- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.341
benim oğlumda dün gece emzirirken nefessiz kaldı, belki 10 sn sürdü hemen ters çevirdim sırtına vurdum yine nefes almadı ölüyodum korkudan. sonra derin bi nefes aldı sanki yeniden doğdum Allahım ne kötü bi andı... rabbim korusun evlatlarımızı.saldırdığı için memeye nefesini kontrol edemiyo, nefes nefese kalıyo, bzen babası onun nefes sesine uykusndan uyanıyo.. off..
kilo alımı güzel ama..bağırsak düzenlemesi için tribudat verdi eğer o kusmlara etki etmezze gaviscon yazdı 10 gün sonra bakacas bakalım kilo alıomu iyi oldumu...öle kulancs gavisconu
mervecim canım çok geçmiş olsun gece okudum ama yazmaya fırsatım olmadı
canım gerçekten çok zor bir durum Rabbim bir daha ne sana nede kimseye yaşatmasın
dün seni okuduktan sonra gece kızımı yanıma aldım gözüm hep onun üstündeydi bizimkide arada tıkanıyor
mervecim çok geçmiş olsun canım... aman dikkat et kuzuma...
güle güle kullansın arabayı kuzu... canım 2 aylık oldu bebeğin hemde havalar artık daha sıcak estiği zamanlarda battaniye ile ört tabi... ama ince olsun hatta penye battaniye ile sar ır sonra üstünede at bir battaniye ama sıcaksa üstü ile yatır arabaya üstünede ince battaniye ser... arabanın zeminine de ince bir battaniye sersen yumuşak yumuşak yatar arabadan aldığında kafası terliyse eve kadar üstünü örtki rüzgar yemesin üşütmesin kuzu...
bebişin şuan nasıl oldu acaba? umarım iyidir canım...
bende kan pıhtısı olmadı ama kanamam 2 ay sürdü... halende çok az leke şeklinde çamaşırım kirlenir... daha adet olmadım henüz...
çok geömiş olsun canım...
iki bacak bir kol... bacağa yapılan bir tanesi çok acıyor...
güle güle gidin canım...
bizim paşanın kilo alımı düşük çiktı
doktora şikayetlerimi anlatırken geçiştirdi beni
reflü gibi görünüyor dedi ve ilaç yazdı hemen
internetten araştırdıgımda bebeğiniz küçükse
az az sık besleyerek 45 derecelik açıyla tutarak azaltabilirsnz diyordu
doktora dedim bunların faydası olur mu diye
ilaçsız zor dedi.
gaviscon ve motilium diye iki ilaç verdi bi ton yan etki var
doktoru değiştirecem pisluk karı dinlemedi bile beni
bazı günler çok kusuyo her emzirdiğimde ağız dolusu kusuyo
bazı günler bu kadar çok olmuyo
neden acaba diye soracaktım sordurmadı
çok gerginim..canım çok sıkılıyo..artık kendime hiç bakamıyorum..maymuna döndüm..kaşım başım heryerim birbirine girdi..ev allak bullak..heryer heryerde..düzenmim kalmadı hiç..bunaldım..tuvalete bile gidemiyorum..uyutuyorum 10 dk.bile sürmüyo uyanması..uyumuyoda beni mi kandırıyo anlamıyorum..apartmandan heryerden bi ses geliyo..tak tuk..hemen açıyo gözlerini..sanki kalkıp iş yapıcak..yat zıbar işte sana ne dışarıdan..yum gözünü uyu..yok yok yok..
çok gerginim..canım çok sıkılıyo..artık kendime hiç bakamıyorum..maymuna döndüm..kaşım başım heryerim birbirine girdi..ev allak bullak..heryer heryerde..düzenmim kalmadı hiç..bunaldım..tuvalete bile gidemiyorum..uyutuyorum 10 dk.bile sürmüyo uyanması..uyumuyoda beni mi kandırıyo anlamıyorum..apartmandan heryerden bi ses geliyo..tak tuk..hemen açıyo gözlerini..sanki kalkıp iş yapıcak..yat zıbar işte sana ne dışarıdan..yum gözünü uyu..yok yok yok..
gaviscon ve motilium bir işe yaramıyor, benim kızımda da var ve bu konuda kitap yazabilirm artık, tek yol var sen diyet yapacaksın, blog sayfamda bununla ilgili 2 tane yazı var onları oku bence, ve çok çok sıkı bir diyet yaparak bebeğini gözlemle, kilo alımına dikkat et, ayrıca emzirme bir süre biberon ile sağdığın sütü ver, mama veriyorsan sütünün durumuna göre mamayı kesmeye çalış, ne kadarlık şu an bebeğin,
kuzum sakin ol, bırak evi b.k götürsün, sen oğluşumu annene bırak ve git kuaföre şöyle bir 4 saat çıkma, boyana kadar yaptır bak nasıl kendine geleceksin.
valla gamze ben de aynı durumdayım. anneme bıraksam da o kadar saat mümkün değil oyalayamaz. bizim ki bide kolik düşün. sütümü sağıp bıraksam da olmaz. krizi bi tutsa annem bişe yapamaz. kuzenim kuaför. olmadı eve gelsin boyasın, saçlarımı kessin, kaşımı bıyığımı alsın. maymunluktan çıkartsın beni.
ay bir tane muz yedim dün...yarabbim yemez olsaydım ıkına ıkna öldü kakasını yapamıyor şuan((
ben Berra ile beraber gidiyorum, her işimi onunla yapıyorum, ne zaman ağlaması artsa uyumasa hemen dışarı çıkıyoruz, o uyuyor bende kendime gelmiş oluyorum
ama berra akıllı bi kuzu maşallaah. benimki kolik. ne zaman nerde çığlık atacağı belli olmuyo.gerçi kuaför saç kurutma makinasının en fazla çalıştığı ortam. illaki sakinleşmeli orda:)) bi cesaretimi toplayabilsem giderim valla.
merhaba güzel annelerr. çok ama çok zor bir geceden sonra aranıza uğrayabildimm. kızım gece çok korkuttu bizi. güzelce uyuttuk yan yatırdık,yan yatıs desteklerini koyduk birkaç dk sonra ağlama sesi ile koştuk yanına. kusmuş hem agzından hem burnundan. ama böyle kopkoyu çökelek gibi,birde sünüyor. koyu oldugundan mıdır ne ise kızım nefes alamadı bir süre,az da olsa morardı. annem yanımdaydı Allaha sukur hemen ters çevirdik cocugu agzından burnunda kalan varsa cıkarsın diye. şansa hapşırdı o sırada burnunu tıkayan kalan kusmuklar da çıktı. Allahımmm ne korkunc ne zor bir an anlatamam size. hemen doktora götürdük akciger röntgeni çekildi,cigerlerine kaçmıssa tehlikeliymiş kustugu. temiz cıktı Allaha sukur. sabaha kdr gözümüze uyku girmedi. şansıma annemde kalmıstım dün (dişime uygulanan 1 kanal,2 dolgu,1 de yirmilik diş çekimi sonrasında aşırı ağrım sebebi ile ). Rabbim korusun yavrularımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?