- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.501
hemde nasıl dinlenmeye ihtiyacımız varrbenmki cok az kilo aldıgı için mecbur uyandırıyordum. smdi yavas yavas düzene giriyoruz artık bende uyucam geceleri yeter yaa
zombie gbi fink atıyorum ortalıkta
bu arada cevap verdiğiniz ve benide aranıza aldığınız için hepinize teşekkürü bir borç bilirim :)benimki sallanmayı pek sevmiyor. sırt üstü yatmıyor. kundak yaptırtmıyor. kundak yaptırmadığı için sırt üstü yattığında eli kolu çok oynuyor ve uyandırıyor kendini. emzikde almıyor. avent,chicco, nuk, bebedor denedim almadı.başka önerebileceğiniz bunlardan farklı yapıda emzik var mı ya? ay ne sorunlu oğlum varmış şimdi farkettim :))) şu anda meme emiyor ve gözler kapandı hemen. he bi de böyle sürekli emdiği için azar azar süt içiyor. ve çabuk acıkıyor sanırım. ben napim şimdi çıldırıciimmmm
ahh ahh ne zormuş anne olmak yemin ederimmm ağaçtan düşmüş gbi oldum bi anda. ben bide daha 24 yasındayım oo ooo 27 ime kadar asla istemem diyordum ama sürprizzzz kızım çıkageldi,hazırlıksız yakalandım. daha kendimi büyütemeden kızımı nasıl büyütceksem
senin oğlun senin kokunu istiyo belli ki artık el mahkum akşama kadar memede takılcak,büyüme ataklarıdır belkide geçer zamanla,inşallah da geçer kuzucum.
benim sıpaya maşallah da bzmde sorunlarımız başka. dün saydım tam 9 kez sulu kaka yaptı,azcıkta kusuyor,sık sık emiyor ama az kilo alıyor. bagırsakları hızlı calısıyor minigimin,tioid e baktırdık normal cıktı. 3200 dogdu 2 aylık olcaz daha 4200mama verdirtmiyor doktor sütün var emsin diyor da bu cocuk nasıl kilo alcak anlamıyorum:44:
gündüz en azıdan yüz üstü yatırsan...benimki bi tek o pozisyonda rahat etti...sorunlarımız aynı senle çünkü..sırt üstü yatmıyor, emzik almıyor, sallanmayı sevmiyor !!!!!!!!!!!!!
aynen sanki oyun oynuyor...
Benim de ilk başta öyleydi ben ters takmışım:) slingo yazısı, siyah kemeri dışarıda kalcakmış, bu türlü yapıp sıkıca da sarınca tam oldu, kafasını dayamıyor zaten yalnız bizimkisi de öyle tutup çevreye bakıyor, uyursa dayıyor.canım slingo hug bende aldım ama kafasını tutmam gerekiyor sanki yanlış mı bağlıyorum acaba. kafası uyursa göğsümde o zaman sıkıntı yok ama uyanıkken arkaya doğru çok gidiyor. sende de öyle mi
canım ben hülya hanımla iletişime geçtim ve onunda önerisiyle mai tai aldım, bir haftadır kullanıyoruz, hatta dün eşim işten gelince yürüyüşe çıktık, çay bahçesinde çay içtik, ilk defa eşim,ben ve bebeğim dışarı çıktık, tam bir çekirdek aile olarak, çok mutluyduk, oğluşumda hep uyudu, o kadar memnunki mai taiden
ahh ahh ne zormuş anne olmak yemin ederimmm ağaçtan düşmüş gbi oldum bi anda. ben bide daha 24 yasındayım oo ooo 27 ime kadar asla istemem diyordum ama sürprizzzz kızım çıkageldi,hazırlıksız yakalandım. daha kendimi büyütemeden kızımı nasıl büyütceksem
senin oğlun senin kokunu istiyo belli ki artık el mahkum akşama kadar memede takılcak,büyüme ataklarıdır belkide geçer zamanla,inşallah da geçer kuzucum.
benim sıpaya maşallah da bzmde sorunlarımız başka. dün saydım tam 9 kez sulu kaka yaptı,azcıkta kusuyor,sık sık emiyor ama az kilo alıyor. bagırsakları hızlı calısıyor minigimin,tioid e baktırdık normal cıktı. 3200 dogdu 2 aylık olcaz daha 4200mama verdirtmiyor doktor sütün var emsin diyor da bu cocuk nasıl kilo alcak anlamıyorum:44:
lagrima canım benim kızımda da konak çıktı maalesef ve 2 akşamda bir kesin yıkıyoruz bazen her gece bile olabiliyor. kafasında bir tane vardı sonra ikiye çıktıyıkamadan önce zeytinyağı ve karbonatlı suya batırılmış pamukla ovuyorum ama tarakla yapmadım hiç dr tırnağınla kazıdı ben yapamam öyle dedim :S ve şuan konaklar daha da çoğalıyor küçük küçük. uzman tvde izledim sık sık banyo yaptırmak lazım diyordu.
Benim de ilk başta öyleydi ben ters takmışım:) slingo yazısı, siyah kemeri dışarıda kalcakmış, bu türlü yapıp sıkıca da sarınca tam oldu, kafasını dayamıyor zaten yalnız bizimkisi de öyle tutup çevreye bakıyor, uyursa dayıyor.
bende bi bakayım nasıl taktığıma. ters takıyorum demek ki. sağol canım
üşütürüm diye hergün yıkayamıyorum cnm bende izledim ama korkuyorum. zaten burnu nane molla sümüklü :) nefes zor alıyo.. zeytin yagını yapayım zaten cok değil ama çogalmasınn
onu yazmayı unuttum uzun süre yattığı tek pozisyon yüzüstü benimkininde. gece bile nadiren yatağında uyuduğu 3-4 saati yüzüstü yatırıyorum. arada kalkıp kontrol ederek. korkuyorum ama başka türlü de uyumuyor. çaresizim yani uyku konusunda.
cnm çok dikkatli ol ya geceleri öyle yatırmasan sürekli kontrol edemiyosun çünkü..yada boğulma önleyici yastık al..
cnm çok dikkatli ol ya geceleri öyle yatırmasan sürekli kontrol edemiyosun çünkü..yada boğulma önleyici yastık al..
bebeklerinin az kilo aldığını düşünen anneler eğer ayda 600 gramın altına düşmüyorsa endişe etmeyin, inanın çok kilo almasıda iyi değil, benim oğlum 42 günlükken toplam 2.200 gam almıştı, bu gün 45 günlüğüz ve 2 ayı doldurmamıza daha 15 gün var, ve maalesef boynunun oralar, kollarının altı sıcaktan ve kilodan pişik oluyor, yavrum nasıl acı çekiyoreşimle hergün silip, kurulayıp, kremliyoruz,
bunun için başka tavsiyesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?