2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla doktor bana emdikten sonra hemen yatırma, gazını çıkar dedi ama ne mümkün...emerken uyuyakalıyo..zaten çok zor uyuduğu için de hemen yatırıyorum...eğer uyumamışsa dik tutup pışpışlıyorum, gazını çıkarıyorum...gece de yan yatma yastığına koyup yatarak emziriyorum..öbür türlü işkence oluyo çünkü..kucağıma alıp emzirsem yarım saat uykusu açılıyo ve tekrar uyuması çok uzun sürüyo...

kızlar ya benim kızım gece hiç gaz çıkarmıyor, uykusu açılmadan emiyor, omzuma alıp pışpışlıyorum ama uykusu derin diye herhalde bana mısın demiyor, tabi tüm gece biriken gazın acısını sabah çıkarıyor, sizinkiler gece ne yapıyor?

cnm o yastıklar ztn yüzüstü yatması için diye biliyorum..

ben her daim gazını çıkarıyorum gece özelikle çok zor oluyor..ama gazı çıkmadnda uyumuyor koysamda .5dk sora uyanıp kıvranıyor

Aynisi. Uyurken cikaramiyoelar galiba.

Peki siz altini aciyor musunuz gece, ben bezi cok sismesin diye aciyorum ondan sonra uyumuyor

Peki siz altini aciyor musunuz gece, ben bezi cok sismesin diye aciyorum ondan sonra uyumuyor

açmıyorum..gecen bikere acrım çok ıkınıodu gaz kaka yaptı
.akşam 9da ışıkları sönduyorum sesleri kısıyorum geceyı örensinn :))

oğlum saat onbuçuktan beri uyuyor, üç kere emmek için uyandı, bir kerede altını değiştirdim, dünde öyleydi, acaba iki gün önce ettiğim dua kabul mu oldu ne ya normal mi ki bu hali:26:

canım benimde 40ndan önce gündüz fazla uyumazdı ama 40ını doldurduktan sonra bi başladı gündüz uyumaya ilk bende çok şaşırdım senin gibi neden uyuyor bu kız dedim. O zamandan beri gündüz uykularımız çok güsel. inşallah seninki de böyle devam eder.

ben de ilk doğduğunda aman altı pişer korkusuyla her emzirmeye kalktığında açıyordum şimdi açmıyorum.alışıyormuş bebekler açmamak lazımmış.

canım normal heralde. çünkü dr bana öyle serserilik yapıo mu die sordu tıpta memede oyalanma ya da bi alıp bi bırakma gibi oyunlara biz serserilik dioruz dedi :)) benim kızda 2gündür başladı buna

işte böyle kocalar da var.önünde saygıyla eğiliyorum

canım benim kızın boynunu ceket kesmişti pişik olmuştu sonra kıyafeti değdiğinde ağlıodu bildiğin kızardı boynunun altı soyulmuştu yani hametan die bi krem kullandm pişik için biliosndr belki gece sürdm sabahına bişi kalmadı çok şükür

valla canım işim varsa hemen uyutmaya calışıom ama onun keyfine kalmış artık canı istemezse hiç uyumuo meyra hanım sanki bilio da gıcıklığına yapıo bide gülückler atıo bana sanki şirinlik yaparsm annem kızmaz dio :)) bazende uyutmorum gazını cıkarıorum sonrada azıcık oynuyorum kızımla. geceleri de uykusu dağılmasın die hemen uyutmak istiorum ama altını açınca hemen uyanıo gözlerde gram uyku kalmıo. başlıo bakınmaya uytmaya çalışsamda nafile uyumuo omuzuna alıcan evde gezicen bunu istiyoooo

aynen bende uyurkalırsa öylece bırakıyorum gaz falan çıkarmıyorum.gerçi öyle bırakınca da uzun süre uyumuyor. gece bazen yatarak emziriyorum hatta genelde öyle ama doyup doymadığını anlamıyorum.emmese bile memenin yakınında durduğu sürece sesi çıkmıyor çünkü. çözemedim ben bu oğlanı valla.allah kolaylık versin hepimize

evet hayatım bizi anlatıyosun.benimki de çıkarmıyor gece gazını. sabaha yanımda çığırarak uyanıyor
cnm o yastıklar ztn yüzüstü yatması için diye biliyorum..

yastıklar konusunda kaara cahilim maalesef.yüzüstünden ziyade gece en azından yan yatmaya alışsın istiyorum aslında ama bakalım

valla kaka yapmadıysa açmıyorum ben. rahatsızda olmuyor sanırım. açsam zor uyuyor çünkü

bütün bebişler anneleri parmağında oynatıyor zaten. oyyy yerim ben onları. çok tatlılar yoksa hiç çekilmezler gece kaka yapmazsa açma bence alışsın. zaten zor uyuyorlar.ben dayanamıyorum uykusuzluğa onlar nasıl dayanıyor hayret bişi :))

iyi geceler kızlar yatmadan bi bakayım dedim oğluşumuda uyuttum zor zar uyanır 2 3 saate. özlerim kapanıyorr artıkk amma yoruluyorum yaa uykusuzluk mahfetti beni..

karbonatlı suyu denedin mi cnm? temiz bir mendili karbonatlı suya batır agzını sil.
Kızlar hala bebegımın dılınde beyazlıklar var,acaba canı yanıyomudur,dut surubunu duzenlı olarak verememıstım bı ara,gecmezmıkı yoksa sut ıctıgı ıcın o hep olucakmı?

benimki beslenirken uyuyor valla. ama uykusu yoksa hiçbirkuvvet uyutamıyor

çok duygulandım eşinle Allah muhabbetinizi arttırsın, çok düşüncelii maşallah

masivacım Allah dualarını kabul etmiş bizim içinde bi dua ediver uykularımız düzene girsin annesini emsin aglamasın mız mız :)

neye alışyormuş cnm anlamadım ben?
ben de ilk doğduğunda aman altı pişer korkusuyla her emzirmeye kalktığında açıyordum şimdi açmıyorum.alışıyormuş bebekler açmamak lazımmış.

neyse ben kaçarr bi sigara içip yatayımm...öptm cümleten Allah rahatlıkversin.. sabaha kadar uyuyalım inş

ayyy şimdi çatlıycam sinirden anlatmazsam iyice sinir oluyorum şimdi bu benim kocam perşembeleri sohbete gidiyo geçen hafta konuşmuştuk dedimki bi süre her akşam evde ol ben çok yoruluyorum en azından akşamları yardım et bana dedim tamam dedi yalnız bırakmıycam seni dedi, bugün gün içinde 3-4 defa konuştuk biraz gecikem dedi neyse saat 8 oldu yok 9 oldu yok aradım açmadı mesaj attı "toplantıdayım var mı önemli bişey diye" "bende seni özlememizin dışında önemli bişey yok dedim" neyseeee saat 10 a geliyodu bi daha mesaj attım bu ne toplantısı böyle dahasürecekmi dedim cevap yok saat 10 30 da aradı sinirlerim tepemde kız da uyumadı sürekli meme istiyo bi de nerdesin ya bu ne toplantısı dedim sohbetteydim yaaa dedi e toplantıdayım diye mesaj attın dedim ne biliyim anlarsın diye öyle yazdım diyo bana yalan söylediğini anlayınca kapattım telefonu bu arada ayağımda sallarken kızım uyudu kocam da geldi alıyım yerine koyuyum diyo dur bekle diyorum 2 dak. sonra yine aynı şeyi söylüyo al dedim bende ve beklediğim son kızım uyandı suçunu bilen kocam biraz uyutmaya çalıştı falan uyumuyo..Altını değiştireyim diye aldım kızımı ne dese beğenirsiniz ben yatıyorum,kan beynime sıçradı sen uyuyan çocuğu uyandır sonrada ben yatıyorum de delirdim resmen.. Gitti yatmaya 10 dak geçti geldi tekrar aldı kızı kucağında hoplatarak uyutmaya çalışıyo ama kızın gram uykusu yok şimdi yine verdi gitti yatmaya şimdi napıyım ben bu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…