- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.421
oğluşumu yıkadım mis oldu:))) konak olmuş yavrum( araştırıyorum bakalım ne yapabilirim.. hıı birde burnu sümük dolu nefes alamıyor nasıl temizlicem? fiz serum sıkıyorum amaıhıh cıkmıyor cıkanlarıda peçeteyle alıyorumm aslında kustugunda agzndan burnundan geldiğnden kuruyor içerde ondan
oğluşumu yıkadım mis oldu:))) konak olmuş yavrum( araştırıyorum bakalım ne yapabilirim.. hıı birde burnu sümük dolu nefes alamıyor nasıl temizlicem? fiz serum sıkıyorum amaıhıh cıkmıyor cıkanlarıda peçeteyle alıyorumm aslında kustugunda agzndan burnundan geldiğnden kuruyor içerde ondan
offffffffffffffffffffffffffffff aden 12. hafta atağı geçiriyor 3 gündür sürekli kucağımda bir dakika koltuğa bırakamıyorum sebebsiz ağlamalar hırslanmalar böğü böğü diye meme asılıp çığlk atıp tekrar bırakmalar dik pozisyonda oturmak istemesi gündüzleri toplasan 3 saat uyuması gecede uyumak bilmemesi sinirlerimi hoplattı kaç saattir ağlıyorum kimsem yok burda çekip gitmek istiyorum annemin yanına hatta kaçasım var bide bunların üstüne eşimin 9 da eve gelip acayip sacma konuşmaları beni delirtiyo artık tek benmiymişim anne olan hamile kalan cok mıy mıy mışım sanki ne yemek yapıyomuşum dünde bügün yediği yemek varmış byfendi yorgunmuş yemeğini yiyip sigara içip keyif yapıcakmış almış şarabı eline Allahım odakka isyan ettim tabi ağlaya ağlaya şimdi aden kucağında oturuyo ama cok cnm sıkkın
offffffffffffffffffffffffffffff aden 12. hafta atağı geçiriyor 3 gündür sürekli kucağımda bir dakika koltuğa bırakamıyorum sebebsiz ağlamalar hırslanmalar böğü böğü diye meme asılıp çığlk atıp tekrar bırakmalar dik pozisyonda oturmak istemesi gündüzleri toplasan 3 saat uyuması gecede uyumak bilmemesi sinirlerimi hoplattı kaç saattir ağlıyorum kimsem yok burda çekip gitmek istiyorum annemin yanına hatta kaçasım var bide bunların üstüne eşimin 9 da eve gelip acayip sacma konuşmaları beni delirtiyo artık tek benmiymişim anne olan hamile kalan cok mıy mıy mışım sanki ne yemek yapıyomuşum dünde bügün yediği yemek varmış byfendi yorgunmuş yemeğini yiyip sigara içip keyif yapıcakmış almış şarabı eline Allahım odakka isyan ettim tabi ağlaya ağlaya şimdi aden kucağında oturuyo ama cok cnm sıkkın
sakin olmaya çalış hayatım,kendine zarar biliyorsun. erkeklerin hangisi düşünceli ki ben daha görmedim. bu atak dönemleri gerçekten çok ama çok zor geçiyor,yeni atlattık bizde 12. haftaya gelmedik daha. Allah sabrını verir inşallah. bende annemde kalıyorum 2 gündür dişlerim epey bi işlem gördü agrım var annem bakıyo kızıma,kocam bana bugünde kal istersen dedi,yuhh dedim ama kalıyorum an itibari ile. şaka ile karısık bana rahat oluyo bende uyuyorum diyo gülüyo ama her şakanın altında meselesi işte. çok düşüncesizler çok. evdeyken neden annem her gün gelmiyormus bana yardım etmeye,sanki kadın mecbur,bunu sorun ediyo.
sen üzme kendinide Aden ide kuzum. eşin anlar elbet hatasını,biliyorsun biraz geç basıyor kafaları bunların. sen daha ne yapcaksın fıstık gbi yetiştiriyorsun yavrunu,evde dısarıda maşallah çok güzel bakıyorsun,çocugu hiç birşeyden eksik bırakmıyorsun. kocan çok biliyormuş herkes çocuk bakıyormuşsakın ağlama sütün etkilenmesin. Voltran oluşturup tepelerine çıkalım şunların artık yaaaa
Ah be kuzum hepsi aynı bunların , herkes çocuk doğuruyo tabikide ama herkes nasıl büyütüyo hiç onu sorgulmazlar . hakikaten voltran oluşturmak lazım.
günde 3, sabah öğle akşam emdikten sonra sütüme karıştırıyorum bi paketini, biberonun emzik kısmıyla içiriyorum..
düşün yani halimizi saat başı önlük değiştirmek zorunda kalıyorum, sürekli kusuyo kusmadığı zaman da tükürük akıtıyo..
haklısın artık doktorlara bile güvenmek zor ama benim doktorum ilaç karşıtı bi doktor ,,gaviscon verince güvendim ve veriyorumm.. inşallah şifa olur bebişlere..
((( durumu tahnim edebiliyorum bazen bende ağlıyoprum bebişle beraber kimse yok yanımda tekim diye..Eşim saolsun yardımcı oluyor ama tabi bazen isyan ettiği oluyor " sen annesin tabi yorulcan,katlancan felan diyor" kızıyorum ozaman işte..bu konuda eşlerin yardımcı olması çok önemli valla biz iş bölümü yaptık eşim akşam yemek yapıyor ertesi gün için ben yetişemıorum.Dün gece 1 e kadar mutfaktaymış..patlıcan musakka ve pilav yapmış..bebişe bakamasada yemeğimi yapıyor..Allah yaradım etsin herkese ailelerden uzaka olmak çok zor.
kızlar benim bebişimde aynıydı sölemiştim burda ..doktor fizyolojik reflü olabilir dedi,Tribudat die bi şurup verdi 2gündür daha az kusuyor önceden çok yoğun kusuyordu ağlayarak uyanıyordu 1 saat bile uyuyamıordu mıvranmaktan..yastığını yükselttim..şurubu düzednli içiriorum...gazını çıkarırken sırtına pıt pıt vurmuorum sadce ovuyorum bakalım inşallah bebişlerimiz düzelir Allah başka dert vermesin geçer..beterin beteri var ben öle düşünüyorum
Canım benimde oğlumun kaşları üzerinde çıkmak üzereydi, banyo yapmadan yarım saat önce çay tabağına karbonat ile suyu karıştırıp, pamukla o kısımlara sürdüm, oralar kabarıyor, banyoda yaptırdıktan sonrada yine o kısma emzirirken sütümden sürdüm, hiçbirşey kalmadı ve bir daha da olmadıoğluşumu yıkadım mis oldu:))) konak olmuş yavrum( araştırıyorum bakalım ne yapabilirim.. hıı birde burnu sümük dolu nefes alamıyor nasıl temizlicem? fiz serum sıkıyorum amaıhıh cıkmıyor cıkanlarıda peçeteyle alıyorumm aslında kustugunda agzndan burnundan geldiğnden kuruyor içerde ondan
Canım rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaAllah bizim şu an yaşadığımız tatlı, güzel telaşlarımızı sende oğlunda yaşarsınmerhaba kızlar sohbetinize bazen dalıp gidiyorum kitap okur gibi.. duygulanıyorum okurken bazen diyorum ben de bu sohbette olacaktım sonra miniğimi düşünüp o bana yaşatacak nasip olursa diyorum bu arada oğlum olacağını öğrendim rabbim bebeklerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir de sıkıntılarınızı alıp ferahlık versin şimdi bana kızan da olur ama yaşadığınız zorluklar bile o kadar güzel ki rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?