- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.381
Geçen ki emme krizinin ertesi günü öğlen 12de yatmıştı ve akşama doğru 6:30da uyanmıştı, ara ara emmek için uyandı ama geri uyudu, dünde emme krizi geçiren oğlum bugünde 11den beri uyuyor, saat 1'e doğru uyandı emdi geri uyudu, hala uyuyor... geçenkinde gündüzleri uyumasına alışkın olmadığım için bu kadar uyumasına endişelenmiştim, ama bu sefer emme krizinin ardından büyüme uyuması galiba diye düşünüyorum....(Oğlum şu an büyüme atağı geçiriyor)
geçmiş olsun canım dmekki bebişlerin nefessiz kalması sırayla hepimizin basına gelecekbir de biz sürekli yasıyoruz diyorsun Allah korusun kuzunu canım kötü düşünme. hep yanında olmamız lazımm demekki. en önemlisi panik yapmamakmıs onu anladım ben
sağolasın canmyarım su bardağı canım
biliyodum ama ölçmeden söylemek istemedim yarım su bardağı çıktı demin ölçtüm
ilk oldugunda daha 4 günlüktü ben yanındaydım bi anda morardı nefes alamıyo dik tuttum ve ağlayarak çığlıklar atarak annemi eşimi çağırdım bas bas bağırdım ve saatlerce kendime gelemedim uyumaktan korktum şimdilerde ise dik tutup parmağımla agzını açmaya nefes almasına yardımcı olmaya çalışıyorum panik olmamak gerek
benim bebeğimde memeyle savaş içinde.. 5 dk emerse şanslıyım. yok yok 3 dk da atıyo mememi,ağlamaya başlıyo.. dün doktora götürdük gaviscon verdi sürekli kustuğu için.. içtiğini kusuyo zaten 3 dk da ne emiyodur merak ediyorum..
doktorun güvenilir ve ilgili biri mi?
nasıl kusuyo bebeğin
benimki fışkırır tarzda kusuyo mesela bu riskli olanı
ewet ilgili ve uzman bi doktor.. ilaç yanlısı değil bende gaviscon yazınca şaşırdım ama iyi geldi sanki, bugün biraz daha iyiyiz maşallah.
benim bebeğim her türlüsünden kusuyo maalesef, emerken fışkırtarak kusuyo ama az..daha da almıyo memeyi, sıkıntıya giriyo..
günde kaç kez veriyorsun canm
bana da yazdı dr da kullanmak istemedm daha çok küçük diye
tok karna günde 3 kez yazıo
kızlar kısır yiyin bol süt yapıyor.bulgur zaten süt yapar.dün ben bol yeşillikli kuru soğanlı yeşil soğanlı kısır yaptım içinede boll kimyon kattım soğanlar bebişime gaz yapmasın diye öylede oldu.
kalanıda dolaba koydum çok yapmıştım.bebişten fırsat olmuyo yemek yapmaya bende abur cubur yerine kısır yiyorum.üzerinede içim yanıyo bolbol su içiyorum maşallah sütüm artıyor
cok korkunc ya. uyuyamazsın tabi uyunur mu bizde nöbet tuttuk annemle. evvelsi aksam oldu ama biz daha yeni yeni kendimize geliyoruz. ii ki annem yanımdaydı diyorum o hemen ters çevirdi cocugu bosaldı agzındaki kusmuklar.
günde 3, sabah öğle akşam emdikten sonra sütüme karıştırıyorum bi paketini, biberonun emzik kısmıyla içiriyorum..
düşün yani halimizi saat başı önlük değiştirmek zorunda kalıyorum, sürekli kusuyo kusmadığı zaman da tükürük akıtıyo..
haklısın artık doktorlara bile güvenmek zor ama benim doktorum ilaç karşıtı bi doktor ,,gaviscon verince güvendim ve veriyorumm.. inşallah şifa olur bebişlere..
Süt için hurma yiyin bol bol su için. ben kuru soğan yedim pazar günü yavrum 2-3 gün gaz yapmaktan bi hal oldu.ben sağdığım için çok fazla çıkmıyo ama yinede gün geçtikçe çoğalıyo.
canım son bi sorum olacak bir poşeti ne kadar süte kkatıyorsun
Rabbim bebişlerimize şifa versin inşallah
yaklaşık 2 yemek kaşığı süt sağıyorum hemen elimle , bardakta iyice karıştırıp biberon ucuyla içiriyorum.. daha az sağarsam koyu oluyo mama gibi, onu sende göz kararı ayarlayabilirsin cnm..
ohh afiyet olsun canım benimde canım kısır cekio ama bana sakın yeme dediler asırı gaz yapar çiğ bulgur dediler bi sorun olmuo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?