2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence müşteri hizmetlerini ara bir şansını dene canım, yasak olarak 15 gün hakkın var sonuçta. Gerçi şunu da söyliyim benim paramı iade etmediler ürünü gönderdiğim halde, iade ettik diyorlar bir de, ben ısrar edince bankadan kaynaklı sorun diyorlar, bankada iade etmediler diyor, bilmiyorum ne olcak:S

Ergo babye ben de baktım ama 4.aydan itibaren olduğu için slingo hug tercih ettim, bakalım memnun kalırsam sana da haber veririm.

bugunku mavi hug siparişini kastediyorsunuz sanırım.
o ise muhtemelen yarın çıkar. p.tesi elinizde olur. duz siyah olsaydı ben bugun izmirden çıkarırdım ama diper renkler bursadan direkt atolyeden çıkıyor. faturayı ben size izmirden kargolayacağım

mei tai ile aralarında cok fark yok. slingoların belinde kemer tokası var. bele dolama işinden kurtulmuş oluyorsunuz :) bir de kumaşı örme değil, dokuma. yani daha sert ve tok bir kumaş oldugundan daha ağır bebekleri bile taşıyabilirsiniz. yoksa slingo hug da bir tur mei tai.
mei tai urunun adı. slingo hug ise markası. guzel urundur. umarım bebeginiz de sever

Çok geçmiş olsun canım, eşinle sorunların olmuş ama inan hepimizin oldu, erkeklerde de bir lohusalık durumu oluyor, biz alıngan onlar alıngan zamanla düzelir canım, sıkma canını.

Çok geçmiş olsun canım hastaymışsın, hasta halinle bile bizleri bilgilendiriyorsun süpersin. Ya benim bebiş de biberona alıştı galiba, medela calma dr browns kar etmedi, memede ağlıyor süt az geldiğinden herhalde

Albüm yapıcam canım bir ara fırsat bulursam, bu arada face'e de ekledim ordan da bakabilirsin. Bu arada Esra Ertuğrulla da tanıştım sayende, çok yardımcı oldu, çok sağol canım, emzirme seminerine gelmek çok istiyorum ama bize çok uzak

Evet, çok teşekkür ederim:)

Aynen, once emziriyim sonra mama veriyim diyince 1.5 saat gecoyor,rutin falan kalmiyor

inşallah geçer bizimkide çok yıpratıcı bişey bu virüs
benm bebeğimin kakası hep sümüksü ve köpüklü gazlı oldugu için öyle zannediyorduk hastalık belirtisi mi :18:

eğer huysuz değilse sürekli memeyle kavga halinde değilse telaşlanacak bişey yok ama yinede her ihtimale karşı bir tahlil yaptırın derim

geçmiş olsun canım ya
sağolasın canım
takip et yine de sen kontrole gidincede doktoruna anlatırsın gerek görürse tahlil ister zaten inş. kapmamıştır

avazım çıktığı kadar bağırıcam artık yaa sabah 5 te uyandı kızım ve hala uyumadı sürekli ağlıyo ve meme istiyo kafayı yicem artık tam uyudu diyorum yatağına götürünce geri uyanıyo ve herşeyi sil baştan tekrar yapmak zorunda kalıyorum birde misafir vardı burnumdan getirdi bugünü göz kapaklarım artık benden bağımsız hareket ediyo çok yorgunum çok

kızlar aden bugün 2. ayşısını olduya nekadar süre ateşini takib etmeliyim şu anakadar ateşi cıkmadı aden uyudu ama ben hala bekliyorum

Benimki memede 10 saat kalsın 10 saat 1. dakikada yine ağlıyor, aç olduğundan değil onu anladım, memeden ayrılma fobisi var kızın :) Fazlasıyla yorucu ve yıpratıcı bir durum, yeniden asıl beslenmesini biberon olarak değiştirdim, meme günde birkaç kere keyif için , o da sağılmış meme, bu şekilde dolapta sütüm eksik olmuyor, kızım mutlu ben mutlu :)
diğer türlü memedeki sütü bitirdiğinden sağamıyordum ve ağlıyordu bende sizler gibi doymadı mı diyordum, doyuyormuş ama keyfini bozduğumdan ağlıyormuş işte...

Yok artık olmuyo 3gun değil 5gun değil bir sene oldu böyle aynı evde yAbanci gibi olcak misiz cocuklar için katlancakmisiz konusmuyo aksamdan beri yatakları ayırdık telefonunda yakaladım şimdi bı mesaj sevgili sitesine üye olmuş tanışıyor birileriyle. Ne yapAyim bilmiyom onu istemiyorum ama ne git cek bı yerim var ne de cocukları harciycak bı kişiliğim hani su mor cati filan var ama çocuklarla ne is bulup da caliscam kim bakacak bilmiyom orayı çözsem bı dm dayanmam sma olmuyo iste

Eğitim durumun ne canım ? Nerede yaşıyorsun ? Ailen nerede ? Eşin ne iş yapıyor ?

Eğitim durumun ne canım ? Nerede yaşıyorsun ? Ailen nerede ? Eşin ne iş yapıyor ?
benim

Lise esimin. İlk. Okul Bursa'da yim ailem Artvin'de suan ama gelecekler inşallah yas 23e gircem esimin kendi ısı ofset matbaamız var ne için bunlar

benim

Lise esimin. İlk. Okul Bursa'da yim ailem Artvin'de suan ama gelecekler inşallah yas 23e gircem esimin kendi ısı ofset matbaamız var ne için bunlar

mor çatı demişsin, çalışma demişsin, çocukları harcama demişsin o yüzden sordum, yazdıklarını daha senin yaşadıklarınla değerlendirmek için, yoksa bekara karı boşamak kolay durumu olur...

Bana fikirleriniz varmı ne olur yazın ben gece girip bütün gecmisi okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…