- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.121
günaydın kızlar. gamze canım cok gecmıs olsun nasıl oldun? oyuncak konusunda bende arastırmadayım. kızımı kesfetmeye calısıyorum.
gecende yazdım bestes ıkı tane uyku arkadası paylasmıstı yurt dısı sıtelerınden. ben kuzulu olandan aldım fakat gelmedi
kızımı muzık cok sakınlestırıyor. birde bı tablo paylastım ben puzzle yapmıstım sıyah beyaz picassonun. onu saatlerce izliyor.
sarı turuncu demıssın. fisher price ın kıtabından aldım sarı kırmızı mavı turuncu cıvıl cııvl henuz hıc gormedi bile. sizin gerci 3 ay oldu degil mi?
oyun oynamasından ziyade ilgisini cekecek seylerle gelişimine fayda saglamak ıstıyorum cok cabuk büyüyolar cünkü.
birde canım ben bı kutu antıbıyotıgı bıtırdıgım halde. evdeyım bellı ısıdayım kendımı koruyorum gıdalarıma da dıkkat edıyorum ama hala bogaz enfeksıyonunu atlatamadım.
sende berraylayken rahatsızlandım dedın. neler yapmıstın sana zahmet yazabılır mısın? antıbıyotıksız gecmez gıbı dedım ama onunlada gecmedi
oyuncak konusunda bende oynamasından ziyade ilgisini çekecek birşey olsun diye gözlemledim ve aldım zürafayı, uyku arkadaşını sadece akşam yatırıken verip sabah alıcam gündüz onu hiç görmeyecek, zaten odasında kolik cd si açık uyuyor sürekli, birde yastığı var bir tane yüzünü gömüyor ona :)
ben idare ediyorum, ara ara ağrı sıkıştırıyor, saat 10 da iğne olmaya gidicem yine akşamda olacak ve hapa geçicem
grip olduğumda hiç ilaç kullanmadım, iki türlüde geçmiyor çünkü, bir sürü kökü kaynatı ıhlamuru içinde demleyip bal ve limon bol koyup içtim sürekli
bal-tahin ve çekilmiş çörek otu tükettim karıştırıp, boğazındaki biraz daha kalır , boğazı geç terkediyor bu yeni cins mikrop, sanada çok geçmiş olsun....
bana kalsa 40 çıkmadanda halvete girerdim hadi adet yerini bulsun dedik ve 40 çıkınca 1-2 gün sonraydı galiba halvet olduk
hiç sorun yaşamadım, eskisindende güzeldi :) halada öyle :) hamilelikten dolayı vajinaya birşeyler olmuş herşey daha güzel :)
ben 33. gün adet oldum, 8 ay olmayanda oluyor , herkeste farklıdır net bir zamanı yoktur, sen yinede hep korunmaya bak
melike gibi ben korunmuyorum beyim korunuyor, hamilelikten önce de böyledi, aramıza hiç yabancı madde sokmuyoruz...
eskiden olsa sofralar donatırdım, şimdi umurumda değil hiç kimse, birisi gelecek olursa dilim börekten su böreği ve baklava alıyoruz ister "1 kilo ister 1 tepsi " :) yanında çay yapıyorum, o bile zor geliyor zaten sadece ilk çayları ben koyuyorum sonra herkes kendi alıyor.
bana kalsa ben de yaparım ama dinen tıbben 40 beklenmeliymiş bekliyoruz bakalım
ben sezeryanla doğum yaptım ona ragmen benm vajinaya da bi şeyler olmuş mudur acep
3 hafta oldu doğum yapalı akıntım devam ediyo akıntı bitince mi adet başlar ki:44:
eşimin iş arkadaşları eşleriyle birlikte gelecekler akşam çayına
bi tatlı bi tuzlu basit olmaz mı
ayrıca alamam ki
ben yapmalıyım ben de baklavalar açıp börek yapamayacagıma göre
pratik ama zengin gösterecek ikramlıklar hazırlamalıyım
başka önerisi olan
arkadaşlar bi göğsüm büyük ve taş gibi
diğer göğsüm küçük ve sünger gibi
taş gibi olanı emziriyorum ki boşalsın ama boşalıyo yine taş gibi oluyo
diğeri hiç olmuyo neden acaba ve ne yapabilirim bileniniz var mı?
bi de ilk ayınızda geceleriniz nasıldı
kaç kez kalkıyor kaç saat ayakta oluyordunuz
maşaAllah barekallah
kaşar yeşil zeytin ve kare kesilmiş beyaz tost ekmeğiyle, zeytin ezmesi ve salamla kanepeler yapabilirsin yanına da bir şarap açarsın al sana zengin gösteren pratik ikramlık:)
İlla da çay içeceklerse hazır pandispanya keklerinden tiramisi yapabilirsin, birer dilim koyarsın yanına bişey olmaz zaten gayet şık. Krem karamel yapabilirsin ama çayla gitmez.
Ya akşam çayına börek falan yapılmaz zaten, tok gelicekler, al bir pasta kurtul, ardından meyve salatası ve kuruyemiş tabağı falan olabilir.
Benim öyleydi mastit oldum, dikkatli ol o göğsünü iyice boşalt. İki memeden de aynı miktarda süt gelmiyor her zaman benim de ikisi rasında boyut farkı varama o taşlığı zamanla azaldı.
Gece üçbuçuktan beri ayaktayız ve şu an kucağımda; bizim oğluşumuzun derdi kaka yapamamak daha doğrusu yapıyor ama çok zorlanıyor, sürekli ıkınıyor, ıkınırken ıkınırken canı yanıyor ve belli bir süre sonra ağlamaya başlıyor, ıkınmaktan süt kesiği şeklinde kusuyor, ıkınmaktan doğru dürüst ememiyor, ya bizim bu derdimiz ara ara olsada iki gündür çok arttı, niye acaba:44:
bana kalsa ben de yaparım ama dinen tıbben 40 beklenmeliymiş bekliyoruz bakalım
ben sezeryanla doğum yaptım ona ragmen benm vajinaya da bi şeyler olmuş mudur acep
3 hafta oldu doğum yapalı akıntım devam ediyo akıntı bitince mi adet başlar ki:44:
eşimin iş arkadaşları eşleriyle birlikte gelecekler akşam çayına
bi tatlı bi tuzlu basit olmaz mı
ayrıca alamam ki
ben yapmalıyım ben de baklavalar açıp börek yapamayacagıma göre
pratik ama zengin gösterecek ikramlıklar hazırlamalıyım
başka önerisi olan
Gece üçbuçuktan beri ayaktayız ve şu an kucağımda; bizim oğluşumuzun derdi kaka yapamamak daha doğrusu yapıyor ama çok zorlanıyor, sürekli ıkınıyor, ıkınırken ıkınırken canı yanıyor ve belli bir süre sonra ağlamaya başlıyor, ıkınmaktan süt kesiği şeklinde kusuyor, ıkınmaktan doğru dürüst ememiyor, ya bizim bu derdimiz ara ara olsada iki gündür çok arttı, niye acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?