- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.441
Maşallahh sen biraz daha şanslı olanlardansın her erkek bir olmuyor iştee bizde gurbette yanlızız ama adamın hiç birşeyle ilgilendiği yokk Allah sonumuzu hayır etsin inş...
kayınvalidem yanımızda kaldı 1 ay giderken Hasan sakin kızı evde yalnız bırakma akşam erken gel bebişe bak kız yatsın uyusun dinlensin:)) ben pek sıkmamaya çalışıom ama akşam bebiş iyyise dışarıda çıkıyor arkadaşlarıyla ama bebiş huysuzsa evde duruyor gece uyandırmıyorum emziriken..kaynanam sıkı sıkı tembihledi halbuki sakin yalnız emzirme uyuyakalırsın üstüne diye ama ..Eşim sabah işe gidiyor uyandırmıorum gece okadarda kıyağım olsun:)))
bende hiç sıkmadım bu güne kadar ikizlerim var üstelik tekim evde işede gidiyorum üstelik ama dün akşam hastayım yerimden kalkacak halim yokk bebişleri zor uyutmuşum yanımda kalacagı yerde dışarı çıkıp maç izleyecekmiş hergün dışarda zaten hasta olmasam yine gitsin zaten ben ona güvenip bebeklerimi yapmadım ki neyseki güzel bir fırçalamadan sonra kaldı gitmedi bebeklerlede ilgilendi şimdi hakkını yemeyeyim adamın
demekki aradA ayar yapmak gerekiyo bu kocalara..biara benimkide sapıtmıştı sen babalığı haketmemişsin daha erken doğurmuşum dedim..biraz ağır oldu ama toparlandı..şimdi daha çok ilgileniyo oğlanla..
Ah be kuzum hepsi aynı bunların , herkes çocuk doğuruyo tabikide ama herkes nasıl büyütüyo hiç onu sorgulmazlar . hakikaten voltran oluşturmak lazım.
offffffffffffffffffffffffffffff aden 12. hafta atağı geçiriyor 3 gündür sürekli kucağımda bir dakika koltuğa bırakamıyorum sebebsiz ağlamalar hırslanmalar böğü böğü diye meme asılıp çığlk atıp tekrar bırakmalar dik pozisyonda oturmak istemesi gündüzleri toplasan 3 saat uyuması gecede uyumak bilmemesi sinirlerimi hoplattı kaç saattir ağlıyorum kimsem yok burda çekip gitmek istiyorum annemin yanına hatta kaçasım var bide bunların üstüne eşimin 9 da eve gelip acayip sacma konuşmaları beni delirtiyo artık tek benmiymişim anne olan hamile kalan cok mıy mıy mışım sanki ne yemek yapıyomuşum dünde bügün yediği yemek varmış byfendi yorgunmuş yemeğini yiyip sigara içip keyif yapıcakmış almış şarabı eline Allahım odakka isyan ettim tabi ağlaya ağlaya şimdi aden kucağında oturuyo ama cok cnm sıkkın
Kızlar dun geceyı atessız gecırdık cok sukur en yuksek 37 oldu,ondan fazla yukselmedı ,kızıma bgn normal kıyafetlerını gıydıreyımmı,artık ates falamn cıkmaz dımı
bende bılmıyomkı,cıgnenmezmıs oyle dıollar:)
Slm... Dün oğlumun poposunda bir sivilce farkettim. Daha doğrusu makatın hemen yanında çiban gibi bişeydi. Bugünde kontrolü vardı doktor krem verdi. 5900 olmuş oğlum. Boyuda 58,5
Uzun zaman evde kalınca az dolaşınca hemen yoruldukgeldik yattık oğlumla oğlum yeni uyandı. Kızımla babası da parka çıktı...
Selimhan huysuzlanıyor... İyi sohbetler...
merhaba kızlar sohbetinize bazen dalıp gidiyorum kitap okur gibi.. duygulanıyorum okurken bazen diyorum ben de bu sohbette olacaktım sonra miniğimi düşünüp o bana yaşatacak nasip olursa diyorum bu arada oğlum olacağını öğrendim rabbim bebeklerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir de sıkıntılarınızı alıp ferahlık versin şimdi bana kızan da olur ama yaşadığınız zorluklar bile o kadar güzel ki rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın amin..
oğluşumu yıkadım mis oldu:))) konak olmuş yavrum( araştırıyorum bakalım ne yapabilirim.. hıı birde burnu sümük dolu nefes alamıyor nasıl temizlicem? fiz serum sıkıyorum amaıhıh cıkmıyor cıkanlarıda peçeteyle alıyorumm aslında kustugunda agzndan burnundan geldiğnden kuruyor içerde ondan
offffffffffffffffffffffffffffff aden 12. hafta atağı geçiriyor 3 gündür sürekli kucağımda bir dakika koltuğa bırakamıyorum sebebsiz ağlamalar hırslanmalar böğü böğü diye meme asılıp çığlk atıp tekrar bırakmalar dik pozisyonda oturmak istemesi gündüzleri toplasan 3 saat uyuması gecede uyumak bilmemesi sinirlerimi hoplattı kaç saattir ağlıyorum kimsem yok burda çekip gitmek istiyorum annemin yanına hatta kaçasım var bide bunların üstüne eşimin 9 da eve gelip acayip sacma konuşmaları beni delirtiyo artık tek benmiymişim anne olan hamile kalan cok mıy mıy mışım sanki ne yemek yapıyomuşum dünde bügün yediği yemek varmış byfendi yorgunmuş yemeğini yiyip sigara içip keyif yapıcakmış almış şarabı eline Allahım odakka isyan ettim tabi ağlaya ağlaya şimdi aden kucağında oturuyo ama cok cnm sıkkın
((( durumu tahnim edebiliyorum bazen bende ağlıyoprum bebişle beraber kimse yok yanımda tekim diye..Eşim saolsun yardımcı oluyor ama tabi bazen isyan ettiği oluyor " sen annesin tabi yorulcan,katlancan felan diyor" kızıyorum ozaman işte..bu konuda eşlerin yardımcı olması çok önemli valla biz iş bölümü yaptık eşim akşam yemek yapıyor ertesi gün için ben yetişemıorum.Dün gece 1 e kadar mutfaktaymış..patlıcan musakka ve pilav yapmış..bebişe bakamasada yemeğimi yapıyor..Allah yaradım etsin herkese ailelerden uzaka olmak çok zor.
Dandini Dandini Dastana Ninni Sözleri
Dandini dandini dastana
Danalar girmiş bostana
Kov bostancı danayı
Yemesin lahanayı
Huuu huuu huuu
Dandini dandini danadan
Bir ay doğmuş anadan
Kaçınmamış yaradan
Mevla korusun nazardan
Huuu huuu huu hu
Dandini dandini danaylı
Kaplarımız kalaylı
Kızım konak gelini
Oğlum olsa saraylı
Huu huu huu hu
Dandini dandini danaylı
Benim oğlum onaylık
On olmasın beş olsun
Güzellere eş olsun
Eee eee eee
selam herkese...
dün bize misafir gelmişti aynı benim gibi hem meme süt azalıncada mama takviyesi yapıyordu... 5 aylık olmuş bebeği baktım mamayı hayat markalı bebekler için su var... doğal mineral su yazıyor üstünde... 6. aydan sonra bebeklere su tüketiminde ve mama için kullanılır yazıyor üstünde... mantıklı geldi bende aldım o sudn kullanann varmı kapağı pembe renkte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?