2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnmkide dün nerdeyse hiç uyanmadı desem yeridir..sadece emmek için uyandı..o kdr rahattıki btn işlerimi yaptm..ama gece uyumaz dedm çok şükür gecede normal uykusunu uyudu sanırm artk oğlum büyüdü

ilk oldugunda daha 4 günlüktü ben yanındaydım bi anda morardı nefes alamıyo dik tuttum ve ağlayarak çığlıklar atarak annemi eşimi çağırdım bas bas bağırdım ve saatlerce kendime gelemedim uyumaktan korktum şimdilerde ise dik tutup parmağımla agzını açmaya nefes almasına yardımcı olmaya çalışıyorum panik olmamak gerek

cok korkunc ya. uyuyamazsın tabi uyunur mu bizde nöbet tuttuk annemle. evvelsi aksam oldu ama biz daha yeni yeni kendimize geliyoruz. ii ki annem yanımdaydı diyorum o hemen ters çevirdi cocugu bosaldı agzındaki kusmuklar.

benim bebeğimde memeyle savaş içinde.. 5 dk emerse şanslıyım. yok yok 3 dk da atıyo mememi,ağlamaya başlıyo.. dün doktora götürdük gaviscon verdi sürekli kustuğu için.. içtiğini kusuyo zaten 3 dk da ne emiyodur merak ediyorum..

Kızlar verem asısı yara olup kabuklasmazsa ası tutmamıs demek oluyomus,bı kac ay sonra tekrar yapılmalıymıs,bu dogrumu acaba? Yara olan oldumu?

doktorun güvenilir ve ilgili biri mi?
nasıl kusuyo bebeğin
benimki fışkırır tarzda kusuyo mesela bu riskli olanı

doktorun güvenilir ve ilgili biri mi?
nasıl kusuyo bebeğin
benimki fışkırır tarzda kusuyo mesela bu riskli olanı

ewet ilgili ve uzman bi doktor.. ilaç yanlısı değil bende gaviscon yazınca şaşırdım ama iyi geldi sanki, bugün biraz daha iyiyiz maşallah.
benim bebeğim her türlüsünden kusuyo maalesef, emerken fışkırtarak kusuyo ama az..daha da almıyo memeyi, sıkıntıya giriyo..

günde kaç kez veriyorsun canm
bana da yazdı dr da kullanmak istemedm daha çok küçük diye
tok karna günde 3 kez yazıo
1 poşeti suda eritip veriorsun değil mi
ben su vermiordum normalde

Son düzenleme:
günde kaç kez veriyorsun canm
bana da yazdı dr da kullanmak istemedm daha çok küçük diye
tok karna günde 3 kez yazıo

günde 3, sabah öğle akşam emdikten sonra sütüme karıştırıyorum bi paketini, biberonun emzik kısmıyla içiriyorum..
düşün yani halimizi saat başı önlük değiştirmek zorunda kalıyorum, sürekli kusuyo kusmadığı zaman da tükürük akıtıyo..
haklısın artık doktorlara bile güvenmek zor ama benim doktorum ilaç karşıtı bi doktor ,,gaviscon verince güvendim ve veriyorumm.. inşallah şifa olur bebişlere..

ohh afiyet olsun canım benimde canım kısır cekio ama bana sakın yeme dediler asırı gaz yapar çiğ bulgur dediler bi sorun olmuo mu?

cok korkunc ya. uyuyamazsın tabi uyunur mu bizde nöbet tuttuk annemle. evvelsi aksam oldu ama biz daha yeni yeni kendimize geliyoruz. ii ki annem yanımdaydı diyorum o hemen ters çevirdi cocugu bosaldı agzındaki kusmuklar.

ayy kızlar gecmiş olsn ya siz anlattıkça korktum ben Allah esirgesin yavrucuklarımızı

Süt için hurma yiyin bol bol su için. ben kuru soğan yedim pazar günü yavrum 2-3 gün gaz yapmaktan bi hal oldu.ben sağdığım için çok fazla çıkmıyo ama yinede gün geçtikçe çoğalıyo.

canım son bi sorum olacak bir poşeti ne kadar süte kkatıyorsun
Rabbim bebişlerimize şifa versin inşallah

Süt için hurma yiyin bol bol su için. ben kuru soğan yedim pazar günü yavrum 2-3 gün gaz yapmaktan bi hal oldu.ben sağdığım için çok fazla çıkmıyo ama yinede gün geçtikçe çoğalıyo.

bende nohut yedim geçen gün, oğlum kıwrım kıwrım kıwrandı hay yemez olaydım ama en sevdiğim yemek olunca dayanamadım..
kızlar sütünüzün çoğalması için uykuyu tawsiye ediyorum, malum bebeklerle çok zor uyumak ama ben anneme veya eşime emanet edip arada uyuyorum ve uyanınca göğsüm dolmuş oluyo, gece uyandığımda da aynı şekilde. maltana ve rezene içiyorum hergün ve de bol su..

canım son bi sorum olacak bir poşeti ne kadar süte kkatıyorsun
Rabbim bebişlerimize şifa versin inşallah

yaklaşık 2 yemek kaşığı süt sağıyorum hemen elimle , bardakta iyice karıştırıp biberon ucuyla içiriyorum.. daha az sağarsam koyu oluyo mama gibi, onu sende göz kararı ayarlayabilirsin cnm..

yaklaşık 2 yemek kaşığı süt sağıyorum hemen elimle , bardakta iyice karıştırıp biberon ucuyla içiriyorum.. daha az sağarsam koyu oluyo mama gibi, onu sende göz kararı ayarlayabilirsin cnm..

çok sağol canm teşekkür ederm inşallah hemen iyileşir yavrularımız

ohh afiyet olsun canım benimde canım kısır cekio ama bana sakın yeme dediler asırı gaz yapar çiğ bulgur dediler bi sorun olmuo mu?

içine bol kimyon koyuyorum canım.bi de gazlı şeyler yiyince 2 çay kaşığı kimyon alıp ağzıma su ile yutuyorum.hiç bişeyi kesmedim herşeyi yiyebiliyorum bu yöntemle

mesela geçen nohut yemeği yedim tabağımın içine kimyon attım.bide üstüne dediğim gibi kimyon içtim bi şeycik olmuyo rahat ol

Geçmişe şöyle bir göz attım;

Nefesi tıkanan bebişlerimiz olmuş Rabbim onları bizlere bağışlasın, kimseye yaşatmasın,

Bu arada sudan bahsedilmiş, bebeğe su vermeyin tavsiyesi bana mantıksız geliyor, araştırıyorum tıbbi bir sebebide yok, ben bebeğime günde bir-iki çay kaşığı veriyorum, çünkü insan vücudunun üçte ikisi sudan oluşur, bebeklerimize dışardan o kadar çok şey veriyoruz ki, yok vitamin, yok gaz giderici, yok ateş düşürücü, yada gaz sancısı çektiği zaman yapılan bitkisel şeyler, onlara gelince zararı yokta suda mı var, ki onların neyle, nasıl yapıldığını bilmiyoruz, su onların yanında o kadar masum ki, birde sıcaklar da artmaya başladı, benim oğlum sıcağı sevmiyor ve ben hiç değilse bir-iki kaşık veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…