- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.401
ayy kızlar gecmiş olsn ya siz anlattıkça korktum ben Allah esirgesin yavrucuklarımızı
Emzıren anne nıye sakız cıgnemezmıs?
merviş zeytinyağını çok denedim ama hala sonuc yok dün gece dereceyle uğraştım bayagı ama maalesefannende 4-5 ayda yumurta deneyebilir dikkat et :)
kızlar benim kızım sırtüstü yatarken kafasını çok kaldırıyor kalkmak istiyor. hatta ben ellerinden tuttugumda beline kadar yukarı kalkıyor. kendi kendine bırakıyorum oynaya oynaya yastıktan kayıyor yataga enlemesine yatıyor çok hareketli. böyle olan var mı?
hiç netten araştırmadınmı canım.al ben senin için araştırdım demin
belki işine yarar
Halkali sling kullanma
Geçmişe şöyle bir göz attım;
Nefesi tıkanan bebişlerimiz olmuş Rabbim onları bizlere bağışlasın, kimseye yaşatmasın,
Bu arada sudan bahsedilmiş, bebeğe su vermeyin tavsiyesi bana mantıksız geliyor, araştırıyorum tıbbi bir sebebide yok, ben bebeğime günde bir-iki çay kaşığı veriyorum, çünkü insan vücudunun üçte ikisi sudan oluşur, bebeklerimize dışardan o kadar çok şey veriyoruz ki, yok vitamin, yok gaz giderici, yok ateş düşürücü, yada gaz sancısı çektiği zaman yapılan bitkisel şeyler, onlara gelince zararı yokta suda mı var, ki onların neyle, nasıl yapıldığını bilmiyoruz, su onların yanında o kadar masum ki, birde sıcaklar da artmaya başladı, benim oğlum sıcağı sevmiyor ve ben hiç değilse bir-iki kaşık veriyorum
sağarak süt veren anneler..
bir öğünde kaç cc içirmek gerek 2 aylık bebeğe??
Geçmişe şöyle bir göz attım;
Nefesi tıkanan bebişlerimiz olmuş Rabbim onları bizlere bağışlasın, kimseye yaşatmasın,
Bu arada sudan bahsedilmiş, bebeğe su vermeyin tavsiyesi bana mantıksız geliyor, araştırıyorum tıbbi bir sebebide yok, ben bebeğime günde bir-iki çay kaşığı veriyorum, çünkü insan vücudunun üçte ikisi sudan oluşur, bebeklerimize dışardan o kadar çok şey veriyoruz ki, yok vitamin, yok gaz giderici, yok ateş düşürücü, yada gaz sancısı çektiği zaman yapılan bitkisel şeyler, onlara gelince zararı yokta suda mı var, ki onların neyle, nasıl yapıldığını bilmiyoruz, su onların yanında o kadar masum ki, birde sıcaklar da artmaya başladı, benim oğlum sıcağı sevmiyor ve ben hiç değilse bir-iki kaşık veriyorum
niye çiğnemezmiş
bende bılmıyomkı,cıgnenmezmıs oyle dıollar:)
oğlumun karnını doyuraym da ilaç vereym dedm emzirdm kustu üzülme dedm kendi kendime
tekrar emzr tekrar emzrmeye başladım emerken kustu yine ağız dolusu
aç ağlıo ilaç vermem gerekio emzireym diyorum emiyo ama öyle sinirli ki kıza kıza emiyo
yıkıyo bunlar beni hep aç hep huzursz hep ağlıo
merhaba kızlar sohbetinize bazen dalıp gidiyorum kitap okur gibi.. duygulanıyorum okurken bazen diyorum ben de bu sohbette olacaktım sonra miniğimi düşünüp o bana yaşatacak nasip olursa diyorum bu arada oğlum olacağını öğrendim rabbim bebeklerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir de sıkıntılarınızı alıp ferahlık versin şimdi bana kızan da olur ama yaşadığınız zorluklar bile o kadar güzel ki rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın amin..
merhaba kızlar sohbetinize bazen dalıp gidiyorum kitap okur gibi.. duygulanıyorum okurken bazen diyorum ben de bu sohbette olacaktım sonra miniğimi düşünüp o bana yaşatacak nasip olursa diyorum bu arada oğlum olacağını öğrendim rabbim bebeklerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir de sıkıntılarınızı alıp ferahlık versin şimdi bana kızan da olur ama yaşadığınız zorluklar bile o kadar güzel ki rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?