- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.901
kizlar benim bebeğim çok gazlı 25 günlüğüz zinco damla veriyorum rahatlıyor biraz yavrum yoksa sancidan ağlıyor sürekli bu damlayı hergün kullanmamin bi zararı olur mu bitkisel içerikli yağlar var sadece içinde ama endişeleniyorum yinede
slm kızlar sünnet ettirecek ve ankarada oturanlara zekai tahir burak doğumevinde çocuk cerrahisi var ordaki dr lar sağolsunlar sünneti çok güzel hastane ortamında steril yapıyolar ve özele gidip aklınız kalacak üztüne para vermek zorunda kalacaksınız tavsiye ederim
bebebklerinize sizlerle sağlıklı yaşamlar dilerim
kizlar benim bebeğim çok gazlı 25 günlüğüz zinco damla veriyorum rahatlıyor biraz yavrum yoksa sancidan ağlıyor sürekli bu damlayı hergün kullanmamin bi zararı olur mu bitkisel içerikli yağlar var sadece içinde ama endişeleniyorum yinede
bebeğim 53 günlük ve bazen şaşı baktığını far ediyorum bu normal mi birde eldivenleri ne zaman çıkarayım elini gözüne sokarsa diye korkuyorum..
bebeğim 53 günlük ve bazen şaşı baktığını far ediyorum bu normal mi birde eldivenleri ne zaman çıkarayım elini gözüne sokarsa diye korkuyorum..
ya kızlar oynatmama az kaldı aden bütün gün kucağımda durmak istiyo hep ağlıyo ağlıyo helak oldum sırtım boynum tutuldu artık yaaaa.........gündüz uykuları artık yok gibi bişey mama yiyo kucağımda gözler gidiyo uzunca bir süre dalmasını bekliyorum yatağına götürüyorum 10 dk sonra başlıyo ağlamaya kucağıma alınca susuyo sizinkiler nasıl hatta bunları yazarken bile kucağımda valla mahvoldum...
Merhaba Derin83 Özelden mesaj atamadığım için buraya yazmak durumundayım konuyla alakasız ama :).Hamileyim bu benim İlk gebeliğim,dr konusunda hiç bir fikrim yoktu birsürü hastane dr araştırdım Yasemin Hnm da karar kıldım.randevu aldım pazartesi gidicem.Yasemin Hnm da tecrübeli ve iyi bir Dr a benziyor.Edindiğiniz tecrübeyi merak ediyorum.memnummuydunuz?nasıl bir Doktordur?
Gözünüzaydın,Bebeğinizi güle güle büyütün allah nazarlardan saklasın...
tebrik ederim. yasemin yakut super bir doktor bende cok arastirmistim. bir kere normal dogum yanlisi ben normal dogum yaptim. ayrica psikolog gibi 9 ay sacma sapan sorularimi bikmadan yanitladi sabah gece gunduz kafama ne takildiysa cebinden aradim bkr kere bile of demedi cok tecrubeli bir doktor bashekimlik yapmis. beni ope ope dogurttu. kimseleri karistirtmiyor. beni cok sakinlestirdi dokuz ay boyunca benim ne zaman canim sikilsa amann derin tabi olacak hamilesin derdi benim gibi pinpirikli birini hep sakinlestirdi. 40 tan sonra muayeneye gittim bana spiral takti. benim aile doktorum gibi birsey oldu. tek sorun herkes ona gitmek istedigi icin randevulari cok dolu oluyor ozel hastane olmasina ragmen randevu saatlerin sarkiyor beklemek zorunda kaliyorsun. mukemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. dokuz ayi bunalimsiz gecirirsin
bu benim nazlı kızımın ilk elbisesi
ben yarın dr sorar öğrenirim burdan haber veririm benim oğlumfıtık ameliyatı ile birlikte olduğu için genel anestezi aldı ama onuda sorarım birde bebeğin ne kadarlık ona göre sorayımbizde ankaradayızda öyle keyfi sünneti devlet hastanesi kabul edermi sağlık açısından gerekli olanlara yapıyorlardır diye düşünüyorum bide lokal mi genel mi anestezi yapıyorlar özelde çok pahalı
selam kızlar
en başından beri sütüm çok bol idi. kullandığım göğüs pedleri o kadar çoktu ki anlatamam.. gören herkes şaşırıyordu(
ne yazıkki iki gündür sütüm azaldı bunu çok iiyi fark edyiorum. ağzından akardı oğlumun eskiden sütüm. şimdi ise karnı zor doyuyor.oğlum aç gibi süreklli ağzını kuş gibi açıyor
sabahtan beri rezene, pekmez, tahin yemekten gınağa geldi. bi de yemeğe kimyon ekledim bol bol..
başka ne yapmalıyım. . sizin başınıza geldi mi? sonra düzeldi mi ?
ya kızlar oynatmama az kaldı aden bütün gün kucağımda durmak istiyo hep ağlıyo ağlıyo helak oldum sırtım boynum tutuldu artık yaaaa.........gündüz uykuları artık yok gibi bişey mama yiyo kucağımda gözler gidiyo uzunca bir süre dalmasını bekliyorum yatağına götürüyorum 10 dk sonra başlıyo ağlamaya kucağıma alınca susuyo sizinkiler nasıl hatta bunları yazarken bile kucağımda valla mahvoldum...
canım 3. ay vuruyorlar bu aşıyı galiba bizimki hazirandakızlar ROTAVİRÜS aşısı vurduracakmısınız bu aşı genelde 2.ay da oluyor.
baktımda 2.ay aşısını vurduran anneler hiç bundan söz etmiyolar
bol bol su iç dere otu ye marul ye birde süt artırıcı çay iç bulgur pilavı ye inşallah eskiye döner hemenselam kızlar
en başından beri sütüm çok bol idi. kullandığım göğüs pedleri o kadar çoktu ki anlatamam.. gören herkes şaşırıyordu(
ne yazıkki iki gündür sütüm azaldı bunu çok iiyi fark edyiorum. ağzından akardı oğlumun eskiden sütüm. şimdi ise karnı zor doyuyor.oğlum aç gibi süreklli ağzını kuş gibi açıyor
sabahtan beri rezene, pekmez, tahin yemekten gınağa geldi. bi de yemeğe kimyon ekledim bol bol..
benimkide aynı banyo yaptırınca rahatlıyo biraz öyle uyuyo bi dene istersen
canım 3. ay vuruyorlar bu aşıyı galiba bizimki haziranda
bol bol su iç dere otu ye marul ye birde süt artırıcı çay iç bulgur pilavı ye inşallah eskiye döner hemen
saat 1 ve aden hala uyanık ve ben sinir krizi geçiricem artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sabahtan beri uyumazmı bir bebek yaaaa......
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?