2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar meme başım yarıldı içi görünüyor artık mecburen silikon uç kullanayim dedim ama memem boşalmıyo sanki kullanan var mi
canım ben ilk günden beri silikonla emziriyorum göğüs ucum yoktu
silikonla eme eme çıktı ama şimdi de zoruna gidiyo yoruluyo hemen uyuyo silikonla daha kolay daha uzun süre emiyo
boşalır memen merak etme

kızlar mrb nasılsınız gıremedım annemden cumartesı dondum evımı ozlemısım valla :))

dunde pıknıge gıttık cok guzel gectı dag havasında oglum hıc uyanmadı uyududa uyudu :)))

kızlar gecmısı okuyamadım mısafırlerım var bebek gormeye geleceklerr hazırlık yapıcam sızlere bısey soracagım

oglum aksamları 9 gıbı uyuyor gece 3 de kalkıyor emıyor gene uyuyor sabah 6 da kalkıyor emıyo uyuyor sabah 8 30 da tamamen kalkıyor sızce cok mu uyuyor sızınkıler nasıl

bizde kullanıyoz zincoyu ama benim oğlanın gazdan başka sorunları var hiç ama hiç uyumuyor artık tükendiğimi hissediyorum bütün gün sürekli ağlıyor yalnızım ve artık altından kalkamıyom

dün aynen bu duygular içindeydim sabah 6 da başlayan ağlamalar ikindin bir saat uykunun dışında gece ikiye kadar sürdü
akşam 10da çıldıracam diye bagırdıgımı hatırlıyorum eşim de öylelikle geldi devraldı yavrumu ben biraz dinlendm
3 haftadır aynı evde bi odaya hapsoldum kaldım
tüm gün oğlumla beraberim emziriyorum gazını çıkarıyorum ağlıyo susturmaya çalışıyorum altını değiştiriorm
günlerim hep böyle geçiyo bunalımdayım geçecek mi bu günler

arkadaşlar neden herkes sağıyo sütünü sağmak mı gerek
acıkdıkça emziriyorum ben zaten fazla sütüm de yok
pompam da yok almalı mıyım

ohhh ne kadar düzenli ve güzel bi uyku çekiyo bizim anımız anımızı tutmuyo ama uykusu az uyumadıgı için de büyümüyo

misafirlere ne ikram edeceksn yakında benm ev de dolup dolup taşacak fikir arıyorum ben de
kaç çeşit yapsam az mı olur çok mu
az yapsam az derler diye çekiniyorum çoğu ilk kez gelecek evime evlendm hamile kaldım
sadece bebek görmeye değil bi yandan da ev görmesi olacak yani
bi de amaaann bi başıma yalnız ufacık bebeği olan bi kadınım kim benm kusuruma bakacak diyorum kararsızm

Gözun aydın canım cıkarmıssın 40 daırı basıma safak 9:))) O konusanları bogasım gelıooooooooo adamın ıkı damla sutunude gerı kacırtıolarr cocuk emme refleksıyle doguo o agzını actıkca doıymuo bu cocuk ac dıyıolarr gecn halamlar geldı ayyyyyyyyyyy cok ıgrenc bır gunduu yaaa bı yandn uyumayan oglum bır yandn kuzenımn susmayan ufak kızı bır yandn kalablık ve bır yandn buyuk halamn sutum hakkında ılerı gerı konusmasıı o gece cocugumm artıkk yorgunlktan uyuya kalmıstı:)))) Kımseyı dınelmıcn varyaaa ıste cahıllık olnca mecbr kalıosn onlrın tecrubelrıne guvenıosun en guzelı ele avuca gelnce kendı basına bakmak annemn dedıgını yapmadıgm zaman kıyametlerı koparıoo alıo cocugu kucgımdn annen sana meme vermıomu oglum dıo:)))) Su 40 bı cıksaa ve artık lutfenn su bahar adam akıllı bı gelsede cocugumu hergun bıyerlere gotursm
kızlar ıslak mendilimiz bitti ve artık uni almicam..büyüdü oğlum artık nasılsa..prima ıslak havlu alıcam..anneme 1 paket aldım hoşuma gitti..aranızda kullanan var mı? memnunmusunuz?

Ben kullanıorum canım gecen kocam aldı hemde okdr cok aldıkı sankı tukeneck suyuuu bende unı kullanıodum bu da guzel kokusuz susuz degısık bısey:)))

RONYAcım geçmiş olsun inş en kısa zamanda atlatırsınız...
BERKERDEM, ONDERYA canlarım sizlerede ALLAH sabır versin inş herşey yoluna girer...
GAMZEcim sanada geçmiş olsun ...senin durumunu ben doğumdan 2 hafta önce yaşamıştım böbrek ağrısı nedir çok iyi bilirim ...
IŞILcım o pozisyonda benim minikte çok rahat uyuyor ama ara ara yatırıyorum hep o şekil yatıncada sıkılıyor...
KIRKI çıkan bütün arkadaşlarım hepiniz için inş daha rahat olur gelecek aylar...
GİZKAN, NİGOLİ, LACHESİS sizin bebişlerede maşallah
MERVECİM senin minikte kolikmiş ALLAH yardımcın olsun demekten başka çaremiz yok inş kullandığın ilaçlar fayda eder..
bi kalk bi otur aklımda bunlar kaldı kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmasın ...

bu arada benim kızımda her alt değiştirmemde kakasını yapmış oluyor ...daha günde 1 asla görmedim...
kusmasına gelince bazen içtiğini hemen çıkartıyor bazende hiç kusmuyor ...sanırım üşütmesiylede alakası var anlaymadım gitti...

arkadaşlar doktorum gaz için colic-end diye bi şurup verdi bitkisel onu kullanıyorum faydasınıda gördüm bide hergün çörekotu yağı içir 1 çay kaşığı dedi bağırsaklarını düzenliyomuş tavsiye ederim özellikle kolik bebeği olanlar için

arkadaşlar bebeğe rezene çayı içirsek zararı olurmu yada anason rezeneden değlde anasondan korkuyorum bi zararı olurmu bide eğer içiriliyosa ne kadar içirebiliriz

mevecim kırkınız, mevlüdünüz hayırlı olsun... dün mesajında okumuştum evinize geçeceksiniz sanırım... hadi hayırlısı bende bu ay evime geçeceğim ama gündüzleri yine annemde olacağız sadece yatmaya eve gideceğiz... evimide özledim ama gecede olsa tek kalmak nasıl olacak bakalım göreceğiz... bu mesajımı okuyan çoğu kişi biliyorum bana biz ne yapalım diye sitem edecek... insanın annesi gibi yok ya... canım annem... bu arada anneme anneler günü için hediye buldum mutfak halısı çok eski hep değişcem değişcem diyor ama fırsat olmadı...

kızlar bende az evvel zinco damla aldım bakalım iyi gelecekmi
kızım dünden beri çatladı resmen gazdan
ben zaten sarhoş gibiyim artık bittim yorgunluktan
umarım bu damla iyi gelirde biraz huzur gelir ikimizede

canım dün inanılmaz gazlı bir gündü... ilacı verdik kendine geldi... zinko tamamen yağ içerikli... sanırım gaz çıkarmasını bu sayede sağlıyor... memnun kaldım... umarım iyi gelmeye devam eder...

arkadaşlar bebeğe rezene çayı içirsek zararı olurmu yada anason rezeneden değlde anasondan korkuyorum bi zararı olurmu bide eğer içiriliyosa ne kadar içirebiliriz

BEN VERİYORUM CANIM.
kendi içtiğim rezene çayı bitince poşetinden biraz kızımın ağzına damlatıyorum. tahminen toplamı bi tatlı kaşığını bulmuyordur.

heee birde benim baskül çalışmaya başladı tartıldım 4,5 kilo fazlam var.

kızımı da kucağıma alıp tartıldım oda 5 kilo geldi. (
bu ay pek kilo alamamış gibi.. bakalım perşembe günü ne çıkacak

çok güzel düşünmüşsün canım.. annen çok sevinir bu hediyeye

benim annemde rondo istiyor ama gelinle beraber yaşadıkları için ben alma taraftarı değilim. çünkü hiç bişeyin değerini kıymetini bilmiyor!! sadece annemin kullanabileceği bişey almak istiyorum

slm kızlar,, hemen bişe sormam lazım benim kanaman falan herşey temamen bitmişti..dün misafirliğe gittik normal tuvalete girdim sonra çıkınca baktım az bi kanama olmuş..acaba eğildiğim içinmi iç dikişe falan bişemi oldu..eve geldim pembe olarak geliyodu az..bu sabahta kalktım tam kanama olmuş kırmızı ben şimdi regl mi oldum ne oldum off ya olduysam ne vardı hemen olcak herkes aylarca olmuyo ne güzel..rahattım ne güzel..yada geçen melikede demişti oda regli olduğunu düşünmüş ama kalan kanı atıyo demiş doktor bendedemi öle acana nerden anlıcam ozaman olup olmadımı offffffffff bişe diyinnnn

Safil canim ben de oyle oldum, regl sandim ana yogunlasmadi 2 gune gecti, doktor ultrasonda bakinca rahminde pihtilar var arada o yuzden kanli akinti olur. Yuruyuse cikarsan daha cabuk giderler dedi. Cok yogun degilse senin de oyledir.

Safil canim ben de oyle oldum, regl sandim ana yogunlasmadi 2 gune gecti, doktor ultrasonda bakinca rahminde pihtilar var arada o yuzden kanli akinti olur. Yuruyuse cikarsan daha cabuk giderler dedi. Cok yogun degilse senin de oyledir.

ay inşallah öledir üff hemen olmıyım regl..çok yoğun değil..sen öle oldun diemi gittin doktora baktıdın usg?

cnm benim daha lohusalık bitmeden dediğin kanamadan başladı, sonra farkettim ki adet kanamasıymış. çeşmeden akar gibi geliyodu valla, şaşırdım ben de anneme sordum. lohusalık bitmeden adet kanaması olurmu diye. bi de kızlardan duyuyorum adeti 1 seneye kadar olmayan varmış diye. o da dedi ki lohusalık btmeden adet olunabilir.bir de ilk adet mutlaka olunurmuş. şu 1 seneye kadar adet olunmayabilir hikayesi sonraki adetler içinmiş.aklında olsun. belki öyledir cnm:)

benimki çok yoğun değil öle çeşmeden akar gibi eskidenki gibide değil..ne iştir anlamadım ama umarım değildir regl..benimde bi akrabam 1 sene sonra olmuştu olduğu gibi de hamile kaldı 2 küçük çocuk gelecek ayımı beklicez şimdi olup olmadını anlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…