- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.221
Kızlar bebeklere güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz?
kizlar meme başım yarıldı içi görünüyor artık mecburen silikon uç kullanayim dedim ama memem boşalmıyo sanki kullanan var mi
evet ergo alıcam galiba,en iyisi yarın bı daha Hülya Hanım la konnusayım
benim meme ucum yoktu ve silikon uçla emzirdim tam 3 ay!! tam tersi o uçlar bebeğin daha cok ısırmasına ve daha cok gaz yutmasına yolaçıyor. meme ucumdan et koptugunu hatırlıyorum. kanaması falan zaten rutindi artık
iyi gelecek pek birşey yok ne yazık ki. ayva çekirdeği kaynatmak, lansinoh krem vs vs hiçbir işe yaramadı bende. en iyi gelen şey her emzirme sonrası sağıp memelerimi açıkta bırakacak şekilde evde gezmekti. memelerim çok hızlı terar doldugundan her emzime sonrası sağıp tamamen boşaltıp 45 dk kadar havalandırıyordum. 2.çocuk yapma konusundaki en buyuk tereddutum çok zor ve acılı bir emzirme donemi geçirmek. kabus gibiydi
Kizlar yardım edin bana:26:
slm kızlar 7 haftalık hamileyim kesem büyük sıvım fazla çıktı korktum doğrusu bu konu hakkında bilgisi olan var mı
trukid oneririm. organik guneş kremi. unnado da yaza dogru kampanyası çıkar onu bekleyin derim.
geçen sene kullandık biz. evvelki yılalrda mustale kullanıyorduk ama trukid ondan daha guzel ve uygun fiyatlı. tek dezavantajı kısa omurlu olması. organik oldugu için raf ömr 1 yıl falan. en ufak tüpü alın derim bu yuzden.
benim meme ucum yoktu ve silikon uçla emzirdim tam 3 ay!! tam tersi o uçlar bebeğin daha cok ısırmasına ve daha cok gaz yutmasına yolaçıyor. meme ucumdan et koptugunu hatırlıyorum. kanaması falan zaten rutindi artık
iyi gelecek pek birşey yok ne yazık ki. ayva çekirdeği kaynatmak, lansinoh krem vs vs hiçbir işe yaramadı bende. en iyi gelen şey her emzirme sonrası sağıp memelerimi açıkta bırakacak şekilde evde gezmekti. memelerim çok hızlı terar doldugundan her emzime sonrası sağıp tamamen boşaltıp 45 dk kadar havalandırıyordum. 2.çocuk yapma konusundaki en buyuk tereddutum çok zor ve acılı bir emzirme donemi geçirmek. kabus gibiydi
selam kızlar..23. günümüzde ilk gezmemize çıktık..hava çok güzel, annemlerle birlikte pikniğe gittik..bebiş açık havada pek bi rahatladı, habire uyudu :)
medela, ameda vs yara yapıyor ama aventin masaj yapan bir ucu var. o yara bere içindeki meme uçalrıma nefes aldıran tek sey avent pompadır. dieğr tum markaların ucu aynı. avent hariçSağma makinesi daha çok yara yapar diyolar ne yapacagimi şaşırdım artık
medela, ameda vs yara yapıyor ama aventin masaj yapan bir ucu var. o yara bere içindeki meme uçalrıma nefes aldıran tek sey avent pompadır. dieğr tum markaların ucu aynı. avent hariç
slm..kızlar biz bugün dışardaydık.eve geldim bebeiş kaka yapmış..altını açtım neyse masaj yaptım bıraz.yine kak yaptı ama kaka denemez çişinin sarı hali ..telaşlandım neden öle olduki.halen daha öle geliyor..poposunu yara yapcak diye korkuyorum.birde çok kusuyor ya kesik kesik ama her emmesinden sonra kusuyor.normalmi?
mert ali bugn hiç susmadı hep ağladı... zinko aldık... iyi geldi gazı hemen çıkarttı rahatladı... kullanan varmı zinkoyu?
mert ali bugn hiç susmadı hep ağladı... zinko aldık... iyi geldi gazı hemen çıkarttı rahatladı... kullanan varmı zinkoyu?
ben şuan zinco kullanıyorum. sab simplex'den daha iyi geldi sanki bizim bebişe, bir de bitkisel olmasından dolayı daha rahatım.
bu da benim tosunum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?