- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.881
kızlarr merabaa..
bebeklerinizi kaç kat giydiriyosunuz? ewde ve gezmeye giderken?
ben ewde 2 kat üst 2 kat alt ve çorap giydiriyorum, kombi kapalı hawa güzel olduğundan.. dışarı çıkarırken de battaniyesini örtüyorum, eğer akşamsa yelek de giydiriyorum ayrıca.. normal midir sizce?
Herkese selam;
Bugün 1. ay aşımızı yaptık, kuzum ilk iğne battığında bir çığlık attı ama onun dışında hiç ağlamadı, 1. ayımızda kuzumun boyu 58cm, kilosu 4.800gram çıktı, (3.375 doğdu, ama 3.200gram hastaneden çıktık) ve bir ayda 1.600gram almış kuzum
Neyse ben kaçar, birazdan misafirlerimiz gelecek
kızlarr merabaa..
ben ewde 2 kat üst 2 kat alt ve çorap giydiriyorum, kombi kapalı hawa güzel olduğundan.. dışarı çıkarırken de battaniyesini örtüyorum, eğer akşamsa yelek de giydiriyorum ayrıca.. normal midir sizce?
Herkese selam;
Bugün 1. ay aşımızı yaptık, kuzum ilk iğne battığında bir çığlık attı ama onun dışında hiç ağlamadı, 1. ayımızda kuzumun boyu 58cm, kilosu 4.800gram çıktı, (3.375 doğdu, ama 3.200gram hastaneden çıktık) ve bir ayda 1.600gram almış kuzum
Neyse ben kaçar, birazdan misafirlerimiz gelecek
kızlarr merabaa..
doktorum bana bella b ari sutu kremi verdi bir gun icinde duzeldi goguslerim
maaşallah cnm sadece anne sütümü veriyorsun mamada veriyormusun?
ohh maaşallah ben 1 kilo aldı die sevinip duruodum seninki pek iyimiş yaramış sütün maaşallah allah devamını getirsin
Rabbim hepinizden razı olsun.. Moonlight87 ben sadece emzirdim, ilk üç gün sütüm gelmedi ama ben inatla emzirdim, mama vermedim ve çok şükür ki istediğim gibi hem sütüm geldi hemde mamaya ihtiyaç duymadan sütüm oğluma yetti, yaradı..benimki 4,250 doğdu 1. ay sonunda hala 4,250ydi seninki süpermiş maşallah barekallah :)
oyy oy yesinler onu, maşaAllahbu benim nazlı kızımın ilk elbisesi
kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa
arkadaşlar tekrarlanan topuk kanı sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür
yavrumun yüzüne baktıkça üzülüyordum,acı çekecek üzülecek diye..Allah kimsenin evladına huzursuzluk,hastalık vermesin
yorum yazan,dua eden herkese çok teşekkür ederim
merhaba kızlar,
sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...
Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım
canım yaa maşaAllah barekallah, yaa valla imreniyorum size, inşaAllah rabbim bana oğlumdan sonrada iki kız verir
canım yaa çok geçmiş olsun, ayy valla çok üzüldüm şimdi, biz bir aşıya dayanamazken sen on tane iğne, inşaAllah bu iğneler ömrü hayatı boyunca son olurkızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa
canım benim ya senin adına çok sevindimarkadaşlar tekrarlanan topuk kanı sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür
yavrumun yüzüne baktıkça üzülüyordum,acı çekecek üzülecek diye..Allah kimsenin evladına huzursuzluk,hastalık vermesin
yorum yazan,dua eden herkese çok teşekkür ederim
ay maşaAllah ne tatlı, ya ben ana kucağı almadım, alıp almama konusunda kararsız kaldım, çünkü 9 kilo yazıyor 6 ay kullanacağı bir şeye o kadar para vermek istemedim, onun yerine yatağa dönüşen salıncak mı alsam diyorum, 5 yaşına kadar kullanabiliyormuş:44:
canım çook geçmiş olsun, galiba adet oluyorum demiştin, ama ağrılar bundanmış demek ki, inşaAllah bu sefer hayırlısı ile atlatırsınmerhaba kızlar,
sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...
Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?