2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gamzecim ben Hülya Hanımla görüştüm bana ergo baby kanguruyu tavsıye ettı bilgin varmı senın?

ergo baby ye klasik kangurulara benziyor diyerek hakaret ediyorsun , seni saygıya davet ediyorum :) :)

Ben tatile gideceğimiz zaman ergo baby alıcam, 4. ayda kullanılmaya başlanması ideal onun, öncesindede kullanılıyordur herhalde ama ideali 4. ay diye biliyorum ve onu eşim için alıcam özellikle, ben hepsini inceledim ve ona gösterdim mei tai benimi bu senin dedim bayıldı :)

e-bebkte 299 tl ye satılıyor, Hülya hanım organik olanı bile 220 ye satıyor galiba, şiddetle tavsiye ederim.

merhaba bısey sorcaktım ben:44::44: bebıs dogdugu gıbı arabaya koyulur öu aynı bebıs arabasında gezdırılır mi??:44:

evet çok da güzel gezdirilir :)

şu anda yaşadığımız, karnını yeni doyurmamıza rağmen deri parçası fark edince aranmaya başlayan bebeğimiz için aç bu diyen, giydirisin çok giydirdin, çıkartırsın üşüyecek bu diyenlerin 4 sene sonraki versiyonu için yazıyı okuyun :)

Bana

VİRÜSbiz yazarız inşallah yaa... belki eksiliriz ama bitmeyiz inşallah
geçmiş olsun atlattınız... bu gece uyku yok dimi sana? biz de aşıdan sonra öle mi yapcaz ya

merhaba bısey sorcaktım ben:44::44: bebıs dogdugu gıbı arabaya koyulur öu aynı bebıs arabasında gezdırılır mi??:44:
ben soruyu anlamadım galiba.. doğduğu gün bebek arabasıyla gezdirilir de gezdircek durum olur mu acaba yeni doğum yapmış anne yarım saatte bir emen bebek :) biraz zor olur gibi

Gamze ben mamayla çok süper rutin oluşturuyorum ama kendi sütüm çok bozuyo bu rutini yahu :)) 3 saatte bir 90 cc mama verirsem herşey süper gidiyo.. ama 3 saat sonra emzirirsem ve üstüne 90 verirsem çoğunu çıkarıyo 60 versem ağlamaya devam ediyo.. 3 saat sonra 90 cc anne sütü veriyorum o da kesmiyo ağlamaya devam ediyo ama süt yerine mama versem doyar.. ama emzirmek ve sütümü vermek de istiyorum günde 2 yada 3 seferi mamayla geçiyo diğer öğünler süt ne diyosun??

3 saatte bir sağdığında süt ne kadar geliyor ?

İyi akşamlar arkadaşlar benim bebiş 2 gündür kaka yapmıyor şimdi 7-8 güne kadar yapmamaları normal diyeceksiniz ama endişeleniyorum.3 güne kadar nerdeyse günde 3 defa yapan bebek gaz ilaçları kullanınca yapmamaya başladı.Hatta debridat kullanıyorduk yine yapmadı bu durumda olanınız var mı?

Cnm merak etme. Bizde debridat kullanıyoruz. Sabah akşam bir çay kaşığı veriyorum. Benim oğlumda iki günde bir yapıyor. Kızım bebekken dört günde bir yapardı. Eğer çok sıkıntısı yoksa müdahele etme kendi yapmaya alışsın...

valla ıslak mendil kullandım diye burdan diyarbakıra kadar rezil etti kaynanam beni :)
az evvel eşimle telde konuşuyorlar ıslak mendil kullanıyormusunuz hala diye sormuş
neyse inşallah geçerde bir daha olmaz

canım sağolasın
artık yıkıyorum ıslak mendil tarih oldu :)

bu arada alıntılardan okudum.gamzeye,ronyaya çok geçmiş olsun.böbrek sancısı nedr iyi bilirm.bende de iltahap vardı eskiden.rabbim tüm bekleyenlere şifasını verr inşallah

sağol canım inşallah şifa bulur
gerçekten idrar yolu enfeksiyonu çok zor
hele bebek olunca daha bir zor oluyor

dünde aden benim canıma okudu şimdide 2 saatir uyuyo bende nefes alıyomu diye bakıyorum cocuğun uyuması tuafıma gittide genelde ayık olunca galiba gece hortlıycak...

maşallah de annesi uyusun kuzucuk
benim cadı kızımda sabahtan beri canımı okudu
az evvel uyuklamaya başladı koydum yatağına inşallah uyur

ahhh canım bende keşke iade etseydim
hiç iade şartlarına bakmadım daha doğrusu netten baktım bişey bulamadım
az evvel faturaya baktım 7 gün içinde iade ediliyormuş
benim 10 günü geçti elime geçeli
neyse elimde kaldı artık
eşime çaktırmamaya çalışıyorum ama gerçekten çok rahatsız edici
aslında benim kız sevdi içinde güzel güzel uyudu
ama ben sevmedim

doğru yere mi yazıyorum emin değilim. umarım dogrudur :)
sanal bebek mag sahibi hulya'yım ben. gamzeye slinglerin gonullu elçiliği yaptıgı için çok tesekkurler :)

ergo baby diğer kangurulardan cok cok farklı. zira bebeğin pozisyonu mei taideki gibi. normal piyasa işi kangurularda (baby bjorn dahil) bebek askıda gibi durur.

bi foto yukledim aradaki farkı anlatan ama emin değilim goruntulenecek mi diye.
Slinglerle İlgili SSS - Sanal Bebek Mağazası
yukardaki linkteki illustrason aslında her seyi anlatıyor.

unnado'dan alınan urunleri unnadoya iade etmeniz gerekiyor. iade işlemlerinin ekstrede gorulmesi bir haftayı bulabiliyor bazen. arada kontrol edip maille dürtmekte fayda var tabi
benden alınan urunlerde de iade mevcut tabi ki. sonuçta magazalarda falan deneme şansımız yok ergo babyyi e-bebeklerde deneyip benden alan çok var. onun dışındaki urunlerde ben telefonla size en uygun slingi seçme konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum. 533 5445599 telefonum.

bu kadar yazdım umarım yayınlamayı başarırım :)
sevgiler herkese

bu rahatsız edici olan babasling mi?

Canım,endişelenmekte haklısın ama eğer anne sütü alan bebek kabız olmaz.."Nohcoy"un söylediği gibi müdahale etmene gerek yok..

Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bende müdahale etmek istemiyorum kendisi yapsın istiyorum ama bağırmaya başlayınca çok üzülüyorum şu günleride hayırlısı ile atlatsak.....

evet Hülya babasling'den bahsediyor arkadaşım, iade etmesi konusunda bir yardımın olabilir mi ? 10 gün olmuş teslim alalı ?

gamzecim sağolasın ama sanırım benim iade etmem artık imkansız
kutusunu annem atmış teslim alalı tahminimce 10 gündende fazla oldu
neyse sağlık olsun artık eşime çaktırmadan ıhlayıp mıhlayıp bir süre kullanıcam :26:

evet Hülya babasling'den bahsediyor arkadaşım, iade etmesi konusunda bir yardımın olabilir mi ? 10 gün olmuş teslim alalı ?

bebeshop onun turkiye distributoru. onlara bir mail atarsa bi ihtimal makul bir cozum belki bulabilirler ama cok zor ben babaslingi pek onermiyorum ve sevmiyorum da. guzel, kaliteli bir urun ama o fiyatın urunu değil bence. halka sling ondan daha kullanışlı ama adı çıkmış işte. iyi maka diye satılıyor.
ayarlama yeri arkada olması bile başlı başına falso. premaxx da oyle. bir kere ayarlayıp takınca bebek içerdeyken gevşetmek falan imkansız. halka slingde yei geliyor halkayı gevşetip bebeği emzirip tekrar sıkıştırabiliyorsun. (ben oyle cok kullanmıştım)

canım valla benim oğlum 7 günde bi yapıo.o rahatsız değil ama ben çok rahatsızım:)

Merhaba ben unnadodan babasling aldım bana kullanışlı gelmediği için iade ettim, bir de bebeğim içinde ağladı, sonra sizden slingo hug sipariş ettim bugün, mei tai gibi kullanşlı mıdır? Doğumdan itibaren kullanıldığı için onu tercih ettim. Bir de ne zaman geçer acaba elime, hemen bebişimle gezmek istiyorum da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…