2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar 7 haftalık hamileyim kesem büyük sıvım fazla çıktı korktum doğrusu bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Kızlar bebeklere güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz?

trukid oneririm. organik guneş kremi. unnado da yaza dogru kampanyası çıkar onu bekleyin derim.
geçen sene kullandık biz. evvelki yılalrda mustale kullanıyorduk ama trukid ondan daha guzel ve uygun fiyatlı. tek dezavantajı kısa omurlu olması. organik oldugu için raf ömr 1 yıl falan. en ufak tüpü alın derim bu yuzden.

kizlar meme başım yarıldı içi görünüyor artık mecburen silikon uç kullanayim dedim ama memem boşalmıyo sanki kullanan var mi

benim meme ucum yoktu ve silikon uçla emzirdim tam 3 ay!! tam tersi o uçlar bebeğin daha cok ısırmasına ve daha cok gaz yutmasına yolaçıyor. meme ucumdan et koptugunu hatırlıyorum. kanaması falan zaten rutindi artık
iyi gelecek pek birşey yok ne yazık ki. ayva çekirdeği kaynatmak, lansinoh krem vs vs hiçbir işe yaramadı bende. en iyi gelen şey her emzirme sonrası sağıp memelerimi açıkta bırakacak şekilde evde gezmekti. memelerim çok hızlı terar doldugundan her emzime sonrası sağıp tamamen boşaltıp 45 dk kadar havalandırıyordum. 2.çocuk yapma konusundaki en buyuk tereddutum çok zor ve acılı bir emzirme donemi geçirmek. kabus gibiydi

evet ergo alıcam galiba,en iyisi yarın bı daha Hülya Hanım la konnusayım

infant insert bu aydan sonra sıcak gelir imkansız kullanamazsınız. 1 aya kalmaz insert olmadan kullanabilirsiniz bence. insertin olayı şu: bebeği daha yukarda tutuyor ve bacaklarının fazlaca ayrılmasını engelliyor. ince bir battaniyeyle ergoya dolgu yapıpı kendi insretunuzu yapabilirsiniz :) zaten cok kısa kullanılacaktı. çok geçici bir donem yani

Sağma makinesi daha çok yara yapar diyolar ne yapacagimi şaşırdım artık

Kizlar yardım edin bana:26:

Canım ben slikon göğüs ucu aldım, ama benim acımı azaltmadı hatta daha çok acıdı, çünkü biraz büyük geldi benim meme ucuma bebiş tutmaya çalıştıkça ısırdı, bir de kötü bir histi, zavallı bebişimi çok uğraştırdı, ama senin mme ucuna daha uygun olabilir bilemiyorum, ben avent aldım dediğim gibi hiç kullanamadım, zaten meme ucuyla ilgili aldığım herşey çöp oldu, daha önce de yazdığım o 3 krem karışımı bir tek iyi geldi. Çünkü doğru emzirmene rağmen yaralar çok uzun süre geçmiyorsa bunun en büyük nedeni iltihap ve mantar. Bunlar varken bir de lansinoh gibi nemlendirici kremler sürünce daha kötü oluyor. Ben herkeste olur bekliyim geçer hatasına düştüm, aslında ilk olduğu anda bir uzmanla görüşmek lazım.

slm kızlar 7 haftalık hamileyim kesem büyük sıvım fazla çıktı korktum doğrusu bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Hiçbir fikrim yok canım, kötü birşey olsaydı doktorun söylerdi sanırım.

Çok sağol ondan alıyım o zaman.

Aynı fikirdeyim ilk günler, asla 2. çocuğu yapmam dedim. Sezaryende ilk ayağa kaldırdıkları an ve bir de ilk ay emzirmek tam kabustu. Şimdi daha sıcak bakıyorum, emzirme konusunda çok yanlış yapmışım(ilk gün 45 dakika memede tutmak gibi, meğer 5 dakikayı geçmemek lazımmış) bir daha umarım aynı hatalara düşmem. Çünkü bunları okuduğum halde yaptığım hatalardı, o ilk gün heyecanıyla süt gelsin diye mahfettim memeleri

yok şekerim yok:) kocam malesef epey bi bekliycek aşna fişneyi kayınbabayla kaynana günün her saatinde gelebiliyorlar. detaylı temizlik falan hak getire yani 40 ımız yalan oldu!! hiç mi düşünmezler ben anlamam ki. benim için no problemo da. kocişi napcaz

selam kızlar..23. günümüzde ilk gezmemize çıktık..hava çok güzel, annemlerle birlikte pikniğe gittik..bebiş açık havada pek bi rahatladı, habire uyudu :)

selam kızlar..23. günümüzde ilk gezmemize çıktık..hava çok güzel, annemlerle birlikte pikniğe gittik..bebiş açık havada pek bi rahatladı, habire uyudu :)

oh ne iyi olmuş bende her gün pansumana gidiyorum kızımı mecburen çıkartıyorum inşallah hastalanmaz havalarda sıcak şansıma ama benim havam düzelmedi dahaa

medela, ameda vs yara yapıyor ama aventin masaj yapan bir ucu var. o yara bere içindeki meme uçalrıma nefes aldıran tek sey avent pompadır. dieğr tum markaların ucu aynı. avent hariç

ben bu topicte avent diye diye dilimde tüy bitti hülya :) şuan sağ elimde kendisi, bebeğimden daha nazik davranıyor :) ilk 1 ay ameda kullandım her sağım sonrası lansinoh sürüyordum, yedek olsun diye 1 tane daha almıştım, 3 ay geçti ve 1. tüp bile bitmedi çünkü aventte hiç ihtiyaç olmuyor...

slm..kızlar biz bugün dışardaydık.eve geldim bebeiş kaka yapmış..altını açtım neyse masaj yaptım bıraz.yine kak yaptı ama kaka denemez çişinin sarı hali ..telaşlandım neden öle olduki.halen daha öle geliyor..poposunu yara yapcak diye korkuyorum.birde çok kusuyor ya kesik kesik ama her emmesinden sonra kusuyor.normalmi?

canım benim kızımda her emmeden sonra mutlaka kusuyo zararı yokmuş fazlasını kusuyomuşş buarada benim diş ağrılarım başladı ya doğumdan sonra diş ağrısı çeken varmı acaba

mert ali bugn hiç susmadı hep ağladı... zinko aldık... iyi geldi gazı hemen çıkarttı rahatladı... kullanan varmı zinkoyu?

bu da benim tosunum kızlar

Eklentiler

• $576469_372275546148810_100000991037310_1075612_1940611646_n.webp
    17 KB · Görüntüleme: 41
mert ali bugn hiç susmadı hep ağladı... zinko aldık... iyi geldi gazı hemen çıkarttı rahatladı... kullanan varmı zinkoyu?

bizde kullanıyoz zincoyu ama benim oğlanın gazdan başka sorunları var hiç ama hiç uyumuyor artık tükendiğimi hissediyorum bütün gün sürekli ağlıyor yalnızım ve artık altından kalkamıyom

ben şuan zinco kullanıyorum. sab simplex'den daha iyi geldi sanki bizim bebişe, bir de bitkisel olmasından dolayı daha rahatım.

ben şuan zinco kullanıyorum. sab simplex'den daha iyi geldi sanki bizim bebişe, bir de bitkisel olmasından dolayı daha rahatım.

canım aynen bende sab kullanıyordum ama bugün inanılmaz gazı oldu ağla ağla arabayla bile gezdirdik kar etmedi...
nöbetçi ecz. bulduk zinkoyu tavsiye etmişlerdi bana... gazı çıkarttı gerçekten içerisinde hep bitkisel yaplar var...
sağol cvp verdiğin için sen ne kadar süredir kullanıyorsun bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…