2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr merabaa..
bebeklerinizi kaç kat giydiriyosunuz? ewde ve gezmeye giderken?
ben ewde 2 kat üst 2 kat alt ve çorap giydiriyorum, kombi kapalı hawa güzel olduğundan.. dışarı çıkarırken de battaniyesini örtüyorum, eğer akşamsa yelek de giydiriyorum ayrıca.. normal midir sizce?

evim sabahtan aksama kadar gunes aliyor kombi kapali oldugu halde ev 27 derece ben bir haftadiralt ust pijama takimi giydiriyorum arada coraplarini pijamalarini cikariyorum cocuk hava alsin diye. disarida sadece tulum uzerine penye yelek sadece dun hava 30 dereceydi. yelek bile fazla geldi. pisti oglum. birde gunes kremi surmedigim icin yanaklari kipkirmizi oldu isilik oldu ustelik sat dortten sonra cikarmistim. bize doktorumuz kiziyor cocugu kat kat giydirmeyin nefes alsin diyor

ohh maaşallah ben 1 kilo aldı die sevinip duruodum seninki pek iyimiş yaramış sütün maaşallah allah devamını getirsin

ya kızlar benım 2 gündür uykusunda ağlıyor...biyerı agrıyo galiba..çaresiz kaldım doktora gıtık bişi yok dedi.tribudat dıye bı surup verdı,kullanan varmı içinizde

2 kat giydirorum.bazen yelek giydiorum üstüne birde.evimiz kaloriferli..akşamları yanıyor sadece.gündüz ufo açıyorum.25 derece evin içi..durduğumuz odanın kapısı hep kapalı..ilk doğdugu zaman aman üşümesin diye sardık sardık çocuk sıcağa alıştı.gelen giden çok sıcak diyor erkek çocuk sıcağa gelmez diyor ama valla üşütürse diye korkuyorum daha çok minik.Hala bir sıcaklık ayarı tutturamadım.

benimki 4,250 doğdu 1. ay sonunda hala 4,250ydi seninki süpermiş maşallah barekallah :)

cnm ben evde badi ve tulum yada alt üst takımla çorap giydiriyorm sadece evim sabahtan akşama kadar güneş alıyo...dışarıya çıkarkende aynı şekilde ektra sadece battaniye alıyorum bu arada kombi kapalı senin ev soğuk galiba..

nihayet uyuyabildi kızım. banyosunu yaptırdım korka korka tek başıma. tam altını temizledim bitti bezi değiştirirken her yeri çiş oldu. pamukla temizlemey kalksam baş edemeyecektim. iş sana kaldı hadi dedim. hemen küvetini suyla doldurup yıkayıverdim. tırnaklarını da kestim. müziğini açıp kendi haline bıraktım. arada uyansa da derine dalabildi.

benim ev de kötüydü. sağolsun kayınvalidem geldi öğleyin. her yeri temizleyip gitti. bana çamaşırları makineye atıp ütülemek kaldı. miniğim uurken yemeklerimi de yaptım. bir de çok güzel sütlaç tarifi buldum. ilk denememde gayet beğenildi. bir de onu yaptım ama belim ağrıyor ayakta durmaktan. rezenemi de içip yatacağım. kocam geç geliyor işten. kızım uyanana kadar dinleneyim bari.

benim kızımın da burnu tıkalı. otribebenin serum fizyolojiğini ve burun aspiratörünü kullanıyorum çok da memnunum.

doktorum bana bella b ari sutu kremi verdi bir gun icinde duzeldi goguslerim

Merhaba Derin83 Özelden mesaj atamadığım için buraya yazmak durumundayım konuyla alakasız ama :).Hamileyim bu benim İlk gebeliğim,dr konusunda hiç bir fikrim yoktu birsürü hastane dr araştırdım Yasemin Hnm da karar kıldım.randevu aldım pazartesi gidicem.Yasemin Hnm da tecrübeli ve iyi bir Dr a benziyor.Edindiğiniz tecrübeyi merak ediyorum.memnummuydunuz?nasıl bir Doktordur?
Gözünüzaydın,Bebeğinizi güle güle büyütün allah nazarlardan saklasın...

Son düzenleme:
maaşallah cnm sadece anne sütümü veriyorsun mamada veriyormusun?

ohh maaşallah ben 1 kilo aldı die sevinip duruodum seninki pek iyimiş yaramış sütün maaşallah allah devamını getirsin

benimki 4,250 doğdu 1. ay sonunda hala 4,250ydi seninki süpermiş maşallah barekallah :)
Rabbim hepinizden razı olsun.. Moonlight87 ben sadece emzirdim, ilk üç gün sütüm gelmedi ama ben inatla emzirdim, mama vermedim ve çok şükür ki istediğim gibi hem sütüm geldi hemde mamaya ihtiyaç duymadan sütüm oğluma yetti, yaradı..

bu benim nazlı kızımın ilk elbisesi
oyy oy yesinler onu, maşaAllah

ohh canım temiz cıkmasına cok sevindim,yavrum azcık acı çekti ama çok şükür tahlilleri iyi. Rabbim tüm cocuklarımıza saglık versin.

geçmiş olsun Gamze, Allah şifa versin inşallah. böbrek agrısı cok zor bilirim. agrı kesicilerin etkisi inşallah uzun sürer de rahatlatır seni.

ya kızlar oynatmama az kaldı aden bütün gün kucağımda durmak istiyo hep ağlıyo ağlıyo helak oldum sırtım boynum tutuldu artık yaaaa.........gündüz uykuları artık yok gibi bişey mama yiyo kucağımda gözler gidiyo uzunca bir süre dalmasını bekliyorum yatağına götürüyorum 10 dk sonra başlıyo ağlamaya kucağıma alınca susuyo sizinkiler nasıl hatta bunları yazarken bile kucağımda valla mahvoldum...

Arkadaşlar bu arada göğüslerden bahsetmişsiniz, benimde sağ göğsüm yara,geçer gibi oluyor, tekrar başlıyor acısı.... onu emzireceğim zaman aklım çıkıyor, bir an duraklıyorum, off çok acıyacak diye,ama çocuğumun yüzündeki o aç ifadeyi görünce o acıya rağmen inatla veriyorum...ki çok şükür hiç azalmadı sütüm

Eki Görüntüle 399507

Didem ve Defne kuzum:)) biri şimdiki zaman biri 2,5 yıl önce :))

canım yaa maşaAllah barekallah, yaa valla imreniyorum size, inşaAllah rabbim bana oğlumdan sonrada iki kız verir

kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa
canım yaa çok geçmiş olsun, ayy valla çok üzüldüm şimdi, biz bir aşıya dayanamazken sen on tane iğne, inşaAllah bu iğneler ömrü hayatı boyunca son olur

canım benim ya senin adına çok sevindim, Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın...

Eki Görüntüle 400325 Eki Görüntüle 400326 yemek yaparken oyalama tekniği 2 aspiratör açık
ay maşaAllah ne tatlı, ya ben ana kucağı almadım, alıp almama konusunda kararsız kaldım, çünkü 9 kilo yazıyor 6 ay kullanacağı bir şeye o kadar para vermek istemedim, onun yerine yatağa dönüşen salıncak mı alsam diyorum, 5 yaşına kadar kullanabiliyormuş:44:

canım çook geçmiş olsun, galiba adet oluyorum demiştin, ama ağrılar bundanmış demek ki, inşaAllah bu sefer hayırlısı ile atlatırsın

kızlar ROTAVİRÜS aşısı vurduracakmısınız bu aşı genelde 2.ay da oluyor.
baktımda 2.ay aşısını vurduran anneler hiç bundan söz etmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…