- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #50.341
gıt evıne canım. insanın kendıne guvenı gelıyor aynı ıldeysen zaten hıc problem olmaz zorlanınca cagırırsın bızım gıbı farklı ılse de alışılıyor..
bugn doktor kontrolum vardı mecbur gıdecektım hastane ortamına goturmektense esımın ofıse goturdum odadan cıkaemamış. 1.5 saate dondum aldım. gitmesem aklım yaralarımda kalcak saglık bu . ve 10 gundur de hastayım halsızım ama bebegı ıcın ınsana guc gelıyor..senın normal dogumdu hemen toparlamışsındır. benım sezeryandı . huzur mıu zorluk mu dersen bence huzur. nerede rahatsan orda olmalısın canım.
farklı şehirlerdeyiz ama eşim ilgilidir çok şükür, yardım eder bana..hem zaten bebeğin herşeyiyle kendim ilgileniyorum, geceleri de yalnız yatıyorum bebekle, annem, kardeşlerim başka odada oluyolar..sadece yeme içme meselesinde yardımları oluyo bana..arada da ben banyo filan yapacakssam bebeği tutuyolar..evimi ve eşimi de çok özledim...buarada evet, normal doğumdu, toparlandım o yüzden..hatta bugün öğlen annem kalk çay koy bile dedi, baya toparlanmışım demekki!!!!!!!yeter artık bu lohusalık olayı....
canım, sana da geçmiş olsun..sen de daha iyi olursun inşallah...farklı bi şehirde yalnız olmanın zorlukları var tabi ama n'apalım, idare edicez..