- 10 Kasım 2011
- 159
- 54
- 48
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.461
kızlar benim oğlan bir iki gecedir gece kalkmıyor bir buçukta yatıyor sabah 6 da kalkıyor sizce iyi mi bu durum yoksa kaldırıp besleyeyim mi
kızlar bebeğim uykusunda çok sıçrıyor merak edip nette araştırayım deim epilepsi belirtisi yazıyor, aklım çıktı çok fena oldum. özellikle sabiha paktuna bu yorumu yapıyormuş. hatta bi kadın bu yüzden nöroloğa gitmiş adam da azarlamış çocuklarda normaldir bu, sabiha paktunA herkesi paranoyak yaptı demiş. sizin bebeğinizde de sıçrama oluyor mu? çok korkuyorum nolur beni bi aydınların..
kızlar benim oğlan bir iki gecedir gece kalkmıyor bir buçukta yatıyor sabah 6 da kalkıyor sizce iyi mi bu durum yoksa kaldırıp besleyeyim mi
kızlar bebeğim uykusunda çok sıçrıyor merak edip nette araştırayım deim epilepsi belirtisi yazıyor, aklım çıktı çok fena oldum. özellikle sabiha paktuna bu yorumu yapıyormuş. hatta bi kadın bu yüzden nöroloğa gitmiş adam da azarlamış çocuklarda normaldir bu, sabiha paktunA herkesi paranoyak yaptı demiş. sizin bebeğinizde de sıçrama oluyor mu? çok korkuyorum nolur beni bi aydınların..
maşallah musakka fln bide basit yemeklerde değil..ya bn iyice beceriksizleştm artk ymk fln yapamıyorm..dün borcama karnıyark koydm fırına verdm brzda ocak üstünde pişsin dedm hangi akla hizmetse borcam paaat diye bi patladı..bn ocak başında kaldm kalbim güm güm ocak rezillll..hani yumurta bile kıramayan karılar gbiyim
Ronya
arkadaşlar yaa size bir şey dicem reflü için bir çoğunuz ilaç kullanıyorsunuz
pekala midelerine bakıldımı film çekildimi şimdiden bu ilaçları kullanıyorsunuz
reflü için bazı önlemler alınabilir bu çok doğru ama ilaç film çekilmeden kullanılması bana yanlış geliyor
oğlu reflü yüzünden bir yıl makineye bağlı sadece bağırsaklarına gönderilen özel bir mamayla
beslenmiş bir anne olarak bu konuda acayip sıkıntılar yaşadık
size tavsiyem hemen ilaca başvurmayın önce kendinizce önlemler alın
ama kesinlikle ilaç alıcaksa bebeğiniz bunu çocuk gastro uzmanı bir doktor vermeli
bu ilaçların dozları çok önemli
bunu naçizane bir uyarım olarak kabul edin
karıncam bebeğinin kilo alımı nasıl, benim bebeğim de kusuyor, dr. um kilo alımı normal reflü diyemeyiz dedi. ilaçtan önce bi süre gayenin yazdıklarını yapsan? bir de ben dikkat ettim üşütünce falan kusması artıyor, banyodan sonraki gün mesela. bi de gazı olunca memeye yapışıyor hırslı hırslı çekiyor o gün de mutlaka burnundan getirerek kusuyor.
kilo alımı gayet iyi ama 6 kg olmuş..Ya ne bilim zaten bu üşütme olayı başıma bela ne giydircemi şaşırdım bi ayar tutturamadım...ilacıda içiiryorum dediklerinizide yapıyorum azaldı gibi bikaç gündür bu hafta bitsin bakayım ...banyo yaptırmayadakorkuyorum evim kaloriferli haliyle artık yanmıyor..iki taraftan elektrikli soba açıom ama üşüyo tabi filenin üstünde ..habire su döküos ama onu artık kuvetin içinde yıkasam sanki daha ii olcak ama zoamanda su pis oluyor..
sağolun kızlar rahatlattınız beni, ben de okuyorum bebeğimi,annemler falan melekler çocukları sıçratır dediler. özellikle gündüz uykularında çok oluyor, zaten zor zar dalıyor en ufak bir sese sıçrıyor bazen ses olmadan da irkilebiliyor. biraz fazla olduğu için korktum, inş. çabucak geçer..
arkadaslar yıllardır misafirlerime yaptığım bi salata vardı,belki çoğununz biliyorsunuzdur.geçen yine yaptım ve yedikten sonra sütümün arttığını gördüm,her iki amaç için de yapılabilir.bulguru haşlandığı için gaz da yapmıyo.bilgilerinize
malzemeleri göz kararı koyuyorum genelde
1 çay bardagı ince bulguru aynı miktar suyla haşlıyorum.kalın bulgurla da deneyebılırsınız ıkısıde gayet basarılı.
haşlayıp dıdıkledıgım tavuk etıyle hasladıgım bulguru karıstırıyorum.soguduktan sora süzme yoğurt ekleyıp karıstırıyorum.bırazda mayonez eklıyorum(ben kendıme mayonezsız ayırdım)
1su bardagı kadar cevız,bıraz sıvı yag ve dereotu ekleyıp ıyıce karıstırdım.arzuya göere sarımsak ekleyebılrsınız.
sunuum yaparken yagda kırmıızbıber kızdırıp üstüne gezdiriyorum.
umarım işinize yarar.
afiyet olsun.
sağolun kızlar rahatlattınız beni, ben de okuyorum bebeğimi,annemler falan melekler çocukları sıçratır dediler. özellikle gündüz uykularında çok oluyor, zaten zor zar dalıyor en ufak bir sese sıçrıyor bazen ses olmadan da irkilebiliyor. biraz fazla olduğu için korktum, inş. çabucak geçer..
:) kolay gele ....işin çokmuş...evi temzile de kendine girişecek de zaman kalır umarımAksama mısafırım vaaar,ayyde ben mok goturen evıme bı gırıseyım,sonra kendıme bı gırıseyım,tabı bunların hepıcını danam uyurken yapıcam ınsallaah
selam herkese. hamileliğinizden beri sizi takip ediyorum ama nedense yazmadım hiç. üşendim heralde:)) ama baktım olacak gibi değil bende aranıza katılmak istedim. kabul ederseniz tabi:) bende mart annesiyim. ve 2007 temmuz. 13 martta normal doğumla 4 kilo 53 cm boyunda bir oğlum oldu. aslında tecrübeli bir anne sayılırım. ama bu oğlum acaip zorluyor beni. sanki ilk defa anne oldum. sürekli memede durmak istiyor. yerine yatırdığım zaman en fazla 15-20 dk yatıyor ve uyanıyor hemen. kucağımda durmak istiyor sürekli. siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri bi akıl verin nolur.
selam herkese...
dün bize misafir gelmişti aynı benim gibi hem meme süt azalıncada mama takviyesi yapıyordu... 5 aylık olmuş bebeği baktım mamayı hayat markalı bebekler için su var... doğal mineral su yazıyor üstünde... 6. aydan sonra bebeklere su tüketiminde ve mama için kullanılır yazıyor üstünde... mantıklı geldi bende aldım o sudn kullanann varmı kapağı pembe renkte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?