2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallahh sen biraz daha şanslı olanlardansın her erkek bir olmuyor iştee bizde gurbette yanlızız ama adamın hiç birşeyle ilgilendiği yokk Allah sonumuzu hayır etsin inş...

kayınvalidem yanımızda kaldı 1 ay giderken Hasan sakin kızı evde yalnız bırakma akşam erken gel bebişe bak kız yatsın uyusun dinlensin:)) ben pek sıkmamaya çalışıom ama akşam bebiş iyyise dışarıda çıkıyor arkadaşlarıyla ama bebiş huysuzsa evde duruyor gece uyandırmıyorum emziriken..kaynanam sıkı sıkı tembihledi halbuki sakin yalnız emzirme uyuyakalırsın üstüne diye ama ..Eşim sabah işe gidiyor uyandırmıorum gece okadarda kıyağım olsun:)))

bende hiç sıkmadım bu güne kadar ikizlerim var üstelik tekim evde işede gidiyorum üstelik ama dün akşam hastayım yerimden kalkacak halim yokk bebişleri zor uyutmuşum yanımda kalacagı yerde dışarı çıkıp maç izleyecekmiş hergün dışarda zaten hasta olmasam yine gitsin zaten ben ona güvenip bebeklerimi yapmadım ki neyseki güzel bir fırçalamadan sonra kaldı gitmedi bebeklerlede ilgilendi şimdi hakkını yemeyeyim adamın

demekki aradA ayar yapmak gerekiyo bu kocalara..biara benimkide sapıtmıştı sen babalığı haketmemişsin daha erken doğurmuşum dedim..biraz ağır oldu ama toparlandı..şimdi daha çok ilgileniyo oğlanla..

Dandini Dandini Dastana Ninni Sözleri

Dandini dandini dastana

Danalar girmiş bostana

Kov bostancı danayı

Yemesin lahanayı

Huuu huuu huuu

Dandini dandini danadan

Bir ay doğmuş anadan

Kaçınmamış yaradan

Mevla korusun nazardan

Huuu huuu huu hu

Dandini dandini danaylı

Kaplarımız kalaylı

Kızım konak gelini

Oğlum olsa saraylı

Huu huu huu hu

Dandini dandini danaylı

Benim oğlum onaylık

On olmasın beş olsun

Güzellere eş olsun

Eee eee eee

Elleri yaprak sarması;
kolları mimbar dolması;
ağzıda krem kutusu;
burnuda çin çin nohudu;
gözleri berber aynası;
kaşları katip kalemi;
tontini yavrum tontini;
al babası öp şunu...

demekki aradA ayar yapmak gerekiyo bu kocalara..biara benimkide sapıtmıştı sen babalığı haketmemişsin daha erken doğurmuşum dedim..biraz ağır oldu ama toparlandı..şimdi daha çok ilgileniyo oğlanla..

haklısın arada bir tırpan gerekiyor bunlara yoksa kendilerine gelemiyolar paşalarrr

Kızlar dun geceyı atessız gecırdık cok sukur en yuksek 37 oldu,ondan fazla yukselmedı ,kızıma bgn normal kıyafetlerını gıydıreyımmı,artık ates falamn cıkmaz dımı

günaydın dünyanın en güzel anneleri, gazsız, bol uykulu, kusmuksuz, rahat kaka yapılan, düzenli beslenilen bi gün dilerim hepimize..

umutluyum sana nazar değdiridk galiba, ben senin fotolarına her baktığımda imreniyordum, ay ne güzel geziyor oğluyla, ben de kızımla çıkabilecekmiyim diye iç geçiriyordum, dün yazdıklarını okuyunca maşallah dedim mi diye düşünüyorum şimdi..sen bu topiğin en imrenilen annelerindensin topla kendini
eşler konusuna gelince, biz bu kadar hormona ruhsal fiziksel hazırlığa rağmen bebeklerimizle bunalıyorsak eşlerimiz ne haldedir kimbilir. onların da düzenleri hayatları değişti, yoksa asla bizi kırmak istemezler. istemezler değil mi? ben mi çok safım:44:

selam herkese...
dün bize misafir gelmişti aynı benim gibi hem meme süt azalıncada mama takviyesi yapıyordu... 5 aylık olmuş bebeği baktım mamayı hayat markalı bebekler için su var... doğal mineral su yazıyor üstünde... 6. aydan sonra bebeklere su tüketiminde ve mama için kullanılır yazıyor üstünde... mantıklı geldi bende aldım o sudn kullanann varmı kapağı pembe renkte...

Ah be kuzum hepsi aynı bunların , herkes çocuk doğuruyo tabikide ama herkes nasıl büyütüyo hiç onu sorgulmazlar . hakikaten voltran oluşturmak lazım.

Anam şu an itibariyle beni de alın o voltrana, gece fena kavga ettik, tüm gece kendimi oğlumla odaya kilitledim, gelip de yalandan yardım edeyim demesin, sabah da yüzümüzü göremeden gitsin diye, deli oluyorum deli, gözyaşlarıyla sütüm birbirine karoştı oğlanı emzirirken, bakalım akşama hangi öküzcanlığyla gelecek.

cnm reflüsü olmasın yavrunun..sanki belirtileri ona benzettm ama..

Akşama eşimin arkadaşı ile eşi bebek görmeye gelecekler, saat onbuçukta oğluşum uyudu, o uyumuşken mutfaktaki işlerimi halledeyim dedim ama sular yok, sinir oldum yaaa..... inşaAllah hemen gelir, çünkü oğluşum zaten kolay kolay uymuyor, ama dün maşaAllah çok güzel uyudu, acaba bugünde uyur mu ki derken uyandı bile

Kızlar dun geceyı atessız gecırdık cok sukur en yuksek 37 oldu,ondan fazla yukselmedı ,kızıma bgn normal kıyafetlerını gıydıreyımmı,artık ates falamn cıkmaz dımı

hadi geçmiş olsun canım bizimde ilk gün olmuştu ama sen 3 gün kontrol altında tut yinede canım...

bende bılmıyomkı,cıgnenmezmıs oyle dıollar:)

şu anda çiğniyorum...

maşallah tosuna... iyi fark etmişsin sivilceyi...
her yerini incelemek lazım hergün...

hayırlı olsun... emin ol zaman nasıl geçecek şaşıracaksın... tez zamanda sağlıkla al kucağına yavrunu...

ohhh tertemiz olmuş kuzu... bizde konak olmadı... hep derlerdi bana bol şampuanla yıkaki konak olmasın saçı... bende öyle yaptım her banyoda şuan için bişey yok ama çıkadabilir...

ışılll bende sana yazacaktım ya adendede varmı bu hafta birşey diye. bizi delirtti bu hafta çıldırcam... dün göreceksin sabah 7 den öğlen 2 ye kadar yatmadı...
ne haftaydı ama...

maşallah musakka fln bide basit yemeklerde değil..ya bn iyice beceriksizleştm artk ymk fln yapamıyorm..dün borcama karnıyark koydm fırına verdm brzda ocak üstünde pişsin dedm hangi akla hizmetse borcam paaat diye bi patladı..bn ocak başında kaldm kalbim güm güm ocak rezillll..hani yumurta bile kıramayan karılar gbiyim

bu çok iyi oldu cnm..çocua aynı nakaratı söyleyp duruyodm zavallı beyin şeyciklemesi olmştu neyse şimdi değişk sölermm..

ben duymuştum o suları ama alıp kullanmak nasip olmadı hiç gerçi benim yaşadığım yerde o sulardan bulmanın imkanı yoktaa int. siparişle falan ancak alabilirim

arkadaşlar yaa size bir şey dicem reflü için bir çoğunuz ilaç kullanıyorsunuz
pekala midelerine bakıldımı film çekildimi şimdiden bu ilaçları kullanıyorsunuz
reflü için bazı önlemler alınabilir bu çok doğru ama ilaç film çekilmeden kullanılması bana yanlış geliyor
oğlu reflü yüzünden bir yıl makineye bağlı sadece bağırsaklarına gönderilen özel bir mamayla
beslenmiş bir anne olarak bu konuda acayip sıkıntılar yaşadık
size tavsiyem hemen ilaca başvurmayın önce kendinizce önlemler alın
ama kesinlikle ilaç alıcaksa bebeğiniz bunu çocuk gastro uzmanı bir doktor vermeli
bu ilaçların dozları çok önemli
bunu naçizane bir uyarım olarak kabul edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…