- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.541
aynen cnm:d allahım ilkayın salaklıgınamı yanarsın,
ceylanın tipsizliğinemihepsi dangalak bi ay izleme ve bi
ay snra birden aç izle hiçbişey kaçırmamış oluosun
olaaylar oldugu yerde saçmalıor ama işte ben nedense
hergün izliorumD hatta yemek yapıcam şmdi bebek uyuyoken
dizinin btmesini bekliorumderdim ne annamadım
ya bu kadar uyumasına alışkın değilim ya o yüzden napmalıyım şaşırdım, bende hiç dokunmadım, şu an oturma odasında kanepede yatıyor bende karşısındaki kanepeden onu izliyorum, datlu oğlum benimbu ara günleri günlerine uymuyor. endişelenme bişeyi yoktur. uyusunda büyüsün paşa. bir sıkıntısı huzursuzluğu olsa uyumaz zaten. duaların kabul oldu demek ki. benimkide olur inşallah :))
ya bu kadar uyumasına alışkın değilim ya o yüzden napmalıyım şaşırdım, bende hiç dokunmadım, şu an oturma odasında kanepede yatıyor bende karşısındaki kanepeden onu izliyorum, datlu oğlum benim
Bugün beni sevinç ve gözyaşlarına boğan bu güzel olayı paylaşmak istedim sizlerle
Sabah kapı zili sesiyle uyandım uykumdan söylene söylene kalkıp açtım kapıyı postacı gelmişti elinde bir zarf ismimi söyledi ''buyrun benim dedim''uzattı zarfı elime oğlumun ismi yazıyordu zarfın üstünde,oğlum mektup yazmıştı bana yoğun bir şaşkınlık ifadesi yüzümde anlam veremedim ilk başta öylece baktım zarfa nedense.Geçtim içeri oturdum koltuğa ve açtım zarfı .....
Canım Anneciğim ;
Henüz 3 ay oldu dünyaya geleli 3 aydan beri yakından tanıma fırsatı buluyorum seni ama şu küçücük dünyamda sahip olduğum herşeyimsin sevilebilecek herşeyden daha fazla sevdim seni.Şuan belki gözlerinin içine baka baka söyleyemiyorum bunları ama o günlerde gelicek anneciğim yanaklarından öpücem doya doya dizlerine uzanıp saçlarımı okşamanı isticem,okula gidicem kimbilir belki çok başarısız olucam ama biliyorum sen hep seviceksin beni sonra aşık olucam,büyük bir heyecanla gelip aşık olduğum kızı anlıtacam sana kıskanıcaksın belki onu çok sevmemi içten içe,kalp kırıklarıda olucak elbette hayatımda yine kucağına sığınacağım o sıcak yüreğinle ısıtıp iğleştireceksin beni gün gelicek ayrı düşeceğiz uzun yollar ayıracak bizi,biliyorum yüreğinide koyacaksın hazırladığın valizime uzakta olsada ellerin sımsıkı tutmayı başaracak ellerimden damatlığımı giyeceğim günde gelecek evleneceğim anne benimde bir yuvam olacak çok sevdiğim bir karım biliyorum onada yer açacaksın o koskoca yüreğinde,baba olucam daha ben anne yavrunun yavrusunu canının canını alıcaksın kolarına ona her baktığında benim o beklenmedik gelişim gelicek aklına küçücük ellerim ve ayaklarım gözlerin dolacak , ona her baktığında beni göreceksin aslında...Daha yolun başındayız be anne ne mutluluklar ne hüzünler paylaşacağız hep birlikte ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNE
Bu bizim ilk anneler günümüz ve sana düşlerimi anlatmak istedim sağolsun babamda bu mektubu yazdı benim adıma sana. Canım
annem sen babam ve benim herşeyimizsin seni kocaman öpüyorum oğlun Aren Lefter.
gözyaşlarına boğuldum tabi okuyunca halada dolu dolu gözlerim İnanılmaz güzel bir hediye oldu bana bu mektup çok daha uzun bir mektup ama ben sizi sıkmamak için şöyle bir özet geçtim kızlar
bende bu dızıyı hamılelık donemınde ızlemeye basladım hakkaten dedıgın gıbı sankı bastan ızlemısım gıbı hıc yabancılık cekmedım,ızlerken acayıp stres oluyorum bukadarda salaklık olurmu dıyorum her ızledıgımde ama yınede ızlıyorum,aha sımdıde esra erolu ızlıyom vahh bana vah bana:)
gözlerim dolu dolu okudum cnm..
eşin muhteşem şeyler yazmış inan gıpta ettim maşşallah sevginize
inşallah oğlununda dediği gbi bütün bu muhteşemlikleri yaşarsınız..
alabileceğin en güzel anneler günü hediyesini ilk anneler gününde almışsın,
nice anneler gününde hep böyle mutlu olursun inş cnm:)
çok duygulandım valla. sanki bana yazılmış :) şu anda uzak geliyor bunlar ama gerçekten yaşıycaz hepsini dimi. utanmasam ağlıycam valla. eşine de saygılar
Ağlattın beni de yahu. Ne kadar düşünceli bir eşin varmış ya maşşallah canım, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.
maşaAllah barekAllah diyorum eşine ve sana olan sevgisine hassasiyetine, Rabbim muhabbetinizi her daim devam ettirsin.... bu arada ağlıyorum yaaaa, harika bir mektup, yıllar sonrasına götürdü bizi, Rabbim o günleri görmemizi nasip etsin hepimize
ahhhh yuregımden vurdun benı,salya sumuk aglaya aglaya okudum,nası guzel bı mektup esın ne ınce dusuncelı bırıymıs,bundan daha guzel bı hedıye olamaz heralde,valla tuylerım dıken dıken oldu,ben okurken bukadar agladıysam sen neler yapmıssındır,esıne helal olsun valla,tebrık edıyorum
merhaba kızlar, sizi sürekli okumama rağmen bi türlü yazmak kısmet olmuyordu, fakat bugün karar verdim sabah kalktığımda ilk yaptığım size bakmaksa, hepinizi ayrı ayrı tanıyor, dertlerinizle dertleniyor sevinçlerinizle seviniyorsam ben neden paylaşım yapmıyorum dedim ve aktif olmaya karar verdim. şuan sınıfa yeni gelen öğrenci modundayım ama atlatıcam inş.
merve çok geçmiş olsun, annelik çok acaib bişeymiş, sevgiden öte insanın içini yakan bi merhamet akıyormuş evladına doğru, değil nefes alamadığını görmek üzerine toz konacak diye ödüm patlıyor, rabbim tekrar korkutmasın inş.
gaye paylaştıklarından ve bloğundan çok faydalandım, teşekkür etmek isterim..benim kızım da çok kusuyor, bazen gazla birlikte süt halinde, bazen kesik kesik, nadiren de burnundan fışkırarak.dr.um kilo alımı normal reflü diyemeyiz dedi ama ben belirtilerini gözlemledim sanki, sık hıçkırıyor, kusmadan önce yüzünün şekli değişiyor sanki midesi bulanıyor vs. yastığı yükselttim, diğer dediklerini de yapmaya çalışıyorum ama diyet kısmını tam anlayamamışım sanırım, benim yememem gereken şeyler bloğunda yazdıkların mı? zaten gazdan dolayı bi çok şey yiyemiyorum bir de o listeyi yaparsam aç bilaç dolaşırım artık
malkoç_ga
canım bloğundaki yazılar birçok konuda aydınlatıyo bizi sağolasın
benim bebegm henüz 1 aylık
senin yavrun atlatabildi mi bu hastalığı önlemler işe yaradı mı
bebeğinde de kilo alımı düşük mü çıkmıştı o zaman hastalık olarak kabul ediliyor
kilo alımı normalse fizyolojik bi belirti deniliyor
sence ilaç kullanmalı mıyım dr ilaçsız atlatması zor dedi
dün az az sık sık emdi huzurluydu
bugün hırsla emiyo vermediğimde ağlıyo sonra da kusuyo
Bugün beni sevinç ve gözyaşlarına boğan bu güzel olayı paylaşmak istedim sizlerle
Sabah kapı zili sesiyle uyandım uykumdan söylene söylene kalkıp açtım kapıyı postacı gelmişti elinde bir zarf ismimi söyledi ''buyrun benim dedim''uzattı zarfı elime oğlumun ismi yazıyordu zarfın üstünde,oğlum mektup yazmıştı bana yoğun bir şaşkınlık ifadesi yüzümde anlam veremedim ilk başta öylece baktım zarfa nedense.Geçtim içeri oturdum koltuğa ve açtım zarfı .....
Canım Anneciğim ;
Henüz 3 ay oldu dünyaya geleli 3 aydan beri yakından tanıma fırsatı buluyorum seni ama şu küçücük dünyamda sahip olduğum herşeyimsin sevilebilecek herşeyden daha fazla sevdim seni.Şuan belki gözlerinin içine baka baka söyleyemiyorum bunları ama o günlerde gelicek anneciğim yanaklarından öpücem doya doya dizlerine uzanıp saçlarımı okşamanı isticem,okula gidicem kimbilir belki çok başarısız olucam ama biliyorum sen hep seviceksin beni sonra aşık olucam,büyük bir heyecanla gelip aşık olduğum kızı anlıtacam sana kıskanıcaksın belki onu çok sevmemi içten içe,kalp kırıklarıda olucak elbette hayatımda yine kucağına sığınacağım o sıcak yüreğinle ısıtıp iğleştireceksin beni gün gelicek ayrı düşeceğiz uzun yollar ayıracak bizi,biliyorum yüreğinide koyacaksın hazırladığın valizime uzakta olsada ellerin sımsıkı tutmayı başaracak ellerimden damatlığımı giyeceğim günde gelecek evleneceğim anne benimde bir yuvam olacak çok sevdiğim bir karım biliyorum onada yer açacaksın o koskoca yüreğinde,baba olucam daha ben anne yavrunun yavrusunu canının canını alıcaksın kolarına ona her baktığında benim o beklenmedik gelişim gelicek aklına küçücük ellerim ve ayaklarım gözlerin dolacak , ona her baktığında beni göreceksin aslında...Daha yolun başındayız be anne ne mutluluklar ne hüzünler paylaşacağız hep birlikte ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNE
Bu bizim ilk anneler günümüz ve sana düşlerimi anlatmak istedim sağolsun babamda bu mektubu yazdı benim adıma sana. Canım
annem sen babam ve benim herşeyimizsin seni kocaman öpüyorum oğlun Aren Lefter.
gözyaşlarına boğuldum tabi okuyunca halada dolu dolu gözlerim İnanılmaz güzel bir hediye oldu bana bu mektup çok daha uzun bir mektup ama ben sizi sıkmamak için şöyle bir özet geçtim kızlar
bende bu dızıyı hamılelık donemınde ızlemeye basladım hakkaten dedıgın gıbı sankı bastan ızlemısım gıbı hıc yabancılık cekmedım,ızlerken acayıp stres oluyorum bukadarda salaklık olurmu dıyorum her ızledıgımde ama yınede ızlıyorum,aha sımdıde esra erolu ızlıyom vahh bana vah bana:)
ne edek kuzum bu programlar kaçınılmazken bizede zevk almakdan başka bişey düşmüyor
eger kızım faydalı sesler duyuyorsa o da babasının sayesinde,
ben ne kadar böyle gereksiz şey izliyorsam eşimde tam tersi
discovery channel national geography animal planet cart curt izlio:d
en azından cocugun hafızasına ingilizce sesler kazınır
akademık ıngılızcenın temellerını sımdıden atıyo desene,bızım kızda baglamacı olacak,babası ısten her gelıste yemekten sonra alıyo baglamasını baslıyo calmaya,ahh bıde hem calıp hem soyleyebılse guzel olacakta onu beceremıyo ıste:):)
aa, sen de herşeyi devletten bekleme canım!!!!o çalsın, sen söyle :)
ya bu kadar uyumasına alışkın değilim ya o yüzden napmalıyım şaşırdım, bende hiç dokunmadım, şu an oturma odasında kanepede yatıyor bende karşısındaki kanepeden onu izliyorum, datlu oğlum benim
Aaaaa super yaaa babalar gununde esıme bende boyle bıse yapım,kızından mektup alsın,ayy super fıkır verdınız kızlar harıkasınız,postayla gonderım,yaa aynı sehırde posta kac gunde gıderkı acep? Bıde babalar gunu nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?