- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.281
canım ben ilk günden beri silikonla emziriyorum göğüs ucum yoktukizlar meme başım yarıldı içi görünüyor artık mecburen silikon uç kullanayim dedim ama memem boşalmıyo sanki kullanan var mi
bizde kullanıyoz zincoyu ama benim oğlanın gazdan başka sorunları var hiç ama hiç uyumuyor artık tükendiğimi hissediyorum bütün gün sürekli ağlıyor yalnızım ve artık altından kalkamıyom
kızlar ıslak mendilimiz bitti ve artık uni almicam..büyüdü oğlum artık nasılsa..prima ıslak havlu alıcam..anneme 1 paket aldım hoşuma gitti..aranızda kullanan var mı? memnunmusunuz?
kızlar mrb nasılsınız gıremedım annemden cumartesı dondum evımı ozlemısım valla :))
dunde pıknıge gıttık cok guzel gectı dag havasında oglum hıc uyanmadı uyududa uyudu :)))
kızlar gecmısı okuyamadım mısafırlerım var bebek gormeye geleceklerr hazırlık yapıcam sızlere bısey soracagım
oglum aksamları 9 gıbı uyuyor gece 3 de kalkıyor emıyor gene uyuyor sabah 6 da kalkıyor emıyo uyuyor sabah 8 30 da tamamen kalkıyor sızce cok mu uyuyor sızınkıler nasıl
Benim kızımda artık bir Kolik bebek, damlaya başladık Sab verdi doktorumuz ama sizlerden okudugum kadarı ile faydası yokmuş,29 tl boşa gitti
Kızımın ağlaması hatta eti koparılıyormuşcasına feryat etmesi artık alt üst etti beni. Sırtı yatak görmesin yeter ki,kucakta aşagı yukarı hop hop oynasın sadece.
Bugün mevlüdümüz vardı,40 ladık kızımı ama hiç huzur vermedi. Çok az uyudu aralıklı,kalan sürelerde avazı çıktığı kadar bağırdı. Sıradan mevlütler gbi değil,13:30 başlangıç,son misafir 22:00 bende artık pil bitti. Bizimkiler öyle duadan sonra gitmezler,daha ardından çay faslı,sohbet faslı,aile yakınları derken yaklaşık 70 kişiyi ağırladık. Bir yanyanda kızımın çığlıkları. Bu çocuk aç,senin sütün yetmiyor,çok gazı var senin beslenmen yüzünden,bu çocuk hiç kilo almamış sanki diyette misin vs. yaptığım tüm açıklamalara rağmen aptalmışım gibi bana yapılan uzunn nasihatlar,hattaa bebeğe masaj uygulamaları. Artık bende ne sinir kaldı ne sabır. Sanki bu çocuğun annesi değil bakıcısıyım da akıl veriyorlar anasını satim ya. Doktorum hiç bir şey bilmiyormuş,o ne anlarmış,onların dediklerini yapcakmışım. Çocuk tok dedikçe sanki ben aç bırakıyormuşum gibi yapılan müdahale ler. Sık emmesi gaz yapıyor diyorum yokkk nato kafa nato mermer. Allahımmm sabır ihsan eylesin hepimize inşallahhhhh
kızlar ıslak mendilimiz bitti ve artık uni almicam..büyüdü oğlum artık nasılsa..prima ıslak havlu alıcam..anneme 1 paket aldım hoşuma gitti..aranızda kullanan var mı? memnunmusunuz?
Benim kızımda artık bir Kolik bebek, damlaya başladık Sab verdi doktorumuz ama sizlerden okudugum kadarı ile faydası yokmuş,29 tl boşa gitti
Kızımın ağlaması hatta eti koparılıyormuşcasına feryat etmesi artık alt üst etti beni. Sırtı yatak görmesin yeter ki,kucakta aşagı yukarı hop hop oynasın sadece.
Bugün mevlüdümüz vardı,40 ladık kızımı ama hiç huzur vermedi. Çok az uyudu aralıklı,kalan sürelerde avazı çıktığı kadar bağırdı. Sıradan mevlütler gbi değil,13:30 başlangıç,son misafir 22:00 bende artık pil bitti. Bizimkiler öyle duadan sonra gitmezler,daha ardından çay faslı,sohbet faslı,aile yakınları derken yaklaşık 70 kişiyi ağırladık. Bir yanyanda kızımın çığlıkları. Bu çocuk aç,senin sütün yetmiyor,çok gazı var senin beslenmen yüzünden,bu çocuk hiç kilo almamış sanki diyette misin vs. yaptığım tüm açıklamalara rağmen aptalmışım gibi bana yapılan uzunn nasihatlar,hattaa bebeğe masaj uygulamaları. Artık bende ne sinir kaldı ne sabır. Sanki bu çocuğun annesi değil bakıcısıyım da akıl veriyorlar anasını satim ya. Doktorum hiç bir şey bilmiyormuş,o ne anlarmış,onların dediklerini yapcakmışım. Çocuk tok dedikçe sanki ben aç bırakıyormuşum gibi yapılan müdahale ler. Sık emmesi gaz yapıyor diyorum yokkk nato kafa nato mermer. Allahımmm sabır ihsan eylesin hepimize inşallahhhhh
kızlar bende az evvel zinco damla aldım bakalım iyi gelecekmi
kızım dünden beri çatladı resmen gazdan
ben zaten sarhoş gibiyim artık bittim yorgunluktan
umarım bu damla iyi gelirde biraz huzur gelir ikimizede
arkadaşlar bebeğe rezene çayı içirsek zararı olurmu yada anason rezeneden değlde anasondan korkuyorum bi zararı olurmu bide eğer içiriliyosa ne kadar içirebiliriz
mevecim kırkınız, mevlüdünüz hayırlı olsun... dün mesajında okumuştum evinize geçeceksiniz sanırım... hadi hayırlısı bende bu ay evime geçeceğim ama gündüzleri yine annemde olacağız sadece yatmaya eve gideceğiz... evimide özledim ama gecede olsa tek kalmak nasıl olacak bakalım göreceğiz... bu mesajımı okuyan çoğu kişi biliyorum bana biz ne yapalım diye sitem edecek... insanın annesi gibi yok ya... canım annem... bu arada anneme anneler günü için hediye buldum mutfak halısı çok eski hep değişcem değişcem diyor ama fırsat olmadı...
canım dün inanılmaz gazlı bir gündü... ilacı verdik kendine geldi... zinko tamamen yağ içerikli... sanırım gaz çıkarmasını bu sayede sağlıyor... memnun kaldım... umarım iyi gelmeye devam eder...
Safil canim ben de oyle oldum, regl sandim ana yogunlasmadi 2 gune gecti, doktor ultrasonda bakinca rahminde pihtilar var arada o yuzden kanli akinti olur. Yuruyuse cikarsan daha cabuk giderler dedi. Cok yogun degilse senin de oyledir.
cnm benim daha lohusalık bitmeden dediğin kanamadan başladı, sonra farkettim ki adet kanamasıymış. çeşmeden akar gibi geliyodu valla, şaşırdım ben de anneme sordum. lohusalık bitmeden adet kanaması olurmu diye. bi de kızlardan duyuyorum adeti 1 seneye kadar olmayan varmış diye. o da dedi ki lohusalık btmeden adet olunabilir.bir de ilk adet mutlaka olunurmuş. şu 1 seneye kadar adet olunmayabilir hikayesi sonraki adetler içinmiş.aklında olsun. belki öyledir cnm:)slm kızlar,, hemen bişe sormam lazım benim kanaman falan herşey temamen bitmişti..dün misafirliğe gittik normal tuvalete girdim sonra çıkınca baktım az bi kanama olmuş..acaba eğildiğim içinmi iç dikişe falan bişemi oldu..eve geldim pembe olarak geliyodu az..bu sabahta kalktım tam kanama olmuş kırmızı ben şimdi regl mi oldum ne oldum off ya olduysam ne vardı hemen olcak herkes aylarca olmuyo ne güzel..rahattım ne güzel..yada geçen melikede demişti oda regli olduğunu düşünmüş ama kalan kanı atıyo demiş doktor bendedemi öle acana nerden anlıcam ozaman olup olmadımı offffffffff bişe diyinnnn
cnm benim daha lohusalık bitmeden dediğin kanamadan başladı, sonra farkettim ki adet kanamasıymış. çeşmeden akar gibi geliyodu valla, şaşırdım ben de anneme sordum. lohusalık bitmeden adet kanaması olurmu diye. bi de kızlardan duyuyorum adeti 1 seneye kadar olmayan varmış diye. o da dedi ki lohusalık btmeden adet olunabilir.bir de ilk adet mutlaka olunurmuş. şu 1 seneye kadar adet olunmayabilir hikayesi sonraki adetler içinmiş.aklında olsun. belki öyledir cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?