2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gıt evıne canım. insanın kendıne guvenı gelıyor aynı ıldeysen zaten hıc problem olmaz zorlanınca cagırırsın bızım gıbı farklı ılse de alışılıyor..
bugn doktor kontrolum vardı mecbur gıdecektım hastane ortamına goturmektense esımın ofıse goturdum odadan cıkaemamış. 1.5 saate dondum aldım. gitmesem aklım yaralarımda kalcak saglık bu . ve 10 gundur de hastayım halsızım ama bebegı ıcın ınsana guc gelıyor..senın normal dogumdu hemen toparlamışsındır. benım sezeryandı . huzur mıu zorluk mu dersen bence huzur. nerede rahatsan orda olmalısın canım.

farklı şehirlerdeyiz ama eşim ilgilidir çok şükür, yardım eder bana..hem zaten bebeğin herşeyiyle kendim ilgileniyorum, geceleri de yalnız yatıyorum bebekle, annem, kardeşlerim başka odada oluyolar..sadece yeme içme meselesinde yardımları oluyo bana..arada da ben banyo filan yapacakssam bebeği tutuyolar..evimi ve eşimi de çok özledim...buarada evet, normal doğumdu, toparlandım o yüzden..hatta bugün öğlen annem kalk çay koy bile dedi, baya toparlanmışım demekki!!!!!!!yeter artık bu lohusalık olayı....
canım, sana da geçmiş olsun..sen de daha iyi olursun inşallah...farklı bi şehirde yalnız olmanın zorlukları var tabi ama n'apalım, idare edicez..

Benim annem tatile gitti ramazanda gelicek sonra yinw gitcek. Zaten bende kalmiyordu, gunasiri gelip 4-5 saat durup gidiyordu. Simdi bakici ariyoruz, bakici alisana kadar 1-2 hafta dursun diye kayinvalidemi cagircaz ama onun da gelicegini sanmam. Yani butun gun yalniİm, esim sehir disina cikicak, o zaman gece de yalniz kalicam bebisimle.

Siz annelerinizi anlatinca anneme daha cok kiriliyorum, sutum zaten az bitmesin diye moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.

arkadaşlar sezeryandan sonra spor yapmaya başlayan var mı,ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
nette çok farklı bılgıler var,biri 2 ay,bırı 3,bırı 4 ay diyor.power plate e başlıym dedım onlarda 6 ay dıyo.iyice kafam karıstı :44::44: lütfen fikir verir misiniz :26:

Anam hastayım size, ayrıca da hayranım, ben yemeğe vakit bulamıyorum yaratık oğlumdan siz spordan bahsediyorsunuz, benim şuan yaptığım tek spor uykusuz kalabilme sporu.

arkadaşlar sezeryandan sonra spor yapmaya başlayan var mı,ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
nette çok farklı bılgıler var,biri 2 ay,bırı 3,bırı 4 ay diyor.power plate e başlıym dedım onlarda 6 ay dıyo.iyice kafam karıstı :44::44: lütfen fikir verir misiniz :26:

sezeryan hakkında fikrim yok, ben mekik çekmeye başladım, yarın da yürüyüşe başlıcam inşallah ama sezeryan da biraz daha beklemek gerekiyodur heralde

Bana doktor, yurume yuzme serbest, karin egzersizleri 6 ay yasak dedi

Son düzenleme:
Benim annem tatile gitti ramazanda gelicek sonra yinw gitcek. Zaten bende kalmiyordu, gunasiri gelip 4-5 saat durup gidiyordu. Simdi bakici ariyoruz, bakici alisana kadar 1-2 hafta dursun diye kayinvalidemi cagircaz ama onun da gelicegini sanmam. Yani butun gun yalniİm, esim sehir disina cikicak, o zaman gece de yalniz kalicam bebisimle.

Siz annelerinizi anlatinca anneme daha cok kiriliyorum, sutum zaten az bitmesin diye moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.

tatile mi gitti!!!!!!canım yaa, kırılırsın tabi...ama annede olsa işte herkes katlanamayabiliyo...benim annem güya yardım ediyo ama sık sık da söyleniyo...duymazdan gelmeye çalışıyorum...

Anam hastayım size, ayrıca da hayranım, ben yemeğe vakit bulamıyorum yaratık oğlumdan siz spordan bahsediyorsunuz, benim şuan yaptığım tek spor uykusuz kalabilme sporu.

çokşükür benim kızım çok problemli değil 1-2 saat spor yapabılrım yoksa bu göbek gıtmıycek valla,senin zaten kosusturmacadan spora ıhtıyacın yoktur eminim

Benimki de aynı, üstelik yetmeyen sütümü bir de kusuyor sıpa, arada da mama veriyorum ben, ama kilo alımı normalin de üstünde olduğu için dert etmiyorum ben.

kilo alımı iyi olduğuna göre sorun yok..maşallah...benimkii de kusuyo, ama normalmiş..

kızımı uyuttuum.dün zor ve yorucu bi geceydi.ev kalabalıktı,sanırım bu yüzden kızım biraz huzursuz oldu.uyuyamadı,yorgun düştü.uykuya dalamayıncada daha çok huysuzlandı.uykusuzum.temzmilik da yaptım yoruldum..biraz dinlenebilirsem kızım uyanmadan dinleneyim....of yaz geldi.dolapları düzenlemem lazım.bugünlerde yapmam lazım inşallah yapabilirim..şimdilik ben kaçar.görüşürz anneler ve meleklerii:16:

kolay gelsin canım...çok yorma kendini....

Herkese selam; Çok mutluyum çünkü yarın evime gidiyorum:32::32:

Dün babam Afyondan gelince ''salı sabah Giresun'a toplantıya gidiyoruz, tosyadan geçeceğiz'' deyince benim gözler faltaşı gibi açıldı, ''ne tosya mı, o zaman bizide götürün'' dedim; annemde garibim hani bebeği kırklayacaktık, afyona termale gidecektik dedi, bende yaa ben evimi özledim dedim( kocamı,düzenimi özledim diyemiyorum tabi:1:) annemde canım ya, ''yoksa burada rahat değil misin'' dedi... bende ''anne 17 şubattan beri buradayım ve çok rahattım, (Rabbim annemden de babamdan da razı olsun) ama kendini benim yerime koy sen anneannemlerdeyken evni özlemiyor musun'' dedim(ki anneannemde annem oraya gidince anneme hiç iş yaptırmazdı, annem orada çok rahat eder) oda ''haklısın kızım, tamam o zaman gidelim'' dedi... ve yarın sabah tosyaya evime gidiyorum, yaklaşık on gün kadar annemde bizimle kalacak:32::32:

gözün aydın :) ne güzel, evine gidiyosun artık...ben de aynı dertteyim...annemlere gidiyim deyince, 40 yemeği yapıcaz diyolar...ama o yemek için yorulucak ve yine bi sürü söylenecek :(

2 yaşına kadar kullanılıyormuş, şuan dışarı çıkıp gezmedim tabi ama evde denedim, çok rahat gözüküyor, gezince de ayrıntılı yorum yaparım.

Yeldene dediğim gibi yukarıda canım, deneyince ayrıntılı yorum yazarım en kısa zamanda;) Canım günde 2 kere yapıyorsa o kakadan çok gazdan olabilir, alttan gaz çıkarmak içinde ıkınıp kızarıyorlar.
canım naptın aldığın ürünü denedin mi, bende yarın tosyaya gidince eşime göstereceğim, ona göre hangisi içimize sinerse onu alacağım, bu arada gaz sorunudur demişsin, ama zinko kullanıyoruz, alttan çıkarttığı gazında haddi hesabı yok:1: ama ne zaman kakayı yaparsa o zaman rahatlıyor yavrum

Eki Görüntüle 401975

kızlar bebeklerinizi bu şekilde uyutmayı denemediyseniz mutlakaaaaaaaaaaa deneyin deliksiz 3 saat rahat uyuyo aden 2 gündür deniyorum ve acayip rahatladı bu pozisyonda kendini kucağımda yatıyomuş gibi hissediyo ve ellerini yüzüne çarpmadığı için uyanmıyo
maşaAllah barekallah:nazar::nazar::nazar:, bende denedim ama bizim ki daha küçük olduğundan(35 günlük) kabullenmedi bu yatışı

bu da benim tosunum kızlar
ay maşaAllah barekallah, nigolim başka sorunlarla uğraşıyorum demişsin, inşaAllah ciddi büyük sorunlar değildir:44:

annemin evi de olsa misafirlik artık sıktı, evime gitmek istiyorum..annemler kırkı çıksın diye ısrar ediyo, daha 2 hafta var ona da .............annemlerin evde gerginlik, tartışma eksik olmuyo...güya yemeğim önüme geliyo ama hergün bi tartışma dinliyorum..off, çok sıkıldım...bi kaç güne bi bahane bulup gidicem sanırım..
canım benim ya Rabbim yardımcın olsun, ama şunu unutma ki annenin evinde ne kadar rahatta olsan insan kendi evini özlüyor, ben tosyayı hiç sevmediğim halde, annemin evinde rahat olduğum halde evime gideceğim diye mutluyum, bu yüzden inşaAllah sende tez zamanda evine dönersin:16::16:

Canım senin adına sevindim, ben Keçiörendeki anneme bile gidince evimi özlüyorum, seni anlıyorum, kocanın da evinin da tadını çıkar.
Tşk ederim, arkadaşımda öyle diyor, ben bir günlüğüne anneme gidiyorumda özlüyorum, sen ikibuçuk aydır iyi durdun diyor:52:

güzel anneler ben doktoruma spor yapabilirmiyim diye sorduğumda tabi ki yapabilirsin demişti ama dikişlerime zarar veririm diye korkuyorum iç dikişlere birşey olursa dedim korkma dikişlerin çok iyi durumda iyileşen dikişler bir daha açılmaz yap sen sporunu hem yaz geliyor bir yerden başlamak lazım dimi demişti:)) doktorumun dediğine göre 40kontrolüne gelen annelerin dikişleri iyileşmişse ve anne kendini rahat hissediyorsa spor yapmasına izin veriyorlarmış. ben 1 aydır yapıyorum hiç sorun da yaşamadım ama herkes yine de kendi doktorunu dinlesin durumunuzu en iyi kendi doktorunuz bilir ben sadece paylaşmak istedim:42: aa birde normal mekik değil kızlar ayaklar hafif karına doğru çekik havada olacak başınızı karnınıza doğru çekerken ayakları da başınıza doğru çekeceksiniz anlatabildin mi emin değilim:44: normaline pek sıcak bakmıyorlar birde yine ayaklar havada eller başınızın altında bir pozisyon var ya yan karın kasları için birde ona izin var ama çok aydası oluyor eğer ben anlatamadıysam internete yazın sezeryan sonrası karın egzersizi diye çıkıyor:1:

canım naptın aldığın ürünü denedin mi, bende yarın tosyaya gidince eşime göstereceğim, ona göre hangisi içimize sinerse onu alacağım, bu arada gaz sorunudur demişsin, ama zinko kullanıyoruz, alttan çıkarttığı gazında haddi hesabı yok:1: ama ne zaman kakayı yaparsa o zaman rahatlıyor yavrum

CAnım ürün çok rahat ama bizim bebiş içinde çok oynuyor ya, içinde kurbağa pozisyonunda durması lazım ama bizimkisi ayağa kalkar gibi yapıyor, ben de korkuyorum elle tutuyorum, pek dışarı çıkıp rahat rahat gezebilecek şekilde alıştıramadım henüz:(

dmf ve umudumm kızlar maşallah yakışıklı oğluşlarınıza pek şekerler :nazar::nazar::nazar:
kızı kel olan bir anne olarak saçlarınada hayran olmamak elde değil :nazar:

zinco kullanan arkadaşlar ben ilk defa bugün denedim
kzım kaka yapmadı azcık alttan pırtlattı ama aklıma takılan
verdiğimden beri sarhoş gibi uyuyor
acaba uyuması normalde ben alışkın olmadığımdan tuhafımamı gitti :111:
yoksa bu damla kızı sersemlettimi :97:

$529965_402552559777098_100000670720340_1247442_646688941_n.webp $546657_402549006444120_100000670720340_1247439_220698411_n.webp $575993_396096913755996_100000670720340_1229047_852994492_n.webp $577919_402547933110894_100000670720340_1247435_1979858755_n.webp
kızlar bu da benim minnak Alya'm :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::

zinco kullanan arkadaşlar ben ilk defa bugün denedim
kzım kaka yapmadı azcık alttan pırtlattı ama aklıma takılan
verdiğimden beri sarhoş gibi uyuyor
acaba uyuması normalde ben alışkın olmadığımdan tuhafımamı gitti :111:
yoksa bu damla kızı sersemlettimi :97:

Bizde öyle bir etki yapmadı, rahatladığı için uyuyordur canım.;)

Back
X