2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nefes sesine uyanan bi baba vay bee
bizimki oğlan çatlasa duymuyo
duydugunda da diğer odaya gidiyo
bazen halime acıyıp devraldıgı da olur

kilo alımı güzel ama..bağırsak düzenlemesi için tribudat verdi eğer o kusmlara etki etmezze gaviscon yazdı 10 gün sonra bakacas bakalım kilo alıomu iyi oldumu...öle kulancs gavisconu

bizim paşanın kilo alımı düşük çiktı
doktora şikayetlerimi anlatırken geçiştirdi beni
reflü gibi görünüyor dedi ve ilaç yazdı hemen
internetten araştırdıgımda bebeğiniz küçükse
az az sık besleyerek 45 derecelik açıyla tutarak azaltabilirsnz diyordu
doktora dedim bunların faydası olur mu diye
ilaçsız zor dedi.
gaviscon ve motilium diye iki ilaç verdi bi ton yan etki var
doktoru değiştirecem pisluk karı dinlemedi bile beni
bazı günler çok kusuyo her emzirdiğimde ağız dolusu kusuyo
bazı günler bu kadar çok olmuyo
neden acaba diye soracaktım sordurmadı

günaydın kızlar bizde aşılarımızı olduk geldik korktuğum kadar olmadı kucağıma alınca hemen sakinleşti ve daha sağlık ocağının kapısından çıkar çıkmaz uyuyakaldı halada uyuyo ateş kontrolü yapıyorum her 15 dak. çok şükür atlattık bunu da bi geçmişi okuyalım bakalım

çok gerginim..canım çok sıkılıyo..artık kendime hiç bakamıyorum..maymuna döndüm..kaşım başım heryerim birbirine girdi..ev allak bullak..heryer heryerde..düzenmim kalmadı hiç..bunaldım..tuvalete bile gidemiyorum..uyutuyorum 10 dk.bile sürmüyo uyanması..uyumuyoda beni mi kandırıyo anlamıyorum..apartmandan heryerden bi ses geliyo..tak tuk..hemen açıyo gözlerini..sanki kalkıp iş yapıcak..yat zıbar işte sana ne dışarıdan..yum gözünü uyu..yok yok yok..

sağolun canlarım yaaa. bızde 2 gündür besigine koyamadık yanımıza aldık,aramızada yastık koyduk. gık dese uyanıyoruz. yan yattıgı halde bu olduysa sırt üstü yatsa düşünemiyorum
Rabbim korusun yavrularımızıı

gaviscon ve motilium bir işe yaramıyor, benim kızımda da var ve bu konuda kitap yazabilirm artık, tek yol var sen diyet yapacaksın, blog sayfamda bununla ilgili 2 tane yazı var onları oku bence, ve çok çok sıkı bir diyet yaparak bebeğini gözlemle, kilo alımına dikkat et, ayrıca emzirme bir süre biberon ile sağdığın sütü ver, mama veriyorsan sütünün durumuna göre mamayı kesmeye çalış, ne kadarlık şu an bebeğin,

kuzum sakin ol, bırak evi b.k götürsün, sen oğluşumu annene bırak ve git kuaföre şöyle bir 4 saat çıkma, boyana kadar yaptır bak nasıl kendine geleceksin.

al bendende o kadar. gündüz uykumuz hiç yok. 10 dak uyuyo sonra kalkıyo 15 dak uyuyo. 11 de beşiğine koydum uyudu. 40 dak oldu uyuyalı ama sürekli uyanarak bu saate getirdim. her kımıldayıp ağlamaya başlıyacağında beşiği sallıyorum. 1 saate tamamlasa bari uykusunu. oofff büyük adam gibi yaa hiç mi uyumaz bi bebek gündüz yaaa. dün arabasında uyudu gaz sancısı tutunca hemen ileri geri yaparak evde sürdüm. uykuya daldı yerine bile koymadım. uyusunda arabasında uyusun dedim. uyuduğu 13 dak dı. ne yemek ne ev işi hiç bişe yaptığım yok yapamıyorum kii. ana kucağına koyuyorum dönencesinide oraya takıyorum. biraz oyalansın diye yok ağlayıup duruyo. bitseydi şu gaz sancımız bi rahatlardık ama nerdeee. kuaföre gitmek istiyorum bende ama mümkünatı yok.kaş bıyık birbirine girmiş. bacaklarımı bile alamadım evde makinayla yaa. emip altı da kuru olup sonra en az 1-2 saat uyuyan bebeklere bayılıyorum yaa. bende düşünmeye başladım. acaba bebim bebeğim gözleri açıkken uyuyo mu? yoksa can dayanmaz bu kadar uykusuzluğa. dün sabah 8.30 da kalktı. gece 11 de yattı. uyuduğu toplam 10+13+40 dakika hepsi. 40 dak uyuduğundada annem baktı ben hemen duş aldım.ütü yaptım. hepsi bu(

valla gamze ben de aynı durumdayım. anneme bıraksam da o kadar saat mümkün değil oyalayamaz. bizim ki bide kolik düşün. sütümü sağıp bıraksam da olmaz. krizi bi tutsa annem bişe yapamaz. kuzenim kuaför. olmadı eve gelsin boyasın, saçlarımı kessin, kaşımı bıyığımı alsın. maymunluktan çıkartsın beni.

6 dak daha uyanmazsa bugün rekor kıracaz. gündüz hiç 1 saat uyumamıştı. sallıyorum beşiği hala. beyefendi ıkınıp duruyo.(

ay bir tane muz yedim dün...yarabbim yemez olsaydım ıkına ıkna öldü kakasını yapamıyor şuan ((

kızlar kızlar sütüm azaldı gibi. günde bir kere mama desteği yapmam gerekiyo. bu durumda su da mı vermeliyim. bi kaç gün en azından sütümü tekrara arttırana kadar destek olmam lazım. ee bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa azalır tabi. uyanınca aktara gidip rezene ısırgan çayı alayım. tekrar artması lazım.sütüm bol benim şırıl şırıl diye diye sütümü getirmeliyim

ben Berra ile beraber gidiyorum, her işimi onunla yapıyorum, ne zaman ağlaması artsa uyumasa hemen dışarı çıkıyoruz, o uyuyor bende kendime gelmiş oluyorum

ben Berra ile beraber gidiyorum, her işimi onunla yapıyorum, ne zaman ağlaması artsa uyumasa hemen dışarı çıkıyoruz, o uyuyor bende kendime gelmiş oluyorum

ama berra akıllı bi kuzu maşallaah. benimki kolik. ne zaman nerde çığlık atacağı belli olmuyo.gerçi kuaför saç kurutma makinasının en fazla çalıştığı ortam. illaki sakinleşmeli orda:)) bi cesaretimi toplayabilsem giderim valla.

merhaba kızlar, sizi sürekli okumama rağmen bi türlü yazmak kısmet olmuyordu, fakat bugün karar verdim sabah kalktığımda ilk yaptığım size bakmaksa, hepinizi ayrı ayrı tanıyor, dertlerinizle dertleniyor sevinçlerinizle seviniyorsam ben neden paylaşım yapmıyorum dedim ve aktif olmaya karar verdim. şuan sınıfa yeni gelen öğrenci modundayım ama atlatıcam inş.

merve çok geçmiş olsun, annelik çok acaib bişeymiş, sevgiden öte insanın içini yakan bi merhamet akıyormuş evladına doğru, değil nefes alamadığını görmek üzerine toz konacak diye ödüm patlıyor, rabbim tekrar korkutmasın inş.

gaye paylaştıklarından ve bloğundan çok faydalandım, teşekkür etmek isterim..benim kızım da çok kusuyor, bazen gazla birlikte süt halinde, bazen kesik kesik, nadiren de burnundan fışkırarak.dr.um kilo alımı normal reflü diyemeyiz dedi ama ben belirtilerini gözlemledim sanki, sık hıçkırıyor, kusmadan önce yüzünün şekli değişiyor sanki midesi bulanıyor vs. yastığı yükselttim, diğer dediklerini de yapmaya çalışıyorum ama diyet kısmını tam anlayamamışım sanırım, benim yememem gereken şeyler bloğunda yazdıkların mı? zaten gazdan dolayı bi çok şey yiyemiyorum bir de o listeyi yaparsam aç bilaç dolaşırım artık

benim de kuaföre gitmem lazım, kırkım çıktı karanlıkta geçiştirdim, haftasonu bebk uyur da eşim gündüz yanaşırsa yandım ben

kızlar bizde aşımızı olduk geldik biraz önce..yawrum kolundan pek ağlamadı ama bacaklarından vurunca feryadı bastı( onla birlikte bende salya sümük( şimdi emzirdim 1 çay kaşığı caprol verdim ana kucağında sallıyorum bakınıp duruyo:)) inşallah çıkmaz ateşi ya

kzlar merhaba korkmayın bukadar bebeklerinizle dışarı çıkmaya bende gamze gibi her işimi oğlumla yapıyorım temizlik işini eve market alışverişini kuaförü ağdayı yemek yapmayı aklınza ne gelirse siz alıştırmadığınız sürece onlarda alışmak istemez değişikliğe dün bebek arabasına koydum bizim eve epeyce mesafesi olan metroya gittik birgüzel metroyu dolaştık bahçesinde oturdum birgüzel çaymıda içtim yanımada 1 biberon mama almıştım evden cıkmadan doyurduğum için onada gerek kalmadı zaten ara ara uyudu ayaklarnı açtım onlara baktı baktı güldü sevindi eve geldik mamayı yedi uyudu kuaförede götürüyorum buyönden şanslıyım benim kuaföründe 6 aylık bebeği var salonun bir odasın bebek odası yapmış beşik yürüteç bebek arabası oyuncaklar aklnıza ne gelirse var gidiyorum 2laflıyoruz çay kahve sonra fönüme başlıyo bizimkinide yanıma yakın bir yere bebek arabasına koyuyorum ya bakınıyo ya sesden rahatlayıp uyuyo bazen iş yaparken hep kucağımda olmak istiyo ozamanda takıyorum kankuruyu koyuyorum içine balkon bile ykıyorum bu şekilde emin olun adende sakin bir bebek değil mesela dün cok zor uyuttum hatta ben yorgunluktan sızdım o derece ağlarsan ağla dedim eşim kalk bak şuna artık bu niye uyumuyo dedi 1 e geliyodu zor uyuttum ne yapalım bebek bunlar ağlamayanı anormal olur heralde artık hergün 1 saat yürüyüşlerimiz var hem benim için spor oluyor hemde o sakinleşiyor bence alın yavrularnzı çkın bugün ağlıycaklar korkusuyla kendinizi eve hapsetmeyin ....

merve canım çok geçmiş olsun ya..Allah birdaha yaşatmasın..bişede çıkmamış çok şükür röntgende..Allah korusun yavrularımızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…