan varmı yada yaptıran?

3. ayda yaptırın dedi bize doktor.

bir derdi var sanki ya gaz, ya çok yiyorsa mide bulantısı, ya da az yiyorsa tam doymadığından uykuya geçemiyor olabilir. göğsüne yüzüstü yatırmayı denedin mi, öyle daha kolay uyuyorlar.

Odasına getirip odasında yaptırıyorum, daha sıcak ve rahat.

selam kızlar nasılsınız?? benimki hala emmiyor napcam yaaa.. göğsümü alamıyor sanırım agzına depiştiriyorum göğsümü agzına çekiyor 5 10 uyuyor uyanıyor gene kavga kıyamett sonum hayrola vallaa.. dr brownun biberonunuda aldım gaz sorununu çözmedi

ben normal dopurdum göbek bendede va yaa spora yazılmayı düşünüyorum ama ramazanda geliyor gene alırmıyım çok karısık kafam.
saç boyası organik olsun diye duymuştum. lazer hakkında fikrim yok cnm

Spora baslayan var mi kizlar aranizda, bu sezaryen gobegi nasil gidicek

Bir de, sac boyasi, lazer epilasyon bunlar emzirirken yasak degil mi?

korse takıyorum dogumdan sonra 2. gün taktım ama göbek hala gitmedi

benimde oğlan gaz sancısından uyumuyor. aglıyor ıkınyor sıkılıyor baya zorlanıyoruzz.. gecem gündüzüm karma karısık oldu. uykusuzumm... kucagada alıştı gibi yatırınca aglıyor.. ne yapcam bilmiyorum bende cocuk mocuk yapmam diyorumda bizimkiler yap arayı cok açma diyor

annelme birlikte dusakabine giriyoruz annem oturuyo kocagına yatırıyor yıkıyor bende elini tutuyorum ve su döküyorum sürekli

Son düzenleme:
kızlar rota asısı hakkında bilgisi olan varmı yada yaptıran?

ilk doz 2. ayda yapılır bu dozdan 30 gün sonra 2. doz yapılır.

ben araştırdım aşıyı ve yaptırmama kararı aldım, o kadar çok mikroba gerek yok önceden vermeye, eğer çok bi şart olsaydı bizim pimpirikli doktor KESİNLİKLE ifadesini koyardı cümlenin başına, istersen dedi bende istemedim.

selam canım, sen bebişi emmeye zorlamaya devam et, bilseler de unutuyorlar, bulamıyorlar tutamıyorlar minicikler napıcaksın annesi. benimkisi 1 aydan sonra yeni yeni alışıyor.
gaz sorunu emse de var, biberonla da var her türlü oluyor yani. ramazsan da oruç tutamazsınki zaten emziriyorsun, o yüzden onu düşünme, spor salonuna gidebilcek vaktin varsa doktor da izin verilse yazılmak iyi fikir, ama ben vakit bulamam herhalde evde yaparım. ya bir de benim göbeğim baya azalmıştı, süt olsun diye paso malt içeceği içince göbeğim çıktı

yazımı okuyan varsa ilk yorumu buradan yapayım, çorbayı çok beğendim, yeşil renkte, içince kerevizi çok hafif hissettiğim ve diğerlerini hiç algılamadığım bir çorba olmuş. Benim eşim içmez bunu tek çorbası var mercimek , ve belkide birçok erkek içmez bu çorbayı ki zaten bu onlara değil bize :) biz süt yapıyoruz :)

bence arayı cok acmadan 2. yı yapmak lazım :) acmamak derken 3 yıl falan tabi :))

bende kararsz kaldm işte cnm blmiyorumki doktora somadım ama daha cok önemli olsa hepatit gibi zorunlu olurdu heralde diyorum ne biliyim kararsızım işte

emzirmeye zorluyorumda o agladıkca artık içime fenalık geliyor, sinirlerim tepeme cıkmaya başlıyor. o aglıyor ben aglıyorum bu sefer.
herkes emzir aman emzir aman dedikce fıttırıyorum . eWET GAZ NE BİBERONLA NE BAŞKA BİRŞEYLE GEÇİYOR DENEMEDİĞİM şey kalmadı hala gazlı ocugum. spor salonuna gitcek vakit oluşturcam annem bakacak haftada 3 gün 2 saat ki zaten annemde bizimle yasıyor.

Gaz için dt hosafı kaynatıp onun suyndan 2-3 cay kasıgı veriyorum ben ,bence faydası oluyor

salonda canım yıkıyoruz hatta küçük elektrik sobasıda yakıyoruz banyo esnasında...
içme suyu ile banyo yaptırıyoruz... soğuk ve sıcak su kaynatılmış oluyor soğuk suyunu 1 gün önceden kaynatıp bidona koyuyoruz... bunu doktor istedi ishale karşı önlemmiş...

çok zor gözüküyor çorba ya:S ben bir de hiç sevmediğimden hiç çorba yapmayı bilmem:S ben de karışık bir bitki çayı var süt yapan içinde ısırgan var, o yüzden yemyeşil oluyor çay:)

Canım olmuyorsa biberonla verirsin maksat anne sütü vermek, ama emzirmek daha pratik tabi senin için, sağmak biraz yorucu. Bir de bazı bebekler memede mutlu oluyor, seninki o bebeklerden değilse yapcak bişey yok. Annenle yaşaman ne güzel, ben yalnızım duşa zor gidiyorum bırak sporu

gamze mrb seni takdir ettim ayrıca imrendim sana bu koşuşturmana gerçekten nasıl zaman buluosun anlamadım ben kızı emzir gazını çıkar altını değiştir uyut derken bi bakıom gece sonra gündüz olmuş tabi sürekli uyanıp duruo ve yorgunluk uykusuzlukta cabası.inan bana ben kendime cok kızıorum çünkü doğum yaptığımdan beri kendimi bıraktım bakımsız tarzan gibiyim üstümde süt kokusu lekesi var die (hergün duş almama rağmen) şık bişeler bile giymek istemiorum. kendini çocuğuna adamış bildiğin umutsuz ev kadını gibiyim bazen diorum kendini bırakma sen bu değilsin diorum tamam yarın böyle olmayacak bakımlı olcm diorum yine yapamıorum
neyse ben sana bişey sorcam benim kızım yaklaşık 5 gün öncesine kadar hep biberonla emiodu sütümü sağıp veriodm çünkü beni hiç emmiodu çok üzülüodm ama pes etmedm ve mucize gerceklşti artık beni emiyor ve bu durumdan gayet memnunum :) ama sütüm yetiyor mu bilmiorum şöyleki kızıma biberonla verirken her 3 saate bi kalkıodu ve ben sütümü sağdığımda ancak ikisinden toplam 60 ml geliodu bazen 90 oluodu ama cook nadir. kızım 60la doyuyodu ama 30 ml daha versek onada hayır demiodu. şimdi de nerdeyse her saat başı uyanıp emmek istior veriorum ve ben cekene kadar o emio sütüm gelio ama yetio mu bilmiorum yetmese ağlar die düşünüorum biberonla verdiğimde doymadığında ağlıodu cünkü.
şimdi sorum şu ben sağmayı bıraktım cünkü sağıp bıraktığım süt kaldığında üstü kaymak altı su gibi duruluo hani ayran kaldığında öle olur ya onun gibi. sence bu normal mi ve beni emmesine rağmen sütümü sağmalı mıyım gerek var mı?
ve sütüm yetio mudur?

aynı biz((

az önce yine memeyle cebelleşe cebelleşe emmeden aç uyudu(( öyle bi siniri varki memeye koyunca, sanki ağzına ateş atmışsın gibi ağlıyor( benimde sinirler laçka((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…