2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay sorma benimkide öyle aşırı hareketli.1 dk durmuyor uyanıkken.
cnm araştırdım bunları falan okudum denedim ama olmadı. sizlerden kullanıp memnun olan varmı anlamında sordum benmi beceremedim acaba
hiç netten araştırmadınmı canım.al ben senin için araştırdım demin
belki işine yarar

Halkali sling kullanma

ben mama verdiğim için su da veriyorum bi kaç damla her besilenmede. ama doktor verebildiğin kadar ver dedi.havalar ısınıyo sıkıtıya girmesin dedi.ama sadece anne sütü alan bebklerde gerek yok bence

oğlumun karnını doyuraym da ilaç vereym dedm emzirdm kustu üzülme dedm kendi kendime
tekrar emzr tekrar emzrmeye başladım emerken kustu yine ağız dolusu
aç ağlıo ilaç vermem gerekio emzireym diyorum emiyo ama öyle sinirli ki kıza kıza emiyo

yıkıyo bunlar beni hep aç hep huzursz hep ağlıo

sağarak süt veren anneler..
bir öğünde kaç cc içirmek gerek 2 aylık bebeğe??

benim oğlumda 2 aylık ve ben sütü sağarakk veriyorum belli biölçüm yok ben oğlum acıktıkça 100ml biberona koyuyorum bazen hepsini içiyo hatta daha fazla istiyo ama bazende bi miktarını içiyo tek bildiğim bebeklerin günde en az 750 ml süt içtikleri bazen bu değer olmuyo bazen geçiyo ama oğlumun kilo alımı iyi o yüzden sıkıtı etmiyorum

bende bi akrabamızın tavsiyesiyle biberona koyup öyle veriyorum yavrunun ciğerleri yanar su ver dedi ben de önce kaşık kaşık veriyodum biberona koyunca fazla içer diye ama fazla içmiyolar kızım bi iki çekiyo sonra diliyle biberonun memesini atıyor.heleki banyodan sonra iyice susasıyo yanıyo yavrular verin bi şeycik olmaz.dün banyo yaptırdım nasıl içiyo canımıniçi kızım

Yahu bu dana bı koldan ıkı bacaktan ası oldu ama eller kollar hıc durmuyo nasıl hareketlı,agrı yapmazmıkı sonradan,helekı boyle harekete,yav nebılım hamıleyken ası oldugumda 3 gun oynatamamıstım kolumu,aman keyfı pek yerınde atesımız duragan sımdılık,geceyıde bı atlatırsak ohh cekıcem

Slm... Dün oğlumun poposunda bir sivilce farkettim. Daha doğrusu makatın hemen yanında çiban gibi bişeydi. Bugünde kontrolü vardı doktor krem verdi. 5900 olmuş oğlum. Boyuda 58,5

Uzun zaman evde kalınca az dolaşınca hemen yorulduk geldik yattık oğlumla oğlum yeni uyandı. Kızımla babası da parka çıktı...

Selimhan huysuzlanıyor... İyi sohbetler...

merhaba kızlar sohbetinize bazen dalıp gidiyorum kitap okur gibi.. duygulanıyorum okurken bazen diyorum ben de bu sohbette olacaktım sonra miniğimi düşünüp o bana yaşatacak nasip olursa diyorum bu arada oğlum olacağını öğrendim rabbim bebeklerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir de sıkıntılarınızı alıp ferahlık versin şimdi bana kızan da olur ama yaşadığınız zorluklar bile o kadar güzel ki rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın amin..

Arkadaşlar bir şey soracağım, bebeklerimiz uyanık olduklarında onlarla nasıl vakit geçiriyorsunuz, yani uyanık oldukları her saniye bizim için değerli ve bu vakitlerini kişisel ve zihinsel gelişimini artıracak şekilde değerlendirmek istiyorum...

Benim yaptıklarım
1- Uyanık olduğu vakitlerde evimi onunda kucağıma alarak topluyorum, hem odaları hem eşyaları anlatıyorum..
2-Sürekli ailemizden, hayallerimizden bahsediyorum,
3-Uyuturken söz ve bestesini kendim oluşturduğum ninniler söylüyorum,
4-Sürekli agucuk-bugucuk oyun oynuyorum

Daha farklı neler tavsiye edersiniz:44:

kızlar merhaba.
gecen haftalarda cloud-b nın uyku arkadasını almıştım kızıma bır ark.ımızın tavsıyesoıyle.. Cloud-B Uyku Arkadaşım Kuzucuk - e-bebek.com bu kuzucugu kızım secmeye basladı seslerı de uyumaya dalmada işe yarıyor sadece gece uykusunda alışsın dıye gunduz yanına koymuyorum pek
bugunde sehır fırsatında yıne cloud-b nın tavana yıldız yapan kaplumbagasından var. e bebekte 80 sehır fırsatıyla 30 tl ıkı tanesı 58 tl . ben faydalandım umarım onu da sever oyuncakl arayan ark.lara duyurulur..

...ANKARALI ANNELER...
GİMAT TOPTANCILAR SİTESİNDE NEWGROSS DİYE Bİ MARKET VAR..
PRİMA PREMİUMLAR 20.99 TL, NORMAL PRİMALAR 23.90, MOLFİX 19,50 TL.
Heryönden çok uygun fiyatları olan bi market
bugün ordaydık ve 2 araba alışveriş yaptık

Son düzenleme:

cnm seni çok iyi anlıyorum bende aynı şekildeyim ama bgn daha iyiyiz sende stres olma geçecek bu sıkıntıyı yaşayan çok kşi war, ben dünden beri soruyorum akrabalara arkadaşlara, nerdeyse hepsinin bebeği geçirmiş bunları..sakin sakin..emmiyosa zorlama, ama hiç emmiyo aç kalıyosa sağıp biberonla vermeyi dene..

hayırlı olsun canım Rabbim saglıkla kucagına almanı nasip etsin oglunu.

hayırlı olsun canım Rabbim saglıkla kucagına almanı nasip etsin oglunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…