2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu dızıyı hamılelık donemınde ızlemeye basladım hakkaten dedıgın gıbı sankı bastan ızlemısım gıbı hıc yabancılık cekmedım,ızlerken acayıp stres oluyorum bukadarda salaklık olurmu dıyorum her ızledıgımde ama yınede ızlıyorum,aha sımdıde esra erolu ızlıyom vahh bana vah bana:)

bu ara günleri günlerine uymuyor. endişelenme bişeyi yoktur. uyusunda büyüsün paşa. bir sıkıntısı huzursuzluğu olsa uyumaz zaten. duaların kabul oldu demek ki. benimkide olur inşallah :))
ya bu kadar uyumasına alışkın değilim ya o yüzden napmalıyım şaşırdım, bende hiç dokunmadım, şu an oturma odasında kanepede yatıyor bende karşısındaki kanepeden onu izliyorum, datlu oğlum benim

ahhhh yuregımden vurdun benı,salya sumuk aglaya aglaya okudum,nası guzel bı mektup esın ne ınce dusuncelı bırıymıs,bundan daha guzel bı hedıye olamaz heralde,valla tuylerım dıken dıken oldu,ben okurken bukadar agladıysam sen neler yapmıssındır,esıne helal olsun valla,tebrık edıyorum

ay bende oğlanı ayağımda sallamaya başladım ve esra erola bakıyorum. hepimiz aynı psikolojideyiz demek ki izlediğimiz şeylere bak. halimiz içler acısı ama onlar da komik oluyor yani. insan stres atıyor

çok duygulandım valla. sanki bana yazılmış :) şu anda uzak geliyor bunlar ama gerçekten yaşıycaz hepsini dimi. utanmasam ağlıycam valla. eşine de saygılar

Ağlattın beni de yahu. Ne kadar düşünceli bir eşin varmış ya maşşallah canım, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.

Güzel dileklerinizden dolayı hepinize teşşekkürler kızlar ömrüm boyunca aldığım en güzel hediye bu mektup benim için ömürlük bir hediye gerçekten.Canım eşim sağolsun düşünmüş yazmış yollamış okurken yaşadığım duygu değişimi ve yoğunluğunu kelimelerle size anlatmam mümkün değil ama inanıyorumki anlıyorsunuzdur beni.Hepimiz birer anneyiz çünkü şu saat oldu ben hala okuyup okuyup ağlıyorum

kızlar bende esra erola bakıyorum öldüm gülmekten yaa nur yüzlü adama :) izlemeyim diyorum ama gerçekten çok komik yaa birde ütü yapmaya kalksam tam süper olacak

ben aç dolaşıyorum canım, yanımda sürekli hurma kasesi ye su iç yapıyorum

hala kusuyor ancak artık zorlanarak ağlayarak değil, fazlayı çıkarıyor artık, bu tamamen diyetten oldu, ilaçlar hiç işe yaramıyor, şahsi görüşüm değil bu , türkiye nin en iyi gastroentologunun söylemi

müthiş bu canım ya, kelimelerle anlatılamayacak duygular...

bu arada ismim gaye değil gamze :) gaye diyen arkadaşa sevgiler :)

masiva bize de dua et

amerda çok duygulandırdın beni, Allah muhabbetinizi arttırsın. ben de hamileyken canımın çektiklerini kızımın ağzından mektup yazarak isterdim eşimden ama bu çok duygusal olmuş, babalar gününde biz de eşimize yazsak telif almazsınız dimi

Aaaaa super yaaa babalar gununde esıme bende boyle bıse yapım,kızından mektup alsın,ayy super fıkır verdınız kızlar harıkasınız,postayla gonderım,yaa aynı sehırde posta kac gunde gıderkı acep? Bıde babalar gunu nezaman?

ne edek kuzum bu programlar kaçınılmazken bizede zevk almakdan başka bişey düşmüyor
eger kızım faydalı sesler duyuyorsa o da babasının sayesinde,
ben ne kadar böyle gereksiz şey izliyorsam eşimde tam tersi
discovery channel national geography animal planet cart curt izlio:d
en azından cocugun hafızasına ingilizce sesler kazınır

babalar günü 13 haziran ya da haziranın ilk haftası da olabilir o zman gelince televizyonda reklamlar kampanyalar falan haberimiz olur. aps ile yollarız aynı gün gideniyle, yada şu tarihte ulaştırmak üzre diye kargoya veririz.

akademık ıngılızcenın temellerını sımdıden atıyo desene,bızım kızda baglamacı olacak,babası ısten her gelıste yemekten sonra alıyo baglamasını baslıyo calmaya,ahh bıde hem calıp hem soyleyebılse guzel olacakta onu beceremıyo ıste:):)

aa, sen de herşeyi devletten bekleme canım!!!!o çalsın, sen söyle :)

Kızlar tv 8ın frekans ayarlarını bılen varsa yazabılırmı,nette bulduklarım hata verıyo,cvp yazarsanız sevınecem vallaaa

benim sıpa da dün bütün gün huzursuzdu, gece de uyumadı, saatlerce emdi..bugünde sabah 10 buçuktan beri uyuyor..3 kere uyandı sadece, emip geri uyudu.bi kere de altını değiştirdim :) yani seninle tıpatıp aynı :) büyüme uyuması olduğunu tahmin ettiğimden hiç dokunmadım..ama bu kadar uyumanın üstüne gece ne yapacak, çok merak ediyorum...

AMERDAdan aldığımız ilhamla topikcek babalar gününde bebişlerimizin dilinden mektup yazarız:)
babalar günü de HAZİRAN AYININ 3.PAZAR GÜNÜ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…