- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.261
başta bizimde öyleydi artık çok azaldı 2 günde bir yapıyor kakasını hatta biraz zorlanarak bayagı uğraşıyor müdahale etmekte istemiyorum.
yarın dr kontrolumuz var inşallah kilomuz iyi çıkar ilk ay hiç kilo almamıstı şimdi bakalım bu ay almıs mı. sütüm fazla ama acaba doyurucu mu değil diyorum. inşallah mamaya başlayın demez.
sütün var en azından canım bizimki niye hep dolduruyor bezini yaa doktor bişey yok dedi ama hep öyle doğduğundan beri her bezini açtığımda yapmış oluyor kızım 2 kilo almış bu ay çok olan sütüm balkondan düşüp hayatını kaybeden komuşumuzu camdan bakıp görmemle 1 gün gelmedi kızım açlıktan çığır çığır aptamil aldık ama yemedi kızım şimdi sütüm az da olsa gelmeye başladı ama kızım doymuyor mamayı da yemiyor biberonla önce emip sonra püskürtüyor bakalım bir sonraki kontrolde ne olacak:44:
Bana fikirleriniz varmı ne olur yazın ben gece girip bütün gecmisi okuycam
Tedirgin canim meme ucunda beyazliklar varsa yaralarr 2 aydir gecmiyorsa cok yuksek ihtimalle mantardir. Benimde oyleydi doktorum krem vardi simdi iyilesti cok az kaldi yaralar ve agrisi gecti. Darisi basina canin. Furacin- canesten ve bepantheni karistirip surdum, sen yine de doktoruna gorun danis tabi.
bu da benim tosunum kızlar
kızlar ıslak mendilimiz bitti ve artık uni almicam..büyüdü oğlum artık nasılsa..prima ıslak havlu alıcam..anneme 1 paket aldım hoşuma gitti..aranızda kullanan var mı? memnunmusunuz?
ben hala unibaby yendioğan kullanıyorum 12li paket aldım yeni. primanın setini sipariş verdm limangodan bugün yarın gelir yanında prima ıslak havlu hediyeliydi gelince bakarım nasıl güselse bende deneyebilirim.
ben şuan zinco kullanıyorum. sab simplex'den daha iyi geldi sanki bizim bebişe, bir de bitkisel olmasından dolayı daha rahatım.
canım aynen bende sab kullanıyordum ama bugün inanılmaz gazı oldu ağla ağla arabayla bile gezdirdik kar etmedi...
nöbetçi ecz. bulduk zinkoyu tavsiye etmişlerdi bana... gazı çıkarttı gerçekten içerisinde hep bitkisel yaplar var...
sağol cvp verdiğin için sen ne kadar süredir kullanıyorsun bunu?
Canim bu sab damlalari bazi cocuklara yariyor, bazilarina yaramiyor, tum gaz damlalari oyle deneyip ise yaraysni bulmak lazim.
kızlar bende az evvel zinco damla aldım bakalım iyi gelecekmi
kızım dünden beri çatladı resmen gazdan
ben zaten sarhoş gibiyim artık bittim yorgunluktan
umarım bu damla iyi gelirde biraz huzur gelir ikimizede
ahh canımm sende benim gibi fenalardasın demek,Allah yardımcımız olsun. umarım zinco işe yarar senin için. bende baslasam mı diyorum zincoya, 3 gündür sab kullanıyoruz ama zerre hayrını görmedim. suan zombie gibiyim agzıma bir lokma alamadım,emzirmekten şaftım kaydı.kızım hiç susmuyor ya aklım almıyor artık,yırtıyo kendisini.
canım aynen benimkide hiç durmuyor
şuan bütün gecenin yorgunluğu sanırım azcık gözlerini kapadı
canım bende o ağlayınca dayanamıyıp mecburen meme veriyorum
yoksa meme dışında hiç bir şey sakinleştirmiyor emzikte almıyor cadı kız
inşallah damla işe yararda rahatlarız azcık
kızlar ıslak mendilimiz bitti ve artık uni almicam..büyüdü oğlum artık nasılsa..prima ıslak havlu alıcam..anneme 1 paket aldım hoşuma gitti..aranızda kullanan var mı? memnunmusunuz?
kızlar bende az evvel zinco damla aldım bakalım iyi gelecekmi
kızım dünden beri çatladı resmen gazdan
ben zaten sarhoş gibiyim artık bittim yorgunluktan
umarım bu damla iyi gelirde biraz huzur gelir ikimizede
haklısın canım,gördüğüm üzere bizim kızda etkisi olmadı damlanın. gece 4 te zor uyuttum, arada emdi uyudu şimdide sabah 7den beri ayakta. uyumaması değil sorun durmadan ağlaması. yatakta kucakta hiç farketmez paso ağlıyo,yırtıyor kendisini. igrenc beyaz gürültüde açık. tüm masajları yaptım gaz çıkarsın dye,çıkardıda ama anlamıyorum ki neden bu huysuzluğu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?