- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.301
arkadaşlar doktorum gaz için colic-end diye bi şurup verdi bitkisel onu kullanıyorum faydasınıda gördüm bide hergün çörekotu yağı içir 1 çay kaşığı dedi bağırsaklarını düzenliyomuş tavsiye ederim özellikle kolik bebeği olanlar için
ben kullanıyordum canım çörekotu yağını ama bizim doktor zeka geriliği yapar kullanma dedi
iyi aksamlar kizlar oglum iki aydir istahli bir sekilde emerken iki haftadir emmesi azaldi birkacgundur ise memeyi yaklastirdigim an kendini geriye atip ciglik cigliga agliyor memeden cekince susuyor ne oodu bebegime anlamadim kilo alimi yavasladi 15 gunde 1 kilomalirken 20 gunde yarim kilo aldi ne yapacagimi sasirdim yrin doktorunu arauip soracagim aranizda bu problemi yasayan varmi cok moralim bozuldunazarmi degdi ogluma ne oldu anlamadim
bebeğim 2 aylık ve burnu tıkalı gece uyurken horluyor gibi hırıltı çıkıyor.deniz suyu damlatıyoruz arkasındanda temizliyoruz ama yinede aynı.çok huzursuz bundan olabilir miki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum acaba geniz eti mi var ondan mı böyle başka neler yapabilirim acaba
MAŞALLAH DE:)kızlar mrb nasılsınız gıremedım annemden cumartesı dondum evımı ozlemısım valla :))
dunde pıknıge gıttık cok guzel gectı dag havasında oglum hıc uyanmadı uyududa uyudu :)))
kızlar gecmısı okuyamadım mısafırlerım var bebek gormeye geleceklerr hazırlık yapıcam sızlere bısey soracagım
oglum aksamları 9 gıbı uyuyor gece 3 de kalkıyor emıyor gene uyuyor sabah 6 da kalkıyor emıyo uyuyor sabah 8 30 da tamamen kalkıyor sızce cok mu uyuyor sızınkıler nasıl
cnm valla okurken bile cinnet geçircektim:) Allah sabır versin. bize değiliz de sanki bebişlerimizin annesi, onlar. aç oldugunu süt gelmediğini biz anlamıyoruz sanki..herşeyi anne üzerine atmayı pek seviyo büyükler. bebeğin kişiliği denen birşey de var. kimi gazlı olur kimi az yer kimi sen vermeden ver diye yaygarayı basar, kimi 3 günde yapar kakayı kimi hergün 3 kez.. biz büyükler olarak ta öyle değilmiyiz zaten.. herbiri ayrı karakter, öyle düşünmek gerek. ama dediğin gibi nato kafa nato mermer. zamanında vermişler göğsü, ilgilenmeden etmeden uyutmuşlar, vermişler uyutmuşlar. emsin, gazı mazı olmasın ve bebek sürekli uyusun istiyolar. şimdikiler ilgi istiyo şekerim. öyle emiyim uyuyum yok:) en azından benimki öyle.. ben kaynanada elinde hemen biberonla geliyo. maşallah oğlum emiyo,süt var göğsümde biliyorum, aç bu diyor.. bizim sözümüzün kıymeti yok.. ama oğlum da iyi yapıyo vallaBenim kızımda artık bir Kolik bebek, damlaya başladık Sab verdi doktorumuz ama sizlerden okudugum kadarı ile faydası yokmuş,29 tl boşa gitti
Kızımın ağlaması hatta eti koparılıyormuşcasına feryat etmesi artık alt üst etti beni. Sırtı yatak görmesin yeter ki,kucakta aşagı yukarı hop hop oynasın sadece.
Bugün mevlüdümüz vardı,40 ladık kızımı ama hiç huzur vermedi. Çok az uyudu aralıklı,kalan sürelerde avazı çıktığı kadar bağırdı. Sıradan mevlütler gbi değil,13:30 başlangıç,son misafir 22:00 bende artık pil bitti. Bizimkiler öyle duadan sonra gitmezler,daha ardından çay faslı,sohbet faslı,aile yakınları derken yaklaşık 70 kişiyi ağırladık. Bir yanyanda kızımın çığlıkları. Bu çocuk aç,senin sütün yetmiyor,çok gazı var senin beslenmen yüzünden,bu çocuk hiç kilo almamış sanki diyette misin vs. yaptığım tüm açıklamalara rağmen aptalmışım gibi bana yapılan uzunn nasihatlar,hattaa bebeğe masaj uygulamaları. Artık bende ne sinir kaldı ne sabır. Sanki bu çocuğun annesi değil bakıcısıyım da akıl veriyorlar anasını satim ya. Doktorum hiç bir şey bilmiyormuş,o ne anlarmış,onların dediklerini yapcakmışım. Çocuk tok dedikçe sanki ben aç bırakıyormuşum gibi yapılan müdahale ler. Sık emmesi gaz yapıyor diyorum yokkk nato kafa nato mermer. Allahımmm sabır ihsan eylesin hepimize inşallahhhhh
bebeğim 2 aylık ve burnu tıkalı gece uyurken horluyor gibi hırıltı çıkıyor.deniz suyu damlatıyoruz arkasındanda temizliyoruz ama yinede aynı.çok huzursuz bundan olabilir miki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum acaba geniz eti mi var ondan mı böyle başka neler yapabilirim acaba
dün aynen bu duygular içindeydim sabah 6 da başlayan ağlamalar ikindin bir saat uykunun dışında gece ikiye kadar sürdü
akşam 10da çıldıracam diye bagırdıgımı hatırlıyorum eşim de öylelikle geldi devraldı yavrumu ben biraz dinlendm
3 haftadır aynı evde bi odaya hapsoldum kaldım
tüm gün oğlumla beraberim emziriyorum gazını çıkarıyorum ağlıyo susturmaya çalışıyorum altını değiştiriorm
günlerim hep böyle geçiyo bunalımdayım geçecek mi bu günler
arkadaşlar neden herkes sağıyo sütünü sağmak mı gerek
acıkdıkça emziriyorum ben zaten fazla sütüm de yok
pompam da yok almalı mıyım
ohhh ne kadar düzenli ve güzel bi uyku çekiyobizim anımız anımızı tutmuyo ama uykusu az uyumadıgı için de büyümüyo
misafirlere ne ikram edeceksn yakında benm ev de dolup dolup taşacak fikir arıyorum ben de
kaç çeşit yapsam az mı olur çok mu
az yapsam az derler diye çekiniyorum çoğu ilk kez gelecek evime evlendm hamile kaldım
sadece bebek görmeye değil bi yandan da ev görmesi olacak yani
bi de amaaann bi başıma yalnız ufacık bebeği olan bi kadınım kim benm kusuruma bakacak diyorum kararsızm
kızlar mrb nasılsınız gıremedım annemden cumartesı dondum evımı ozlemısım valla :))
dunde pıknıge gıttık cok guzel gectı dag havasında oglum hıc uyanmadı uyududa uyudu :)))
kızlar gecmısı okuyamadım mısafırlerım var bebek gormeye geleceklerr hazırlık yapıcam sızlere bısey soracagım
oglum aksamları 9 gıbı uyuyor gece 3 de kalkıyor emıyor gene uyuyor sabah 6 da kalkıyor emıyo uyuyor sabah 8 30 da tamamen kalkıyor sızce cok mu uyuyor sızınkıler nasıl
neden kimse bana yazmıo
ben de başından beri zinco kullanıyorum.günde 3 kere kullanmıyorum ama,çok müadele edilcek bi durum olmadı şuana kadar kızımda .o yüzden o kadar sık vermedm.günde 1 kere,bazen vermedğim de oldu.benm rezene ve kimyon tüketmem de kızmda faydalı oluyor sanırım.çünkü düzenli tüketiyorum .ben şuan zinco kullanıyorum. sab simplex'den daha iyi geldi sanki bizim bebişe, bir de bitkisel olmasından dolayı daha rahatım.
canım ben de aynı durumdayım.tekinden çok az geliyo.ve çok açken onu emmek istemiyor.ben dekeyfi emmek istediği zamanlarda onu veriyorum,bi de sık sık sağıyorum.sanki artma oluyor yavaş yavaş.sağmayı bırakma hiç.gelmese da sağ sen.benm başta hiç gelmiyodu .artık az da olsa geliyor.3 saatte bie sağarsam doğru dürüst süt gelmiyosabah akşam sağıyorum.. o zaman 90 çıkıyo.. zaten tek meme verimli.. diğeri iyice kurudu 10 cc zorlarsam çıkarıyo (
hayırlı olsun canım kırkınz.bizim şafak 7Benim kızımda artık bir Kolik bebek, damlaya başladık Sab verdi doktorumuz ama sizlerden okudugum kadarı ile faydası yokmuş,29 tl boşa gitti
Kızımın ağlaması hatta eti koparılıyormuşcasına feryat etmesi artık alt üst etti beni. Sırtı yatak görmesin yeter ki,kucakta aşagı yukarı hop hop oynasın sadece.
Bugün mevlüdümüz vardı,40 ladık kızımı ama hiç huzur vermedi. Çok az uyudu aralıklı,kalan sürelerde avazı çıktığı kadar bağırdı. Sıradan mevlütler gbi değil,13:30 başlangıç,son misafir 22:00 bende artık pil bitti. Bizimkiler öyle duadan sonra gitmezler,daha ardından çay faslı,sohbet faslı,aile yakınları derken yaklaşık 70 kişiyi ağırladık. Bir yanyanda kızımın çığlıkları. Bu çocuk aç,senin sütün yetmiyor,çok gazı var senin beslenmen yüzünden,bu çocuk hiç kilo almamış sanki diyette misin vs. yaptığım tüm açıklamalara rağmen aptalmışım gibi bana yapılan uzunn nasihatlar,hattaa bebeğe masaj uygulamaları. Artık bende ne sinir kaldı ne sabır. Sanki bu çocuğun annesi değil bakıcısıyım da akıl veriyorlar anasını satim ya. Doktorum hiç bir şey bilmiyormuş,o ne anlarmış,onların dediklerini yapcakmışım. Çocuk tok dedikçe sanki ben aç bırakıyormuşum gibi yapılan müdahale ler. Sık emmesi gaz yapıyor diyorum yokkk nato kafa nato mermer. Allahımmm sabır ihsan eylesin hepimize inşallahhhhh
slm kızlar,, hemen bişe sormam lazım benim kanaman falan herşey temamen bitmişti..dün misafirliğe gittik normal tuvalete girdim sonra çıkınca baktım az bi kanama olmuş..acaba eğildiğim içinmi iç dikişe falan bişemi oldu..eve geldim pembe olarak geliyodu az..bu sabahta kalktım tam kanama olmuş kırmızı ben şimdi regl mi oldum ne oldum off ya olduysam ne vardı hemen olcak herkes aylarca olmuyo ne güzel..rahattım ne güzel..yada geçen melikede demişti oda regli olduğunu düşünmüş ama kalan kanı atıyo demiş doktor bendedemi öle acana nerden anlıcam ozaman olup olmadımı offffffffff bişe diyinnnn
Safil canim ben de oyle oldum, regl sandim ana yogunlasmadi 2 gune gecti, doktor ultrasonda bakinca rahminde pihtilar var arada o yuzden kanli akinti olur. Yuruyuse cikarsan daha cabuk giderler dedi. Cok yogun degilse senin de oyledir.
neden kimse bana yazmıo
1-evet gececek bu günler canını sıkma bizde gecen hafta deliye dönmüştük bi ara bebişe bağırmıştım ben o ağlar ben ağlar...birde seninki daha çok minik sakın ol
2-burda çoğu kişi sütünü sağıyor valla bende bi ara sen gibi sağmalımıyım demiştim ama sonra vazgectim sağmaktan hem makinem yok ..süreklide kullancam bişi deil çok pahalı almadım ama manuel pompam var eğer göğsüm çok dolu ve bebişde toksa ozaman pompayla lıorum ama göğsüm çok acıyor sağınca..1-2 kere yaptım artık saten göğsüm taş gibi deil miniş habire vakumluyor:))
3-amann br başınasın şıkkını sec..yani küçücük bebekle evini toplasan anca gelenlerden samimi olduklarına söle sana bişiler hazırlayıp getirsinle daha kolay olur valla ben öle yapardım kimsem yok benimde gecen arkadaşlar bebişi görelim dediler iyi gelirken eliinz boş gelmeyind edim tatlı kek vs getirdiler oturduk yedik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?