2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 tür kucagımda sızıyor yatagına yatırıyorum daha dönerken bağırıyo ama nasıl bi bağırmak sanki az önce uyuyan o değil
kucagıma alıyorum sakinleştiriyorum sızıyor yatagına bırakıyorum dönerken yine aynı ses

gece de o kadar çok bağırdı o kadar çok bagırdı ki eşime seslendim kalk bi doktora götürelim diye
eşim kucagına aldı ağlayan bebek gitti mışıl mışıl uyuyan bebek geldi
anında ya
yalancı çıkartacak beni o derece masum uyuyo ki
bu olay 5 kez filan yaşandı
bende bas bas bağıran çocuk babası alınca o an sakinleşiyor
bu durum bazen iyi hoşuma gidio on dakka bile olsa nefes alıyorum ama bi yandan da zoruma gidio
beni sevmiyor mu yaaa niye bende ağlıo ben bakamıo muyum

merhaba canım bebeğin hayırlı olsun allahım sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeni nasip etsin...

canım oğlum da bu zamanlar inanılmaz ağlıyordu katıla katıla desem yeridir. okadar zorlanıyordum ki sakinleştirmek için yapmadığım şey kalmıyordu ama yok yok. gaz krizlerimiz çok yoğundu. sabahladığımız günler çook oldu. bazen okadar bunalıyordum ki eşimi arayıp nolur gel diyordum eşim geliyordu oğlumu kucağına alır almaz deli gibi ağlayan çocuk yumuyordu gözlerini sonradan öğrendim ki aslında değişiklik arıyormuş bebek. yani bütün gün bakan eşin olsaydı sen aldığın zaman anında uyumuş olacaktı. çok ağladığı zaman ilk önce sen sakin ol panik yapma annenin duygularını hissediyormuş bebek ve daha çok panik oluyormuş. ben ne zaman aman napalım ağlarsa bekleriz başını dediysem o gece nispeten rahat uyudu bebeğim. kaç kere acile götürdük hayır dedim gaz değil başka birşey ama daha arabaya biner binmez uyudu gaz olduğundan emin olduk. tavsiyem önce sen rahat ol büyük ihtimalle gaz sancıları çekiyordur tam zamanı çünkü karnına topuklarına masaj yapabilirsin.yanında olduğun zaman yüzüstü yatırabilirsin ağrısını en çok unuttuğu pozisyon... ben de en çok işe yarayan müzik dinletmek ve banyo oldu. ve unutma geçiyor yeni dünyalarına uyum sağlıyorlar:) okadar zor günler geçirdik ama geçti şuan harika uyuyan bir bebeğim var yani senin de geçecek panik yapma:) çok uzun yazdım biliyorum ama sadece yalnız olmadığını bil ve geçtiğini bil istedim:))

beni o kadar rahatlattın ki çok çok teşekkür ederim inşallah geçer umarım çok sağol

slm güzel anneler....ya ben bebişe bu ayşe önerin masajını yapıyorum gazı ve kaka yapıyor ama müdahaleye girmez demi..tembelleşmez yani kaka konusunda sonucta bişi sokmuyorum içine sadece karnınan masaj yapıp bacaklarını karnına bastırıyorum.yalnız o esnada kusuyor kesik kesik....birde eşim bebek arabası için erken diyor.dışarı çıkırken artık portbebeye sığmıyor alalım diyorum ama çok küçük diyor ..bebek arabası kullanan var aranızda markaları modelleri kullanışı acısından ne onerirsiniz..okadar çok model varkii zamanım omuyor tek tek incdleyeyim

biz kraft horn kullanıyoruz..

oooovvv durum benim anladığımdan farklıymış(
yaşında daha çok küçükmüş canım yaaa.. 1 senedir diyosun gebe kalmadan öncede mi böyleydi eşin?
neden bu hale geldiniz?????
eşini dışarı iten ne oldu ki???

canım süt birikmesi olmuştur.. memeni ovalaya ovalaya onu eritmen lazım

ilk 2-3 hafta gece 5-6 kez kalkıyordum ve bazen 2 saat uyumadığı oluyordu
çok yakışıklı maşallah

ayşe önerin gaz masajıyla hareket ettirip masaj yapıyor rahatlatıyorsun
sırtını pışpışlamak da müdahaleye girer
müdahale etmezsek çocuk çatlar valla
da ben yapamıyorum ben altını değiştirirken bile jet hızıyla davranıyorum üşütecek diye çok korkuyorum hasta olmasından karnını o kadar sürede açık tutmaya çekiniyorum

biz bir veya iki kez kalkıyoruz ve her kalktıgımızda iki veya üç saat ayaktayız o da tüm gece anlamına geliyor
o göğsümü emzirip boşaltayım tamam sağolun söylediğinz için peki diğer sünger gibi olan göğsüm ona neden süt az geliyo

ayşe önerin gaz masajıyla bebeği hareket ettirip masaj yapıyor rahatlatıyorsun
sırtını pışpışlamak da müdahaleye girer
müdahale etmezsek çocuk çatlar valla
da ben yapamıyorum ben altını değiştirirken bile jet hızıyla davranıyorum üşütecek diye çok korkuyorum
karnını o kadar sürede açık tutmaya çekiniyorum o yüzden yapmıyorum giydirdikten sonra karnını ovalıyorum
bacaklarını yukarı doğru hareket ettiriyorum:44:

kızlar telden internet paketim bittiği için giremiyorum,bi muddette giremicem gibi suan annemdeyim kızımın resmini hep koymak istiyodum buraya nihayet becerebildim...

kızlar karnınızdaki gebelik çizgisi geçtimi? benimki biraz geçti ama hala duruyo ne zaman geççek ya( bide kızlar ben doğumdn çnce duştu bi sıcak ardından şok soğuk su yapardım artık yapmaya korkuyorum sezarynden sonra üşütürüm karnımı diye..ama kabak lifini kızarana kadar masaj şeklinde lifliyorum ardından yosun sabunu ve sıkışlamak için şimdilik elimde olan kayısı ve susam yağı karışımını masajla yediriyorum duştan sora yosun sabunu hem selülitlere hemde uygulana yağların daha iyi emilmesine yardımcı oluyo..karın sıkılaştırıcı bi yağ karışımı buldum epey yağ var hepsini alıp tamamlarsam yapcam.. hemen yazıyorum..

2 yemek kaşığı portakal yağı

2 yemek kaşığı yosun yağı

2 yemek kaşığı çilek yağı

2 tatlı kaşığı kayısı yağı

1 tatlı kaşığı yasemin yağı

1 tatlı kaşığı kantaron yağı

2 çay kaşığı susam yağı

2 çay kaşığı avakado yağı

bunların hepsini karıştırıp kese yapıp yosun sabunuyla sabunlandıktan sonra masaj yaparak sürülür...

ne yapalım spor yapamıyorum bişeler yapmak lazım..buarada kayısı yağı alırsanız zerdali diye sadece kayısı yağı üreten bi marka onu alın tamamen saf..

alıyım ben de böyle birşey.

Bugün dışarı çıakrdık güneşte nasıl kıstı kuzucuk gözlerini rahatsız oldu çok, böyle bir gözlük lazım ama umarım rahat birşeydir.

bende de kraft horn var, kullanmaya başladık gayet rahat.

Dün 5 te verdiğim slingo hug siparişini, cumartesi olmasına rağmen bugün 2 de elime ulaştıran, sanal bebek mağazasına ve Hülya hanıma teşekkür ederim.

Nomalmiş bu zamanlarda canım, bağırsak kasları gelişmediğinden oluyormuş. Çok rahatsız olursa, yarım gliserin fitil verin dedi bize doktor. Biz veriyoruz 3-4 gün yapmayıp çok rahatsız olursa.

ben masajdan önce ufonun derecesini artırıp iyice ısıtıyorum odayı..sonrada üst tarafını soyup masaj yapıyorum..iyi geliyo..

kızlar telden internet paketim bittiği için giremiyorum,bi muddette giremicem gibi suan annemdeyim kızımın resmini hep koymak istiyodum buraya nihayet becerebildim...

bebeğin çook güzel, maşallah..bayıldım

bizde de öyle oluyo..ben şeyi farkettim..benim kokumu alınca direk emmek istiyo, meme gelmezse de ağlıyo..ama başkası aldığında öyle bi beklenti olmadığı için daha sakin durabiliyo

nasıl yani..sağdığın sütü biberonla vererekmi besliyosun??peki gaz artmıyomu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…