- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.361
merhaba kızlar, sizi sürekli okumama rağmen bi türlü yazmak kısmet olmuyordu, fakat bugün karar verdim sabah kalktığımda ilk yaptığım size bakmaksa, hepinizi ayrı ayrı tanıyor, dertlerinizle dertleniyor sevinçlerinizle seviniyorsam ben neden paylaşım yapmıyorum dedim ve aktif olmaya karar verdim. şuan sınıfa yeni gelen öğrenci modundayım ama atlatıcam inş.
merve çok geçmiş olsun, annelik çok acaib bişeymiş, sevgiden öte insanın içini yakan bi merhamet akıyormuş evladına doğru, değil nefes alamadığını görmek üzerine toz konacak diye ödüm patlıyor, rabbim tekrar korkutmasın inş.
gaye paylaştıklarından ve bloğundan çok faydalandım, teşekkür etmek isterim..benim kızım da çok kusuyor, bazen gazla birlikte süt halinde, bazen kesik kesik, nadiren de burnundan fışkırarak.dr.um kilo alımı normal reflü diyemeyiz dedi ama ben belirtilerini gözlemledim sanki, sık hıçkırıyor, kusmadan önce yüzünün şekli değişiyor sanki midesi bulanıyor vs. yastığı yükselttim, diğer dediklerini de yapmaya çalışıyorum ama diyet kısmını tam anlayamamışım sanırım, benim yememem gereken şeyler bloğunda yazdıkların mı? zaten gazdan dolayı bi çok şey yiyemiyorum bir de o listeyi yaparsam aç bilaç dolaşırım artık
kızlar bizde aşımızı olduk geldik biraz önce..yawrum kolundan pek ağlamadı ama bacaklarından vurunca feryadı bastı( onla birlikte bende salya sümük ( şimdi emzirdim 1 çay kaşığı caprol verdim ana kucağında sallıyorum bakınıp duruyo:)) inşallah çıkmaz ateşi ya
merve canım çok geçmiş olsun ya..Allah birdaha yaşatmasın..bişede çıkmamış çok şükür röntgende..Allah korusun yavrularımızı..
Asılarımızı olduk geldık,ayy nasıl agladı kuzucum evet en acılı olanı en sona bırakıyolarmıs kı en sonda cok daha fazla agladı ama ıslem bıttıkten sonra hemen sustu kuzucum,hemen emzırdım ve uyudu su an evımdeyım ve kızım yıne gulucukler sacıyo etrafına...
Boyumuz 58cm olmus kılomuzda 5.500gr,doktorumuz gelısımının cok ıyı oldugunu soyledı..
Suan uzerınde sdc cıtcıtlı badysı var,coraplarınıda gıydırdım ve ınce bı battanıye orttum uzerıne..
ben berra ile beraber gidiyorum, her işimi onunla yapıyorum, ne zaman ağlaması artsa uyumasa hemen dışarı çıkıyoruz, o uyuyor bende kendime gelmiş oluyorum
kızlar bu 2.ay aşısı kaç tane oluyo..tek bi aşı yapmıyolarmı sağ bacak sol bacak fln noluyoruz :44:
merhaba .. ben tecrübelisiniz diye size sorayım dedim . yardımcı olursanız sevinirimm
29 haftalık hamıleyım . bu zamana kadar tam 20 kılo aldım . eşim aılem dr um herkes şokta süreklı su içen salatalık süt yogurt vs boyle öğün gecıstıren saglıklı beslenen ve hamur işi yemeyen bir hamıleyım .. hamılelıgımın 15. haftasında sıgarayı bıraktım . acaba onunda etkısı varmı bılmıyorum .
ellerim ayaklarım kocaman şiştii... doktora gıttım kan ve ıdrar degerlerım normal sekerım normal tansıyon stabil.. sorun yok
ne yapmalıyım bana yardım edin.. :18:
dün saat 14.00 dan 20.00 kadar hiç uyumadı...
gecede saat başı kalktı...
şuanda uyumaya hiç niyeti yok...
çıldırcam... 11. haftadayız büyüme atağımı, kolik krizimi hepsi bizimi buluyor anlamadım gitti... öyle bir uykusuzumki kendime gelmek için duş aldım ama halen uykusuzum uyumak istiyorum ben...
geçmi kaldım bilmiyorum ama 1 kol 2 bacak diye biliyorum :)
su iç bol bol ama endişelenme doğumdan sonra iner. benimde şişmişti vucudum.
ahh cnm Allah yardımcın olsunaynı uykusuzluk bendede var ama napalım işte bebeişlermiz içinn işte
nasılsınız kzılar? spoara doğru gitcem ama hava cok sıcak hiç gözüm yemiyorrneyse şu halkalı sling hakkında fikriniz var mı????
merviş zeytinyağını çok denedim ama hala sonuc yok dün gece dereceyle uğraştım bayagı ama maalesefannende 4-5 ayda yumurta deneyebilir dikkat et :)
kızlar benim kızım sırtüstü yatarken kafasını çok kaldırıyor kalkmak istiyor. hatta ben ellerinden tuttugumda beline kadar yukarı kalkıyor. kendi kendine bırakıyorum oynaya oynaya yastıktan kayıyor yataga enlemesine yatıyor çok hareketli. böyle olan var mı?
gaviscon ve motilium bir işe yaramıyor, benim kızımda da var ve bu konuda kitap yazabilirm artık, tek yol var sen diyet yapacaksın, blog sayfamda bununla ilgili 2 tane yazı var onları oku bence, ve çok çok sıkı bir diyet yaparak bebeğini gözlemle, kilo alımına dikkat et, ayrıca emzirme bir süre biberon ile sağdığın sütü ver, mama veriyorsan sütünün durumuna göre mamayı kesmeye çalış, ne kadarlık şu an bebeğin,
kuzum sakin ol, bırak evi b.k götürsün, sen oğluşumu annene bırak ve git kuaföre şöyle bir 4 saat çıkma, boyana kadar yaptır bak nasıl kendine geleceksin.
merviş zeytinyağını çok denedim ama hala sonuc yok dün gece dereceyle uğraştım bayagı ama maalesefannende 4-5 ayda yumurta deneyebilir dikkat et :)
kızlar benim kızım sırtüstü yatarken kafasını çok kaldırıyor kalkmak istiyor. hatta ben ellerinden tuttugumda beline kadar yukarı kalkıyor. kendi kendine bırakıyorum oynaya oynaya yastıktan kayıyor yataga enlemesine yatıyor çok hareketli. böyle olan var mı?
gündüz uykusuna hala yatmamış olan oğluşum az önce daldı şükür uyuyacak dedim
bi anda hıh hık diye ses geldi baktım nefes alamıyo hemen kucagıma aldım dudakları büzmüş morardı bi anda
parmagımla nefes almasını sağladım ama aklım çıktı anlık da olsa çok zor bi andı ve biz bunu çok yaşıyoruz
Allahtan ben yanındaydım yanında olmadıgımda veya uyurken olsa ne olur düşünemiyorum bile Allah korusun
malkoç_ga buldum canım yazını
ben de kundak yapıorum ve dike yakın bi pozisyonda yatırıyorum
biberonla beslemiyorum emziriyorum az az sık sık emzirmeye çalışıyorum
benim de adım panik anneye çıktı herkes abarttığımı düşünüo bebek bu kusar lafından dolayı cinnet noktasına geliyorum
kusar elbet kusar da kilo almayacak derecede kusmaz herhalde
100 cc tahmini ne kadardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?