2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim oğlan bir iki gecedir gece kalkmıyor bir buçukta yatıyor sabah 6 da kalkıyor sizce iyi mi bu durum yoksa kaldırıp besleyeyim mi

kızlar bebeğim uykusunda çok sıçrıyor merak edip nette araştırayım deim epilepsi belirtisi yazıyor, aklım çıktı çok fena oldum. özellikle sabiha paktuna bu yorumu yapıyormuş. hatta bi kadın bu yüzden nöroloğa gitmiş adam da azarlamış çocuklarda normaldir bu, sabiha paktunA herkesi paranoyak yaptı demiş. sizin bebeğinizde de sıçrama oluyor mu? çok korkuyorum nolur beni bi aydınların..

kızlar benim oğlan bir iki gecedir gece kalkmıyor bir buçukta yatıyor sabah 6 da kalkıyor sizce iyi mi bu durum yoksa kaldırıp besleyeyim mi

canım gece olduğu için bence düzenini bozma... bence uyandırıp uykusunu bozma eğer gündüz olsaydı kaldır derdim ama bu huyu değişecek zaten bir bakmışsın hiç uyumayacak... şuan için erken düzenden bahsetmek... inşallah böyle devam ederde sende rahat uyumuş olursun zaten o aç olsa merak etme çığlığı basar hiç uyumaz...

canım Allah korusun epilepsi öyle bir belirtide belli olurmu hiç ya... bizim oğlanın 40 çıkana kadar hep sıçrardı... burda konuşmuştuk konuyu... çoğumuzda ilk zamanlard olmuştu oğlum 2.5 aylık şu anda öyle bir şikayetim yok ama düzeldi umarım sizinde geçer... öyle durumlarda annemden alışmıştım besmele çekerdim hep...

benimkinde de oluyor takma kafana ben dua okuyorum sıçrayınca

evet birde emzirirken insan ne yese şaşırıyor..eşimde evlendiğimizde ancak yumurta makarna yaprdı:))Beraber yapa yapa yemekleri öğretndi hepsini..bilemediğine de neten bakarak yapıyor:)) ee kolay değil yapcak tosun gibi bi oğlan doğurdum ona :)))

aslında haklısın ama ne bilim bende ilk başta içirmemişştim şurubu sonra kontrolde sordu nabtı içirdinmi işe yaramdımı diyee..iöirmedim diyince içir 10 gün bakalım dedi ( yoksa istemıom yok damla yok şurup minnacık bebişe ...

sağolun kızlar rahatlattınız beni, ben de okuyorum bebeğimi,annemler falan melekler çocukları sıçratır dediler. özellikle gündüz uykularında çok oluyor, zaten zor zar dalıyor en ufak bir sese sıçrıyor bazen ses olmadan da irkilebiliyor. biraz fazla olduğu için korktum, inş. çabucak geçer..

karıncam bebeğinin kilo alımı nasıl, benim bebeğim de kusuyor, dr. um kilo alımı normal reflü diyemeyiz dedi. ilaçtan önce bi süre gayenin yazdıklarını yapsan? bir de ben dikkat ettim üşütünce falan kusması artıyor, banyodan sonraki gün mesela. bi de gazı olunca memeye yapışıyor hırslı hırslı çekiyor o gün de mutlaka burnundan getirerek kusuyor.

kilo alımı gayet iyi ama 6 kg olmuş..Ya ne bilim zaten bu üşütme olayı başıma bela ne giydircemi şaşırdım bi ayar tutturamadım...ilacıda içiiryorum dediklerinizide yapıyorum azaldı gibi bikaç gündür bu hafta bitsin bakayım ...banyo yaptırmayadakorkuyorum evim kaloriferli haliyle artık yanmıyor..iki taraftan elektrikli soba açıom ama üşüyo tabi filenin üstünde ..habire su döküos ama onu artık kuvetin içinde yıkasam sanki daha ii olcak ama zoamanda su pis oluyor..

ben artık bebeklerimi banyoda kucagımda yıkayıp çıkıyorum çok rahat ettim valla çokda kolay olduuu

canım bebeklerin genelinde bu sıçrama vardır benimde bebeklerim halen sıçrıyolar inş. zamanla geçecek bunlarda

yine de sen bilirsin ama kilo alımı iyiyse boşuna ilaç verme bence de küçücük bebek sonuçta..burda bi arkadaş paylaşmıştı galiba anne zencefilli çay içerse bebk daha az kusarmış.
yıkama konusunda da ben küvetini su dolduruyorum, içine de bi havlu koyuyorum eşim bebeğin başını yukarda tutarak küvete yatırıyor, vücudu suyun içinde kalınca daha az üşür gibi geliyor. bebeğin ne kiri olucak, zaten sonunda duruluyoruz. yatıramasanda en azından ayakları ılık suda olsun evin sıcak değilse..

Aksama mısafırım vaaar,ayyde ben mok goturen evıme bı gırıseyım,sonra kendıme bı gırıseyım,tabı bunların hepıcını danam uyurken yapıcam ınsallaah

arkadaslar yıllardır misafirlerime yaptığım bi salata vardı,belki çoğununz biliyorsunuzdur.geçen yine yaptım ve yedikten sonra sütümün arttığını gördüm,her iki amaç için de yapılabilir.bulguru haşlandığı için gaz da yapmıyo.bilgilerinize
malzemeleri göz kararı koyuyorum genelde
1 çay bardagı ince bulguru aynı miktar suyla haşlıyorum.kalın bulgurla da deneyebılırsınız ıkısıde gayet basarılı.
haşlayıp dıdıkledıgım tavuk etıyle hasladıgım bulguru karıstırıyorum.soguduktan sora süzme yoğurt ekleyıp karıstırıyorum.bırazda mayonez eklıyorum(ben kendıme mayonezsız ayırdım)
1su bardagı kadar cevız,bıraz sıvı yag ve dereotu ekleyıp ıyıce karıstırdım.arzuya göere sarımsak ekleyebılrsınız.
sunuum yaparken yagda kırmıızbıber kızdırıp üstüne gezdiriyorum.
umarım işinize yarar.
afiyet olsun.

güzel bi tarife benziyo..deneyelim bakalım...ben de mayonezsiz yaparım heralde....

o sıçramalar gayet normal, doktor söylemişti bana...hatta yarım kundak o yüzden tavsiye ediliyo...küçük çocuklar çok sık sıçrayıp kendini uyandırdığı için...bizde de çok oluyo..dediğin gibi özellikle gündüz..gündüz gece kadar derin uyumadıkları için de fazla oluyo..ben yüz üstü yatırıyorum..öyle hem gazını çıkarıyo, hem de sıçramaları azalıyo

selam herkese. hamileliğinizden beri sizi takip ediyorum ama nedense yazmadım hiç. üşendim heralde:)) ama baktım olacak gibi değil bende aranıza katılmak istedim. kabul ederseniz tabi:) bende mart annesiyim. ve 2007 temmuz. 13 martta normal doğumla 4 kilo 53 cm boyunda bir oğlum oldu. aslında tecrübeli bir anne sayılırım. ama bu oğlum acaip zorluyor beni. sanki ilk defa anne oldum. sürekli memede durmak istiyor. yerine yatırdığım zaman en fazla 15-20 dk yatıyor ve uyanıyor hemen. kucağımda durmak istiyor sürekli. siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri bi akıl verin nolur.

Benimkisi de hep kucakta uyumak istiyor babası alıştırdı, gerçi kucakta tutmak iyiymiş ama bebiş uyumayınca sabahtan akşama kucakta taşıya taşıya resmen omurgam yamuldu:S 4. ayda falan başlamak istiyorum ama uyku eğitimine, şimdi tadını çıkarsın kuzum, ben de sıcaklığını özlerim hem sonra.

ben kullanıyorum canım o sudan. farkı var mı dersen bilmiyorum,dogal mineralliymiş,tadı aynı herseyi aynı. para tuzagı mı bilemedim ama kullanmaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…