2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sütün var en azından canım bizimki niye hep dolduruyor bezini yaa doktor bişey yok dedi ama hep öyle doğduğundan beri her bezini açtığımda yapmış oluyor kızım 2 kilo almış bu ay çok olan sütüm balkondan düşüp hayatını kaybeden komuşumuzu camdan bakıp görmemle 1 gün gelmedi kızım açlıktan çığır çığır aptamil aldık ama yemedi kızım şimdi sütüm az da olsa gelmeye başladı ama kızım doymuyor mamayı da yemiyor biberonla önce emip sonra püskürtüyor bakalım bir sonraki kontrolde ne olacak:44:

canım Allah rahmet eylesin kötü olmuş:S Sütün bol olsun inşallah bende başlarda mama veriyordum günde 1 ölçek ama 15 gündür vermiyorum hiç. seninki geçen ay maşallah çok güsel kilo almıs bu ayda o tempoda gider inşallah.

Tedirgin canim meme ucunda beyazliklar varsa yaralarr 2 aydir gecmiyorsa cok yuksek ihtimalle mantardir. Benimde oyleydi doktorum krem vardi simdi iyilesti cok az kaldi yaralar ve agrisi gecti. Darisi basina canin. Furacin- canesten ve bepantheni karistirip surdum, sen yine de doktoruna gorun danis tabi.

Bana fikirleriniz varmı ne olur yazın ben gece girip bütün gecmisi okuycam

Slm bana cevap yazan yorum yapan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum okudum sagolsun telefonda tek tek alİnti yapamıyorum sizleri seviyorum cok uykum var küçük sipa inşallah uyur da bende dinlenirim bu gece

Gecen güne göre aramız biraz iyi gibi sustuğum sürece bı sorun yok

hamilelikte lansinoh sonrasında ilk lansinoh baktım yine yara oldu sonra saf zeytinyağı daha sonra garmastan pomad hatta limon bile sıktım:) en sonda bepanten ama ben tek sürüyorum diğerlerini bi arastırayım dra sorayım yani.ama ben 3 hafta hiç emzirmedim hep biberonla veridm basta hem biberon alıp hem beni emiyordu suan unuttu sanırım emmek istemiyor zorlamam lazım biraz tekrar alısması için.

Benim kızımda artık bir Kolik bebek, damlaya başladık Sab verdi doktorumuz ama sizlerden okudugum kadarı ile faydası yokmuş,29 tl boşa gitti
Kızımın ağlaması hatta eti koparılıyormuşcasına feryat etmesi artık alt üst etti beni. Sırtı yatak görmesin yeter ki,kucakta aşagı yukarı hop hop oynasın sadece.
Bugün mevlüdümüz vardı,40 ladık kızımı ama hiç huzur vermedi. Çok az uyudu aralıklı,kalan sürelerde avazı çıktığı kadar bağırdı. Sıradan mevlütler gbi değil,13:30 başlangıç,son misafir 22:00 bende artık pil bitti. Bizimkiler öyle duadan sonra gitmezler,daha ardından çay faslı,sohbet faslı,aile yakınları derken yaklaşık 70 kişiyi ağırladık. Bir yanyanda kızımın çığlıkları. Bu çocuk aç,senin sütün yetmiyor,çok gazı var senin beslenmen yüzünden,bu çocuk hiç kilo almamış sanki diyette misin vs. yaptığım tüm açıklamalara rağmen aptalmışım gibi bana yapılan uzunn nasihatlar,hattaa bebeğe masaj uygulamaları. Artık bende ne sinir kaldı ne sabır. Sanki bu çocuğun annesi değil bakıcısıyım da akıl veriyorlar anasını satim ya. Doktorum hiç bir şey bilmiyormuş,o ne anlarmış,onların dediklerini yapcakmışım. Çocuk tok dedikçe sanki ben aç bırakıyormuşum gibi yapılan müdahale ler. Sık emmesi gaz yapıyor diyorum yokkk nato kafa nato mermer. Allahımmm sabır ihsan eylesin hepimize inşallahhhhh

Canim bu sab damlalari bazi cocuklara yariyor, bazilarina yaramiyor, tum gaz damlalari oyle deneyip ise yaraysni bulmak lazim.

kızlar ıslak mendilimiz bitti ve artık uni almicam..büyüdü oğlum artık nasılsa..prima ıslak havlu alıcam..anneme 1 paket aldım hoşuma gitti..aranızda kullanan var mı? memnunmusunuz?

kızlar ıslak mendilimiz bitti ve artık uni almicam..büyüdü oğlum artık nasılsa..prima ıslak havlu alıcam..anneme 1 paket aldım hoşuma gitti..aranızda kullanan var mı? memnunmusunuz?

ben hala unibaby yendioğan kullanıyorum 12li paket aldım yeni. primanın setini sipariş verdm limangodan bugün yarın gelir yanında prima ıslak havlu hediyeliydi gelince bakarım nasıl güselse bende deneyebilirim.

ben şuan zinco kullanıyorum. sab simplex'den daha iyi geldi sanki bizim bebişe, bir de bitkisel olmasından dolayı daha rahatım.

kızlar bende az evvel zinco damla aldım bakalım iyi gelecekmi
kızım dünden beri çatladı resmen gazdan
ben zaten sarhoş gibiyim artık bittim yorgunluktan
umarım bu damla iyi gelirde biraz huzur gelir ikimizede

Canim bu sab damlalari bazi cocuklara yariyor, bazilarina yaramiyor, tum gaz damlalari oyle deneyip ise yaraysni bulmak lazim.

haklısın canım,gördüğüm üzere bizim kızda etkisi olmadı damlanın. gece 4 te zor uyuttum, arada emdi uyudu şimdide sabah 7den beri ayakta. uyumaması değil sorun durmadan ağlaması. yatakta kucakta hiç farketmez paso ağlıyo,yırtıyor kendisini. igrenc beyaz gürültüde açık. tüm masajları yaptım gaz çıkarsın dye,çıkardıda ama anlamıyorum ki neden bu huysuzluğu?

ahh canımm sende benim gibi fenalardasın demek,Allah yardımcımız olsun. umarım zinco işe yarar senin için. bende baslasam mı diyorum zincoya, 3 gündür sab kullanıyoruz ama zerre hayrını görmedim. suan zombie gibiyim agzıma bir lokma alamadım,emzirmekten şaftım kaydı.kızım hiç susmuyor ya aklım almıyor artık,yırtıyo kendisini.

canım aynen benimkide hiç durmuyor
şuan bütün gecenin yorgunluğu sanırım azcık gözlerini kapadı
canım bende o ağlayınca dayanamıyıp mecburen meme veriyorum
yoksa meme dışında hiç bir şey sakinleştirmiyor emzikte almıyor cadı kız
inşallah damla işe yararda rahatlarız azcık

aman maşallah diyelim kızına dur madem sızdı azcık bende dayanamayıp meme veriyorum ama işte memeyi bıraktıgı saniyede basıyo feryadı. emzik eskisi gbi işe yaramıyor bizde. fırlatıyo,emerken agzından cıkara cıkara emiyo o da neyse,oyuzden alsa bile 2 sn de atıyo.

cnm ben kullandım çokta memnun kaldım dene bakalım inş bi sorun yaşamazsın...

nasılsınız kızlar,,,
bu gece çok huzursuzdu bizim tatlı cadı şuan halada uyumadı bakışıp duruyoruz ...bu ara gaz sancımız yoktu kendi kendine kolayca yapıyordu ama bu gece biraz sancılandı sanırım yavas yavas atlatıyoruz bu gaz olayını...

dün gezdik ailecek geldik bugünde eltime gidicez taşınmıştı bir türlü vakit bulamamıştık bugün kayınvalidemle orada toplanıcaz birde kızlar damlalardan bahsedilmiş verdiğiniz gaz damlalarını düzenli vermediğiniz sürece hiç bir işe yaramaz sabah öğlen ve akşam olarak üznli verin bir süre sonra zaten vermenize gerek kalmıyacak aden artık gaz damlası kullanmıyor üstelik mama kullanan bir bebek ...

Ay canım inşallah işe yarar zinco bizim de öyleydi rahatladı biraz kuzum, size de yarar inşallah.

Canım belki büyüme atağında falandır, memeyi hiç bırakmıyor demişsin, bebişler aşırı gazlıyken ememezler bazen, ataktaysa sürekli emmek yemek isterler, bir kaç güne normale döner öyle ise, biraz sabır canım, en kısa zamanda geçer inşallah huysuzluğu.

Arkadaşlar yaa benim bebişimin de sorunu var.Şöyle:Meme emerken ortasında memeyi bırakiyor tekrar istiyor,bırakıyo tekrar,bırakıyo tekrar...tekrar...Bıraktığında bakıyorum mememde süt var fışkırıyor sıkınca.Tabi ben hemen diğer göğsümü veriyorum.E haliyle o dolu oluyor emilmiş memeye göre ve bebeğim o göğsümü şapur şupur emiyo.Zora gelemiyo benimki.Sizde de böyle olan yaşayan var mı?Bu arada gaz yokken oluyor bunlar.Ne yapsam ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…